Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 1, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 1, 2020 Sem malo malo ovinkaril.... Preko Jezerskega v Avstrijo ovinki.... Prelaz "Šaida". Čez Mokrine v Italijo... Sem našel eno cesto mal v hrib.... Potem preko Nevejskega sedla do Bovca. na Radled pri kolegu v kampu... Nazadnje pa malo pred Kobaridom obrnil in šel domov preko Vršiča. Razlog zaprta cesta zaradi karambola. Motorist v kamperja... Zame prelepih sicer precej vročih 584km. J.a.m.e.s, notranc, Snečer in 21 others 22 2
krucymucy Objavljeno Avgust 1, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2020 1 hour ago, Snečer said: Dr. Prosen? To boldly go where no GS has gone before. Snečer in ligenjček 1 1
Andrej P Objavljeno Avgust 1, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2020 pred 2 urami, Loba pravi: Ja, tu so fajn ovinki, ampak so letos ful poostrili kontrole za motoriste, na prelazu Klipitztoerl sta me pred kratkim ustavila dva policaja na motorjih v civilu, no, ko mu zadaj zasveti lucka, ti je vse jasno, na znameniti 69ki pa itak ful pistolarjev, pa omejitev za dvokolesnike 70 na uro proti vrhu pocasi veselje jemlje. A nisi imel nobenega srecanja s policaji? Nisem nobenega videl. Kaj bo prišlo za mano še ne vem. Če bo kaj, bom poročal. Bil je petek, mogoče zaradi tega niso bili tak aktivni. Tudi motoristov ni bilo dost. Na Klipitztorl sploh ne vem kolk je omejitev... Pa s policaji v Avstriji je precej lažje kot z našimi. Kako 50ko mu daš pa je rešeno...
Popularna objava Grut Objavljeno Avgust 2, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2020 učer ... kamnk ( garaža - težava s kombinzonom -neki čudn sej skrču ,),bruhnm du mola v vodicah,tm se dobim še s preostalimi tremi....jupiiiiiiiii gremo na GG....po parih km se končno kombinezom oprime mojega lepega športnega telesa,uči mi spet skočjo nazaj v jamice,gas pa t douge...luštn-po omejitvah kruzamo po avstriji,pol pa šok,gužva za popizdit,avtomobili,motoristi v 4 vstah za nakup vstopnice,kolesarji pa majo zastojn. Plačam 27 evrčkou pa naskok na vrh...vroče,gužva,obvezna maska na gobcu,par slik,... ja no...ok....sm ga vidu GG-ja....mnenje o tem,kolkrat se splača it gor bom obdržou zase... das pa dam...pa neki vršt na žar... thumper, maus, DAMI34 in 19 others 21 1
Popularna objava skofk Objavljeno Avgust 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Malo po Sloveniji mladench, ligenjček, J.a.m.e.s in 27 others 28 2
ligenjček Objavljeno Avgust 3, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Ob 1. 8. 2020 ob 21:39, Andrej P pravi: Pa s policaji v Avstriji je precej lažje kot z našimi. Kako 50ko mu daš pa je rešeno... 35€, vedno, ne glede na prekršek, tudi če bi za tak prekršek pri nas izgubil vozniško... baje Roger G. Jagger in DAMI34 2
ligenjček Objavljeno Avgust 3, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2020 Ob 1. 8. 2020 ob 18:55, Loba pravi: Ja, tu so fajn ovinki, ampak so letos ful poostrili kontrole za motoriste, na prelazu Klipitztoerl sta me pred kratkim ustavila dva policaja na motorjih v civilu, no, ko mu zadaj zasveti lucka, ti je vse jasno, na znameniti 69ki pa itak ful pistolarjev, pa omejitev za dvokolesnike 70 na uro proti vrhu pocasi veselje jemlje. A nisi imel nobenega srecanja s policaji? Na 69 jih je čez vikend res polno, pa včasih jodlarji pozabijo opozorit ampak čez teden se pa splača it, dosti vozim tam pa jih med tednom še nisem srečal Andrej P, Akito, Loba in 4 others 7
car_freak Objavljeno Avgust 5, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 (popravljeno) Ob 1.08.2020 ob 21:03, MiNa pravi: Sem malo malo ovinkaril.... Preko Jezerskega v Avstrijo ovinki.... Prelaz "Šaida". Čez Mokrine v Italijo... Sem našel eno cesto mal v hrib.... Potem preko Nevejskega sedla do Bovca. na Radled pri kolegu v kampu... Nazadnje pa malo pred Kobaridom obrnil in šel domov preko Vršiča. Razlog zaprta cesta zaradi karambola. Motorist v kamperja... Zame prelepih sicer precej vročih 584km. @MiNa do Pavliča in potem Solčava mi je jasno kje si peljal, potem se pa zgubim. Lahko objaviš routo? Hvala! Popravljeno Avgust 5, 2020. Popravil car_freak
