Popularna objava skofk Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 Petkovo potepanje ligenjček, hitrii, DAMI34 in 20 others 22 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 Niso nas pustli blizje... ? smo pa nazaj grede odkrili novo cesto cez preitenegg, odlicna cesta ?- priporocam mladench, Luka66, Grut in 14 others 16 1
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 Neki sva ga pa spila skalar36, RobiRoberto, krucymucy in 17 others 18 1 1
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2020 (popravljeno) Se nama je karirasti prt zalustal in sva se vrnila v "bazo".. Seveda, Corona style (ok, s Šeruga style pridihom, no) ! ? Piiiiiha! Popravljeno Julij 12, 2020. Popravil Tex ligenjček, ALEŠ M, HyperJack in 18 others 18 3
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 učer mau pu austriji,pa prvič mej med vožno krč prtegnu v Rudija ... zvečer pa mau njamiiiiiii.... Quest, maus, Mavti in 13 others 14 1 1
RobiRoberto Objavljeno Julij 13, 2020 Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 Moja včerajšnja vožnja zopet sodi tudi v to temo, čeprav sem jo prevozil s 25 km/h, ampak mogoče komu zamisel za katero od njegovih ali njenih prihodnjih voženj. Luka66, Joker, Mavti in 6 others 8 1
maus Objavljeno Julij 13, 2020 Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 pred 13 urami, Tex pravi: Se nama je karirasti prt zalustal in sva se vrnila v "bazo".. Seveda, Corona style (ok, s Šeruga style pridihom, no) ! ? Piiiiiha! Je dala masko "gor", kao ne bomo je spoznali p.s. lepo jo pozdravi ❤️ DAMI34, Tex, thumper in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2020 Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 pred 18 minutami, maus pravi: Je dala masko "gor", kao ne bomo je spoznali p.s. lepo jo pozdravi ❤️ slinouc (jest jo tut pozdraulam ) Tex, ligenjček, maus in 1 other 3 1
Popularna objava Darko3g Objavljeno Julij 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 Vožnja domov. Start ob petih popoldne po zaprti DC8 (je pihalo ampak ni bilo panike, bilo pa je precej motoristov) v poletni opremi (mesh jakna, kavbojke s kevlarjem in perforirane rokavice), takoj po vzponu proti Žuti Lokvi je zahladilo, da sem si nataknil še jopo pod jakno in dežno bundo in hlače. Cesta proti Josipdolu prazna in krasna, sploh del med Kapelo in Modrušem, v Karlovcu še v trgovino, ki je odprta vsak dan od 7-21 (dobil črni karlovački radler z limunom) nato na avtocesto proti Zagrebu, kjer je bila taka gneča, da sem raje šel dol v Zdenčini in nato čez Samobor na Obrežje. Tam sem čakal 7 minut (cca 10 atomobilov in nisem šel naprej), pokazal potrdilo o plačani taksi in šel na avtocesto do Brežic. Ko sem šel z avtoceste so me v krožišču znaki vodili čez cesto in potem spet pod cesto čez most (ne vem zakaj ni znaka za Topliško cesto, ki gre direktno do mostu. Ura je bila pol deset in vse bencinske črpalke so bile zaprte do Slovenske Bistrice, kjer sta pa odprti obe (MOL in Petrol). Še dobro, da nisem šparal in računal na cenejši slovenski bencin. Od Bizeljskega do Podplata sem vozil za enim kamionom, ki mi je lepo odganjal živali in je vozil dovolj hitro za moj nočni tempo. Pred Pečico sem ga prehitel in v naslednjem ovinku skoraj povozil lisico. V Bistrici sem si nataknil še zimske rokavice in prispel malo po enajsti uri v poletnih 13 stopinj (jebenti globalno segrevanje). DAMI34, ALEŠ M, Ella in 10 others 10 1 2
