Popularna objava ftp Objavljeno Julij 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2020 Današnji utrinki ? notranc, izibajker, RobiRoberto in 19 others 21 1
Popularna objava Loba Objavljeno Julij 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 5, 2020 Danes klasika: Route 69 - AUT, polno motoristov in potem že takoj dopoldan, to, česar si res ne želimo in se vsi bojimo, jao, ma dogodka raje ne bi opisoval, ker še vse do Koralp potem nisem imel užitka voziti, in priznam, roke so se mi kar tresle, v glavnem, dva motorista - voznika in sopotnico so potem urgentno odpeljali s helikopterjem v bolnišnico. No, ko sem se vraćal pa je na Kaertner biick bilo zelo polno in veselo, srečal nekaj avstrijskih kolegov in še pofotkal ta dogodek: mladench, toma, ligenjček in 21 others 23 1
Popularna objava tomaz69 Objavljeno Julij 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2020 Včeraj Dolomiti, “turistični” prelazi...”top šit” vreme...cca 580 km? ALEŠ M, ligenjček, Quest in 31 others 28 5 1
Popularna objava truckdriver Objavljeno Julij 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 6, 2020 (popravljeno) Včeraj Brežice-NM-Metlika-Črnomelj-Vinica-Kočevje-Ribnica-LJ-Litija-Zagorje-Trbovlje-Sevnica-Brežice. 350km. V Trbovljah pa obiskal prijatelja in si ogledal edini primerek Bald Eagle v Sloveniji. Krasna in veličastna ptica. Popravljeno Julij 6, 2020. Popravil truckdriver a79, skalar36, mladench in 17 others 19 1
Popularna objava LunaticFringe Objavljeno Julij 8, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 (popravljeno) Po 300 km vtisov na Severni Primorski in Gorenjski, sem vtisnili še ti dve lepotici PS: če kdo pozna kakšnega člana GS kluba CE. Dvema članoma se je zalepil srebrni lepilni trak na tablico... In glej ga zlomka, ravno na številko ? Popravljeno Julij 8, 2020. Popravil LunaticFringe truckdriver, Ella, Quest in 11 others 11 1 2
Tex Objavljeno Julij 8, 2020 Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 On 7/6/2020 at 7:17 PM, truckdriver said: Kje to? truckdriver in Grut 2
truckdriver Objavljeno Julij 8, 2020 Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 (popravljeno) pred 37 minutami, Tex pravi: Kje to? Letalo te zanima? Razstavljeno je ob glavni cesti med Metliko in Črnomljem. Popravljeno Julij 8, 2020. Popravil truckdriver Tex in Grut 2
XTR Objavljeno Julij 8, 2020 Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 1 hour ago, Tex said: Kje to? https://www.google.com/maps/place/airplane+DC3/@45.6171501,15.2252101,12z/data=!4m5!3m4!1s0x47645acabc8c25bb:0xc5da45321df98a9f!8m2!3d45.6188552!4d15.2907613?hl=en Grut in Tex 2
Tex Objavljeno Julij 8, 2020 Opozori Objavljeno Julij 8, 2020 (popravljeno) Saj ni čudno, da nisem not zavil ko sem mimo pičil .... Prokleti undercover ćehi .. Edit: Thnx @XTR & @truckdriver .. ? Edit2: Ta zadnji smajli je moja poslala, ne jaz ... Edit3: Mah, ko jebe .. Popravljeno Julij 8, 2020. Popravil Tex LunaticFringe, GregorM, ligenjček in 5 others 4 4
Popularna objava Vito23 Objavljeno Julij 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2020 Današnji ftis po službi. Beljakova alpska cesta ? worthersee, Jezersko in domov. Mavti, Quest, RobiRoberto in 15 others 17 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Julij 9, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2020 Smo sli slap pogledat. Zaplezal smo se tudi. Luknjo sem nasel ... Sred TET tracka ... Moram it sanirat en dan. Lp DAMI34, Ella, Tex in 15 others 17 1
