mato295 Objavljeno Februar 11, 2020 Objavljeno Februar 11, 2020 Je malo drugačen vtis, če se pelješ z motorjem, ali pa pelješ avtobus in se srečaš s tovornjakom.
moto rider Objavljeno Februar 11, 2020 Objavljeno Februar 11, 2020 .........Ja! Predvsem, če si na spodnji strani!!?
Kugelschreiber Objavljeno Februar 11, 2020 Objavljeno Februar 11, 2020 On 2/1/2020 at 1:05 AM, Dr.SPEED said: Paraguay... Prvi dan, sem preživel, kljub vsej zmedi na meji?saj sami ne vedo, kaj in kako. Sim kartica, čakaš na odobritev od baznega tabora?kot, da bi z lune prišel, saj nobeden ne ve,kje je ta Slovenija? Hrana ok, ceste prevozne, policija samo gleda(zaenkrat) drugih presenečenj ni, verjetno še pridejo... Zjutraj še Brazilija Paraguay... a je tole tavelika HE na Paranai? A je kdo poznal The river mana? Martina strela? On 2/1/2020 at 1:05 AM, Dr.SPEED said: On 2/9/2020 at 12:46 AM, Dr.SPEED said: Uyuni, vse, kar je tukaj za pogledati, so ti stari "vozi" j kaj so poceli tisti vagoni? Transport soli? Posteno da si jo opral. Dakar 2016 se je za Hondo in Baredo koncal tocno v tej soli, ko je razžrlo elektro instalacijo. divje potovanje. Uživaj, in hvala da objavlaš. 5
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 12, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 12, 2020 Ti stari VOZI... Kaj točno so počeli, ne vem, vem samo to, da so že desetletja tam, kot projekt,ki ni bil nikdar dokončan, imeli so načrt, da zgradijo železnico v vse strani, pa ni bilo soglasja med ljudstvom... Tako nekako sem razumel... Po treh dneh, sem prispel v Cusco. Nič kaj prijetno vreme, DEŽ včasih tudi sonce in hladno, do 15 danes celo 20?Tukaj vsaj problema z bencinom ni, kot v Boliviji, kdo si je to namislil,te kangljice?je šlo tudi brez njih, ampak večinoma po višji ceni. Meja med Bolivijo in Perujem, ni gneče, problem je v teh papirjih?in ko dobi prometno od motorja, takrat se začne veselica, obrača jo v vse smeri?in ne ve, kje začeti, najbolj pomemben podatek vedno manjka, to je barva motorja, je skoraj bolj pomembno, kot št.šasije? Danes sem plačal prvo kazen, ker nisem imel urejenega zavarovanja za moped(18€)kasneje mi je vrnil potni list, in nobenega potrdila, da sem plačal ?je rekel, da bo vnesel v sistem?kasneje sem uredil to zavarovanje 27€ za 30 dni Dan ali dva počitka, ter naprej proti Machu Picchu... Jezero Titikaka 39 4
DAMI34 Objavljeno Februar 12, 2020 Objavljeno Februar 12, 2020 benti, sprašujem se, kak bo tvoj naslednji plan za trip Ti veš, da ti ostane samo še antarktika ps. upam, da je ne boš že v tem tripu obdelal Pa srečno dalje in nore fotke itak 5
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 12, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 12, 2020 Cusco, ponoči dež, zjutraj dež, čez dan lepo, popoldan nevihte?. S časoma, se navadiš... Najpomembnejši cetl?uro sem zbral ob 12,upam?♂️ da bo 20 stopinj, in sončno Desno spodaj? Tukaj, sem se najbolj znašel Zadnjič je Francoz menjal gumo, mehanik pa začuden, zakaj tako hitro... Danes videl, da je imel prav, tukaj se guma zvozi do konca 34
MitcH' Objavljeno Februar 13, 2020 Objavljeno Februar 13, 2020 Naši južni bratje pa so poznani po celem svetu . Črna Gora in BiH, a mislite da to kupujejo ljudje iz raznoraznih "poživitvenih" kartelov 3
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 14, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 14, 2020 Sonce, dež, megla, 9stopinj,25 stopinj... Enkrat bo konec te norišnice z vremenom. Sem v baznem taboru ?SantaTeresa, jutri zgodaj vstat☹️ter z taxiem 10km(2€) do Hydroelectrice,lahko bi šel z motorjem, nato 11km hoje, če bo vreme lepo, drugače z vlakom, cena je nora(30€ ter 60€ povratna) nato vspon, lahko traja od 1,5-2 uri, ali z avtobusom(12€ povratna 24€) in sem na cilju... Cusco - Santa Maria Santa Maria - Santa Teresa 39 1
