Popularna objava mladench Objavljeno Junij 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 (popravljeno) Sem šel na obalo preverit kje bi lohk bone koristiu ? Pri futru pa srečal znane obraze in se mal podružil nazajgrede... P.s. Uredu dečki sam... tip na zelenm japoncu skoz nekiii pa guma prazna pa tank torbica skače pa bencina zmanjkal pa jaoooo Majstr z plavim japoncm pa s sabo celo viličaste ključe voz in šraufa. Pa men blo mal nerodn že, da sm si že hotu neki odšraufat, da nam sam zravn stal. Hvala za pjačo, hvala za sladoljettt! ?♂️ Popravljeno Junij 20, 2020. Popravil mladench DAMI34, Joker, MiNa in 14 others 9 6 2
ukica Objavljeno Junij 20, 2020 Opozori Objavljeno Junij 20, 2020 3 hours ago, Xebec said: Kerga je blo treba sraufat? Ktm-a ker ga ni na sliki mladench, ligenjček, maus in 2 others 2 3
Popularna objava b-sprint Objavljeno Junij 21, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 Končno malo po suhem... DAMI34, Ella, wilier in 17 others 18 2
Popularna objava Joker Objavljeno Junij 21, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 Škoda, ker gre h koncu. Pogrešala bova tole! Do naslednjega leta... ligenjček, MiNa, HyperJack in 17 others 20
dejcpob Objavljeno Junij 21, 2020 Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 kje pa si se tole potepov če ni skrivnost
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 21, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 Peljala Ninjo v hribe...?? skalaprava, wilier, Roger G. Jagger in 22 others 24 1
maus Objavljeno Junij 21, 2020 Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 pred 40 minutami, Ella pravi: Peljala Ninjo v hribe...?? Lepo si se muvala ? mladench, Ella in Grut 2 1
Tex Objavljeno Junij 21, 2020 Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 1 hour ago, dejcpob said: kje pa si se tole potepov če ni skrivnost Po sardinah, no, Sardiniji diši ..
Joker Objavljeno Junij 21, 2020 Opozori Objavljeno Junij 21, 2020 pred 1 uro, dejcpob pravi: kje pa si se tole potepov če ni skrivnost Sardinija... dejcpob 1
MiNa Objavljeno Junij 22, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 merilo osončenosti na HUM-u Kraško brezno , prav tako na Hum-u Pri tehle dveh slikah sem zaj....(na napako me je opozoril kolega). Tole je Planinski dom nad Vis-om. Ime vrha je Sveti Andrija. Ni vse res kar piše GOOOOOGLE. ligenjček, notranc, avtomoto in 4 others 7
Darko3g Objavljeno Junij 22, 2020 Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 Spet dva enodnevna - sobota in nedelja. V soboto je zjutraj najprej deževalo. Ko sem šel v klet nekaj fretat, in me vreme ni videlo, se je pokazalo sonce in ceste so se posušile. Okrog poldneva sem krenil po bolj zahodni varianti (Celje - Zidani most - Boštanj - Trebnje - Dvor - Kočevje - Petrina - Fužine - Novi Vinodolski - Stinica. Cesta suha, vreme pretežno sončno, rahlo sveže, v Laškem gasilska vaja z razbitimi avtomobili, v Starem Logu medsosedski spor s policijo, v Kočevju velika poroka, na meji tretji, za Delnicami sem zavil proti Mrkopalju in potem desno proti Fužinam. Dokaj lepa cesta skozi gozdove, v Fužinah na jezeru turistične ladjice v stilu Amsterdama, cesta proti Kraljevici zaprta, šel sem čez Lič, del ceste zelo lep po ravnici nad Jadranom, potem pa recimo asfaltirana gozdna pot, dokaj ozka in zavita, pa vseeno lep asfalt brez lukenj in peska. Dalje pa tako milina do bridkega konca, ko sem moral parkirati in se iti kopat. Dvakrat sem bil v Zidanem mostu (en je bil v bistvu lesen) in dvakrat sem šel mimo Žrnovnice (kaj bi brez domišljija). Zvečer sem bil prepozen za izlet do lignjev (še cca uro in 15). Bencin je na Hrvaškem kar precej dražji, drugega pa nisem gledal. Jučeraj (po njihovo) zjutraj rahlo kapljično in vetrovno, malce sem poležaval na plaži, še nekaj fretal po apartmaju, potem pa le. Čez Žuto Lokvo, Josipdol, Karlovac, Brežice