Popularna objava krucymucy Objavljeno Junij 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 Danes sem pa spet malo KLX-a zalaufal po vec kot enem mesecu. In sel v oblak. Pa na osrednje vadbisce slovenske vojske ocitno, ker nisem videl kam se peljem. Ni bilo zive duse nikjer, ali pa so bili zamaskirani. in nazaj v oblak od koder sem prisel. izven utrjenih in vrisanih poti se nisem vozil. lp, krucy Joker, Rubuz, markII in 19 others 20 1 1
Popularna objava truckdriver Objavljeno Junij 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 (popravljeno) Včeraj s ponosom obiskal spominsko obeležje osamosvojitvene vojne na Medvedjeku v čast 29. obletnici samostojne domovine Slovenije in se poklonil vsem akterjem in žrtvam osamosvojitvene vojne. Popravljeno Junij 25, 2020. Popravil truckdriver Gonca, notranc, MiNa in 20 others 22 1
Popularna objava Fazer03 Objavljeno Junij 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 pred 7 urami, maus pravi: imam imam ... lan je bila Litva, letos pa Češka odpadla ... Mi pride na misel tale: vpraša sosed soseda: Kam pa letos na dopust? ... in dobi odgovor: Lansko leto nismo šli v Grčijo, letos pa smo doma sklenili, da malo zamenjamo in ne gremo v Španijo ... Mavti, krucymucy, MARE 65 in 10 others 2 11
Popularna objava Quest Objavljeno Junij 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 Pranje, centrifuga,sušenje,splakovanje po pranju,sušenje na vetru. Opis današnje furce. Zadal sem si, da grem ob meji Slovenije. Zadnjič se mi je zaradi preobilnih padavin sfižilo etapa Posočje. Dones pa če vile padajo grem. Etapa Prekmurje. Slik malo. Vseskozi dež. Od Mengša pa do Maribora vseskozi, potem pa na obroke. Nova štifta okolica??? Šoštanj Ptujska gora Grad Štatemberg 627 km dons. Zadnji tank povprečje 4,3l/100km. Šparavček. Ella, maus, MARE 65 in 19 others 21 1
maus Objavljeno Junij 25, 2020 Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 pred 26 minutami, Fazer03 pravi: Mi pride na misel tale: lahko ti pride na misel karkoli, ampak vse je res danes so samo vtisi s položaja "na hrbtu"
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Junij 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 25, 2020 Današnjih 394km. Okrog 13 ure se je pokazala lisa brez dežja do LJ in se na hitro odločiva da greva. Malo po krasu do Gorice in nazaj pa na Socerb. No nazaj grede od Brnika do doma nama je pa le opralo motorje lp Aleš ligenjček, J.a.m.e.s, Joker in 18 others 20 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno Junij 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 Danes zjutraj je izgledal povsem običajen dan podaljšanega vikenda, ob 8 kavica in potem malo podelat okrog hiše....žena se je odločila, da bo malo pospravila polico s knjigam in prinese "nek star atlas"......a boš to še kaj rabil? hmmm bom pogledal.......vzamem in odprem na pravi strani...........vse ostalo bo Ready to goooo Odhod 12:00 SREČNO notranc, ALEŠ M, Tedybear in 10 others 12 1
Popularna objava TTONE Objavljeno Junij 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 (popravljeno) Podaljšan prejšnji vikend: ČET Ptuj-Kočevje PET Kočevje-kočevska reka-Gotenica-Osilnica-Delnice-Rijeka-Lovran SOB Lovran-Učka-Bolunj-Limski kanal-Grožnjan-Korte-Koper NED Koper-Postojna-Trojane-Ptuj Mokronog Kočevje-Hostel Bearlog Bunker Škrilj Kočevski rog Kočevska reka Delnice Lovran Učka Bolunj Limski kanal Korte-Kmetija Kotrle Popravljeno Junij 26, 2020. Popravil TTONE CINDAPP, Quest, a79 in 14 others 16 1
