Popularna objava Mavti Objavljeno September 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2019 (popravljeno) Sreda je dan za motoriranje pa sem šel malo v šoping,kupil metlo da pospravim garažo potem pa še dobro da sem jo mahnil mimo odelka z pijačo( ne moreš žejen delat) Je padlo 165 km pa samo do prve trgovine sem šel Popravljeno September 11, 2019. Popravil Mavti Xebec, car_freak, krucymucy in 10 others 5 8
Popularna objava BIF Objavljeno September 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2019 (popravljeno) Ni sicer bele črte na sivi podlagi..... .....zdaj pa hitro po drone....? Popravljeno September 11, 2019. Popravil BIF Xebec, HyperJack, Quest in 8 others 10 1
Popularna objava BIF Objavljeno September 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2019 Sem rinil zdaj peš tu gor. Pihalo kot prasice...dron bi letel brez baterije...samo nazaj ga ne bi bilo...? Tako da zdaj me samo noge fajn bolijo.... skofk, RobiRoberto, Joker in 18 others 17 1 3
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2019 MiNa, ALEŠ M, ligenjček in 12 others 15
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 12, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2019 Samo en vtis od tega tedna. Drugi servis pri kravici. Jutri pa malo prej iz službe pa na morje za vikend se mal školjk nabirat ? Akito, ALEŠ M, Quest in 8 others 11
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 14, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2019 (popravljeno) Kaj se nobeden ne vozi? Temperature so prave. Novo olje je treba premesati zato sva včeraj startala proti istri in v nedeljo domov mogoče po drugi strani domov (plominka). Motor ima 12.000km in dela kot urca. Slikano proti brijonom. Popravljeno September 14, 2019. Popravil Vito23 MiNa, ligenjček, a79 in 11 others 14
Akito Objavljeno September 14, 2019 Opozori Objavljeno September 14, 2019 pred eno uro, Vito23 pravi: Kaj se nobeden ne vozi? Temperature so prave. ...vozimo...vozimo...samo ne objavljamo čisto vseh vtisov ?... VS800, Xebec, ligenjček in 4 others 7
Popularna objava Whiskey Objavljeno September 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2019 Danes je bil fajn dan za kruzanje Kugelschreiber, ftp, Akito in 19 others 22
Tedybear Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 (popravljeno) Danes popoldne samo malo ovinkaril. Brez slik, žal. Kropa - ovinki- Jamnik Železniki - ovinki - Davča Gorenja vas -ovinki - Lučine Polhov gradec - ovinki - Črni vrh. Popravljeno September 15, 2019. Popravil Tedybear Quest, DAMI34, Xebec in 6 others 9
deki28 Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 Še moj vtis po azzurni obali D559 road? D559_ST_TROPEZCANNES.mp4 Xebec, Scarabeo 500, DAMI34 in 3 others 6
raza Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 pred 3 urami, Tedybear pravi: Danes popoldne samo malo ovinkaril. Brez slik, žal. Kropa - ovinki- Jamnik Železniki - ovinki - Davča Gorenja vas -ovinki - Lučine Polhov gradec - ovinki - Črni vrh. A smo se srečali v Gorjah, ko si parkiral? Drugače pa Škofja Loka -Gorenja vas- Mrzli vrh-Idrija - Col - Gorica - Brda - Kambreško - Most na Soči - Baška grapa - Soriška planina -Bohinjska Bistrica - Pokljuka in domov. Ovinkov, da na koncu že iz ušes gledajo. 300 km je pokazal Garmin. deki28 in Quest 2