do doma. Ves čas je bilo pretežno suho, malce kapljic, cesta nikoli preveč mokra, pa vseeno deloma dokaj spolzka. Pred Generalskim stolom ne je ena mladenka na XJ6 izsislila in počasi zapeljala predme, med Hočami in Mariborom pa sta dva avtomobila zapeljala na moj vozni pas kot, da me ni na njem. Ko sem enemu potrobil, je čez dvesto metrov le dvignil roko in se mi opravičil (ali pa je bil le del roke - ta srednji del). Tankal v Brežicah po 332 miljah (zapeljal čez polno črto na levo) potem pa ni odprte pumpe do Podčetrtka (skoraj 40 km). Skratka, fajn. Bo treba v četrtek ponovit vajo (pa ne z razbitimi avtomobili). ligenjček, wilier, Mavti in 1 other 4
cisco Objavljeno Junij 22, 2020 Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 pred 7 urami, Darko3g pravi: Spet dva enodnevna - sobota in nedelja. V soboto je zjutraj najprej deževalo. Ko sem šel v klet nekaj fretat, in me vreme ni videlo, se je pokazalo sonce in ceste so se posušile. Okrog poldneva sem krenil po bolj zahodni varianti (Celje - Zidani most - Boštanj - Trebnje - Dvor - Kočevje - Petrina - Fužine - Novi Vinodolski - Stinica. Cesta suha, vreme pretežno sončno, rahlo sveže, v Laškem gasilska vaja z razbitimi avtomobili, v Starem Logu medsosedski spor s policijo, v Kočevju velika poroka, na meji tretji, za Delnicami sem zavil proti Mrkopalju in potem desno proti Fužinam. Dokaj lepa cesta skozi gozdove, v Fužinah na jezeru turistične ladjice v stilu Amsterdama, cesta proti Kraljevici zaprta, šel sem čez Lič, del ceste zelo lep po ravnici nad Jadranom, potem pa recimo asfaltirana gozdna pot, dokaj ozka in zavita, pa vseeno lep asfalt brez lukenj in peska. Dalje pa tako milina do bridkega konca, ko sem moral parkirati in se iti kopat. Dvakrat sem bil v Zidanem mostu (en je bil v bistvu lesen) in dvakrat sem šel mimo Žrnovnice (kaj bi brez domišljija). Zvečer sem bil prepozen za izlet do lignjev (še cca uro in 15). Bencin je na Hrvaškem kar precej dražji, drugega pa nisem gledal. Jučeraj (po njihovo) zjutraj rahlo kapljično in vetrovno, malce sem poležaval na plaži, še nekaj fretal po apartmaju, potem pa le. Čez Žuto Lokvo, Josipdol, Karlovac, Brežice do doma. Ves čas je bilo pretežno suho, malce kapljic, cesta nikoli preveč mokra, pa vseeno deloma dokaj spolzka. Pred Generalskim stolom ne je ena mladenka na XJ6 izsislila in počasi zapeljala predme, med Hočami in Mariborom pa sta dva avtomobila zapeljala na moj vozni pas kot, da me ni na njem. Ko sem enemu potrobil, je čez dvesto metrov le dvignil roko in se mi opravičil (ali pa je bil le del roke - ta srednji del). Tankal v Brežicah po 332 miljah (zapeljal čez polno črto na levo) potem pa ni odprte pumpe do Podčetrtka (skoraj 40 km). Skratka, fajn. Bo treba v četrtek ponovit vajo (pa ne z razbitimi avtomobili). pa mobitel s sabo vzam pa kako fotko nared... Mavti, ligenjček in 3nity 2 1
Popularna objava maus Objavljeno Junij 22, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 22, 2020 Zjutraj vstanem okoli 9:00 ... ne bodi len, skočim ko zmija v kombinezon in najprej seveda na kavo. na OMV gluk gluk eno Cocto moje mladosti do žusterne mal prigiznt in to je ostalo seveda se je treba ustavit na Kalu .. sladoledek in kava potem spet OMV Postojna ... postanek na ridah se ustavim še na pijački mal spucat motorček in to je to .. današnji vtisi ... zdaj grem srat in pod tuš, pa naum sliku C eagle, MARE 65, FACO in 18 others 13 2 6
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 Samo zame in mojo drago... DAMI34, ligenjček, notranc in 10 others 12 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 Klevevž. Naravne Toplice.. notranc, ligenjček, ALEŠ M in 8 others 9 1 1
Popularna objava ukica Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 V ponedeljek sva z @Zivnorc vtisovala dnevne vtise z dnevnih vozenj v krogih..a stekate HyperJack, notranc, RobiRoberto in 12 others 13 2
