Popularna objava JO_18 Objavljeno Februar 11, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 Leta 2018,sem si po več letni želji privlekel domov 2 stroke raketo po imenu Honda cr500 bila je af predelava.Skrajno brutalna zver, ki da vetra oz brcne kobila Prodal mi jo je kolega,vajen cross motorjev,tudi nejmu je bila želja da bi 1krat mel to v garaži itd..Prodajal zaradi tega ,ker ni vozna prebrutalna za v gozd vglavnem ni za vozit .. Pa sem si mislil : Kaj palamudiš, na mopedih sem odkar sem bil star 5 let, že 10 let vozim 130hp+ na cesti,dosedaj brez ene prometne, padca. In tako smo naredili 20ur z 500 2t,priznam res brutalna zadeva,zgleda še preveč,vnedar se človek malo navadi,malo mu zrastejo jajca .. Pa pride vikend,nedelja sonce, toplo..se pogovarjava z ženo da gremo jest ven,pa debatiramo kam kdaj itd .Pa rečem pridem z motorjem zavama pa grem potem po stari cesti naredit še en krog(imel sem namreč še kawasaki z1000).Vendar kaj ko so meli prosto že čez dve uri potem pa zasedeno .. Nič grem na cross malo v gozd za urco pa gremo potem z avtom In sem šel,uro,uro in pol se vozim razmišljam kak je fajn off road ,ustavim se še na arehu nabrzino spijem coca colo in mahnem proti dolini Jas kot jas,se peljem dol 5 km pred domom vidim lepo vleko,ajd grem še tu malo gor pol pa hitro domu,čene bo me ubila Peljem po ozki stezici po vlaki vidim da so korenine,pa kaki 80cm odsekano ,super bom skočli malo ..navijem gas bum..belanca pred nosom,motor naredi luping,jaz z čelado sprobam humus Boli nič,se vstanem malo popučem dres,pa hop do motorja..opa neke škrta,gledam noge, pa vidim desno nogo da nekam čudno štrli ..Kličem mojo,padel sem mislim da sem si koleno ven vrgel pridi gor.Razložim kje sem,hvala bogu pozna teren pride ona in svak(oba medicinska delavca) gledata mojo nogo..mislil da ni samo ven vržena bo kr OP. Nastavita kanale imobilizirata kličeta rešilca Rezultat večkratni zlom golenice,potrgane vezi v kolenu ,dislokacija pogačice itd Začnejo se bolečine,pri vožnji z pohorja v ukc,tulim od bolečin,vsak ovinek zategneš automacko mišiče in to boli zelo V ukc sprejet na traumo čakam na OP,vendar je noga preveč zatekla in so mogli čakat da oteklina uplahne.Po 10 dneh,bolečin,nemobilnosti(nemoreš na wc, nemoreš lezat drugače kot na hrbtu,premikaš se za 10cm levo desno po postelji) končno OP 23.6.18 Moj pogled po operacij V bolnici sem imel čas razmišljat in se odločim da cross motorja zagotovo več nebom vozil,za po cesti pa bom naredil pavzo.In tako prodam oba moja motorja misleč , da bo malo pavze . Tako po Op in delnem okravanju pride dan ko grem prvič brez bergel na wc (15.10.18) na nogo ne stopam z celo težo, vendar gre počasi.Minevajo dnevi svak spravlja motor na zimovanje,pa mi ne da mira,rečem če se lahko malo vsedem na njega,itaq ja ,pa smo se peljali 500m po cesti gor pa dol. Napaka haha Pa smo spet kupili motor,sicer v slabšem stanju kot je bil prejšni,se bo porihtal čez zimo To je to,upam,da bom počasi lahko začel normalno hoditi po stopnicah itd,posledice bodo ostale,se zavedam vendar to sem jas nepobolšljiv Vito23, skalar36, Kmet2 in 14 others 17
sesir Objavljeno Februar 11, 2019 Opozori Objavljeno Februar 11, 2019 Fajn se zrihtaj... Enak crn Z sem imel...leta nazaj...prodal v Radlje...
marincspeedshop Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 (popravljeno) Za koliko se je prodala cr500? Sam imam Yamaha yz500 (490) dinozavra. Popravljeno Februar 12, 2019. Popravil marincspeedshop sesir 1
JO_18 Objavljeno Februar 12, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 pred 2 urami, marincspeedshop pravi: Za koliko se je prodala cr500? Sam imam Yamaha yz500 (490) dinozavra. za 3500 v avstrijo sesir 1
sesir Objavljeno Februar 12, 2019 Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 pred 21 minutami, JO_18 pravi: za 3500 v avstrijo Vav...to ti pa moram čestitat...