honda 750 Objavljeno Junij 26, 2020 Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 včeraj Brežic Koćevje ,po kavici nadaljujema do grad kostelj,potem čez Faro in Bilpo do Črnomlja,pa po partizanki čez Dolenske toplice do Novega mesta, po kavici pa po stari cesti do Brežic. RobiRoberto, Quest, DAMI34 in 3 others 5 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno Junij 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 pred 10 urami, Luka66 pravi: Danes zjutraj je izgledal povsem običajen dan podaljšanega vikenda, ob 8 kavica in potem malo podelat okrog hiše....žena se je odločila, da bo malo pospravila polico s knjigam in prinese "nek star atlas"......a boš to še kaj rabil? hmmm bom pogledal.......vzamem in odprem na pravi strani...........vse ostalo bo Ready to goooo Odhod 12:00 SREČNO Popoldan lagano do Auronza, kjer sva planirala prespat......pred vec kot 10 leti sva bila nazadnje tu z motorjem....vreme ni obetalo, ko je bilo sonce v daljavi tezki oblaki, ko je bilo oblacno v daljavi sonce, a je zdrzalo brez dezja. Razpakirala v hotelu Panorama, zdilal za ceno 80€ za dva, z zajtrkom. Hotelov malo odprtih, pa kar polni....odpirajo zadnjih 10 dni. Sprehod ob jezeru in vecerja. Kar sva opazila, vsi zelo prijazni in ustrezljivi, razumevajoci..... in Ilicic e Handanovic grande. Jutri pa napad na prelaze ? SRECNO Tedybear, Rubuz, MiNa in 21 others 22 2
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 26, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 26, 2020 Dva dni motorčkanja, dva dni vsa nasmejana? C eagle, Roger G. Jagger, maus in 32 others 32 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 Dva dni itak. Namen obiska: Tankanje u Pakli in kruzanje po ovinkih lipe naše kaizer, J.a.m.e.s, MiNa in 16 others 17 2
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 Kolpa 2. del + Dolenjska... mladench, skalar36, kaizer in 11 others 13 1
Popularna objava Lipstick Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 Skoraj na cilju.......že drugič...... skofk, Roger G. Jagger, Scarabeo 500 in 14 others 15 1 1
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 Malo na zrak ... ? Frenk 67, Ella, Quest in 17 others 19 1
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 27, 2020 Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 IMG_1707.MP4 Loba, ALEŠ M, Mavti in 6 others 8 1
Popularna objava Luka66 Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 pred 23 urami, Luka66 pravi: Popoldan lagano do Auronza, kjer sva planirala prespat......pred vec kot 10 leti sva bila nazadnje tu z motorjem....vreme ni obetalo, ko je bilo sonce v daljavi tezki oblaki, ko je bilo oblacno v daljavi sonce, a je zdrzalo brez dezja. Razpakirala v hotelu Panorama, zdilal za ceno 80€ za dva, z zajtrkom. Hotelov malo odprtih, pa kar polni....odpirajo zadnjih 10 dni. Sprehod ob jezeru in vecerja. Kar sva opazila, vsi zelo prijazni in ustrezljivi, razumevajoci..... in Ilicic e Handanovic grande. Jutri pa napad na prelaze ? SRECNO Ob 6 uri sem pogledal skozi okno sobe in vreme ni dajalo dobrega obcutka za motoriranje, nizka megla. Po zajtrku ob 8 uri pa je nad vrhovi Dolomitov ze sijalo sonce ☀️? Pot naju je vodila cez vecino prelazov v okolici, sproti sem jih kombiniral, imela sva cel dan za uzivasko kruzanje z ustavljanjem za kavico in pijaco. Tudi pogovori z bajkerji so bili zanimivi, vsi komaj cakali na odprtje sezone. Razocaral me je asfalt na lepa prelaza Campolongo in Pordoi, v desetih letih so zakrpali par lukemj....presenetil me je 18% vzpon na Pelegrino in pa prelaz Fedaia z akumulaciskim jezerom, ki sem ga zadel po sreci. Ves dan v glavnem sonce, dvakrat malo poprsilo s tezkega oblaka. Cisti uzitek vozit? Kolesarjev ze veliko, tudi motoristov, 90% It, skupina Pol, nekaj D in Slo za vzorec. Tudi avtodomov in pohodnikov, ocitno se turizem v Dolomitih zopet prebuja. Jutri se carska Passo Giovo in Rombo, nato proti domu. SRECNO Snečer, Roger G. Jagger, skofk in 25 others 26 2