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 Klevevški mlin... maus, Ella, ALEŠ M in 10 others 12 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 (popravljeno) Včeraj zvečer sem spremenil načrt. Ne bom (spet) vozil Sella Ronde, ampak grem na manj obljudene prelaze. Start mal čez pol šesto zjutraj. Po praznih cestah do Trbiža, pa Tolmezzo, pa Villa Santina....potem pa namesto proti Cortini, na jug na passo Cibiana Od tu naprej na passo Duran in to po novem asFaltu.. Pa še malo proti JZ na passo Di Cereda Pa proti severu, mimo San Martino di Castrozza in smučišč na passo Rolle. Pa spet mal lepe ceste, pa ena kratka pavza...pa sendvič iz rukza...mislim, kufra... Popravljeno Junij 24, 2020. Popravil Tedybear Joker, maus, Quest in 20 others 19 3 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 (popravljeno) Na vzhod čez passo di Valles pa do mesta Allehge Fajn jim je moralo pihat par mesecev nazaj..... Pa ena klasika..passo Giau Pa skozi Cortino še čez Tri Križe...pa do jezera pri Auronzu Popravljeno Junij 24, 2020. Popravil Tedybear RobiRoberto, Joker, Fazer03 in 17 others 17 3
Popularna objava Tedybear Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 (popravljeno) Pa spet Tolmezzo, Trbiž in domov. Naredil natančno 618 kilometrov. Če bi se vračal čez Avstrijo, bi jih bilo čez 700. Vtisi.....Tirolci imajo čas, pa nekaj denarja očitno tudi, zato je kar nekaj odsekov preplastenih na novo. Je kar nekaj semaforjev, ampak ni panike. Nad Cortino proti Tre Croci jim je zemeljski plaz na kar nekaj mestih odnesel in zasul cesto. v glavnem že sanirano. Karavanarjev...med nič in skoraj nič Kolesarjev......med skoraj nič in za vzorec. Avtobusov ......nič, nada, niente. Stricev z klobuki v FIAT Pandah........kar nekaj... Motoristov......nekaj skupin Nemcev, malo Avstrijcev, ena divjaška skupina Nizizemcev.....pa kakšen Italijan tu pa tam. Pa en Slovenc.... Tale ( z božjo pomočjo) Pa še "itinerar"....kilometri in časovnica ne zajemata še poti od Tolmezza do doma. Popravljeno Junij 24, 2020. Popravil Tedybear Mavti, wilier, MARE 65 in 20 others 20 3
Popularna objava maus Objavljeno Junij 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 24, 2020 Naj strnem vtise današnjega dne ... Skok do Vikija postau lačen postau nelačen mau sladkega bi pa pasalo kar je mus ni težko rezultat še postanek OMV Postojna ... kufe in tekočina in še postanek na ridah the end Quest, MARE 65, toma in 16 others 8 10 1
Kawl Objavljeno Junij 25, 2020 Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 pred 11 urami, maus pravi: Naj strnem vtise današnjega dne ... Skok do Vikija postau lačen postau nelačen mau sladkega bi pa pasalo kar je mus ni težko rezultat še postanek OMV Postojna ... kufe in tekočina in še postanek na ridah the end Ti pa nimaš nekih idej kam se peljat skos eno taisto.... wilier, Vito23, Fazer03 in 1 other 1 1 2
C eagle Objavljeno Junij 25, 2020 Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 (popravljeno) Prenočišče super... Časti država.... 23,50€ nočitev z zajtrkom na osebo.. Popravljeno Junij 25, 2020. Popravil C eagle Ella, MiNa, mladench in 6 others 8 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 (popravljeno) Sevniški grad..... DC 3 Super za videt... On line... Popravljeno Junij 25, 2020. Popravil C eagle maus, ALEŠ M, ligenjček in 12 others 14 1
maus Objavljeno Junij 25, 2020 Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 (popravljeno) pred 3 urami, Kawl pravi: Ti pa nimaš nekih idej kam se peljat skos eno taisto.... imam imam ... lan je bila Litva, letos pa Češka odpadla ... sem bil že marsikje in to tam, ker je bila večina na MS samo s prstom po zemljevidu evo .. še od včeraj .. zmatran k svina Popravljeno Junij 25, 2020. Popravil maus DAMI34, ligenjček, Quest in 7 others 5 2 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se