Tex Objavljeno Julij 13, 2020 Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 5 hours ago, maus said: Je dala masko "gor", kao ne bomo je spoznali p.s. lepo jo pozdravi ❤️ 5 hours ago, DAMI34 said: slinouc (jest jo tut pozdraulam ) ?? Kaj se te to sami neki gospodje v "zrelih" letih slinijo.. A krepkih mladine pa na forumu ni?? ? Je rekla, naj pozdravim nazaj.. Enega, zdaj pa se vidva zmenta kak pa kaj.. MARE 65, ligenjček, thumper in 4 others 7
Popularna objava Tex Objavljeno Julij 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 (popravljeno) 6 hours ago, maus said: Je dala masko "gor", kao ne bomo je spoznali p.s. lepo jo pozdravi ❤️ 5 hours ago, DAMI34 said: slinouc (jest jo tut pozdraulam ) ?? Kaj se te to sami neki gospodje v "zrelih" letih/veterani slinijo.. A krepke mladine pa na forumu ni?? ? Je rekla, "lepo ga pozdravi nazaj".. Zgleda da enega, zdaj pa se vidva zmenta kak pa kaj.. Ma vsaka čast, da se ji da.. Pri nevemkolkih stopinjah, ko z mene teče na vseh koncih, ona še vedno nasmejana veselo slika, selfija.. Na koncu sem ponavadi samo še v boksarcah, pa tak nič ne pomaga.. Os vročine se mi že "jajca kuhajo"! No, še dobro, drugače tak nobene slike ne bi imel.. ? Popravljeno Julij 13, 2020. Popravil Tex maus, Ella, DAMI34 in 13 others 10 1 5
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2020 pred 33 minutami, Tex pravi: ?? Kaj se te to sami neki gospodje v "zrelih" letih slinijo.. A krepkih mladine pa na forumu ni?? ? Je rekla, naj pozdravim nazaj.. Enega, zdaj pa se vidva zmenta kak pa kaj.. odstopm prednost Mausu, on ma sam še en petek, jest vsaj 2 pred 26 minutami, Tex pravi: ?? Kaj se te to sami neki gospodje v "zrelih" letih/veterani slinijo.. A krepke mladine pa na forumu ni?? ? Je rekla, "lepo ga pozdravi nazaj".. Zgleda da enega, zdaj pa se vidva zmenta kak pa kaj.. Ma vsaka čast, da se ji da.. Pri nevemkolkih stopinjah, ko z mene teče na vseh koncih, ona še vedno nasmejana veselo slika, selfija.. Na koncu sem ponavadi samo še v boksarcah, pa tak nič ne pomaga.. Os vročine se mi že "jajca kuhajo"! No, še dobro, drugače tak nobene slike ne bi imel.. ? v soboto, v soboto in potem 14 dni, vse ti vrnem za nazaj. No ta črna se ne mara slikat (babe nečimrne) ma jo bom že naflintal Plan je: izležavanje do bolova pašman, ugljan, most, tvrđava novigradsko more oziroma izvor Krupe, manastir in most zaljubljencev Biokovo in skaywalk.... RobiRoberto, Mavti, Grut in 7 others 8 2
Popularna objava sklopka Objavljeno Julij 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 Petkovo popoldne: štart v bližini "svetega" hriba na Igu - do Bleda - na Pokljuko. Tam sva skrenila desno na makadam (zelo urejen) do Medvedove konte. Po preoblačenju v športno različico in vzpon na dvatisočaka (Debela peč, 2014nmv) še brezalkoholno pivo pri Koči na Lipanci, nazaj v moto opremo in gasa domov. MARE 65, LunaticFringe, Tedybear in 26 others 28 1
Popularna objava Quest Objavljeno Julij 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 Okrog Slovenije 2.del. Nastalo 639 km. Predmeja Cerje Tukaj je pomembnno da z vetrom. Gonjače Tolmin? Kobariški stol Vršič Ostane še del on Bele krajine,Ilirske bistrice pa do Kopra ob meji. Že prevoženo, ampak ker vse pozabim je vsakič vse novo. MARE 65, hitrii, ligenjček in 12 others 14 1
Popularna objava MitcH' Objavljeno Julij 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 14, 2020 V soboto malo po Brdih, v nedeljo pa ob meji do Mangrta (skoraj), pa čez Vršič domov. Pa z Ljudsko Milico sem imel bližnje srečanje Krčnik Takšni pa so primorci ? Pa na Mangrt in domov vse skupaj ena prekrokana noč in 500km. Akito, mladench, hitrii in 20 others 22 1