Fadil Objavljeno Februar 14, 2020 Objavljeno Februar 14, 2020 (popravljeno) pred 4 urami, Dr.SPEED pravi: Sonce, dež, megla, 9stopinj,25 stopinj... Enkrat bo konec te norišnice z vremenom. Sem v baznem taboru ?SantaTeresa, jutri zgodaj vstat☹️ter z taxiem 10km(2€) do Hydroelectrice,lahko bi šel z motorjem, nato 11km hoje, če bo vreme lepo, drugače z vlakom, cena je nora(30€ ter 60€ povratna) nato vspon, lahko traja od 1,5-2 uri, ali z avtobusom(12€ povratna 24€) in sem na cilju... Cusco - Santa Maria Santa Maria - Santa Teresa A ima ata na prvi sliki kapo na glavi, da mu dež ne pada v usta? Popravljeno Februar 14, 2020. Popravil Fadil 1
moto rider Objavljeno Februar 15, 2020 Objavljeno Februar 15, 2020 A veš kwa 'Dohtar'! Ko vidim tiste adrenalisnko-makadamske slike, sem ti pa čisto iskreno povedano, do fula fouš!! Ampak ti vseeno želim veliko sreče, kjerkoli se boš že potepal. Kakšen je tvoj plan? A greš čisto do severnega tečaja, al' boš malo prej obrnil?? POvej. Oj 1
Loba Objavljeno Februar 15, 2020 Objavljeno Februar 15, 2020 Bravo @Dr.Speed , video je tudi tokrat super, fotke pa ful izpovedne, imas res oko da ujames vse te odkačene momente. Hvala! 4 1
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 15, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 15, 2020 pred 22 minutami, Loba pravi: Bravo @Dr.Speed , video je tudi tokrat super, fotke pa ful izpovedne, imas res oko da ujames vse te odkačene momente. Hvala! Ti video posnetki,slike,če hočeš narediti vsaj malo gledljiv video,rabiš čas?sem srečal motoriste,ki si vzamejo po 4 ure?,da to skupaj zrežirajo?dobri so,če se jim da,jaz,grem raje ven,med ljudi,kakšen pir,piknik...to je tisto pravo? Včasih sem izbral slike,posnetke,vse skupaj prenesel v DJI ali GoPro aplikacijo,dodal muziko,počakal,da se naloži,ta čas se oblekel,naložil moped,ter zadjno sekundo objavil in gasaaaaa dalje?in pol?♂️ ...saj bo,ko bom doma,in imel čas? 14 5
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 15, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 15, 2020 Pa je mimo?zjutraj je bilo lepo vreme, edino taxist, je imel neke čudne tarife, saj ga nisem razumel?na koncu, je bila cena ugodna... Začetek 10km.pohoda ob železnici... Vlak ena stran, 32USD Januarja in Februarja, je največ padavin, zato takšno stanje Ja?čez to reko, sta se spustila po tisti zajli Začetek vspona, če imaš na vstopnici čas vstopa ob 12,te tale vratar?ne spusti, prej kot 2 uri na pohod, do vrha eni?so prišli na vrh, z avtobusom, takšen cik-cak je gor, peš, pa naravnost Spodnji vratar, me je spustil ob 10,na vrh, sem prišel v eni uri, in zopet, sem moral čakati eno uro, niti sekundo prej, me niso spustili not, ker imajo vse računalniško... Ter pot, nazaj do hotela, pol poti lepo, nato dež... Malica 31 6 1
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 15, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 15, 2020 Ob 14. 2. 2020 ob 8:09, Fadil pravi: A ima ata na prvi sliki kapo na glavi, da mu dež ne pada v usta? Mislim, da ima premali šilt? pred 3 urami, moto rider pravi: A veš kwa 'Dohtar'! Ko vidim tiste adrenalisnko-makadamske slike, sem ti pa čisto iskreno povedano, do fula fouš!! Ampak ti vseeno želim veliko sreče, kjerkoli se boš že potepal. Kakšen je tvoj plan? A greš čisto do severnega tečaja, al' boš malo prej obrnil?? POvej. Oj Jutri štartam naprej, proti severu ?nič kaj dosti, levo, desno ali celo nazaj, samo gor... Do kje?v glavi imam cilj, že od začetka,upam, da se mu prebližam?sedaj imam novo olje, sprednja guma, kot nova, prejšnjo menjal po 20.000 in še, bi šla Zadnja, za kakšnih 5000 bi še morala zdržati. Dobro se drži, ta Mitas, ampak ni ga čez Heidenau, do sedaj, so se na vseh Mitaskah nekje na polovici življenske dobe, začele pojavljati "razpoke" Dve zadnji še, pol pa domov? 22
