ftp Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 6 minutes ago, vandrovec said: Sedaj bomo vsi z Wilbersi trepetali, v katerem ovinku bo spustil.... Upam da ne. Saj če eden, ni nujno da bodo vsi.
Snečer Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 pred 1 minuto, ftp pravi: Upam da ne. Saj če eden, ni nujno da bodo vsi. saj ni vzmet počla, a ne? amortizer ti je utrgalo?
sesir Objavljeno Avgust 5, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Ker vse poti vodijo na Raceland... VS800, Ella, a79 in 5 others 8
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 5, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2019 Sel pogledat modro in rdece jezero. RobiRoberto, Mavti, TakeALookAround in 25 others 28
DAMI34 Objavljeno Avgust 6, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2019 Kje je pa rdeče? Obe sta modri skofk, ligenjček, KyoKon in 1 other 4
krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2019 28 minutes ago, DAMI34 said: Kje je pa rdeče? Obe sta modri V literaturi pise da zaradi barve sten. DAMI34 1
Lipstick Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 K si bil tam, bi šel pogledat še Zeleno in Prološko jezero ....
VS800 Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 Ob 5. 8. 2019 ob 19:44, sesir pravi: Ker vse poti vodijo na Raceland... a tos kupu?....sam ta ma uzadi 2 kulesa sesir 1
sesir Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 (popravljeno) pred 38 minutami, VS800 pravi: a tos kupu?....sam ta ma uzadi 2 kulesa Ko sem bil zdrav bi si neki podobnega le za na Raceland naredu...a kaj ko to le mokre sanje...dnarja pa ne... P.S Se provida se navelicala za menoj vozt in skrenla...hehe Ker ima tricikl sanjska ogledala...pridrvi za menoj crn pasat...jz 70...gledam,da mi ne tisi v rit in...se hitro navelicu... Popravljeno Avgust 7, 2019. Popravil sesir VS800 1
3nity Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 Ob 4. 8. 2019 ob 22:50, ftp pravi: narobe je šel zadnji amortizer Ob 5. 8. 2019 ob 14:01, Joker pravi: Wilbers? Ob 5. 8. 2019 ob 14:56, Joker pravi: Ne bi bil prvi. Ob 5. 8. 2019 ob 17:59, Snečer pravi: saj ni vzmet počla, a ne? amortizer ti je utrgalo? @ftp Oprosti, da te v neprimernem trenutku o tem sprašujem, ampak bi te tudi jaz prosila, da ob priliki poslikaš/razložiš kaj točno je šlo narobe. Koliko km so imeli amortizerji narejenih, a je bilo dosti od tega off roada, je bil motor preveč naložen, ipd. In vse, ki poznate "situacije" z Wilbersi, tudi prosim za informacije. Hvala! @ftp Tvoji ženi želim čimprejšnje okrevanje! Naj ji ne pusti posledic.. VS800 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 Lepo je ? igc1, mladench, KyoKon in 26 others 29
Popularna objava Zok Objavljeno Avgust 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 (popravljeno) Se enkrat v Pivki. Pa Cerknisko jezero, potem drlinkanje po nekih zakotnih cestah ko da bi se v Loko pri Zusmu peljal, le da 200 km od doma... ...skupno slabih 400 km. Poraba od prejsnjic je s cisto mickeno hardversko predelavo za 50 centov (gre za prevezavo vakuumov) in ustreznim remapom padla za 2 litra na 100 km. Apriliini inzenirji me vedno znova presenecajo. Obvezna oprema pri Italijanu: orodje za sraufat in malo bolj komot obutev da lahko gres pes naprej: Vem, fotogenicen sem, da ze kr boli... Malce relaxa pred TVjem (ja, vem, da ne bi smel): Me je melo, da bi skocil v kokpit: Lepotca: Popravljeno Avgust 7, 2019. Popravil Zok DAMI34, igc1, KyoKon in 12 others 13 2
Tedybear Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 pred 31 minutami, The Lakl pravi: Lepo je ? Pavlicevo? Tista gora v sredini me bega... SAR-Solo Adventure rider 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 Ja. Podolševa, Pavličevo sedlo. amateur in Tedybear 1 1
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 0malo po Srbiji kanjon reke Uvac ligenjček, tomaz69, 3nity in 25 others 27 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 V Omisu je prevroce, pir pa ni dovolj mrzu. Sem sel domov. Ustavil vmes na odlicno limonado. Se malo znucal gume ... Sprednja mi je sumljiva ... imel foto session vmes Pod crto kar ok. Pred dezjem sem doma. ALEŠ M, mladench, bajkr88 in 14 others 17