JO_18 Objavljeno Februar 12, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2019 (popravljeno) pred 44 minutami, sesir pravi: Vav...to ti pa moram čestitat... Ni kaj za čestitat, v svetu dosegajo še višje cene samo goli bloki za cr500 pridejo 1300eu če so dobri brez vsega,štel je tukaj vreden pravzaprav nič. evo primer za koliko se je prodala https://www.ebay.co.uk/itm/SOLD/264152693968?hash=item3d80ba3cd0:g:kRIAAOSwJLJcQxia:rk:10:pf:0 Popravljeno Februar 12, 2019. Popravil JO_18 Joker 1
krucymucy Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 Je lej ... kaj cem rect? RobiRoberto, sesir, maus in 2 others 5
maus Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred 43 minutami, krucymucy pravi: Je lej ... kaj cem rect? A pri tebi so tetris igrali pik1 in Xebec 2
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred 45 minutami, krucymucy pravi: Je lej ... kaj cem rect? a tuki je tema, kjer si slike kažemo? Jest mam tut nekaj lepih takih z lojtrco, pa T komadom maus 1
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 Otročki, da ne bom jaz začel limat rentgenov maus, Xebec, pik1 in 1 other 4
Tex Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 (popravljeno) to bi lahko kaki klub ustanovili, a? bi nam lahko pol del dohodnine nakazovali in bi skupinsko wd40 ceneje dobivali .. no, meni so vseskup demontirali po letu dni, tako da sem spet "natural" .. Popravljeno Februar 13, 2019. Popravil Tex DAMI34, RobiRoberto, Xebec in 2 others 2 3
BIF Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 To so dodatki s katerimi se je za pohvalit? Hvala lepa....bom kar ostal, brez takšnih gadgetov.... sesir, MitcH', Joker in 3 others 3 1 2
krucymucy Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 (popravljeno) Nimam vec. Sem sel po enem letu nazaj, pa so ven pobral. Itak sem imel se star dopust za koristit. Popravljeno Februar 13, 2019. Popravil krucymucy maus 1
Xebec Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred 10 minutami, Kmet2 pravi: Otročki, da ne bom jaz začel limat rentgenov tvoji so javno objavljeni pred 6 minutami, Tex pravi: to bi lahko kaki klub ustanovili, a? bi nam lahko pol del dohodnine nakazovali in bi skupinsko wd40 ceneje dobivali .. no, meni so vseskup demontirali po letu dni, tako da sem spet "natural" .. tm k je škarfa, se merkej jst tut trkam, šraufal me še niso, šival pa že parkrat, še po piskru enkrat res pa da nikol v povezavi z bicikliranjem maus, Kmet2, GoBobi in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred 59 minutami, BIF pravi: To so dodatki s katerimi se je za pohvalit? Hvala lepa....bom kar ostal, brez takšnih gadgetov.... Ne veš kaj zamujaš maus in BIF 2
BIF Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Ne veš kaj zamujaš O ja vem...sem v prejšnji službi (anestezija) x krat gledal montažo teh gadgetov. Včasih sem imel občutek, da delam v kakšni gradbeni trgovini...polno vijakov, vrtalnikov in raznih ploščic ter žic...kladiva....pa vse tak drago...? Raje vložim v potovanja kot v take drage zadeve.... Kmet2 1
DAMI34 Objavljeno Februar 13, 2019 Opozori Objavljeno Februar 13, 2019 pred eno uro, Kmet2 pravi: Otročki, da ne bom jaz začel limat rentgenov un s tičem ne vela Tex, Kmet2, Kaldu in 5 others 7 1
JO_18 Objavljeno Maj 25, 2019 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2019 (popravljeno) Evo prva probna je padla motor ima nekaj predelav večji alu hladilnik igniton advicer 4+ power comander akrapovič 320mm diske radijalne čeljusti od 636 vilice od 636 zadni amortizer od 636 V planu je še 4-1 komplet krivine Rezervar goriva pride drug teden Lp Popravljeno Maj 25, 2019. Popravil JO_18 DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se