luxsa Objavljeno September 9, 2020 Opozori Objavljeno September 9, 2020 3 hours ago, car_freak said: V petek smo ene srečal v piceriji... Mi smo sli na pico tam kjer smo spal,hotel Pordoi,je bilo pa kar nekaj nasih tam. Vito23 1
Popularna objava MiNa Objavljeno September 10, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2020 Včeraj ena vožnjica proti zahodu... Ne samo pri nas tudi Na Žlebeh gradbišče na cesti. V tretjem poizkusu in po menjavi črpalke za gorivo je "švaba" tele ride z malo goriva v tanku premagal brez problemov. skofk, ftp, izibajker in 14 others 16 1
Popularna objava kaizer Objavljeno September 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 10, 2020 Cilj: REZIJA Po jutru se dan pozna, mal sem že pozen!?. Panoramska Tržič-Begne Naprej skozi Žirovnico, Jesenice, Rateče, pred Trbižem levo Sella Nevea pol se je pa začel šmorn, cesto razkopavajo cca 3km polagajo optiko za mobitel, peska, šodra,tovornjakov, ni da ni, pa seveda dva semaforja a prevozno z oprezo, v ovinkih mokra cesta! V dolini pa levo do Resiutta in levo v 'domačo' Rezijo, z istoimensko reko. Na razpotju desno, ko se prično serpentine, kar nekaj luken, po domače udarnih jam. Cesta je v senci in vlažna. Nekaj sto metrov naprej od table kofe, ki ni slikan. Cesta navzdol ozka in precej drobnega peska na njej. V Žagi levo proti Bovcu kjer je bilo polno Harleyev. Grem dalje, prvič letos napadem Vršič z južne strani. Turistov obilo, D,A,NL, pa domačih seveda, Italijana nobenega??? Sem pričakoval da bo na vrhu kakšen Harley vsaj za slikat, ko sem jih med potjo srečal nebroj. Žal niti enega, sem bil prehiter pa jih srečaval ko so se vzpenjali, ampak res, mogoče dve tri GS-ke vse ostalo samo grmenje. V Jasni polno parkirišče, seveda Harleyev, pa sem šel kar mimo. 5Ur z dvema postankoma in zanimivih 330km. Vroče ni bilo razen ob povratku skozi Jesenice, od semaforja do semaforja. Quest, ALEŠ M, skofk in 10 others 12 1
Vito23 Objavljeno September 10, 2020 Opozori Objavljeno September 10, 2020 Quest, Spasku, izibajker in 3 others 6
ligenjček Objavljeno September 11, 2020 Opozori Objavljeno September 11, 2020 Guma dol, guma gor, pa hitro ježke dol zradirat na golico ? DAMI34, Akito, MiNa in 4 others 4 2 1
Vito23 Objavljeno September 11, 2020 Opozori Objavljeno September 11, 2020 Tretji del! RobiRoberto, Spasku, MiNa in 4 others 6 1
Popularna objava MARE 65 Objavljeno September 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2020 (popravljeno) Končnoooo sem si vzel caj za moto dan. Prvo vprašanje kam ? Po razmisleku in prebiranju foruma pade ideja Nanos, peš že bi, z motorjem še ne. Zjutraj malo predolgo miže čekiral furo ampak dan je še dolg, pa ne toliko kot sem mislil, na zadnjem postanku na ridah je bil že mrak, ja dan je že krepko krajši. Skratka prvo Postojna OMW obvezen kofetek in potem naprej proti Ajdovščini oz. odcepu za Nanos in do prve postojanke Eko koče, od koder je lep razgled in dober plac za malo orientacije. Naprej gas do Sv. Jeronima, kjer je na planoti spet prečudovit razgled v dolino in proti vrhu. Ker je precej pihalo in je želodec vklopil alarm je bilo treba na vrh pogledat, če je kaj na šporgetu. Seveda je bila na šporgetu super jota, ki jo je postreglo mlado prijazno dekle in je še toliko bolj prijala, spijem še čaj, častim pijačo še njej in kolegu, res izredno prijazna in po navodilih fanta v smer proti Abramu na kofe in pogledat mrcino, ki je smrčala na polno ?. Od Abrama po novem asfaltu in potem desno po makadamu proti Bukovju. Na cesti Postojna - Divača pa odločitev ali proti domu ali do kolega v Fieso, jasno če je moto dan ga je treba izkoristit in gremo v Fieso še na en drink. Na poti domov me je od Postojne že lovil mrak ampak postanek na ridah je pa vseeno moral bit, tam pa nepregledna gužva, me je bilo kar strah če pride še kaka mrcina s hoste jaz pa sam, se pravi nimam šans, požre mene Skratka prečudovito, hvala vsem, ki ste že objavili kaj v zvezi z Nanosom, mi je pa fino ko ugotovim pri mojih letih dejstvo, vauu tukaj se pa še nisem vozil . Popravljeno September 11, 2020. Popravil MARE 65 MiNa, mladench, raza in 12 others 14 1
Popularna objava Joker Objavljeno September 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 11, 2020 (popravljeno) Če dobro pogledaš, sta na sliki tudi 2 motorja pa še en človek... Popravljeno September 11, 2020. Popravil Joker MARE 65, MiNa, notranc in 9 others 10 1 1
MiNa Objavljeno September 12, 2020 Avtor Opozori Objavljeno September 12, 2020 Zgleda, da bo huda zima ... DAMI34, RobiRoberto, LunaticFringe in 2 others 1 4
mladench Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 pred 10 urami, Joker pravi: Če dobro pogledaš, sta na sliki tudi 2 motorja pa še en človek... Včeraj iz Manghena dol sem se prav čudil koliko podrtih dreves. So imeli žled? Pa to je 10x huje kot pri nas. Koliko je že pospravljenega, koliko ga je pa še po hribih podrtega ? MiNa 1
Vito23 Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 pred 23 minutami, mladench pravi: Včeraj iz Manghena dol sem se prav čudil koliko podrtih dreves. So imeli žled? Pa to je 10x huje kot pri nas. Koliko je že pospravljenega, koliko ga je pa še po hribih podrtega ? Res je... kot, da bi bomba padla...
