D.J. Objavljeno Marec 20, 2003 Deli Objavljeno Marec 20, 2003 začasno mi računalo dela...tolk da ene par slikc sfrkam gür BRANE ma že CD, osmak ga kmal dobi, pol pa še vsi bistrčan od njega kopirejte zaenkrat samo ena slika :cry: (je že ksno) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 DY, pčaki mal ss slikami, bn jest moje skaniru jen bn dau zravn tojih za wsmaka jenu bando! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 sem hotu samo malo sline pocedit bandi, k ni šla v soboto zraven :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2003 sem hotu samo malo sline pocedit bandi, k ni šla v soboto zraven :lol: jest pa tuki cijazm :oops: tretji tedn doma :twisted: -za znoret :x Fantje paste se bolezni :!: :!: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 sem hotu samo malo sline pocedit bandi, k ni šla v soboto zraven :lol: jest pa tuki cijazm :oops: tretji tedn doma :twisted: -za znoret :x Fantje paste se bolezni :!: :!: jemaju dosti sline tej terenci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 na programu od eurosport-a bi naj bil drugi teden enkrat posentek z 11.italian baja.nekje ob 19.00-19.30 bi se naj zacelo.samo dan sem pozabil. :oops: :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunč Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 :P Na današnjem sporedu :lol: eurosporta ob 20:45 Rally raid World Cup Baja Italia........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Smo bli zraven, ko so intervjuvali Jutto. Prav uni od eurosporta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Smo bli zraven, ko so intervjuvali Jutto. Prav uni od eurosporta. :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Marec 21, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 21, 2003 fantje , :cry: ne stojte pretiravat, k si bom mogu slinček nabaut :roll: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 letiiiiii, leti leti avjon letiiiiii, leti leti kamjon leti leti molotovka na črnega bemveja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 a si žiu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 veš de quad action Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 še ana, pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Marec 21, 2003 Deli Objavljeno Marec 21, 2003 slike, tko k se za gre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 ratalo,hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BRANE Objavljeno Marec 22, 2003 Deli Objavljeno Marec 22, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MOTOVILC Objavljeno Marec 26, 2003 Avtor Deli Objavljeno Marec 26, 2003 ma je osmak komentiral, :!: de lohku sam sedimo na klopcah, pa gledamo :roll: Too much for us:idea: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se