Popularna objava MiNa Objavljeno September 24, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 24, 2019 ....ko se naveličaš motorja pa na štiri kolesa. Je krivo pomanjkanja igrač v otroštvu???? Snečer, Tex, raza in 20 others 20 3
bajkr88 Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pomoje maš dost gnara pa cajta ... to bo prej MiNa 1
Snečer Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 13 minutami, MiNa pravi: ....ko se naveličaš motorja pa na štiri kolesa. Je krivo pomanjkanja igrač v otroštvu???? idita se po plaži vozit na jz otoka MiNa 1
MiNa Objavljeno September 24, 2019 Avtor Opozori Objavljeno September 24, 2019 (popravljeno) pred 39 minutami, Snečer pravi: idita se po plaži vozit ...ko sva rentala, nama je parkrat ponovil "NE VOZITA SE O PLAŽAH!" Le zakaj? pred 43 minutami, Rogerg pravi: gnara ... Čas je ZLATO! Popravljeno September 24, 2019. Popravil MiNa
Snečer Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 11 minutami, MiNa pravi: ...ko sva rentala, nama je parkrat ponovil "NE VOZITA SE O PLAŽAH!" Le zakaj? Čas je ZLATO! zanimivo ko sem bil tam, so se vsi po plažah vozili, tudi jaz s skuterjem
ligenjček Objavljeno September 24, 2019 Opozori Objavljeno September 24, 2019 pred 1 uro, MiNa pravi: ...ko sva rentala, nama je parkrat ponovil "NE VOZITA SE O PLAŽAH!" kar je prepovedano je najslajše
Popularna objava MiNa Objavljeno September 25, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 25, 2019 Danes pa še malo na dveh kolesih. sva odbrzela na najvišjo goro na otoku Mt. Pantokrator. Prelepo jasno vreme, Albanija kot na dlani in prelepi razgledi na vse strani. Vrh... Butrint Prelaz Llogare Veriga oblakov nad albanskim hribovjem Po vzhodni strani ob morju nazaj proti Kavos-u 178km po sicer ne najboljših cestah. Ja tu so še bolj v ku..u, kar se cest tiče kot pri nas. Pa nič zato midva uživava... a79, Snečer, ligenjček in 23 others 25 1
Popularna objava gift Objavljeno September 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2019 en jutranji utrinek iz pretekle fure...Korčula 06:30h KyoKon, ALEŠ M, vuk76 in 21 others 21 2 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno September 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 26, 2019 Iz Lavamunda gre ena lepa cesta, pa ne tista na levo za Pliberk, Železno Kaplo in Jezersko, ne tudi na desno tam navzgor ne proti Griffnu pa za Weinebene, ne, ampak naravnost, lepo ob Dravi, taka prijetna vijugasta cesta, z lepim asfaltom, čisto prazna, nikjer avta, niti motorja, da prej da se sploh zaveš se znajdeš v Volkenmarktu ?♂️ No ko sem bil že tam, sem hotel malo pogledati jezero, ampak spodnja slika prikazuje najbližje kot sem prišel ? kdo ve kako se pride tja? Tunel je bil zaprt. nazaj grede pa seveda nisem mogel izpustiti klasičnega vzpona na golico, kjer se je ravno začelo sonce spuščati za obzorje... ALEŠ M, KyoKon, MiNa in 8 others 11
ftp Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 On 8/24/2019 at 7:57 PM, ftp said: Pa še malo bolj podrobno... Pa je še en "ozdravil" Ella, CINDAPP, 3nity in 4 others 7
Akito Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 1 uro, ligenjček pravi: Iz Lavamunda gre ena lepa cesta, pa ne tista na levo za Pliberk, Železno Kaplo in Jezersko, ne tudi na desno tam navzgor ne proti Griffnu pa za Weinebene, ne, ampak naravnost, lepo ob Dravi, taka prijetna vijugasta cesta, z lepim asfaltom, čisto prazna.... ...jp..jp...?...poznam to "cestico",?me je tudi navdušila....sem jo odkrila, ko sem šla na Pyramidenkogel... ligenjček 1
ligenjček Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 56 minutami, Akito pravi: ...jp..jp...?...poznam to "cestico",?me je tudi navdušila....sem jo odkrila, ko sem šla na Pyramidenkogel... kje pa je to? kako navodilo za pot? ..ali bi morda rabil navigatorko Akito 1
Akito Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 (popravljeno) ...jaz sem svojo našla -navigatorko....google maps ? Popravljeno September 26, 2019. Popravil Akito
ligenjček Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 9 minutami, Akito pravi: ...jaz sem svojo našla -navigatorko....google maps ? meh..dolgocajtno... na motorju ne gledam na telefon, gledam vedno na cesto naprej, pol pa če nimam navigatorja spredaj hitro kam "zalutam" Akito 1
Akito Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 (popravljeno) ...jaz jo poslušam ?...pa zalutam tudi kam...in takrat je najboljš...vidiš največ... Popravljeno September 26, 2019. Popravil Akito ligenjček in solorider 2
ligenjček Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 9 minutami, Akito pravi: ...jaz jo poslušam ?...pa zalutam tudi kam...in takrat je najboljš...vidiš največ... to se čisto strinjam, ampak to kuglo bi res rad videv
Akito Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 ?...nič posebnega ni ... razgledni stolp, sicer najvišji te vrste v Evropi... Ella, a79, DAMI34 in 6 others 9
ligenjček Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 8 minutami, Akito pravi: ?...nič posebnega ni ... razgledni stolp, sicer najvišji te vrste v Evropi... v živo sem mislil hvala za slike vseeno a to je ono ko se pol lahko s toboganom pelješ dol?
Akito Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 2 minutami, ligenjček pravi: v živo sem mislil hvala za slike vseeno a to je ono ko se pol lahko s toboganom pelješ dol? ...sem štekala kako si mislil ??... Ja zip-line...sem gledala eno pupo, ki se je dol spustila...potem se je obrnila in čakala pa mahala, da jo tudi gor potegne ?... ligenjček, VS800 in Ella 3
ligenjček Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 pred 10 minutami, Akito pravi: ...sem štekala kako si mislil ??... Ja zip-line...sem gledala eno pupo, ki se je dol spustila...potem se je obrnila in čakala pa mahala, da jo tudi gor potegne ?... a to pomeni, da bom moral najti sam? In.. so jo prišli rešit? ...a ni neka cev/tobogan varjanta tudi?
Akito Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 ...je čez čas ugotovila, da je konec poti ?... ligenjček in VS800 2
a79 Objavljeno September 27, 2019 Opozori Objavljeno September 27, 2019 Pejta na privat... sorry za offtopic... bajkr88 in ligenjček 1 1
Akito Objavljeno September 27, 2019 Opozori Objavljeno September 27, 2019 pred 5 urami, a79 pravi: Pejta na privat... sorry za offtopic... ...ej ...a veš kolk je tle "offtopicov"...se ne rabiš opravičevat ?... a79 1
DAMI34 Objavljeno September 27, 2019 Opozori Objavljeno September 27, 2019 pred 20 minutami, Akito pravi: ...ej ...a veš kolk je tle "offtopicov"...se ne rabiš opravičevat ?... nekaj malega ni moteče, oziroma dovolim, sploh če kdo kaj povpraša in ga zanima, ni pa fajn, če se iz tega razvija doooolga debata.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se