Snečer Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 grdo MiNa, vandrovec, RobiRoberto in 4 others 6 1
car_freak Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 pred 1 uro, Vito23 pravi: Res je... kot, da bi bomba padla... A smo tuki mimo peljali?
Vito23 Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 pred 33 minutami, car_freak pravi: A smo tuki mimo peljali? Mislim da
Joker Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 (popravljeno) pred 8 urami, bajkr88 pravi: lubadarce A lubadarji jih kar s koreninami podirajo? To je od lanskega neurja. Kar precej naših tovornjakov tudi pobira hlodovino po teh hribih... Popravljeno September 12, 2020. Popravil Joker MiNa, Endlich, C eagle in 4 others 7
Snečer Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 eh, nikogar Quest, DAMI34, Spasku in 3 others 5 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2020 Golica ligenjček, Spasku, vandrovec in 7 others 9 1
Popularna objava ftp Objavljeno September 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2020 Pri sosedih Endlich, ALEŠ M, C eagle in 15 others 17 1
Popularna objava C eagle Objavljeno September 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2020 Danes pa čez Vršič... prvo na kavo OMV Postojna Dotočit, da ne bo kobilca žejna... Kobarid... Na vršiču sem se ustrašu, da sem zalutal na Tour the France... Mali miljon biciklistov... Pa čez Pokljuko v Bohinjsko Bistrico k Viliju na pizzo... Pa prjatla sem srečal tam... Pol pa čez Soriško planino proti Idriji, pa postanek na ridah, da pozdravim dežurnega policaja... Tam sem srečal še enga znanca... Za zaključek pa še h Kaminu na cedevito... Hvala @ALEŠ M Zmer je fajn družba okol. Pa srečno... toma, vandrovec, Spasku in 14 others 16 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2020 V Avstriji ni korone ligenjček, MARE 65, raza in 8 others 10 1
raza Objavljeno September 12, 2020 Opozori Objavljeno September 12, 2020 To že en cajt vemo, zato se več ali man gor vozmo, pa še pr lahih en mal.....Tankamo pa za enkrat doma! MiNa, Scarabeo 500, Snečer in 1 other 2 1 1
Popularna objava motom Objavljeno September 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 12, 2020 Zadnjič je Leteča ptica omenila cesto Via Delle Malga... se mi je kar zdelo, da to zna bit dobra fura. Začne se iz centra vasi Sauris di Sopra, konča pa v vasi Luint. Google ne pozna zadnjega dela poti, ki se konča v Luintu. Ne moreš falit, če se držiš pravila, da na vsakem križišču izbereš cesto navzgor. Ne priporočam pa jemati sopotnice s sabo. Cesta je na začetku pa večkrat tudi vmes in na koncu strma k svina (ampak na teh mestih vedno asfaltirana ali betonska), ostre serpentine, dostikrat razdrapana, nekaj hudega in nekaj lepega makadama, narava in razgledi pa fenomenalni. Gužve ni. Slike so slabe, potegnjene iz videa, ker ni bilo časa slikat. Sem 6 ur odpeljal kar brez postanka, da sem južno ujel. RobiRoberto, ligenjček, Joker in 13 others 15 1
Snečer Objavljeno September 13, 2020 Opozori Objavljeno September 13, 2020 Vtisnil sem tudi novo "grafiko", s podatki iz računalnika. Quest, MiNa, HyperJack in 5 others 7 1
Snečer Objavljeno September 13, 2020 Opozori Objavljeno September 13, 2020 ligenjček, Akito, car_freak in 5 others 8
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se