Darko3g Objavljeno September 6, 2019 Opozori Objavljeno September 6, 2019 Pa, ko jih je ene 50 tisoč na kupu se nehajo pozdravljat. Pa še pravega motorja nimaš, ko jih jaz pozdravim s (pravega) Kawasakija, mi običajno odzravijo. J.a.m.e.s in Akito 2
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno September 6, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2019 (popravljeno) Če greš na tak dogodek kot je "Fakeer see", kjer je ogromno motorjev, res ne moreš vsakega pozdravit, ker ti bo prej roka odpadla. Drugače pa včerajšnji ne planiran vtis. Po službi skočil pozdraviti starega kolega v Vuzenico, ker sem bil prehitro tam, sem skočil še na Radlpass, odlična cesta, nov asfalt, fajn ovinki, osebno mi je bolj všeč kot Golica. Vseeno sem spravil skupaj solidnih 140km. Domov prišel ob 20h, me je že kr malo hladilo. Bo treba dat v kufer kak pulover. ? Popravljeno September 6, 2019. Popravil J.a.m.e.s Scarabeo 500, Quest, DAMI34 in 13 others 16
DAMI34 Objavljeno September 6, 2019 Opozori Objavljeno September 6, 2019 pred 14 urami, CINDAPP pravi: Z drugo kobilco novi-stari vtisi?cca 300km paše kalorije nazaj.. lp slik ne odpira
bajkr88 Objavljeno September 6, 2019 Opozori Objavljeno September 6, 2019 ja megla je bla ful močna ...
Popularna objava xyxy Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2019 Opažam, da manjka tema Vtisi z nočnih voženj OdtegnitvenI sindrom je huda stvar, zadnje 3 tedne je bla zarad dopusta in začetka šole bolj suša, zdaj pa še dež tak da so plani za vikend pod hudim vprašajem. Zato sem si reko, da je treba izkoristit vsak trenutek brez dežja (beri: NOČ) in sem ob 23:30 štartal proti primorski. Itak me je na Brezovici začelo prat, zato sem obrnil in na dolgem mostu je blo spet suho. Grem čez center, mimo BTC-ja, takoj ko pridem čez obvoznico...dež! Jebemo, noče me spustit iz mesta. E, gremo probat proti Domžalam, v tretje gre rado pravijo in res je tako:) Trojane, spust v Zagorje in čez Litijo nazaj...kratko ampak je pasalo ko ata na mamo, če bo pa čez vikend vreme vzdržalo pa proti Starigradu. sunnygirl, Xebec, MiNa in 15 others 16 1 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2019 Posočil in dežju ušel HyperJack, ligenjček, Ella in 17 others 20
vandrovec Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Posočil in dežju ušel Zna bit, da smo se srečali nekje od Solkana gor...eno tako čudno čelado se mi zdi, da sem videl.... DAMI34 1
Popularna objava Ella Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2019 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Posočil in dežju ušel Jst tut a79, Tex, ligenjček in 12 others 15
Xebec Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Posočil in dežju ušel pred 28 minutami, Ella pravi: Jst tut kawasakiji niso za u dež? se stopijo? jst sm lih tolk mokre ceste najdu da je spet motor usran do amena sliku nism, k me je zeblo, kšno podlogo bo treba nazaj u jakno dat aja pa priporočila za torbe so za en drek. pr 180 ni nič odpadlo (v DE sem bil ) Ella 1
DAMI34 Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 Pravkar, Xebec pravi: kawasakiji niso za u dež? se stopijo? jst sm lih tolk mokre ceste najdu da je spet motor usran do amena sliku nism, k me je zeblo, kšno podlogo bo treba nazaj u jakno dat aja pa priporočila za torbe so za en drek. pr 180 ni nič odpadlo (v DE sem bil ) saj je samo tule nad Wajdušno frcalo, ostali del goriškega konca je bil lepši, primeren za kawasakije deklarirane hitrosti za torbe so: do katere hitrosti garantirajo da ne odpade, kar pa ni nujno, da ne zmore 2x več. Enako je z nosilostimi kufrov. 40 in več litrov nosilnost pa 5kg Xebec in ligenjček 1 1
Popularna objava Ella Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2019 (popravljeno) @Xebec Ejj! Letos je vsako drugo furo moja Ninja priplavala domov Popravljeno September 7, 2019. Popravil Ella maus, peterjanko, KyoKon in 8 others 2 8 1
Popularna objava Kmet2 Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2019 Ker eden od moderatorjev preferira kvaliteto bom po dolgem času objavil presežek...... Po dveh tednih sem dobil Bmfa iz servisa, KTM še kar v remontu? Moram pohvalit servis Avtoval, kjer so mi dali super popust. V bistvu sem plačal samo materijal a kljub temu je terminal kar zajokal, ko sem potegnil kartico? Zamenjali smo komplet teleskope(prednje vilice) in zadnji ležal v kotnem prenosu. Po abstinenci me vreme sploh ni zanimalo, samo motor in cesta, svoboda..... Napoved za Jadran je bila katastrofalna, od burje, do dežja. Cesta Novi Vinodolc- Senj zaprta. VeSna z avtom in psičko, jaz z Speedy ob 4h zjutraj v dež proti Zagrebu. Meja za v HR prehodna brez gneče, za v SLO pa nepregledna kolona? vsi domov. Ac do izvoza Karlobag in na jadransko magistralo. Izgleda, da je vožnja po prehitevalnem pasu slovenski nacionalni šport, kljub prostem voznem pasu sami debilni slovenčki in ob dežju je to faking živčno....(spodaj v sliki tudi moj opis stanja v takih primerih??) Mal je pihal, mal padal a brez nekih presežkov padem v dobesedno sončen Karlobag ob 8h zjutraj. Ne vrjemite napovedim, preverite osebno in na mojih fotografijah, boste videli to orkansko burjo in poplave? Odpilim tista dva ovinka a vredna za mojo dušo ker sem bil že res siten? Končno pri mami Milena Knežević, ki mi uredi top zajtrk, tisti, ki hodite k naši mami veste o čem govorim❤ Naštimam TRX na drevo, razpakiram in že sva z VeSna na plaži. Vse prazno, jaz ona, Biba in en klump od bmfa.? Izgleda, da so se vsi ustrašili napovedi, ki je bila katastrofalna. Nekaj bo na tem, kar je en dan napisal Matjaz Prosen v skupini Motoristi? Upad je drastičen? Do nadaljnega fakju Zlovenija? Je pa res, da se počutim, kot v Sloveniji. Večina je v trenirkah in govorijo tuj jezik??? Upam da bo moderator zadovoljen nad kvalitetnim prispevkom in ne bo sankcij, kot zadnjič? vandrovec, Igi Pop, hitrii in 19 others 20 1 1
vandrovec Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 pred eno uro, Ella pravi: Jst tut V slaščičarni v Desklah?
