CINDAPP Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 1 hour ago, sunnygirl said: A cez mejo v Avstrijo se da it brez problema? Na netu je neki kao da se da ce mas dokaz da zadnjih 14 dni nisi biu v dolocenih "rizicnih" drzavah. So komu to preverjal? Bil pred dobro uro brez vseh problemov,motoristov sploh ne ustavljajo,ponekod ji sploh ni.. DAMI34 in sunnygirl 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 pred 3 urami, sunnygirl pravi: A cez mejo v Avstrijo se da it brez problema? Na netu je neki kao da se da ce mas dokaz da zadnjih 14 dni nisi biu v dolocenih "rizicnih" drzavah. So komu to preverjal? bp, saj ni skor nikogar ki bi preverjal, no zdej bodo Taljani navalili. Saj so fotke v tej temi z GGja. sunnygirl in kaizer 2
ligenjček Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 pred 4 urami, sunnygirl pravi: A cez mejo v Avstrijo se da it brez problema? Na netu je neki kao da se da ce mas dokaz da zadnjih 14 dni nisi biu v dolocenih "rizicnih" drzavah. So komu to preverjal? Prejšnji teden sem bil 4x gor, 7 krat ni bilo nikjer nikogar enkrat pa so samo pomahali naj peljem dalje, nobene kontrole. Na 3 različnih mejnih prehodih. Mislim, da lahko greš brez skrbi Endlich, Grut, DAMI34 in 2 others 3 2
sunnygirl Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 Tnx vsem. Brez problema cez Korensko sedlo , in to z avtom... Sploh nobenega ni bilo... Someone12 1
Endlich Objavljeno Junij 16, 2020 Opozori Objavljeno Junij 16, 2020 pred 2 urami, sunnygirl pravi: Tnx vsem. Brez problema cez Korensko sedlo , in to z avtom... Sploh nobenega ni bilo... Ok tud z avtom gre, ce ni moznosti za motor. ? Vcasih sem full uzival v voznji z avtom, zdaj odkar imam pa motor 4 leta mi sploh ni ve vazno, kaksen avto vozim? Mocan vpliv ima motor? C eagle, sunnygirl in Someone12 2 1
Popularna objava GregorM Objavljeno Junij 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2020 Potepanje po hrvaškem TETu: Pogled na morje nad Senjem Na enem izmed počivališč sem ugotovil, da nisem sam Parts hill & začetnik Oaza za počitek Prelaz Mali Alan TheHound, skalaprava, Quest in 18 others 20 1
sunnygirl Objavljeno Junij 17, 2020 Opozori Objavljeno Junij 17, 2020 pred 8 urami, Endlich pravi: Ok tud z avtom gre, ce ni moznosti za motor. ? Vcasih sem full uzival v voznji z avtom, zdaj odkar imam pa motor 4 leta mi sploh ni ve vazno, kaksen avto vozim? Mocan vpliv ima motor? Se cisto strinjam z tabo ?? Ja tokrat je pac bila taka situacija da z avtom, drugace se neprimerljivo rajse vozim z motorjem ? Jst k sm se taprvic(10 let nazaj) zares vozila z motorjem, me je cist zasvojilo, sm sam se o tem govorila, pa sprasevala kdaj se gremo spet vozit ? Zdej mam pa ze nekaj let svoj motor, in sam grem kadar se mi zahoce...no ponavad je to vsak vikend v sezoni, ce le ni ful dezja... ? Endlich in Someone12 2
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2020 Ahhh, ti razgledi... Due giusti... GregorM, Scarabeo 500, ligenjček in 19 others 22
Popularna objava Vito23 Objavljeno Junij 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 17, 2020 Danes po sihtu na Stari vrh pogledat, če se da smučat in če se dobi kakšen štrudl. Uglavnem nič od tega ni zato sem šel dol in proti Jezerskem tam sem pa dobil čokoladne štruklje namesto štrudla. ? Mislim, da je bilo vsega skupaj 130km. notranc, skalar36, MARE 65 in 11 others 14
C eagle Objavljeno Junij 18, 2020 Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 (popravljeno) On 6/17/2020 at 3:48 PM, Joker said: Ahhh, ti razgledi... Due giusti... Pravilno bi bilo: due gusti. Ali: dva okusa... Sicer je pa tudi po tvoje kr prav... In sicer: dva prava... Giusto= pravilno, oz. pravično Gusto= okus Popravljeno Junij 18, 2020. Popravil C eagle tomaz69 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 18, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 Malo po Visu... Someone12, RobiRoberto, Joker in 25 others 27 1
Snečer Objavljeno Junij 18, 2020 Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 pred 35 minutami, MiNa pravi: Malo po Visu... čakam JNA MiNa 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 Analiziram današnjo ruto... Tlelele imajo vsaj orng porcijo! Grut, cisco, Ella in 17 others 19 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 18, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 18, 2020 pred 2 urami, Snečer pravi: čakam JNA Evo ga... Za pokušino, ostanki topovskih bunkerjev na Barjoški. raza, Endlich, Joker in 22 others 22 3