Popularna objava gift Objavljeno Avgust 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 ...par vtisov, iz pretekle sobote DAMI34, a79, MiNa in 21 others 22 1 1
MiNa Objavljeno Avgust 5, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 (popravljeno) pred 10 urami, car_freak pravi: @MiNa do Pavliča in potem Solčava mi je jasno kje si peljal, potem se pa zgubim. Lahko objaviš routo? Hvala! Slika poti in zapis iz navigacije. Vrsic010820.gpx Na Pavliču nisem bil. Domov sem se pa čez Gorenjsko "šlepal" po AC Popravljeno Avgust 5, 2020. Popravil MiNa DAMI34, car_freak, maus in 1 other 3 1
Popularna objava truckdriver Objavljeno Avgust 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 5, 2020 V soboto malo po Beli krajini. mladench, vuk76, notranc in 10 others 12 1
maus Objavljeno Avgust 6, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 pred 13 urami, MiNa pravi: Na Pavliču nisem bil. Domov sem se pa čez Gorenjsko "šlepal" po AC Spremlam tvoje poteze Grut in MiNa 1 1
MiNa Objavljeno Avgust 6, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 pred eno uro, maus pravi: Spremlam tvoje poteze Ti kr, js mam pa že sam s sabo dost dela . RobiRoberto, maus in Endlich 3
Popularna objava LunaticFringe Objavljeno Avgust 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Malo gor po hribih okoli Tolmina Pa še na drugo stran k sosedom v Italijo Prometa skoraj ni bilo v teh od boga pozabljenih kajih. Ella, MARE 65, maus in 12 others 14 1
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Tudi jaz se včasih malo zapeljem..... Quest, skofk, RobiRoberto in 14 others 16 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Par vtisov ... RobiRoberto, HyperJack, IF7 in 21 others 22 1 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 6, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Po menjavi filtra in črpalke za bencin še malo daljša testna vožnja... 136km se je nabralo. ALEŠ M, notranc, Endlich in 11 others 13 1
maus Objavljeno Avgust 6, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 kurbe .. a nuben ne dela MiNa, DAMI34 in Tedybear 3
krucymucy Objavljeno Avgust 6, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 3 minutes ago, maus said: kurbe .. a nuben ne dela Mi cez leto. 3nity, maus in Tedybear 1 2
maus Objavljeno Avgust 6, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 Pravkar, krucymucy pravi: Mi cez leto. pust me pr mir krucymucy 1
Popularna objava Rubuz Objavljeno Avgust 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 6, 2020 (popravljeno) Ker se je končo popoldne posušilo, sem naredu en lokalni krogec. Popravljeno Avgust 6, 2020. Popravil Rubuz Quest, maus, mladench in 15 others 16 1 1
LunaticFringe Objavljeno Avgust 7, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2020 pred 8 urami, maus pravi: kurbe .. a nuben ne dela Oprosti, ne bom več Edini dan fraj do 22/8, pol pa dopust, če mi ga firma ne skensla. ? maus 1
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2020 Danasnjih 14 vtisov MiNa, Quest, skofk in 13 others 12 4
Popularna objava krucymucy Objavljeno Avgust 7, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 7, 2020 Moram menjat lokacijo. Zdej mi je gospodicna v lokalu ze sama pir prnesla. Je vprasala ce bom isto. Joker, RobiRoberto, DAMI34 in 7 others 4 6
LunaticFringe Objavljeno Avgust 7, 2020 Opozori Objavljeno Avgust 7, 2020 pred eno uro, krucymucy pravi: Danasnjih 14 vtisov V tem vrstnem redu? ?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se