Ella Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 @vandrovec obvezen stop na poti domov
vandrovec Objavljeno September 7, 2019 Opozori Objavljeno September 7, 2019 pred 10 minutami, Ella pravi: @vandrovec obvezen stop na poti domov Obveščevalna na soški vse vidi...pa tudi sta bila v dveh, vsi imate spremljevalce na poti
Popularna objava ftp Objavljeno September 7, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 7, 2019 Prvi ponovno v sedlu, drugi ponovno na cesti na lastnih kolesih, ta tretja pa še vedno na kavču. ? VS800, Quest, Ella in 13 others 16
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 8, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2019 Kak je bilo pa danes fajn! Nikjer nobenega kralja ravnin. Plasitičarji so pospravili rakete. Grozili so oblaki z dežjem a ni bilo niti kapljice z neba. ? NX650, Tedybear, Kugelschreiber in 10 others 13
Popularna objava mladench Objavljeno September 8, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 8, 2019 Akito, Joker, SAR-Solo Adventure rider in 12 others 15
Tedybear Objavljeno September 8, 2019 Opozori Objavljeno September 8, 2019 pred 2 urami, The Lakl pravi: Kak je bilo pa danes fajn! Nikjer nobenega kralja ravnin. Plasitičarji so pospravili rakete. Grozili so oblaki z dežjem a ni bilo niti kapljice z neba. ? Pri vas ne, tle v kurji riti ga je pa z manjšimi premori nalivalo ves dan.... SAR-Solo Adventure rider in tomaz69 1 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 8, 2019 Opozori Objavljeno September 8, 2019 pred 47 minutami, Tedybear pravi: Pri vas ne, tle v kurji riti ga je pa z manjšimi premori nalivalo ves dan.... Do večera je “kuri” tudi na bruhanje prišlio, tako, da smo tudi mi nekaj dobili ? Tedybear, MiNa, maxxa in 1 other 4
Popularna objava 3nity Objavljeno September 9, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 9, 2019 Sredo in četrtek je bilo potrebno izkoristiti kar se da najbolje in ker je prvotni plan propadel zaradi burje, sem sredo začela s planiranjem v Basecampu Pot je bila top, zato objavljam nekaj zanimivih odsekov (po vrstnem redu: jezero Carezza (ki ga imenujejo tudi mavrično jezero zaradi čarobnih barv; legendo o njem si lahko preberete na linku), Limone sul Garda, Passo del Baremone, Passo Maniva, Passo Crocedomini). Na poti domov me je razveselilo še srečanje z Josefine Biedermann, ki je na Svartpilnu naklepala 8k km v 20ih dneh. Takega navdušenja nad motorjem, kot je vrelo iz nje, še nisem videla. Omenjam jo pa samo zato, ker se večina zmrduje nad enocilindraši, da niso primerni za na pot. MiNa, basbas, J.a.m.e.s in 29 others 27 5
DAMI34 Objavljeno September 10, 2019 Opozori Objavljeno September 10, 2019 Braap, braap in pk pk ? In fočk. MiNa, Xebec, maus in 2 others 5
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno September 10, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2019 K si frej na lep sončen torek je treba nekam it. Razmere pa od jutranjih hladnih meglenih 11°C do sončnih 26°C ob morju. Zvečer se je števec ustavil pri 562km. Scarabeo 500, ligenjček, raza in 25 others 27 1
Endlich Objavljeno September 11, 2019 Opozori Objavljeno September 11, 2019 A lahko vidimo eno slikco, kako imaš pritrjeno torbico na rezervoarju na RT-ju? Hvala.
ALEŠ M Objavljeno September 11, 2019 Opozori Objavljeno September 11, 2019 (popravljeno) pred 3 urami, Endlich pravi: A lahko vidimo eno slikco, kako imaš pritrjeno torbico na rezervoarju na RT-ju? Hvala. Ni nobena skrivnost od SW- motech podkvica in torbica QUICK-LOCK EVO "Daypack" v njej pa ima prostor fotoaparat, da je vedno pri roki . Krmilo se zasuče normalno do končne lege. Popravljeno September 11, 2019. Popravil ALEŠ M gift 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se