Darko3g Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 Prav lep dan za kratko vožnjo čez Radlje proti prelazu (lep nov asfalt) in potem proti Sobotu in jezeru (deloma več črnega kot sivega asfalta). V Labotu bencin še vedno po 1,201, nazaj grede pa opazil da lokal pred Dravogradom nima več napisa Heavens Devils. Ali so le preuredili lokal in pozabili obesiti napis ali pa se je lastnik menjal. Vreme kičasto, občutki tudi. Akito in ligenjček 2
CINDAPP Objavljeno September 15, 2019 Opozori Objavljeno September 15, 2019 En krog onkraj in po domačih logih ,kjer je bilo kar živahno.... MiNa, DAMI34, RobiRoberto in 5 others 8
Popularna objava Akito Objavljeno September 15, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2019 pred 4 urami, Tedybear pravi: Železniki - ovinki - Davča Evo slikce Davča + Soriška planina in idrijsko hribovje pred tem?... DAMI34, MiNa, Quest in 12 others 13 2
Tedybear Objavljeno September 16, 2019 Opozori Objavljeno September 16, 2019 pred 8 urami, raza pravi: A smo se srečali v Gorjah, ko si parkiral? Drugače pa Škofja Loka -Gorenja vas- Mrzli vrh-Idrija - Col - Gorica - Brda - Kambreško - Most na Soči - Baška grapa - Soriška planina -Bohinjska Bistrica - Pokljuka in domov. Ovinkov, da na koncu že iz ušes gledajo. 300 km je pokazal Garmin. Ja. Sta mi sledila vseh 75 metrov od križišča do bajte....? raza 1
Popularna objava raza Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 Slikovnega gradiva od včeraj ni ravno veliko, ker je fotoaparat ostal doma, telefon za med potjo je pa dokaj nerodna zadeva. Ko sva dopoldan štartala je bilo turobno, oblačno in niti sanjalo se nama ni, da se bo po prevoženih Žirovsko Idrijskih kucljih naredilo tako lepo in vroče popoldne. Ob odhodu je bilo borih 16°, opoldan v Gorici 30 in pozno popoldan na Pokljuki 14°C. Joker, RobiRoberto, Quest in 11 others 14
Popularna objava Drosa Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 Med tednom me kliče kolega iz Zagreba da je v nedeljo 15.9. mednarodni dobrodelni skup pod imenom Bukom motora protiv tišine als-a 2019 - podpora obolelim od te redke bolezni ( poguglajte o čem gre ) Ni bilo dvooma da se ne udeležimo. Nedelja - štart ob 7:00 Babno polje, lepih 9 stopin in megla, v Gerovu mi se pridružijo še trije kolegi med njimi tudi kolega iz Zagreba ki stanuje tudi v Čabru, kavica in nadeljevanje poti prek Delnic - Severin na kupi - Bosiljevo - Karlovac - Zagreb. V Zagrebu skočimo na kavico v edini pravi Harley caffe ki ga je ustvaril "Deda" ( baje nori zaljubljenec v Harleye katari je propotovol velik del sveta, žal že 2 leti vozi svoj Harley po nebesih ) po vzoru na ostale svetovne. Parkiramo dva čoperja in dva cestaka med Harleye, res da smo bili čudni ampak nas z veseljem sprejmejo. Po kavici se jim priključimo v karavano do osrednjega dogodka, oz. zbirnega mesta ( tukaj nas pričaka organizatorica Slavica katera je to hvalevredno akcijo pričela že leta 2015, in katera je nažalost pred tremi tedni izgubila 4 leta starega otroka ki je imel to bolezen ). Od tod gre karavana proti Trgu Evrope na milenijsko fotografijo . Po končanem snemanju ter ustvarjeno BUKO se zopet vračamo na zbirno mesto. Sledi druženje bikerjev in bogati program. Ostanemo do 14:00 in se zmenimo da dva kolega iz Karlovca pospremimo domov. Sledi tura preko Pisarovine do Karlovca kjer je čas za kosilo. Nato naprej čez Generalski stol - Josipdol ter postaja v Ogulinu na kavici. Sledi še tura domov čez Vrbovsko - Ravna Gora - Delnice . Prihod je bil v temi in malo mrzlejšemu vremenu, vendar z lepimi 440 km pod gumami ter radostjo v srcu ki smo bili del te karavane. Upam da je namen te karavane uspel ter da smo ustvarili dovolj BUKE da se Hrvaško zdravstvo zbudi in pomaga pri nabavi aparatov za komuniciranje obolelih z ostalim svetom. VIDEO KARAVANE 20190915_122056.mp4 20190915_124939.mp4 RobiRoberto, ligenjček, 3nity in 14 others 16 1
