HyperJack Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 (popravljeno) pred 3 minutami, maus pravi: super .. slik pa vseeno ne vidim Poglej še enkrat...pritisni F5 Popravljeno Avgust 24, 2020. Popravil HyperJack DAMI34, Snečer in maus 2 1
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 pred 2 urami, HyperJack pravi: Ko nimaš na voljo prav veliko časa, je tudi Slovenija zelo lepa, čeprav že 100 x prevožena. 550 km K sreči je naša narava s fake fotkičem tako lepa, da zakrije ta zmazek Samo res, kaj jim je dogajalo, da so kaj takega skupaj sestavili... notranc, Fazer03, vandrovec in 1 other 1 1 2
notranc Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: K sreči je naša narava s fake fotkičem tako lepa, da zakrije ta zmazek Samo res, kaj jim je dogajalo, da so kaj takega skupaj sestavili... Se strinjam
HyperJack Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: K sreči je naša narava s fake fotkičem tako lepa, da zakrije ta zmazek Samo res, kaj jim je dogajalo, da so kaj takega skupaj sestavili... Tale moped bi skoraj rajši imel kot še enkrat Versysa 650... vem ja, da človeku da kar mislit. Sploh ker je bil Versys eden najbolj fun bajkov kar sem jih vozil...dokler nisem vozil Svartpilna..
vandrovec Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 pred 1 uro, Snečer pravi: K sreči je naša narava s fake fotkičem tako lepa, da zakrije ta zmazek Samo res, kaj jim je dogajalo, da so kaj takega skupaj sestavili... Saj ni napačen moped le en kos blatnika zadaj mu manjka...estetsko mislim. Funkcionalno upam, da ne meče zadaj vodo v zrak...?
Snečer Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 pred 40 minutami, HyperJack pravi: Tale moped bi skoraj rajši imel kot še enkrat Versysa 650... vem ja, da človeku da kar mislit. Sploh ker je bil Versys eden najbolj fun bajkov kar sem jih vozil...dokler nisem vozil Svartpilna.. Hvala za prispevek, sicer ga ne bi videli v Sloveniji
Popularna objava cisco Objavljeno Avgust 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 ...ta vikend neko logično nadaljevanje "love story-a" z mojo drago...po "nebesih" že razmišlja kje in kako za usodni "da"... furca do Štanjela, prevert lokacijo, pogledat vrt za foto shooting, in prevert vino ter pršut za pogostitev... vse ok...sploh lokavski pršut narezan na mašino iz leta 1946...neprecenljivo... RobiRoberto, Scarabeo 500, MARE 65 in 13 others 15 1
vandrovec Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 pred 3 urami, cisco pravi: ...ta vikend neko logično nadaljevanje "love story-a" z mojo drago...po "nebesih" že razmišlja kje in kako za usodni "da"... ...sedaj imaš še čas da pobegneš...? pred 4 urami, Snečer pravi: Hvala za prispevek, sicer ga ne bi videli v Sloveniji brez kovčkov, kateri bi zakrili praznino, je skoraj neuporaben...? cisco 1
HyperJack Objavljeno Avgust 24, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2020 (popravljeno) pred 4 urami, Snečer pravi: Hvala za prispevek, sicer ga ne bi videli v Sloveniji Vsak, ki gre mimo Lj, se ga da videti v Husqvarna salonu. Lahko ga tudi kupiš...napišem moj neplačan vtis še kasneje. Mogoče bo pa koga kaj zanimalo. Popravljeno Avgust 24, 2020. Popravil HyperJack
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 26, 2020 Veliki Klek. Slabih 10 ur potovanja, pa natančno 520 kilometrov. Kljub temu, da sem vozil tja praktično po praznih cestah, je bila na vrhu že kar gužva. Nazaj grede mimo Zell am Seeja pa kar zastoji. Čez Tauren in Katschberg se je dalo pa lepo ožemat. raza, MiNa, Spasku in 21 others 22 1 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Avgust 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 27, 2020 Samo nujna doza ? Ribnica na pohorju skofk, MARE 65, Spasku in 10 others 11 2
ligenjček Objavljeno Avgust 27, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2020 pred 40 minutami, Darko3g pravi: Iz Vuhreda ali iz Podvelke? Iz Vuhreda, iz Podvelke je razrita cesta ker delajo nov asfalt.