Popularna objava Mavti Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 (popravljeno) Danes popoldne konec šihta pa na skuterin smer morje , v Koper pogledat ladje žal nobene velike in nekam prazno vse ja nič grem pa drugam na Medvedjak pogledat spomenik, ker je ravno nadanašnji dan pred 29 leti bilo zelo napeto, malo nižje še partizanski spomeniknato pa v Novo mesto na pijačo Nadaljujem v Brežice k babici kjer lahko zavijem proti Krškemu in proti domu,malo pred Zidanem mostu dohitim skuterista na Piagoju x9, ki pa se je za spremembo znal peljat ko šus, za tren oka sva bila v Laškem kjer je on zavil domov jaz pa naprej proti domu. Pot vodi skozi Celje in naprej v Zgornjo savinjsko dolino. Na cestah se veliko dela-obnavlja in to je prav čeprav sem kar naprej stal ob semaforjih Prilagam še nekaj slik iz poti, aja dobrih530 kilometrov je bilo Koper Mdevedjek partizanski spomenik tole ogromno hišo v Šentlenartu opazujem že dvajset let pa vsakič je bolj dotrajana vodostajreke savinje je zelo majhen očitno nekaj delajo Vreme na poti odlično Popravljeno Junij 27, 2020. Popravil Mavti Frenk 67, MiNa, DAMI34 in 16 others 18 1
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Junij 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 27, 2020 Iz skrajnega juga na skrajni sever...? Še kar toplo v nižini, pa vseeno mislim da ne toliko, da bi se mi bledlo oz. kot sam pravi, da ga sanjam @maus v petek pozdrav v Logatcu in danes na Razdrtem? Quest, Joker, a79 in 14 others 15 1 1
Popularna objava skofk Objavljeno Junij 28, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2020 (popravljeno) Do Karlobaga in nazaj lepih 470 kilometrčkov ? Popravljeno Junij 28, 2020. Popravil skofk Ella, Mavti, Akito in 18 others 20 1
Darko3g Objavljeno Junij 28, 2020 Opozori Objavljeno Junij 28, 2020 Iz Stinice do Karlobaga in navzgor proti Gospiču do Prelaza Baške Oštrije (razgledna točka Kubus - spomenik gradnji ceste Karlobag Gospič), kjer je krasen razgled na Pag na Pagu. Potem pa nazaj na odlično kosilo. P.S. Slike so na internetu , vključno s sliko mojega motorja. ALEŠ M, MiNa, Mavti in 6 others 8 1
Popularna objava thumper Objavljeno Junij 28, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2020 Po dolgotrajnem načrtovanju ,usklajevanju in dogovarjanju sva z mojo končno mal vtisnila en kufe kar se seveda ko sva v " kaferejsermudu" spodobi.. RobiRoberto, Quest, skalar36 in 14 others 16 1
RobiRoberto Objavljeno Junij 28, 2020 Opozori Objavljeno Junij 28, 2020 Če si bo še kdo želel ... ALEŠ M, notranc, skofk in 3 others 4 2
Roger G. Jagger Objavljeno Junij 28, 2020 Opozori Objavljeno Junij 28, 2020 Dobr no, da ni samo Istra, morje....etc. IMG_1715.MP4 DAMI34, ALEŠ M, Mavti in 6 others 9
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 28, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 28, 2020 Da ne bo zamere v garaži markII, RobiRoberto, Akito in 12 others 14 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se