Kajmipoje Objavljeno Januar 6, 2019 Deli Objavljeno Januar 6, 2019 (popravljeno) Turo sem pajcu kar mesec dni, ko sem izvedel, da bo firma zaprta od 29.12 do 6.1. V tople kraje, ma januarja, kje in to za pet dni. Do Grčije in nazaj. Prvi plan je bil, spustim se po jadranu, Črna gora, Albanija in Grčija, do Igoumenitze, na trajekt in povratek z trajektom v Benetke. Ker pa ta varjanta vremensko ni bila ugodna, pa še prehitro bi se lahko premislil in se obrnil, sem v sredo odplu iz Benetk v Grčijo. Prva noč že v Albaniji, turistično mesto Sanade, zjutraj pa šok. Snežilo je za vse soude, ma se vsaj ni prijemalo cestišča. Počasi proti severu, nekje pod Tirano crkne Garnim, pravijo zaradi mraza, ker ga uspem vžgat po gretju ob peči. Do sončnega zahoda že v Budvi na čvapih pri Kusti. Ni bila še šesta, ko prispem v Dubrovnik. Spanje pri prijatelju. Ta dan je bila Jadranska magistrala od Karlobaga do Senja zaprta zaredi burje. Plan A,B... burja ali sneg. Na srečo v soboto brezveterje, avtocesta Ploče Zadar ugodna, do Novi Vinodolski kar na dah brez se utavit, da ne bi vreme kaj zajebalo. Do Gorice pa še dva ovinka in ob 18.00 doma. Po pravici povedano sem v mrazu in vlagi prevozil 1800 km. Z dobro opremo sploh ni problem. Gume Tkc 80, ki so se na celi turi odlično obnašale. Aja, slik ni, videa tudi ne.(sorči Tomix). Popravljeno Januar 6, 2019. Popravil Kajmipoje Kmet2, Kugelschreiber, bojc84 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIF Objavljeno Januar 6, 2019 Deli Objavljeno Januar 6, 2019 Scarabeo 500 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 6, 2019 Deli Objavljeno Januar 6, 2019 pred eno uro, Kajmipoje pravi: ........, sem v sredo odplu iz Benetk v Grčijo......... Kdaj je bil odhod iz Benetk in kdaj prihod v Igumenico? In koliko pride prevoz pa spanje (kabina?). Hvala. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kajmipoje Objavljeno Januar 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2019 pred 24 minutami, izibajker pravi: Kdaj je bil odhod iz Benetk in kdaj prihod v Igumenico? In koliko pride prevoz pa spanje (kabina?). Hvala. Sreda 12.00 prihod v Igomenico 14.30. (26ur). Cena prevoza z kabino (samo zame) z pogledom na morje z popustom (early booking) 220€. https://www.anek.gr/booking/#step2 izibajker in DAMI34 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 6, 2019 Deli Objavljeno Januar 6, 2019 pred 1 uro, Kajmipoje pravi: Turo sem pajcu kar mesec dni, ko sem izvedel, da bo firma zaprta od 29.12 do 6.1. V tople kraje, ma januarja, kje in to za pet dni. Do Grčije in nazaj. Prvi plan je bil, spustim se po jadranu, Črna gora, Albanija in Grčija, do Igoumenitze, na trajekt in povratek z trajektom v Benetke. Ker pa ta varjanta vremensko ni bila ugodna, pa še prehitro bi se lahko premislil in se obrnil, sem v sredo odplu iz Benetk v Grčijo. Prva noč že v Albaniji, turistično mesto Sanade, zjutraj pa šok. Snežilo je za vse soude, ma se vsaj ni prijemalo cestišča. Počasi proti severu, nekje pod Tirano crkne Garnim, pravijo zaradi mraza, ker ga uspem vžgat po gretju ob peči. Do sončnega zahoda že v Budvi na čvapih pri Kusti. Ni bila še šesta, ko prispem v Dubrovnik. Spanje pri prijatelju. Ta dan je bila Jadranska magistrala od Karlobaga do Senja zaprta zaredi burje. Plan A,B... burja ali sneg. Na srečo v soboto brezveterje, avtocesta Ploče Zadar ugodna, do Novi Vinodolski kar na dah brez se utavit, da ne bi vreme kaj zajebalo. Do Gorice pa še dva ovinka in ob 18.00 doma. Po pravici povedano sem v mrazu in vlagi prevozil 1800 km. Z dobro opremo sploh ni problem. Gume Tkc 80, ki so se na celi turi odlično obnašale. Aja, slik ni, videa tudi ne.(sorči Tomix). kul, škoda, ker ni fotk, v tem času so fantastične, pa tudi sama mrzla dogodivščina bi si zaslužila širši opis v POTOVANJIH čestitam Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kajmipoje Objavljeno Januar 6, 2019 Avtor Deli Objavljeno Januar 6, 2019 pred 2 urami, DAMI34 pravi: kul, škoda, ker ni fotk, v tem času so fantastične, pa tudi sama mrzla dogodivščina bi si zaslužila širši opis v POTOVANJIH čestitam Je ena slika, na trajektu, zasneženi Albanski vrhovi. In video: Sneg pada Pa saj nimaš kaj opisovati, en dan na praznem trajetu, in pole dva dni za vse soude. Bostjan L, Kmet2, Kugelschreiber in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se