Popularna objava 3nity Objavljeno Avgust 28, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 28, 2020 Via delle malge nad Saurisom, ki je nedolgo nazaj dobila znak s prepovedjo prometa ☹️ Se je že Prosen na FB razpisal na to temo, tako da ne bom izgubljala nadaljnih besed. Sicer pa ob nakupu koluta sira najbrž ne bo hujših posledic za tiste, ki boste šli v izvidnico ? Tedybear, MARE 65, Scarabeo 500 in 17 others 17 2 1
CINDAPP Objavljeno Avgust 28, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2020 4 hours ago, 3nity said: Sicer pa ob nakupu koluta sira Se se mi smili narava ,a se ne da tud peš al ...... amateur 1
3nity Objavljeno Avgust 28, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2020 pred 2 urami, CINDAPP pravi: Se se mi smili narava ,a se ne da tud peš al ...... Seveda se da, iz mesta Mione je približno 19km hoje do vrha Col Gentile. Če parkiraš pri Malgi Losa, je vseeno lažje. Do Malge Losa pa pelje cesta z mojih slik ligenjček, notranc, amateur in 4 others 6 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Avgust 29, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2020 Štart ob 8.00 smer Mašun... Od tam naprej Sviščaki in tam sem lutal malo izgubil po makadamu in končno prispel v Ilirsko Bistrixo hitro čez Knežak dokler je se odprt in domov. 260km. Videl največjo srno... ? Quest, RobiRoberto, Andrej P in 14 others 16 1
Popularna objava tomash Objavljeno Avgust 29, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2020 Včeraj. Ljubljana-Godovič-Ajdovščina-Kromberk-Čepovan- Most na Soči-Tolmin-Čiginj-Livk-Idrsko-Predel-Korensko sedlo-Pliberk-Kotlje-Griže. Cesti Kromberk-Čepovan in Čiginj preko Livka do Idrskega sem prvič prevozil z motorjem. Top. 14165792001_relive-tracker_1598631536057.mp4 skalaprava, Ella, ALEŠ M in 11 others 13 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno Avgust 29, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 29, 2020 (popravljeno) Družinski moto izlet na toti Bolfenk....luštna cesta iz Hoč....na vrhu pa Pohorski lonec Na poti nazaj smo se ustavili v Sp. Hočah v slaščičarni Hiša Sladic....odlične tortice in sladoledi, to lahko trdim kot nadpovprečni jedec sladkega vedno in povsod......vse delajo sami res mmmm........prvič videl okus sladoleda .... naslednjič me ne bo presenetil okus "laški rizling, šipon" ja to je naša Štajerska......lepo Slovenijo imamo in krasne ljudi.....premalo se zavedamo tega. SREČNO Popravljeno Avgust 29, 2020. Popravil Luka66 DAMI34, notranc, ALEŠ M in 24 others 26 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Avgust 30, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2020 pred 10 urami, Luka66 pravi: mmmm........prvič videl okus sladoleda .... naslednjič me ne bo presenetil okus "laški rizling, šipon" ja to je naša Štajerska......lepo Slovenijo imamo in krasne ljudi.....premalo se zavedamo tega. Škoda! Zamudil si kakšno leto dni, ko so imeli slaščice z dodatkom opojnih substanc. Pol bi kar v Hočah prenočil???? ligenjček, Luka66, Endlich in 5 others 1 7
notranc Objavljeno Avgust 30, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2020 pred 23 urami, Vito23 pravi: Videl največjo srno... ? Da ni bila mogoče košuta? ligenjček 1
Popularna objava Tex Objavljeno Avgust 31, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 31, 2020 Crazy stuff.. Ceste prazne, prav strah te grata..... Sardinia.. Kjer koli se zgubiš, zadaneš jackpot kar se ceste tiče... ALEŠ M, thumper, LunaticFringe in 19 others 20 2
Popularna objava mladench Objavljeno September 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2020 Sva se po snečerjevih navodilih izgubila od Podčetrtka do Pohorja ? notranc, a79, Joker in 13 others 11 1 4
Snečer Objavljeno September 3, 2020 Opozori Objavljeno September 3, 2020 Jaz ga tja dol ne bi upal parkirat (zarad smole iglavcev). Upam, da si iz Bellevuja videl tudi stadion NK Maribor ligenjček in mladench 2
mladench Objavljeno September 3, 2020 Opozori Objavljeno September 3, 2020 pred 12 minutami, Snečer pravi: Jaz ga tja dol ne bi upal parkirat (zarad smole iglavcev). Upam, da si iz Bellevuja videl tudi stadion NK Maribor Bilo ob cesti nekaj avtomobilov pa ga spustil dol. Me je malo skrbelo, ker duće mora bit lep, ampak ni bilo nič smole. P.S. da, sem opazil tisto pokopališče Akito 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se