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2020 Opozori Objavljeno Julij 10, 2020 pismu, a noben nima službe? Foušš pa prvošim vama! MiNa 1
krucymucy Objavljeno Julij 10, 2020 Opozori Objavljeno Julij 10, 2020 2 hours ago, DAMI34 said: pismu, a noben nima službe? Foušš pa prvošim vama! Sej to se gre ob sestih popoldne, po sluzbi. DAMI34 1
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2020 Vroče, ful. Aja, še nasvet. Ne it tak v trgovino, kot midva na tretji sliki. A-a, ne. Ni pametno. Kljub koroni. A-a, nej... So se vse kamere instant sfokuairale na naju... ? Tu dol (trenutno Split) ne duha ne sluha o kakršni koli korona paniki... Ni mask, nikjer.. ligenjček, MiNa, Grut in 12 others 10 1 4
Popularna objava a79 Objavljeno Julij 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2020 Sm se zasvical....ful! Sam je blo vseen fajnih 320km... MARE 65, notranc, krucymucy in 15 others 17 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 11, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 Dan je bil napovedan kot sončen in topel.... Ampak.... s kanonom so merili v mene tlele so nama nekaj gnarja pobral... pa cesto so popravljal, fuj spet bo treba oba motorja prat. Ne kaže dobro, nekaj se oblaki zbirajo... Na vrhu na eni strani sonce na drugi črni oblaki. Hitro v dolino, bila sva zadnja (zelene nisem ujel). V ovinkih sem skoraj sam sebe v hrbet gledal proti dolini še par sončnih žarkov nato pa plohe in moker asfalt "bljak"! Celo pot od Toblach-a do tule je po malem padalo. Po izhodu iz tunela pa spet sonce in toplo povsem drug svet. Proti Sappadi... Preko Fiume Fella nato po magistrali proti Trbižu do Kluž in nato čez prelaz Neveja. Hja malo po tunelu na tej sliki se je "švabsko" kljuse odločilo ne grem se več. Parkrat mi je "krepal", res je bilo na števcu že 400km ampak bencina še vedno dovolj ni še bilo na rezervi. Do pumpe pa še cca 30 km. Od vrha prelaza do črpalke v Ratečah pa BP. Na števcih je bilo 430km (v oba motorja sem nalil 27,5 litra). Kot sem napisal AMPAK. Na najlepši napovedan dan naju je napralo, nazeblo ja in tudi zašvical sem, ko je mopek začel "kašljat". Vseeno po 730 kilometrih oba zadovoljna... Endlich, RobiRoberto, Grut in 29 others 30 2
Popularna objava luxsa Objavljeno Julij 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 V credo in cetrtek sem uspesno izvedel izlet v Minhen in nazaj,gor cez Cortino-Brenner-Insbruck-Garmisch nazaj pa cez Veliki Glockner, ker se je okoli Kapruna stevec obrnil na 20000 me je malo skrbelo kako se bo izslo,vendar k sreci ni nic razfukalo in nic ni stran padlo,sem pa z malo bolj objestno voznjo cez Glockner nascal kar nekaj GS kilerjev,skratka zadovoljstvo popolno, verme super prometa ravno prav tako da se je izlet prav lepo iztekel. ? MiNa, Vito23, RobiRoberto in 8 others 10 1
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2020 Včerajšnjih 35°C je po današnjem dnevu ko 'walk in the park'.. Nekajkrat je kazalo 38°C a zaradi orošenih oči nisem uspel pritisnit na sprožilec... Quest, ALEŠ M, Mavti in 15 others 17 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 14 hours ago, Tex said: Modro jezero. Do rdecega nista uspela skocit? Ravno tako fascinantno, mogoce bolj ker so bolj strme stene. a79, RobiRoberto, Joker in 7 others 9 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 V iskanju morja Evo ga, kvarnerski zaliv Se kafe in domov ... ALEŠ M, MiNa, tomaz69 in 13 others 15 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 (popravljeno) Včeraj pozno popoldne pa spet na skuter,ko se oblečem že dežuje, pa