DAMI34 Objavljeno Julij 15, 2020 Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 pred 9 urami, MitcH' pravi: Takšni pa so primorci ? Pr nas še vedno piše TITO po hribih tomaz69, Roger G. Jagger, MARE 65 in 4 others 6 1
Popularna objava Grut Objavljeno Julij 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 malo v podčetrtku ... moj zdajšni in prejšni ... MARE 65, a79, MiNa in 13 others 15 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Julij 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2020 (popravljeno) en kratek krog ob petih popoldne, ja @DAMI34, po sluzbi ... Pogledat kaj so italjani ustvarjali med obema vojnama. Takole so si zrihtali pitno vodo. ogromen zbiralnik zgoraj, sicer takrat je bil prekrit z nekaj deset centimetri proda oz. kamenja za grobo ciscenje. KLX cisto majhen tam na koncu Potem pa je sla ta voda se skozi fine filtre in sem precej preprican da tudi cez ogljene. Splakovanje skreta se vedno dela po sto letih. se tankat in domov. Popravljeno Julij 15, 2020. Popravil krucymucy Luka66, HyperJack, notranc in 16 others 16 3
DAMI34 Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 pred 17 urami, krucymucy pravi: en kratek krog ob petih popoldne, ja @DAMI34, po sluzbi ... lahko enim, ko delate od doma Tale fotka bo lahko bila naslovljena: spomini na mladost.
Tedybear Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 Maloprej gledal poročila. Cesta na Mangartsko sedlo..spremenjen prometni režim. Pri " mitnici" se avtomatska rampa odpre le, če je na vrhu manj kot 50 vozil. PAZI..vrh je kao premaknjen do tja, kjer je bila že nekaj let signalizacija, da je naprej zaprto. Sedaj so tam fizično postavljene še ene rampe. Naprej samo peš. Bo pa kmalu že pri odcepu iz glavne ceste pri mostu avtomatska tabla, ki bo sporočala, a je možno gor, ali ne. Je bil te dni kdo gor???
krucymucy Objavljeno Julij 16, 2020 Opozori Objavljeno Julij 16, 2020 Ze od leta 2009 hodim gor. Ocitno me ne bo. ?
Vito23 Objavljeno Julij 18, 2020 Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 V petek start... Cilj Rab za vikend. Pridem domov pogledam motor nekam čudno zgleda... In glej ga zlomka čisto nova guma je prazna. Kaj sedaj??? Gledam gumo nobenega zeblja grem na pumpo nafilam in kar bo pa bo. Start ob pol 2 do Raba. Do postojne naju je pralo potem pa sonček. Celo jadranko je pihalo ampak nič hudega. Na Rab prideva malo čez 17.uro. Slika je samo ena ? Guma celo pot in celo noč ni spustila niti za 0.1 bara. Bom pa vseeno poklical malo v Grosuplje kaj so delal... Mavti, ligenjček, MiNa in 5 others 7 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Začelo se je tipično dopustniško...s čakanjem v koloni (fKJUeu) nadaljevala sva po (HAK verzija) zaprti jadranki, z enmlčk burje (lih da dhne) Smestila u pakli, zdej pa izležavanje do bolova 14 dni VS800, CINDAPP, notranc in 11 others 13 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Julij 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2020 Če si nor si nor ? pravijo da motorist ne pozna slabega vremena ?? MARE 65, DAMI34, RobiRoberto in 22 others 23 1 1
thumper Objavljeno Julij 19, 2020 Opozori Objavljeno Julij 19, 2020 Ob 13. 7. 2020 ob 9:40, Grut pravi: učer mau pu austriji,pa prvič mej med vožno krč prtegnu v Rudija ... ubogi Rudi??? mi reče moja dons - pejd pa do 12h bod doma.. speljal 9.12.. ljubelj - avstrijci zmerili temperaturo in vprašali kam grem - ej čez železno kaplo damu... ok pejd že.. en čik pri cevi od vodne elektrarne.. 12.05 h doma.. vtisi so vtisnjeni fotkani pa ne.. mladench, MARE 65, Mavti in 5 others 5 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se