Popularna objava Snečer Objavljeno September 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2020 gneča na Vršič Grut, Akito, izibajker in 9 others 12
DAMI34 Objavljeno September 13, 2020 Opozori Objavljeno September 13, 2020 Kr neki Ella, Snečer, Quest in 6 others 8 1
Popularna objava tomash Objavljeno September 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2020 Po treh vikendih, ki sem jih posvetil skrajno severovzhodni Sloveniji lahko rečem naslednje: Prekmurje je ena od pravih destinacij. Ceste so top, ljudje zanimivi in hrana je dobra. Ne upam preveč razglabljat o tem, kje vse sem bil, sigurno pa mi je všeč Goričko. Malo bom še rabil, da se pravilno orientiram ampak res se splača iti v te kraje. Toplo priporočam in bova še šla, saj je kaj za videt. Dve gostilni, ki sta mi bili posebno všeč sta K Rotundi v kraju Selo in Oštarija Cipot v Tešanovcih. Fotografij tokrat nimam. MARE 65, izibajker, MiNa in 9 others 12
Popularna objava Snečer Objavljeno September 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2020 Vožnja mimo prireditve ALEŠ M, izibajker, tomash in 8 others 11
ligenjček Objavljeno September 13, 2020 Opozori Objavljeno September 13, 2020 pred eno uro, Snečer pravi: Vožnja mimo prireditve pff.. pa nisi dal za pir Grut 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno September 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2020 Muslimani romajo vsako leto v meko, motoristi pa na faakersee ? ampak ker so vozili v obe smeri sploh ni bilo pravega vzdušja, zato smo hitro zmazali ene rebrce, pa hitro mimogrede na maltatal, pogledat če jez slučajno ne kje pušča... Po temeljitem pregledu vam z veseljem sporočam da ste lahko brez skrbi, vse ustreza JUS-u ?? MiNa, DAMI34, Scarabeo 500 in 16 others 19
Popularna objava Ella Objavljeno September 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2020 Petek, sobota, nedelja: mini furce...Kras, Bela, Banjška planota... ?? Spasku, Grut, a79 in 28 others 29 1 1
Akito Objavljeno September 13, 2020 Opozori Objavljeno September 13, 2020 (popravljeno) pred 17 minutami, Ella pravi: Petek, sobota, nedelja: mini furce...Kras, Bela, Banjška planota... ?? ...se mi zdi, da sem te včeraj v okolici Kobarida srečala ...?? ...po nahrbniku sodeč ?... Popravljeno September 13, 2020. Popravil Akito Ella, Spasku in C eagle 1 2
Popularna objava Darko3g Objavljeno September 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 13, 2020 V petek v Beljak, oz. Osojsko jezero, preko Dravograda, Velikovca, Šetnvida na Glini in po cesti 94 do jezera. Po sestanku na Landskrone, kjer sem se pretvarjal, da imam Arlija in sem bil dobrodošel (zapeljal sem med mizami do parkirišča za motorje in si malce ogledal okolico. Krasen razgled. V soboto po regati malo okoli jezera pa po Gerlitzen panoramastrasse do rampe, kjer je samo za goste hotela ali proti plačilu. Razgled je krasen, cesta pa dokaj slaba. Danes domov spet preko Šentvida, kjer pa sem "zalutal", kar pri motorju pomeni, da sem se pač peljal malo okoli. Šel sem proti Celovcu in našel Slovanski kamniti prestol. Nato sem spet narobe zavil in šel v hribe na Štalensko goro (Magdalensberg). Krasna hribovska cesta, na vrhu odličen razgled in družinska gostilna Skorianz (jaz bi rekel Škorjanc). Potem pa nazaj po okoliških cestah pri Velikovcu. Prav krasne ceste. ligenjček, C eagle, Spasku in 13 others 15 1
Popularna objava Spasku Objavljeno September 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2020 (popravljeno) Včerja na izi Soška-Baška Grapa-Železniki -Škofja Loka-Stari Vrh, in proti domu na Idrijo Most na Soči in še na Sveto Goro nočni pogled na Novo G. Popravljeno September 14, 2020. Popravil Spasku mladench, a79, MiNa in 10 others 13
Snečer Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 še ena, v drugi grafiki p.s. imam pa tudi grafe, samo bo razburjenje maus, Grut, Ella in 6 others 7 2
izibajker Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 Ene par vtisov iz sobotne soške moto fronte je objavljeno tule: https://motosvet.com/tabla/topic/41687-izi-bajk-utrinki/?do=findComment&comment=2587362 DAMI34, Akito, Grut in 2 others 5
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2020 Včerajšnji izlet. Do Plocken passa do Sella nevea pass, bovec, kobarid, idrija in domov. Nekaj čez 400km. Aja četrti del dolomitov is online. a79, Akito, skofk in 15 others 17 1
