Popularna objava ales78 Objavljeno Februar 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2019 Še moja malenkost letos: 13.2 : prvih 100 km letos, bluzenje po Posavju 16.2.: 250 km iz Sevnice do Logatca in nazaj 17.2. 460 km do Kopra in po obali ter nazaj 18.2.: 550 km Sevnica - Delnice - jadranka do Karlobaga in nazaj 1360 km za začetek sezone ? notranc, Quest, bajkr88 in 29 others 32
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Februar 18, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 18, 2019 Včeraj .... C eagle, DXR16, Andrejcer in 19 others 22
Popularna objava linoldi Objavljeno Februar 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 19, 2019 Ponedeljkovo popoldne do Crikvenice temperature od 12 do 17 stopinj MiNa, Spasku, skalar36 in 19 others 22
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 19, 2019 Joooj kok mene ti vtisi koštajo notranc, lukec, Frenk 67 in 18 others 15 6
Andrejcer Objavljeno Februar 19, 2019 Opozori Objavljeno Februar 19, 2019 (popravljeno) Nimam fotke, imam pa en slab vtis, ki ni prvi, nikakor ne zadnji. Da so nekateri motoristi tako majhni v ..., da če vidi pred sabo skuter v koloni, pa tudi če je v mestu in v umirjenem prometu z ležečimi policaji pred njim in se bo naposled samo 2cm za naslednjim vozilom peljal, ga mora prehiteti, se vrinit, saj on vozi motor, ki mora bit prvi, pred vsemi in se nikakor ne sme peljati za skuterjem. Kdorkoli si že bil danes, malo te je v .... Popravljeno Februar 19, 2019. Popravil Andrejcer tomaz69, Akito, C eagle in 4 others 3 2 2
tomaz69 Objavljeno Februar 19, 2019 Opozori Objavljeno Februar 19, 2019 pred 2 urami, DAMI34 pravi: Joooj kok mene ti vtisi koštajo Zdej k čakaš, lohk zadnji blatnik obrišeš - ta spodnji del ? Spasku, DAMI34 in maxxa 3
DAMI34 Objavljeno Februar 19, 2019 Opozori Objavljeno Februar 19, 2019 pred eno uro, Andrejcer pravi: Nimam fotke, imam pa en slab vtis, ki ni prvi, nikakor ne zadnji. Da so nekateri motoristi tako majhni v ..., da če vidi pred sabo skuter v koloni, pa tudi če je v mestu in v umirjenem prometu z ležečimi policaji pred njim in se bo naposled samo 2cm za naslednjim vozilom peljal, ga mora prehiteti, se vrinit, saj on vozi motor, ki mora bit prvi, pred vsemi in se nikakor ne sme peljati za skuterjem. Kdorkoli si že bil danes, malo te je v .... čeul u skutr pred 44 minutami, tomaz69 pravi: Zdej k čakaš, lohk zadnji blatnik obrišeš - ta spodnji del ? Nope, sedaj sm ga, doma...jebentisoljeneceste maus 1
Popularna objava Janezs Objavljeno Februar 22, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 22, 2019 Tako se zaključi delovni teden Ella, Quest, skofk in 20 others 23
Popularna objava skalaprava Objavljeno Februar 24, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 24, 2019 (popravljeno) Takole je bilo: Cel delavni teden so bili dnevi topli, potem pa pride vikend in vse visoke temperature odpihne.....jebemti Murphy Kljub temu imam danes dva potrošniška nasveta za vas, ampak pojdimo lepo po vrsti! Že skoraj cel teden sem nahoden, iz nosa mi teče pa še kašljam ko jetičar, tako da snifam razna pršila za nos že v litrskih količinah! In tako je prišla sobota, mrzla ko satan, jaz pa na kavču ob čajčku , namesto kje drugje (). Da je bilo res hudo, pove že dejstvo, da sem začel sodelovati celo v debatah o Versysu, za božjo voljo Ampak danes je bil nov dan, pihalo ni pa še temperature so šle za mišji qurac navzgor. Tako sem se po dvanajsti uri zbrcal v rit in osedlal svojo kobilico. Oujeee, padlo je preko 200 kilometrčkov, tole pa je bilo moje sporočilo prehladu: V glavi sem se poigraval celo z mislijo, da bi jo užgal kar do velike slane mlake na hrvaškem, samo glede na včerajšnje dogajanje tam, sem se potem rajši odločil za nestandardno pot preko Dvora do Kočevja. To ruto nisem prevozil že celih 24 ur, pa sem jo že malo pogrešal . In tako sem jo mahnil na pot. Če so bile temperature pri nas v belokranjski kotlini še kar visoke (do 8 stopinj), mi je bilo že na prvem prelazu jasno, da sem se zgoraj malček premalo oblekel . No do Kočevja sem potrpel, saj me je ogrela čista in prazna ovinkasta cesta, nove gumice pa so tudi lepo držale smer. V Kočevju pa