Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 Danes druga polovica kroga. Vreme zjutraj lepo. Cesta se stoji. Ledenik je tudi se ... In svizec takisto... Potem pa Maltatal ... Pa cez Nockhalm domov. Tako kot pred leti, je oboje, Maltatal in Nockhalm stran vrzen denar. Le da zaradi inflacije tokrat malo vec. Stran vrzen denar je tudi nakup pnevmatik Michelin Power RS. Ampak to je za v drugo temo. amateur, KyoKon, nemo in 20 others 19 3 1
Popularna objava Quest Objavljeno Avgust 17, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 17, 2019 7:00 Start Potem pa takole Bohinj preskočil zaradi gužve.Sobota pač. Proti Čepovanu Žaga-Sella Carnizza-Na Bili Ozko komaj se dva motorja srečata. Zanimivo. Mangart Soriška. Z orehi in sladko omako. So se zmotil in mi porcijo za dva prinesli. Ma se niso nič zmotil. Največjo sem pobrisal. Sem pajke iz auspuha preganjal. mladench, skalar36, Luka66 in 22 others 25
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Kilometrov, nekaj. Motoristov in motoristk, ogromno. Kdo iz MS, ne vem. Gneča, full. Policije na cesti, prevec. bajkr88, KyoKon, Kričač in 17 others 20
Popularna objava dlicen Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Po Krasu. mladench, ligenjček, amateur in 13 others 16
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Ja kaj no? ? Tut đukac si zasluži en krogec ? ligenjček, Quest, KyoKon in 9 others 12
Popularna objava ligenjček Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Nekaj vtisov od vceraj, najlepsih lokacij nisem uspel slikat ker smo bili na tesnem s casom zaradi poznega starta (akumulator) in ker je v portorozu padla odlocitev da prevozimo cel krog v enem dnevu. Prijetnih cca 800 in sicer: Bar Kogal-Velenje(po akumulator)-Trojane-Ljubljana-Postojna-Črni kal-Portorož-Trst-Tržič-Nova Gorica-Soča-Kanal-Kobarid-Mangart-Predel-Cave del Predil-Bela peč-Kranjska Gora-Korensko Sedlo-Faaker See-Pliberk-Lavamund-Vuhred Odlična pot, definitivno še grem, naslednjič še kaka zanimivejša fotka ? Akito, a79, Kugelschreiber in 21 others 23 1
Popularna objava Ella Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Včerajšnji izletek na Maltatal... Slap Fallbach Grad... Jez in jezero... Urzaver... ? a79, Quest, markII in 25 others 28
Popularna objava Erik99 Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Danes preko Trojan in Velenja na Koroško, kjer sem pobral prijatelja s katerim se že dve leti meniva, da bova naredila skupaj kakšen krog, srečal še @Scrarabeo po 10+ letih :), preko Golice do jezera in še do Koralp - se pozna nadmorska višina in prijetnejše temperature pa preko Dravograda do Vitanj - zelo lep kraj z muzejem Noordung, vesoljski center, do Celja in proti LJ. Lepih in ne prevročih 350 km, se pa že pozna krajši dan in nizko popoldansko sonce. Akito, bajkr88, markII in 21 others 24
krucymucy Objavljeno Avgust 18, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 28 minutes ago, Ella said: Včerajšnji izletek na Maltatal... A ti tudi? maus in Ella 1 1
Ella Objavljeno Avgust 18, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 pred 20 minutami, krucymucy pravi: A ti tudi? Ja sem vidla, da se na iste kraje odpravljava ? maus 1
Popularna objava Akito Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 ...fajn je bilo ...spet ?... Ella, NX650, hitrii in 19 others 22
Popularna objava pajkica Objavljeno Avgust 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 Kornati od blizu ? Vmes pa mal vrane KyoKon, Ella, Joker in 15 others 17 1
Akito Objavljeno Avgust 18, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 pred 29 minutami, pajkica pravi: Kornati od blizu ? Vmes pa mal vrane ...si bila na Kamenjaku? MiNa, a79 in ligenjček 3