Xebec Objavljeno Avgust 7, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 pred 5 minutami, krucymucy pravi: V Omisu je prevroce, pir pa ni dovolj mrzu. Sem sel domov. Ustavil vmes na odlicno limonado. Se malo znucal gume ... Sprednja mi je sumljiva ... imel foto session vmes Pod crto kar ok. Pred dezjem sem doma. to je zato k maš slovenske. češke so bolše, k so na drugem zraku delane krucymucy 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2019 Malo izleta hitrii, Ella, DAMI34 in 10 others 13
xyxy Objavljeno Avgust 8, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2019 Tokrat brez slik. LJ - Jezersko, potem je blo v planu, da grem po avstrijski strani čez Soboth in ven pri Radljah ampak sem kmalu pozabo spremljat table in se znašel v Celovcu Pol je pa zmanjkalo časa, tako da sem šel nazaj v Slovenijo kar čez Pliberk. V Ravnah na kofe s kolegom pol pa v Maribor na tekmo, ki smo jo gladko zaj*bali in po tekmi via LJ. Skupaj 380km, povratek domov 5 min čez polnoč, kjer pa me je čakal grd prizor - lih so nalagali en razbit motor, sredi križišča pa je stal bel karavan, ki je zavijal levo v Tivoli. Mogoče kdo ve kak se je zadeva izšla? DAMI34, Akito in ligenjček 3
ligenjček Objavljeno Avgust 8, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2019 pred eno uro, xyxy pravi: Tokrat brez slik. LJ - Jezersko, potem je blo v planu, da grem po avstrijski strani čez Soboth in ven pri Radljah ampak sem kmalu pozabo spremljat table in se znašel v Celovcu Pol je pa zmanjkalo časa, tako da sem šel nazaj v Slovenijo kar čez Pliberk. V Ravnah na kofe s kolegom pol pa v Maribor na tekmo, ki smo jo gladko zaj*bali in po tekmi via LJ. Skupaj 380km, povratek domov 5 min čez polnoč, kjer pa me je čakal grd prizor - lih so nalagali en razbit motor, sredi križišča pa je stal bel karavan, ki je zavijal levo v Tivoli. Mogoče kdo ve kak se je zadeva izšla? Iz Celovca bi najbrž isti čas prišel čez Soboth morda še prej škoda, ker si izpustil močnega favorita za najboljši del poti... Akito 1
xyxy Objavljeno Avgust 8, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2019 2 minutes ago, ligenjček said: Iz Celovca bi najbrž isti čas prišel čez Soboth morda še prej škoda, ker si izpustil močnega favorita za najboljši del poti... Vem, ampak mogo bi se vračat v Ravne, tak pa sem priso tja direkt, samo to je bil problem. Bo pa ta fura padla takoj po dopustu pa še "malo" podaljšana bo, tak da bom v enem dnevu v 4 državah Slovenija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška. Tak je plan
ligenjček Objavljeno Avgust 8, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 8, 2019 pred 17 minutami, xyxy pravi: Vem, ampak mogo bi se vračat v Ravne, tak pa sem priso tja direkt, samo to je bil problem. Bo pa ta fura padla takoj po dopustu pa še "malo" podaljšana bo, tak da bom v enem dnevu v 4 državah Slovenija, Avstrija, Madžarska, Hrvaška. Tak je plan splaniraj vredi ceste pa čimmajn po sloveniji pa se ti kr pridružim
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 8, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 8, 2019 Malo po Durmitorju in Trsi skalar36, Rdeči, 3nity in 23 others 25 1
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 9, 2019 Daj liter pa liter tomaz69, Ella, skofk in 10 others 13
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 9, 2019 (popravljeno) Danes sem se namenil na dolgo njivo na burger. Pa sem po krasu zalutal in prisel na terminal za razsut tovor v Trstu, tako da s tega ni bilo nic. Sem pa spotoma preveril kompletno slovensko infrastrukturo obnovljivih virov energije. Pod prvo ni bilo mrtvih pticev Pod drugo ne vem, ker nisem nasel steze, ovac in lastnikov pa nocem vznemirjat. Iskal mausa v snackbaru in na crnem kalu. Se odpravil proti postojni in sr namesto v postojni znasel na Grobniku. Cez gorski kotar domov. Vmes se crtici potegnil. Rjavo in crno. Kras je lep in poln presenecenj. Nikoli ne vem kam grem. Popravljeno Avgust 9, 2019. Popravil krucymucy skofk, SAR-Solo Adventure rider, sesir in 13 others 15 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se