moto rider Objavljeno Februar 16, 2020 Objavljeno Februar 16, 2020 Razpoke; Haidenau pri 22.500 km (tura - naložen!) 4 3 1
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 17, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 17, 2020 Čista jeba? 31 1
moto rider Objavljeno Februar 17, 2020 Objavljeno Februar 17, 2020 pred 2 urami, Dr.SPEED pravi: Čista jeba? In ravno to je največji užitek potovanja!! Hotele s petimi zvezdicami boš hitro pozabil. Tega pa nikdar!!! 5
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 18, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 18, 2020 Zadnja dva dni, je bilo pestro, dež, blato, včasih asfalt, vsega po malem. Veliko je dežja, posledica pa plazovi VID_20200217_115621.mp4 40 2 1
moto rider Objavljeno Februar 18, 2020 Objavljeno Februar 18, 2020 'Dohtar'! Tega tule sem ti pa resnično, pozitivno fouš!!! 2
Kričač Objavljeno Februar 18, 2020 Objavljeno Februar 18, 2020 @Dr.SPEED, po nekaj mesečnem zimskem spanju pogledam zadevo ..... in ti si še kar na poti. Kaj naj rečem .... fascinantne slike, verjamem oz. si mislim, da doživetje je nepopisno ... sam nisem za takšne podvige, tako, da kapo dol!! Nekateri na si takšno pot ne upajo sestavit niti na računalniku, kaj šele, da bi se na njo odpravli, čeprav se imajo mnogi za "nomade" (smeh) . Srečno in previdno še naprej. 4
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 19, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 19, 2020 (popravljeno) Končno, suho in 30 stopinj?tisti cik-cak, je zgledal dobro, sem moral probati... v tem mestu, se začne vzpon štirje razbojniki, Kolumbija, Venezuela ter 2x Brazilija... 1x Slovenija Huacachina Popravljeno Februar 19, 2020. Popravil Dr.SPEED 40 3 1
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 21, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 21, 2020 Najprej, se moram zahvaliti RCL Track za hitro ukrepanje, in strokovno pomoč?kajti,prejšnjo sledilno sem vtopil? Danes, me je v Limi že čakala nova?vse naloženo, samo par žic?sem skupaj zvezal, in sem že sledljiv? HVALA Sandi??? 15 2
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Februar 21, 2020 Avtor Popularna objava Objavljeno Februar 21, 2020 En dan dež, drugi dan sonce?se pravi, jutri dež? Do Lime, sem se prebil?Pan-American HighwaySem moral, malo še desno zaviti, ta avtocesta? Na koncu dneva, bi skoraj veni na dežju moral noč preživeti.... sem le našel neko sobico? Zjutraj pa naprej start v Tomasu, po makedamu 130km.do San Matea ter v Limo... GH016764_1582248693411_high.MP4 GH016761_1582248595600_high.MP4 Takšne, zgledajo restavracije? GH016767_1582248914601_high.MP4 GH016778_1582249233177_high.MP4 33 6 2
a79 Objavljeno Februar 21, 2020 Objavljeno Februar 21, 2020 pred 8 urami, Dr.SPEED pravi: Najprej, se moram zahvaliti RCL Track za hitro ukrepanje, in strokovno pomoč?kajti,prejšnjo sledilno sem vtopil? Danes, me je v Limi že čakala nova?vse naloženo, samo par žic?sem skupaj zvezal, in sem že sledljiv? HVALA Sandi??? Sandi je pac mojster svojega posla. 2 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se