krucymucy Objavljeno Avgust 18, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2019 2 hours ago, Ella said: Ja sem vidla, da se na iste kraje odpravljava ? Sledim ti maus in Ella 1 1
maus Objavljeno Avgust 19, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2019 (popravljeno) pred 9 urami, krucymucy pravi: Sledim ti si reku, da si bil v četrtek slučajno na Grobniku in slikau "zelnato " glavo ? Popravljeno Avgust 19, 2019. Popravil maus DAMI34, MiNa, krucymucy in 2 others 2 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 19, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 19, 2019 Zoped malo na senčno stran Alp. Postanek še v jutranjem soncu na znani lokaciji... potem pa po malo manj znanih cestah... mimo lepe "lesemjače", na znan vrh. 1667 mnm se je izpisalo... nazaj v dolino, v gužvo... še malo v hribe nato pa... malo "pofirbcat" - veliki popusti.... Hja, kam pa sedaj? za nosom mimo še ene "mlake" na kateri se veselo pražijo in namakajo in potem pa nazaj na sončno stran... še enkrat na 1000+mnm in nato proti domu. To je to. 456km nisem imel občutka, da je toliko. Rdeči, ALEŠ M, vuk76 in 29 others 32
ligenjček Objavljeno Avgust 19, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 19, 2019 pred 3 urami, MiNa pravi: Zoped malo na senčno stran Alp. Postanek še v jutranjem soncu na znani lokaciji... potem pa po malo manj znanih cestah... mimo lepe "lesemjače", na znan vrh. 1667 mnm se je izpisalo... nazaj v dolino, v gužvo... še malo v hribe nato pa... malo "pofirbcat" - veliki popusti.... Hja, kam pa sedaj? za nosom mimo še ene "mlake" na kateri se veselo pražijo in namakajo in potem pa nazaj na sončno stran... še enkrat na 1000+mnm in nato proti domu. To je to. 456km nisem imel občutka, da je toliko. a v Louisa si se teleportirav?
Popularna objava Kričač Objavljeno Avgust 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 20, 2019 (popravljeno) Končno našel čas, da prilepim par slik mojega nedeljskega potepanja. Torej, dejansko se sploh nisem imel namena peljat, ampak sem se ob 10.30 spravil na motor. Isto sem se vprašal, kot g.Figa .... Kam? Sem si rekel, da na Hrvaško ne, zaradi norišnice na cestah, tudi v Avstrijo ne, saj zraven naših je še ogromno jodlarov na cesti. Hmm ... najbolje, če grem na Dolenjsko. Enostavno sem se hotel peljat, brez cilja in tako sem se zapeljal do Kostanjevice na Krki, naredil krog, ter se zapeljal do gradu Otočec. Tukaj razjaham kobilo in se sprehodim po okolici, zgolj za par slik, se vsedem v senco na klopcu in razmišljam, po kateri poti domov. Mimogrede, bolj ko se človek približuje Novemu mestu z okolico, bolj dobi občutek, da se vozi kje v Braziliji. No, v glavnem je moja pot potekala takole: S.Bistrica - Podčetrtek - Bizeljsko - Brežice - Kostanjevica na Krki - Šentjernej - Dolenje Mokro Polje - Otočec - Trebnje - Mirna - Mokronog - Sevnica - Laško - Celje - Mb (Padlo je slabih 320km) Kostanjevica na Krki Grad Otočec Grad Otočec Zbrana druščina ... Vračanje ... Popravljeno Avgust 20, 2019. Popravil Kričač ALEŠ M, ligenjček, Joker in 16 others 19
skalaprava Objavljeno Avgust 20, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2019 pred 20 urami, MiNa pravi: O glej, tale kombi ima pa glih ta pravo orodje za poservisirat BMW maxxa, MiNa, Quest in 2 others 5
MiNa Objavljeno Avgust 20, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 20, 2019 (popravljeno) pred 18 urami, ligenjček pravi: a v Louisa si se teleportirav? ??? Žal mi teleport trenutno ne dela. Beljak je skoraj na "obali" Osojniškega jezera, slika prej je to jezero. Popravljeno Avgust 20, 2019. Popravil MiNa
