Snečer Objavljeno September 20, 2019 Opozori Objavljeno September 20, 2019 sonce te je doblo pred 1 minuto, gift pravi: Zraven bivših JNA objektov, se nahajajo čudni tipi...ali ga kdo prepozna ? ni to podobno @Kmet2? DAMI34, Ella, Luka66 in 1 other 4
Popularna objava KyoKon Objavljeno September 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2019 Pa sem ga obdelu z obeh strani pa še mal. Ker je bilo sončno sploh ni bilo čutit, da je samo skor 3 stopinje, se mi jih je zdelo 10. Kr dost ljudi, tudi moto, sem mislil da bom sam. Jul ali pa Avg ne bi šel če mi šenkaš karto, pomoje čakaš na mitnci kr neki cajta. Grossglockner Scarabeo 500, ALEŠ M, notranc in 17 others 20
Popularna objava xyxy Objavljeno September 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2019 Vtisi? Usnje + 7 stopinj = Zebeeee!!!! Veliki plan nardit 500km ponoči se nikakor ni izšel, ker sem že po 20km pri 14 stopinjah začuto, da to ne bo dobro:) Grem do Vrhnike čez Horjul pa nazaj, ni to to danes, ne da se mi "trpet". Ampak jaz nebi bil jaz, če se pol nebi odločo da grem vseeno pogledat do rid. Pa dobro, zdaj sem tu, kaže 9st., zebe me ko psa, kaj čem, na morju bo menda ja bolj toplo? Kaj bo nazaj grede je druga pesem. Pri Kozini sem pozabo spremljat table in se naenkrat znašo v Italiji, podaljšal do Trsta, kjer sem se zgubljal kot za šalo. Ta italijanski sistem 20 tabel na eni štangi, ko ne veš kam bi gledal + kaos na cesti, ne to ni za moje živce. Ampak doli je blo celih 20 stopinj! Ko sem se vračal pri Nanosu tak veter da sem se komaj obdržal na motorju, v Logatcu pa celih 7 stopinj. Takrat sem se prvič vprašal kaj hudiča mi je tega treba...ampak pol sem si takoj reko "16 let si bil brez, ne serji zdaj, to si hoto!" in takoj mi je postalo toplo pri srcu:) 240 se jih je pa le nabralo in to dokaj dinamičnih. Za finale pa problemi s sklopko. Ko jo začnem spuščat v bistvu čisto takoj zagrabi in če ne dodam gasa crkne. Ročka je ratala čisto mehka. Lahko računam na astronomske stroške, ne? Ella, Quest, ligenjček in 9 others 12
Popularna objava Snečer Objavljeno September 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2019 opuščen servis MiNa, Joker, Luka66 in 7 others 9 1
car_freak Objavljeno September 21, 2019 Opozori Objavljeno September 21, 2019 pred 9 urami, Snečer pravi: opuščen servis Kje si to slikal?
Popularna objava Snečer Objavljeno September 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2019 Ella, a79, markII in 10 others 13
Popularna objava Snečer Objavljeno September 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2019 xyxy, markII, MiNa in 8 others 11
Dani1234 Objavljeno September 21, 2019 Opozori Objavljeno September 21, 2019 Mini krogec Ljubljana-Unec-Ljubljana. MiNa, markII, ligenjček in 6 others 9
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2019 (popravljeno) Danes sem pa obiskal po 6 letih spet slovenske dolomite (Mangart) Vstanem ob pol 8 in ob 8 sem bil ze na motorju. Vreme sončno samo temperature so bile 6 stopinj, ko sem startal. V Predelu sem res skoraj zmrznu je bilo 4 stopinje in vlažno. No gor je bilo lepo soncno in prijetnih 8 stopinj. Ljudi veliko ampak nič zato. Užival sem vsak meter. Nazaj po ustaljeni poti cez bovec, kobarid, idrija, logatec in domov še pred južno. ? aja nove gume anakee adventure so top of the top. Popravljeno September 21, 2019. Popravil Vito23 markII, xyxy, KyoKon in 19 others 22
Popularna objava CINDAPP Objavljeno September 21, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2019 Še en lep dan ki ga je bilo potrebno izkoristit.Namen čez Pavliča v Savinjsko,pa me je en z konz.prepričal da ni prevozno in sem izbral drugo traso.. kopalne sezone je izgleda konec, naše pa še ne.. bajkr88, skofk, Scarabeo 500 in 14 others 17
Popularna objava MiNa Objavljeno September 21, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 21, 2019 Na Jug... 760 kilometrov.... nemo, RobiRoberto, deki28 in 25 others 28
