Popularna objava BIF Objavljeno September 20, 2019 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2019 No, I don't know where I'm goin'But I sure know where I've beenHanging on the promises in songs of yesterdayAnd I've made up my mindI ain't wasting no more time Though I keep searchin' for an answerI never seem to find what I'm lookin' forOh Lord, I pray you give me strength to carry on'Cause I know what it meansTo walk along the lonely street of dreams And here I go again on my ownGoin' down the only road I've ever knownLike a drifter, I was born to walk aloneAnd I've made up my mindI ain't wasting no more time Just another heart in need of rescueWaiting on love's sweet charityI'm gonna hold on for the rest of my days'Cause I know what it meansTo walk along the lonely street of dreams And here I go again on my ownGoin' down… Za fane GoPro edicij sem ustvaril ta posnetek iz tokratne poti. Ker je resnično težko odločiti se, kam namontirati GoPro kamero...že katere herojske izvedbe....na prednji blatnik, levo koleno, zadnji desni ali levi kufer....na vrh čelade ali stransko....naj kader ujame vrteče se kolo z naperami, ki jih ima vsak pravi advečer...ali pa kamero morebiti kar zmonirati na verigo (jaz si to lahko privoščim, ker nimam opevanega oilerja...:)))...kader naprej ali nazaj?....veliko dilem, kako ujeti to perfekcijo posnetka ceste. Ker teh zahtevnih snemalnih tehnik nič ne obvladam, sem se odločil kar za "hand-gimbal dinamic shooting" verzijo. Posnetek zajema srčiko akcije...nenazadnje je GoPro akcijska kamera...in saj veste...na cesti je vedno akcija zato ni nepomembno ali ujameš nasproti vozeča vozila na levi starni, ali raznovrstne kabdelabre na desni...morebiti celo kak stoječi avtobus....ufff...veliko dilem. Kakorkoli....potrudil sem se, da posnetek ne bi omogočil dremanja, že takoj po 30 sekundi predvajanja. Rad bi dodal tudi kak lepo zbluran HDR posnetek, ki tako kvalitetno povdari dogajanje..ampak kaj hočem...nimam vseh sposobnosti. V glavnem...malo vtisov sem uspel strnit.... ...in ko sem med izbiro kadrov počival in polnil baterijo tega čudeža snemalne tehnike..... ....sem se malo zabaval še z igračkami, ki pa so bojda (po "strokovnih" mnenjih) za "tistih par minut kadra"...nesmiselna investicija... ...kakor komu.... DAMI34, Erik99, nemo in 15 others 16 2
DAMI34 Objavljeno September 20, 2019 Opozori Objavljeno September 20, 2019 Čestitam za drugi MOVIE (prvi ima preveč akcije zame) Ampak drugi, lej men je fajn, da so detajli pa počasni posnetki z dronom, ker deluje kot statična slika (ne zanemarit statičnih fotk) in gledalcu omogoča da pogleda tudi malo detajlov, sploh pa je tok fajn obujat spomine, pa še muska sede zraven...fino. BIF 1
BIF Objavljeno September 20, 2019 Avtor Opozori Objavljeno September 20, 2019 Ja....snemanje z dronom zahteva veliko veščine in potrpljenja predvsem pa mirno roko.... Bo potrebno še velikooooo vaje. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno September 20, 2019 Opozori Objavljeno September 20, 2019 pa veliko furc bdw, prevečkrat zanemarjamo (po krivem) tale odsek, ki si ga prevozil. Ima neverjetnih lepot, malo poseljen in lušne ceste BIF 1
Popularna objava BIF Objavljeno September 20, 2019 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2019 (popravljeno) pred 49 minutami, DAMI34 pravi: pa veliko furc bdw, prevečkrat zanemarjamo (po krivem) tale odsek, ki si ga prevozil. Ima neverjetnih lepot, malo poseljen in lušne ceste Res je....veliko res dobrih, preglednih in praznih cest za vse, ki imajo prožna zapestja. No...jaz imam bolj namenski pecikl, ki sem ga obul v namenske gume, Snecer pa me je opremil z ustrezno namensko kartografijo... Res sem vozil kar na slepo, videl ogromno in prvič po nekaj letih me je začel spuščat anticroatizem. V tistih krajih...recimo kraj Poljanka 233...živi bog ga ne najde...asfalta davno konec...makedama vedno manj in na koncu samotna hiša. Naletel sem na osamljeno gospo v poznih letih (80), vendar se me je čeprav popolnega neznanca iskreno razveselila. Kavica in ura klepeta o njenem življenju....verjetno malo zaradi hormonov sem v nekem trenutku moral "nujno" nekaj pogledat v kufer na motorju...sta spet vzbudila upanje, da so pravi ljudje, povsod na svetu samo ljudje. Pa še selfie sva naredila... čeprav...."ah sinek moj...znaš...ja ti imam elektriku, a kaj če mi telefon...i onak nemam koga nazvati... Popravljeno September 20, 2019. Popravil BIF Akito, Erik99, RobiRoberto in 10 others 12 1
Snečer Objavljeno September 26, 2019 Opozori Objavljeno September 26, 2019 Lepo si se potrudil, mogoče bi še predlagal, da priložiš .gpx datoteko sledi, kje si se vozil.
BIF Objavljeno September 26, 2019 Avtor Opozori Objavljeno September 26, 2019 Lažje bi mi bilo še en krat odpeljat vse skupaj, kot to izbrskat. Vem, da imaš dobre namene...ampak ne se trudit z razlago , kako se to naredi. Lahko pa ti ob priložnostiredam Garmina in bo zadeva rešena.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se