Popularna objava Lipstick Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 Tudi midva šla v Zagreb, mal se družit: DAMI34, a79, RobiRoberto in 8 others 11
Zok Objavljeno September 16, 2019 Opozori Objavljeno September 16, 2019 (popravljeno) On 9/7/2019 at 4:46 PM, Kmet2 said: V bistvu sem plačal samo materijal a kljub temu je terminal kar zajokal, ko sem potegnil kartico? Zamenjali smo komplet teleskope(prednje vilice) in zadnji ležal v kotnem prenosu. huh, oba teleskopa s pusama za vpetje in lezaj (ce gledam pravega) stanejo skupaj 1941,21 eur z ddv brez popustov, olja nisem stel - se jaz sem zajamral ko sem tole preveril... Dober si, da si se imel voljo se iti peljat - jaz bi ga za kazen pustil gniti v kotu naslednji mesec ali dva...? Popravljeno September 16, 2019. Popravil Zok Mavti in Kmet2 1 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 Kljub bolezni je bilo treba izkoristit dan ? dobil svojo dozo, spet nasmesek do uha ??? deki28, Quest, Ella in 11 others 13 1
ligenjček Objavljeno September 16, 2019 Opozori Objavljeno September 16, 2019 Ob 6. 9. 2019 ob 7:50, J.a.m.e.s pravi: Če greš na tak dogodek kot je "Fakeer see", kjer je ogromno motorjev, res ne moreš vsakega pozdravit, ker ti bo prej roka odpadla. Drugače pa včerajšnji ne planiran vtis. Po službi skočil pozdraviti starega kolega v Vuzenico, ker sem bil prehitro tam, sem skočil še na Radlpass, odlična cesta, nov asfalt, fajn ovinki, osebno mi je bolj všeč kot Golica. Vseeno sem spravil skupaj solidnih 140km. Domov prišel ob 20h, me je že kr malo hladilo. Bo treba dat v kufer kak pulover. ? Jaz sem jih do gor pozdravil vse še mam roko (v soboto jih na cesti ni blo dosti, gor pa se tak samo v eno stran vozi ) Radlpass je že bolj zabaven kot golica ampak si na vrhu v 4-5min... golica pa ti da več kot pol ure zabave jaz ponavadi naredim kar kombinacijo - iz Lavamunda na golico pa nazaj čez Radlpass Akito 1
Popularna objava a79 Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 Od doma - NM - Žužemberk - Hočevje - Zdenska vas - Velike Lašče - Bloško jezero - Nova vas - Bloška polica - Ride - Ajdovščina - Col - Godovič - Logatec - Vrhnika - domu... Nabralo se je 310 km po neznanih in klasicnih poteh, fajn je blo, ni kaj.... Nasvet - po nekaterih ovinkih v senci na relaciji Col - Godovič previdno... švic je vdaril ven - slika 2. RobiRoberto, bajkr88, ligenjček in 8 others 11
Popularna objava xyxy Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 Včerajšnja fura 340km, 6ur, veliko postankov, prazne ceste, prvič na Mangartskem sedlu (top!), super toplo glede na to kdaj sem štartal...bom ponovil v roku enega mesca pa še dodal Italijo in Avstrijo v ta sklop J.a.m.e.s, mladench, Akito in 14 others 17
Popularna objava Mavti Objavljeno September 16, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2019 (popravljeno) Včeraj popoldne pa na morje pogledat, če je še vedno na desni strani ,po uri in pol sem prišel v Koper in takoj na pivo ljudi na obali ,da te meša edino nobene potniške velikanke ta dan ne no je pa zato bila kontejnerska velikanka v črni barvi Nazaj domov prehitel petsto plus avtov Fajnje blo Popravljeno September 16, 2019. Popravil Mavti Scarabeo 500, RobiRoberto, a79 in 11 others 13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se