Popularna objava Grut Objavljeno September 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2020 Sobotni ftis ... iz garaže na petrol v mengš,tam s frendom rukneva kufe pa rogličk k mi ni biu namenjen,mij padu na tla,pa ok...bruhneva na AC do logatca pa veselo naprej,ride prazne,OMV postojna kufe,kr neki motoristev,pičva dalje proti Strunjanu,VIKI tud neki motoristou,prhropeva v Strunjan pa gužva za znort,parkerava,najdeva pou drevesa,slečeva in pošprintam v vodo,tud 2 metra nism prehodu v vod k se sputaknem pa zarijem v kamne ku tele v pomfri,popraskan trebuh,pa Rudi je fasou čelno....hitr je minil...ob 17.55 pa gasa dam,VIKI pouhn,OMV pouhn,ride pouhne....duma pa ubkladke s travarco na trebuh ... Spasku, VS800, DAMI34 in 14 others 7 1 9
DAMI34 Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 vse ti verjamem, razn da si travarco "na" trebuh dal to pa ne Grut 1
Popularna objava Spasku Objavljeno September 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2020 Še današnja popldanska turca po krasu izibajker, Quest, mladench in 14 others 16 1
Ella Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 Ob 13. 9. 2020 ob 22:00, Akito pravi: ...se mi zdi, da sem te včeraj v okolici Kobarida srečala ...?? ...po nahrbniku sodeč ?... Tolmin verjetno? Drugic piskaj, mahaj, blendaj...v glavnem ustavi me za kafe?? maus, MiNa in Akito 1 2
Popularna objava C eagle Objavljeno September 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 14, 2020 Sem se pridružu prijateljem pri izletu na Maltatal in Nockalmstrasse... Vreme super, ceste super, družba pa najboljša! Je pa cesta spet vzela mero enemu Avstrijcu... Živ je, mal si bo rane lizal... Upam da brez posledic... Poraba na furi 3,7l/100km, prevoženih pa se je nabralo 648 km. Od ponedeljka do nedelje vse skupaj 2437 km... Bo treba kmalu na servis , pa gume nove še pred koncem sezone.... Aja, kaj pa je to "konec sezone"? na obali ni konca sezone.... Pa srečno vožnjo vsem, lp, C eagle PS: sem zvedu, kako delajo krokodile..... Narežejo krokohlode..... ligenjček, GregorM, mladench in 17 others 19 1
Grut Objavljeno September 14, 2020 Opozori Objavljeno September 14, 2020 pred 3 urami, DAMI34 pravi: vse ti verjamem, razn da si travarco "na" trebuh dal to pa ne toj živa resnica,pa en pelinkuc u želodčk ... ? C eagle in DAMI34 2
maus Objavljeno September 15, 2020 Opozori Objavljeno September 15, 2020 pred 10 urami, Ella pravi: Tolmin verjetno? Drugic piskaj, mahaj, blendaj...v glavnem ustavi me za kafe?? a mene pa ne Akito, Ella in Grut 2 1
Ella Objavljeno September 15, 2020 Opozori Objavljeno September 15, 2020 pred 11 minutami, maus pravi: a mene pa ne Loh tut tebe ustavi...z njo se zmeni? Grut, maus, Akito in 1 other 3 1
Popularna objava skalaprava Objavljeno September 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2020 Ni lepšega kot jutranja telovadba skozi Kočevske gozdove, zavite v rahlo meglico, ki jo razkrajajo sončni žarki.... mladench, RobiRoberto, tourer in 21 others 23 1
Akito Objavljeno September 15, 2020 Opozori Objavljeno September 15, 2020 pred 14 urami, Ella pravi: Tolmin verjetno? Drugic piskaj, mahaj, blendaj...v glavnem ustavi me za kafe?? Bom ? Ella in maus 1 1
3nity Objavljeno September 15, 2020 Opozori Objavljeno September 15, 2020 Ob 7. 9. 2020 ob 18:46, motom pravi: Kar pogumno na Panoramica delle vette... treba pa je računat na kakšno ovirco Panoramica bo zaprta vsaj do konca januarja zaradi popravila cestišča in sečnje dreves. Ker je tokrat zaprta z razlogom, policisti izvajajo kontrolo. Ob 12. 9. 2020 ob 8:24, mladench pravi: Včeraj iz Manghena dol sem se prav čudil koliko podrtih dreves. So imeli žled? Pa to je 10x huje kot pri nas. Koliko je že pospravljenega, koliko ga je pa še po hribih podrtega ? neurje Vaia 29.10.2018 - zradiranih 41k ha gozda, 16 mio dreves, 8,6 mio m2 lesa in to v nekaj minutah, pihalo je do 190km/h, prelaz Rolle celo 217,3 km/h. Najhuje je prizadelo okolico jezera Carezza, prelaza Crocedomini,... OT: Joker, Grut, notranc in 6 others 9
Popularna objava motom Objavljeno September 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2020 Via Delle Malga... ja spet. Tokrat le ena slika, sem zadnjič nehote pretiraval zaradi Ctrl +A. Nazaj pa še preko Monte Zoncolan. Grut, skalaprava, RobiRoberto in 11 others 12 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se