Snečer Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 pred 13 urami, MiNa pravi: Evo ga... Za pokušino, ostanki topovskih bunkerjev na Barjoški. To sem čakal Peš ali okoli po makedami Tile topovi so bili kamuflirane dalmatnske hiške in kar malo dvomim, da je streha izginila sama od sebe Pojdite gledat Velo Glavo, tisto je najlepše, je manj makadama, le 2km... Quest in MiNa 2
FACO Objavljeno Junij 19, 2020 Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 (popravljeno) pred 15 urami, Joker pravi: Analiziram današnjo ruto... Tlelele imajo vsaj orng porcijo! Prosim te za par informacij: Na Sardiniji? Ali si karto za trajekt kupil na netu ali kar v trajektni luki? Livorno ali od kod drugje? Če je še kaj novega/drugačnega na poti zaradi Korone, pa tudi napiši...lepo vreme in varne ovinke ti želim!!! Popravljeno Junij 19, 2020. Popravil FACO
Popularna objava Grut Objavljeno Junij 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 MiNa, DAMI34, Mavti in 8 others 10 1
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 pred 8 urami, FACO pravi: Prosim te za par informacij: Na Sardiniji? Ali si karto za trajekt kupil na netu ali kar v trajektni luki? Livorno ali od kod drugje? Če je še kaj novega/drugačnega na poti zaradi Korone, pa tudi napiši...lepo vreme in varne ovinke ti želim!!! Karte sem kupil online 2 dni pred odhodom. Pa ni panike kupiti jih kar v Livornu. V soboto ni bilo nikakršnega navala. Prejšnja leta je znalo zmanjkati kabin. Če vzameš palubo, bo za motorje vedno prostor. Kar se korone tiče, sem ravno danes govoril z agentko iz lokalne turistične pisarne in pravi, da je danes ničla. To me ne preseneča, saj so ljudje nepričakovano disciplinirani. Vstop v trgovine in ostale lokale je striktno v maskah, za gosti v restavracijah zamenjajo prte in razkužijo mizo ter stole. Se pa rahlo bojijo navala Italijanov s celine. Baje bolj, kot iz drugih držav šengna... Turistične kapacitete so trenutno zasedene manj kot 10%. Ceste so še bolj prazne, kot zadnja leta v tem času, motoristov skoraj ni. Za motoriranje še ni bilo nikoli bolje. Pa še ena današnja: MiNa, Mavti, Luka66 in 15 others 16 2
Popularna objava Tex Objavljeno Junij 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Vtiskamo, vtiskamo.. Quest, SuNa, Scarabeo 500 in 19 others 20 2
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 19, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 19, 2020 Tudi danes nekaj malega po Visu... Prednji rob krila zavezniškega letala it WWII. smerni stabilizator B24... Prav tako ostanki iz WWII. "letališče" na Visu merilo osončenosti na HUM-u Kraško brezno , prav tako na Hum-u Nasad fig. Naša četica... Ostanki "Juge" Notranjost (izčrpno opisal @Snečer v svojem zapisu o ostankih JNA na Visu). Prihodnost... Tex, Scarabeo 500, ligenjček in 17 others 16 3 1
FACO Objavljeno Junij 20, 2020 Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 pred 7 urami, Joker pravi: Karte sem kupil online 2 dni pred odhodom. Pa ni panike kupiti jih kar v Livornu. V soboto ni bilo nikakršnega navala. Prejšnja leta je znalo zmanjkati kabin. Če vzameš palubo, bo za motorje vedno prostor. Kar se korone tiče, sem ravno danes govoril z agentko iz lokalne turistične pisarne in pravi, da je danes ničla. To me ne preseneča, saj so ljudje nepričakovano disciplinirani. Vstop v trgovine in ostale lokale je striktno v maskah, za gosti v restavracijah zamenjajo prte in razkužijo mizo ter stole. Se pa rahlo bojijo navala Italijanov s celine. Baje bolj, kot iz drugih držav šengna... Turistične kapacitete so trenutno zasedene manj kot 10%. Ceste so še bolj prazne, kot zadnja leta v tem času, motoristov skoraj ni. Za motoriranje še ni bilo nikoli bolje. Pa še ena današnja: Hvala...in uživaj še naprej!!!
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 Slabe fotke bodo danes. Preveč modrine... ? Ella, Vito23, kaizer in 20 others 20 3
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno Junij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 Današnji vtisi... Po kosilu skok na Roglo. Kljub temnim oblakom in ne ravno obetavni napovedi se je nabralo dobrih 150km. mladench, MARE 65, Ella in 16 others 17 2
Popularna objava Xebec Objavljeno Junij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 Kerga je blo treba sraufat? mladench, ligenjček, Akito in 11 others 11 2 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 "Popotovanje" po Slovenski obali RobiRoberto, Quest, MiNa in 10 others 12 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se