polnenje goriva in nakup izolacijska opreme! In tu je že prvi potrošniški nasvet: Če hočete ultimatovno termo podlogo, si privoščite izvod časopisa Delo, če hočete nekaj srednjega, vzemite Dnevnik, če pa hočete le za vzorec termozaščite, pa predlagam Slovenske novice. Naj ob temu opozorim, da imajo nago babo na sredini le Slovenske novice......sam povem Torej takole z novo izolacijo na sebi, sem jo mahnil proti Petrini in bil pred politično dilemo......levo ali desno? Sem za nasvet vprašal tudi moj motorin, pa je dejal, da je on bavarec in torej že po defoltu desno usmerjen.....svašta, o tem se bova morala resno pogovoriti Še fasada v ozadju je bila v bavarsko bemflaskih barvah In ker se bavarcem ne oporeka, sva šla desno! Cesta proti Osilnici ni ravno glavna magistrala in je temu primerno tudi malo več peska na njej, zato je bilo nadaljevanje lagano turistično. Vršaci so se svetili v soncu in kmalo naju je pozdravil znani junak, ki me je prijazno povabil, da narediva en selfi. Seveda sem mu ustregel. Pravi da že komaj čaka novo motoristično sezono, ker preko zime, ko ni motoristov, s katerimi se rad slika, je kar malo osamljen s tisto smreko v roki. Tako da lepo prosim vse, ki se mimo peljete z motorjem, da se ustavljate pri njemu in ga lepo pozdravite Kdor vozi motor zlo ne misli! To so očitno spoznali tudi pri Kovaču v Osilnici in sem dobil še zastonj kavo.......no, v resnici sem dobil kavo od družbe, ki ima že tri dni skupaj gasilski občni zbor v gostilni Sonce se je začelo spuščati in po medvedjih ridah sem se povzpel proti navišji točki danes....Strma Reber! Čas je bil da se vrnem domov v Belo krajino in ko sem se že ravno mimo peljal in ker sem imel oblečeno vrhunsko termo opremo, sem preveril še, kako kaj kaže s smuko na edinem belokranjskem smučišču - Gače! Ocenjum, da je za nezahtevne smučarje še dovolj snega na progi, pa tudi na parkirišču ni pretirane gužve....sam povem Ni še konec ....obljubil sem dva potrošniška nasveta! Kljub temu, da je bilo sveže, sem doma ugotovil da sem prenehal šmrkati Tako je moj potrošniški nasvet, da za slabih 10€, kolikor stane povprečno pršilo za nos v lekarni, raje investirate v 8 litrov goriva in naredite eno 200 kilometrsko kuro....zdravi duha in telo! Zdej je konec! Lep pozdrav Popravljeno Februar 24, 2019. Popravil skalaprava skofk, skalar36, n_majk in 50 others 44 7 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 Mini kraški Stelvio In Maxi kraški krogec Frenk 67, skalar36, Gumpy in 27 others 30
Popularna objava maus Objavljeno Februar 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Mini kraški Stelvio In Maxi kraški krogec ti se boš do spomladi že naveliču vožnje ALEŠ M, DAMI34, Akito in 8 others 1 10
Popularna objava b-sprint Objavljeno Februar 26, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) Danes Metlika-Ogulin-Novi Vinodolski-Senj-Metlika.. 310 km. Krasno je blo. Sicer cesta Ogulin-novi vinodolski polna peska, ob cesti tudi do 1m snega..ampak je šlo. Ob požgani planinski koči pozdravljajo ilegalci ?? Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil b-sprint Kugelschreiber, Keiko, DAMI34 in 19 others 22
DAMI34 Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 pred 4 urami, maus pravi: ti se boš do spomladi že naveliču vožnje pa to se vozim samo zaradi vas, da ne trpite tok zaradi zimskega pomanjkanja Dami ma vas rat notranc, Akito, Janezs in 4 others 1 6
Tedybear Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 @DAMI34 Kje je ta odsek z novim asFaltom?. maxxa 1
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 12 urami, Tedybear pravi: @DAMI34 Kje je ta odsek z novim asFaltom?. Iz Podnanosa greš za Vrabče, potem je pa par kmjev pred Grižami čisto nov odsek. Nato nadaljuješ za Štorje in naprej po "vinskih cestah." Komplet odsek je lep, panoramski MiNa, Tedybear in Spasku 3
Kugelschreiber Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 24 minutes ago, DAMI34 said: Iz Podnanosa greš za Vrabče, potem je pa par kmjev pred Grižami čisto nov odsek. Nato nadaljuješ za Štorje in naprej po "vinskih cestah." Komplet odsek je lep, panoramski A je koncano? Ce 2019ga ne dajo dvojnih odbojnih je tud....kriminal.