Popularna objava Ella Objavljeno September 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 22, 2019 En mini izlet do Medulina in nazaj..vreme v eno smer čudovito, nazaj grede pa zapakirana v dežno Vseeno je blo luštno. Odkrivala nove cestice - večinoma zaradi obvozov in zapor..pa tudi zato ker nas niso čez mejni prehod Rakitovec spustili... V Slovenijo mi je uspelo priti čez mejni prehod Podgorje. V apartmaju sem naključno naletela še na enega Motosvetovca - lep pozdrav @vandrovec markII, CINDAPP, ALEŠ M in 20 others 22 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno September 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 22, 2019 Malo vcerajsnjih vtisov ?? Lavamund-Wolfsberg-Weinebene-Eibisvald-Radlpass pa še ene par lokacij samo tiste ne štejejo ? Ella, Akito, tomaz69 in 17 others 20
Snečer Objavljeno September 22, 2019 Opozori Objavljeno September 22, 2019 lokalni rejser, sem ga vtisnil v kamero Vito23, maus, vuk76 in 12 others 1 1 2 1 10
Popularna objava MiNa Objavljeno September 22, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 22, 2019 Še 480km vtisov proti jugu, nekaj jih zabeležilo tudi "digitalno" oko... albanski "limo" in eden od spremljevalcev... "leteči" fotograf. Hvala. tole pa je izpuh "jekleni ptič" sanje vsakega motorista... ... basbas, tomaz69, Scarabeo 500 in 30 others 32 1
Akito Objavljeno September 22, 2019 Opozori Objavljeno September 22, 2019 pred 45 minutami, MiNa pravi: tole pa je izpuh ...sta pogledala vsebino?...lanskoletna ni bila ničkaj prijetna ?...
perici Objavljeno September 22, 2019 Opozori Objavljeno September 22, 2019 pred 2 urami, Ella pravi: ..pa tudi zato ker nas niso čez mejni prehod Rakitovec spustili... Zakaj ne?
Ella Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 pred 10 urami, perici pravi: Zakaj ne? Ko bi le vedela...obračali so avte in mahali naj gremo naprej... Sem brskala po netu, če bo kakšno pojasnilo..nič nisem našla...
Kugelschreiber Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 Istra iron man je bil. Tud socerga je bla kjuzo. Ella in vandrovec 2
perici Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 se mi je zdelo, da bo to. vendar nisem nikjer zasledil kakšne objave oz. obvestila. hvala.
ligenjček Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 Če me kdo išče, sem tu (grta-dovta) DAMI34, a79, Ella in 4 others 7
drmr69 Objavljeno September 23, 2019 Opozori Objavljeno September 23, 2019 Po dveh prfect dnevih po balkanu danes na relaciji Raška/SRB -Podgorica/MNE celodnevno pranje do najvec 10°C ...ok tu jih je sicer 15°... zdele u kafani bo pa narasla?? DAMI34, ligenjček, notranc in 2 others 5
Popularna objava Snečer Objavljeno September 23, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 23, 2019 markII, Scarabeo 500, Quest in 17 others 20
Popularna objava MiNa Objavljeno September 24, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 24, 2019 Zjutraj panika, ker sem bil prepričan, da sva zaspala za na trajekt.seveda, Grki so uro pred nama. Do trajekta sva imela sicer le 100m, hotelček nasproti vhoda v luko. Brazda... Parkirana pred apartmajem v pritličju, končno enkrat ni potrebno nosit stvari v nadstropje... oblačno vendar cel dan suho. iz glavnih cest sva krenila na malo manj glavne... ulica ozka, da sem se moral umaknit v stransko ulico, pravzaprav oba. Ceste večinoma slabe, zelo slabe še naše so odlične za njihove. Prometa sicer ni veliko se pozna, da je sezona že mimo. Največji problem so vozniki najetih sicer majhnih Pand, Citroenov, Oplov... ampak vajeni dobrih cest so tu popolnoma izgubljeni. vse jim je preozko in ovinkasto... včeraj sva prevozila 193km, sedaj pa malo sproščanja... Quest, skofk, DAMI34 in 18 others 21
car_freak Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 A samo enkovček imaś s sabo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se