ligenjček Objavljeno Avgust 20, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2019 pred eno uro, MiNa pravi: ??? Žal mi teleport trenutno ne dela. Beljak je skoraj na "obali" Osojniškega jezera, slika prej je to jezero. Sploh nisem vedel, da je tam tudi pardon, my bad Res ne? poznam dobrega "serviserja" MiNa 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Avgust 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 22, 2019 Še par dni dopusta in je konec za letos. Morja in lezanja brez motorja imam dost zato sem popakiral svojo drago domov in na motor. Danes start do Herviz do največjega termalnega jezera. Hotel je v samem centru in moram rečt, da so me madžari tukaj presenetil z čistočo. Jutri do blatnega jezera in domov. Razmisljava, da bi potegnila še en dan tukaj okrog sam nimam pojma kam bi šla. Budimpešta odpade...kaj bi bilo še kaj za pogledat, če ima kdo kakšno indormacijo? Jebemtis servis pa menjava gum sta na vidiku. ? Akito, DAMI34, Ella in 13 others 16
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 22, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2019 pred 32 minutami, Vito23 pravi: Še par dni dopusta in je konec za letos. Morja in lezanja brez motorja imam dost zato sem popakiral svojo drago domov in na motor. Danes start do Herviz do največjega termalnega jezera. Hotel je v samem centru in moram rečt, da so me madžari tukaj presenetil z čistočo. Jutri do blatnega jezera in domov. Razmisljava, da bi potegnila še en dan tukaj okrog sam nimam pojma kam bi šla. Budimpešta odpade...kaj bi bilo še kaj za pogledat, če ima kdo kakšno indormacijo? Jebemtis servis pa menjava gum sta na vidiku. ? Evo ti nekaj, če ti je všeč. https://goo.gl/maps/wRasnwtnmgrT4HnZ8 https://goo.gl/maps/vEjYZWmppahuWdQn7 https://goo.gl/maps/sgjaTFDK7g222mhH8 DAMI34, MiNa, Joker in 1 other 4
pajkica Objavljeno Avgust 22, 2019 Opozori Objavljeno Avgust 22, 2019 pred eno uro, Vito23 pravi: Razmisljava, da bi potegnila še en dan tukaj okrog sam nimam pojma kam bi šla. Budimpešta odpade...kaj bi bilo še kaj za pogledat, če ima kdo kakšno indormacijo? Jebemtis servis pa menjava gum sta na vidiku. ? Esztergon z baziliko, cez most na slovaško v šturovo na futr, v Stredoveká sedliacka reštaurácia, ali pa še ena zraven, na pečena rebrca. Druga varianta je pa Komarnovo, tretja pa soviet ghost town...v Veszpremu Joker, maxxa, ligenjček in 2 others 5
Popularna objava amateur Objavljeno Avgust 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 23, 2019 V torek sem končno zbral pogum in se iz Poljanske doline preko Lučin odpravil do Vrhnike sprobat moj hrbet (motor je do tega tedna stal v garaži). Potem ko je Garnbretova dobila še tretjo medaljo na Japonskem, zunaj bilo obupnih 32,5°C, sem se odpeljal. Vračal sem se nazaj preko Horjula, Polhovega Gradca, Zaloga, Planina, pa podaljšal na Goli vrh, Javorč in navzdol do Poljanske doline. Na poti ni bilo semaforjev, kar je bilo blagodejno pri tisti vročini. Naslednji dan me hrbet ni bolel, sem pa pri vožnji poskušal obvoziti čimveč neravnin, del neravnin pa sem prepeljal tudi čepe. Sedaj, če bo vse vredu, bom moral nadoknaditi neprevoženo v tem letu. Par slik z Golega vrha in pogled z Javorča, pa pogled na Vipavsko dolino, pa prazne kozarce in mrzlo peč včeraj na Sinjem vrhu. Mrzlo ni bilo, pihala je rahla burja. Ravno prijetno. Motoristov ni bilo na cesti, verjetno so se bali napovedanih ploh in neviht. DAMI34, BIF, Luka66 in 14 others 17
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se