tebi manjka nekaj koleščkov ma cel menjalnik ti manjka v glavi, slišim domaja zakaj pa potem stotine evrov za dežno opremo, da doma propada. Ja, če že nujno moraš na pot mi pa nesi ročno uro na servis,reče ata, da zamenjajo baterijo,no saj mi je že nekaj tednov težil s to petintrideset let staro uro.Aja pa paradižnik prinesi za nedeljsko solato še slišim in že me ni več Štart v močnem nalivu in smer Ljubljana ,tam na 902 prelazu gledam nazaj ,dež uliva gledam naprej absolutno čist črno No v Ljubljani dam uro na servis in kupim paradajz, kaj pa zdaj,pred trgovino dež ne pada več, pogledam radarsko sliko in glej tam ob morju je še jasno.Ja nič smer Koper spet Od Vrhnike naprej suho in za tren oka Koper je tu ,sem med potjo sklenil ,da bom slikal njihovo betonsko ladjo če druge ne bo no imel sem srečo v pristanišču se je vlačilec ravno spravil v pogon ,da povleče trgovsko -kontejnersko ladjo imena Jaguar iz pristanišča ,meni zelo zanimivo za pogledat ,domačinom verjetno ne Ko odhajam so tu že prve dežne kaplje in stemnilo se je , na avtocesto in proti domu ,tam pri Nanosu dež preklopi v naliv proti Postojni še pojača,nato na sosednjem pasu slišim gasilska vozila napolno peljejo , taktat pa na mojem pasu že zastoj ja nesreča, za tren oka so se ti isti gasilci že pripeljali po našem pasu in samo malo pred mano-nami je en voznik precenil črnega BMWja in ga malo preoblikovalvsa čast in kapo dol pa mojim-našim kolegom gasilcem(PGD Cerknica), da v takih razmerah tako pomagajo Ko se peljem proti Črnivcu902 vremenski fronti že pojenjajo moči pa sem pojačal tempo ,ni nič drselo (prej v Ljubljani sem bil kot na ledu).No skuter je sedaj ves usran jaz pa dobre volje Odličen izlet je bil prilagam par slik Huda ura servis slabo je slikano vlačilec na delu lepa jadrnica Luka koper betonska ladja škocjanski zatok Paradižnik ,ki smo ga že pojedli Popravljeno Julij 12, 2020. Popravil Mavti Tex, krucymucy, notranc in 13 others 14 1 1
thumper Objavljeno Julij 12, 2020 Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 domžale-mengeš -kočevje - dvor - ivančna -po ac domov.. 175km ..zajajil slabe pol urce.. v smuki kangoo radar , iz smuke ven proti dvoru 2 police avta in laser meril iz smeri dvora.. hvala deauvillki za opozorilo in hvala ostalim za upoštevanje (xx-a v dvoru na križišču upam da si uštekal mojo 5-ko za km je - čeprav jih je skoraj 10 samo se mi je zdelo toliko ) MiNa, RobiRoberto, ALEŠ M in 4 others 6 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 Vijugal vijuge mladench, Mavti, a79 in 13 others 15 1
Popularna objava vandrovec Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 Jaz pa na izi po hribih...Kolovrat, Kambreško, Lig in potem na drugo stran Soče...Kal nad Kanalom, Kanalski Lom, Tolminski Lom...da sem se umaknil norenju po magistralnih cestah. Srečal samo skupino štirih Italijanov in to dvakrat, so vozili krog ravno v obratni smeri Za relaksacijo pred kosilom je bilo v redu... DAMI34, Tedybear, MiNa in 8 others 10 1
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 7 hours ago, krucymucy said: Modro jezero. Do rdecega nista uspela skocit? Ravno tako fascinantno, mogoce bolj ker so bolj strme stene. A tolelele? Drži, tudi zanimivo, predvsem zaradi strmine sten.. Kot ogromen vodnjak.. Modro pa je bolj lijakasto.. So pa pri modrem kopalci zanimivi.. Žal je veter tako pihal, da ni blo pametno drona dvigat... Naslednjič... Samo ne julija.. ?? a79, RobiRoberto, krucymucy in 11 others 13 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se