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 5 minutami, Kugelschreiber pravi: A je koncano? Ce 2019ga ne dajo dvojnih odbojnih je tud....kriminal. Končano. Dvojnih ni. Torej, ne se odbijat.
Popularna objava Janezs Objavljeno Februar 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 ? Akito, mladench, Mavti in 10 others 13
Popularna objava Quest Objavljeno Februar 27, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Metlika, Vinica, Stari trg ob Kolpi, Kočevje in Kikirikicity (domu) Pa seveda aeroplanček prvič letos vidu. Cesta od Vinice pa do Starga trga pa magic 200 km. Bucke na novi gumi pobrusu. Frenk 67, Joker, amateur in 14 others 17
Popularna objava skalar36 Objavljeno Februar 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 notranc, Mavti, Spasku in 17 others 20
Popularna objava MiNa Objavljeno Februar 28, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 (popravljeno) Sva s kolegom vtisnila par vtisov... TC Ljubljana GEOSS ... ... Zasavska Gora Laško Celjska koča ... Odtos "mice". 180km na prijetnih februarskih temperaturah. PS Mopija sem "rental" pri moji . Popravljeno Februar 28, 2019. Popravil MiNa amateur, notranc, a79 in 18 others 21
Popularna objava a79 Objavljeno Februar 28, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 Al ob takem vremen na "zacetku sezone" nisva mogla bit na sihtu... Standard fura Dvor - Crnomelj - Metlika - NM - Kostanjevica - KK - Sevnica - domu.. Ni kaj, prijetnih 210km za prvo furo... Ella, amateur, Akito in 13 others 16
Joker Objavljeno Februar 28, 2019 Opozori Objavljeno Februar 28, 2019 pred eno uro, MiNa pravi: Sva s kolegom vtisnila par vtisov... Zasavska Gora ... Odtos "mice". 180km na prijetnih februarskih temperaturah. PS Mopija sem "rental" pri moji . Če sta se že motala tod okoli, bi mi pa tudi lahko prišla pomagat premetat tistih 25m drv, da bi se lahko še jaz malo ... DAMI34, MiNa in Mavti 3
Tedybear Objavljeno Marec 1, 2019 Opozori Objavljeno Marec 1, 2019 @skalar36 Kje si našel to mrzlo Radovno.....
skalar36 Objavljeno Marec 1, 2019 Opozori Objavljeno Marec 1, 2019 pred 1 uro, Tedybear pravi: @skalar36 Kje si našel to mrzlo Radovno..... @Tedybear Pa nikol se še nisem peljal tam, pa sem šel probat. Fak, a veš da je bil led po cesti. Sm se kr usrov. K sreči je blo peska nasutega po sredini, pa sm se po njemu pelu. Drgač pa fantastično lepa dolina. Zato sem slike prilimu, da bi še drugi vidl, samo telefon dela krivico tej lepoti. Čeprav je Huavei. Pa da nav kdo mislu, sm ga imel pred zvonkotom... precej prej. maxxa, Kugelschreiber in Joker 1 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se