Snečer Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 7 urami, raza pravi: Namenjena v Cortino d Ampezzo, pa sva po postanku na planini nad Lago di Sauris obrnila domov čez Plockenpass zaradi opaženega "tujka", ki pa do doma na srečo ni povzročil puščanja. Še dobro, da so senzorji, pa vseeno je šlo bolj po jajcih. je prebilo? amateur in Xebec 1 1
ftp Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 23 minutes ago, KARMEN1 said: Ne skrbi, vse bo ok! Lepo jo pozdravi in čimprej okrevajta! Bom, hvala maus in Xebec 2
Popularna objava maus Objavljeno Avgust 5, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 13 minutami, ftp pravi: Bom, hvala vse bo OK ... ne razumam .. narobe je šel amortizer .. posledica padca okvara motorja drugač pa .. meu sm vtise v soboto LJ - Žusterna (fekalije) - LJ ... vožnja s tremi motoristkami .. torej .. vtisi ... fajn, ker se mi na postankih ni blo treba pogovarjat, ker so si mele velik za povedat v nedeljo LJ-Črni kal - LJ .. vtisi fantastični ... sem se sam zapelju in se mi na postankih ni bilo treba z nobenim pogovarjat ... ljubi mir ALEŠ M, DAMI34, Grut in 8 others 10 1
MiNa Objavljeno Avgust 5, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 8 urami, raza pravi: ....zaradi opaženega "tujka", ki pa do doma na srečo ni povzročil puščanja. Še dobro, da so senzorji, pa vseeno je šlo bolj po jajcih. Rešitev za take "probleme" v par minutah voziš naprej, PREVERJENO!! C eagle 1
maus Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 28 minutami, Snečer pravi: je prebilo? sj ti je napisu, da ni puščalo .. ampak ti moraš še mal vprašat Grut 1
Xebec Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 31 minutami, maus pravi: vse bo OK ... ne razumam .. narobe je šel amortizer .. posledica padca okvara motorja drugač pa .. meu sm vtise v soboto LJ - Žusterna (fekalije) - LJ ... vožnja s tremi motoristkami .. torej .. vtisi ... fajn, ker se mi na postankih ni blo treba pogovarjat, ker so si mele velik za povedat v nedeljo LJ-Črni kal - LJ .. vtisi fantastični ... sem se sam zapelju in se mi na postankih ni bilo treba z nobenim pogovarjat ... ljubi mir brez slik ne vela Grut 1
maus Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 1 minuto, Xebec pravi: brez slik ne vela js sm si vse zapomnu ... svoje vtise povej sm isku tvoj motor med LJ in Koprom .. vidu ga nism ? Grut in Xebec 1 1
Xebec Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 (popravljeno) pred 4 minutami, maus pravi: js sm si vse zapomnu ... svoje vtise povej sm isku tvoj motor med LJ in Koprom .. vidu ga nism ? po pravic povedan mam vtis da so to kupil eni bol vikend mopedisti...so bli komentarji da bojo mitaske še za 2 leti pa še en par takih moji vtisi? nema jih k me nis pršu iskat Popravljeno Avgust 5, 2019. Popravil Xebec Ella, KARMEN1, maus in 1 other 4
raza Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 23 minutami, MiNa pravi: Rešitev za take "probleme" v par minutah voziš naprej, PREVERJENO!! Ves ta pribor je pod sedežem in bi ga sigurno uporabil, če bi "plunk" metoda ali senzor pokazal puščanje. Na srečo se to ni zgodilo. So pa to kraji, ki sem jih prevozil že večkrat in tveganje in klicanje nevšečnosti nima nobenega smisla, zato sva obrnila domov. Doma sem ugotovil, da je bil v gumi ne tako majhen košček avtomobilskega stekla, ki je bil vtisnjen do platna. Pri poizkusu odstranitve se je zdrobil in vprašanje, če sem izbezal vse drobce. Obisk vulkanizerja bo neizbežen in ker je prednja guma proti koncu, bom nataknil kar nove.
Grut Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 10 urami, Zok pravi: Uff, da bo le vse OK! wat ....
bajkr88 Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 2 urami, maus pravi: drugač pa .. meu sm vtise v soboto LJ - Žusterna (fekalije) - LJ . a tis se qrba usrou not da nmormo plavat zdej ? maus in C eagle 2
maus Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 2 minutami, Rogerg pravi: a tis se qrba usrou not da nmormo plavat zdej ? usral so se k sm dol pršu ... štekaš VS800 in bajkr88 1 1
KARMEN1 Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 2 urami, maus pravi: vse bo OK ... ne razumam .. narobe je šel amortizer .. posledica padca okvara motorja drugač pa .. meu sm vtise v soboto LJ - Žusterna (fekalije) - LJ ... vožnja s tremi motoristkami .. torej .. vtisi ... fajn, ker se mi na postankih ni blo treba pogovarjat, ker so si mele velik za povedat v nedeljo LJ-Črni kal - LJ .. vtisi fantastični ... sem se sam zapelju in se mi na postankih ni bilo treba z nobenim pogovarjat ... ljubi mir Ta četrto, ki je regljala na Vikiju, si pozabil ?.? maus 1
maus Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Pravkar, KARMEN1 pravi: Ta četrto, ki je regljala na Vikiju, si pozabil ?.? skratka .. v nedeljo je blo fajn C eagle, VS800, 3nity in 1 other 4
Zok Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 3 hours ago, Grut said: wat .... Dat! Nisi bil nic zrajcan? Grut 1
Grut Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 35 minutami, Zok pravi: Dat! Nisi bil nic zrajcan? Zok 1
Joker Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 15 urami, ftp pravi: Recimo "cel", žena pa precej slabše narobe je šel zadnji amortizer Upam, da vseeno ni prehudo. Čimprejšnje okrevanje! Wilbers?
gift Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 dne iz včerajšnje fure ...končno brez kapljic amateur, RobiRoberto, MiNa in 4 others 7
vandrovec Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 45 minutami, Joker pravi: Wilbers? ...kot problematičen ali alternativa?
Joker Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 8 minutami, vandrovec pravi: ...kot problematičen ali alternativa? Ne bi bil prvi. 3nity 1
ftp Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 2 hours ago, Joker said: Upam, da vseeno ni prehudo. Čimprejšnje okrevanje! Wilbers? hvala, ja. 3nity 1
xyxy Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Hmmm...otroka pr babici in dedku na počitnicah, žena celi tedn dežurna do 5., jaz pa ob 12. že fraj...hmmm, le kaj bi človek počel? LJ - Kočevje - Žužemberk - Stična - Litija - LJ. 170km. Prav pasalo je direkt po šihtu Zok, skalar36, RobiRoberto in 5 others 8
vandrovec Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 3 urami, Joker pravi: pred 1 uro, ftp pravi: ja. Wilbers? Sedaj bomo vsi z Wilbersi trepetali, v katerem ovinku bo spustil.... 3nity 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se