Popularna objava skofk Objavljeno September 3, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 3, 2020 Ko pride barva motorja končno do izraza ? mladench, notranc, truckdriver in 19 others 18 1 3
Popularna objava Snečer Objavljeno September 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2020 brezveze Luka66, Akito, MARE 65 in 16 others 18 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2020 grdo zdaj pa domu DAMI34, kaizer, Ella in 7 others 9 1
Popularna objava mladench Objavljeno September 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2020 Danes sva imela družbo. Čez hribe v dolino, pa v hribe in dolino in v hrib pa domov ? Rock solid & Heart touching ukica, skofk, MiNa in 14 others 15 1 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2020 Ja, malo si se z MTS vozil po pragozdu ALEŠ M, RobiRoberto, Akito in 11 others 12 2
bajkr88 Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 pred eno uro, mladench pravi: Danes sva imela družbo. Čez hribe v dolino, pa v hribe io in v hrib pa domov ? lepa slika, sam taspredn mal zjebe vse skp ...?
mladench Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 pred eno uro, bajkr88 pravi: lepa slika, sam taspredn mal zjebe vse skp ...? Kaaaaj? A drevo? ? DAMI34 in MiNa 2
Popularna objava tomash Objavljeno September 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2020 Zadnje čase se kar po naši lepi deželici vozim. Ampak kadarkoli pridem do južne meje, mi nekaj pokvari vtis o tej lepi deželi. Škoda. Snečer, MARE 65, skofk in 12 others 14 1
Popularna objava Snečer Objavljeno September 4, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 4, 2020 pred 52 minutami, mladench pravi: Kaaaaj? A drevo? ? za silo mladench, Rubuz, ligenjček in 10 others 11 2
mladench Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 (popravljeno) Dobra fotografija malo slabša slika ?? Popravljeno September 4, 2020. Popravil mladench
Snečer Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 pred 3 minutami, mladench pravi: Dobra fotografija malo slabša slika ?? To je namerno, da ni prepoznave objestneži se radi fotkajo, potem pa imajo organi prelahko delo ukica, MiNa, ligenjček in 1 other 4
Snečer Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 Malo makadamljenja (zelo lepega), ni prašilo lepo na easy, da se material ohrani in da lučka za bencin ne neha svetit DAMI34, MiNa, Ella in 4 others 6 1
Scarabeo 500 Objavljeno September 4, 2020 Opozori Objavljeno September 4, 2020 Ob 3. 9. 2020 ob 17:39, Snečer pravi: Jaz ga tja dol ne bi upal parkirat (zarad smole iglavcev). Upam, da si iz Bellevuja videl tudi stadion NK Maribor Smola iglavcev gre lepo dol z navadnim jedilnim oljem in vato ali blazinico za ličenje. MiNa, MARE 65, basbas in 3 others 2 3 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2020 Po dolgem času mal domačih rovt čez Most na soči na Soriško, pa v Dražgoše in nazaj na Cerkno Idrija ride.. In zdej se bom mal počastil:) MARE 65, notranc, Rubuz in 16 others 18 1
Popularna objava Rubuz Objavljeno September 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2020 (popravljeno) Danes šel prvič prevozit tole traso...všečna. Pa še ena iz "foto šutinga" Popravljeno September 5, 2020. Popravil Rubuz truckdriver, J.a.m.e.s, Joker in 12 others 12 3
Popularna objava MiNa Objavljeno September 5, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2020 Evoga vtis v gumo Guma pa za na odpad, na boku je majhna bulica. Po Menjavi konjička ... pa kamor sem se namenil, še dobro, da mi ga moja posodi. ALEŠ M, GregorM, motom in 19 others 12 1 3 6
maus Objavljeno September 5, 2020 Opozori Objavljeno September 5, 2020 pred eno uro, MiNa pravi: Evoga vtis v gumo Ja porka .. prou doug se s takim šraufom nisi mogu peljat .. kaj takega še nisem videl ... dons vtis .. do Kopra pa nazaj .. prou fajn DAMI34, Ella in MiNa 3
Tedybear Objavljeno September 5, 2020 Opozori Objavljeno September 5, 2020 pred 3 urami, Rubuz pravi: Danes šel prvič prevozit tole traso...všečna. Pa še ena iz "foto šutinga" Leeep motor. Lep. Rubuz 1
Popularna objava Ella Objavljeno September 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2020 Čez kras do obale... Meditirati na jadrnico... Z Miškom na kosilo...fotko ima @maus? Še mal afnanja in škljocanja pa domov✌ MiNa, truckdriver, Joker in 24 others 25 1 1
Popularna objava truckdriver Objavljeno September 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2020 Danes do slovenske obale, predvsem v Izoli sem se največ zadrževal in nazaj domov. 500km. Endlich, Rubuz, Quest in 14 others 16 1
Popularna objava raza Objavljeno September 5, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 5, 2020 (popravljeno) Od lanske jeseni nama je ostala zaradi zapore ne prevožena Panoramica delle Vette. Pa sva jo napadla danes. Tokrat malo bolje pripravljena .... Torej po vrsti: Trbiž, Ponteba, Tolmetzo, pa proti Plockenpassu. Pri odcepu za Sutrio zavijeva levo. Na odcepu za Panoramico naju pričaka ista tabla kot kot lani. Zapora ceste zaradi vzdrževalnih del. Plan "B" je veleval poizkus z druge strani, če sva že tu. Torej v smeri urinega kazalca dokler bo šlo. Malo bo ne ugodno, ker se pretežni del razgledne makadamske poti voziš po robu, v zelo strmo pobočje vrezane ceste, ki je široka za le za dober avto, povrhu vsega pa ni niti varovalnih ograj. Nadaljujeva do vasice Comeglians, kjer zaradi obvoza (popravilo mostu) le s težavo najdeva vstop na Panoramico. Začuda s te strani ni nobenih obvestil o zapori vse do vrha, kjer se začne makadam. Tam stoji tabla, da se čez nekaj kilometrov veselje konča z fizično zaporo. Zaporo so postavili premišljeno, saj je pred njo dovolj prostora za obrnit. Povratek nazaj do Sutria in levo čez Plockenpass, Mauthen, Hermagor proti Korenskem sedlu. Od Hermagora proti Villachu na cest srečala večje število Harlijev, zato sva se odločila, da pogledava še na Faaker See, kaj se tam dogaja. Motorjev je parkiranih ob jezeru kar lepo število, a o prireditvenih šotorih ne duha ne sluha. Popravljeno September 5, 2020. Popravil raza kaizer, Snečer, ALEŠ M in 16 others 17 2
Endlich Objavljeno September 6, 2020 Opozori Objavljeno September 6, 2020 Res smola, pa se tako veliko profila na gumi. A je tisti bil tisti vsadek za popravilo sploh dovolj debel? Vijak izgleda res gromozanski...
MiNa Objavljeno September 6, 2020 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2020 pred 12 urami, maus pravi: Ja porka .. prou doug se s takim šraufom nisi mogu peljat .. kaj takega še nisem videl ... dons vtis .. do Kopra pa nazaj .. prou fajn Šrauf se pobral v tunelu Golovec. Zvok podoben kot bi povozil kamen. Po cca 1,5 km je "zapaničaril" RDC, tlak pod 2 bara. Na črpalko po 3,6km pa sem prišel z 0,6bara v pneumatiki. V 10 minutah sem zadevo rešil z "črvom". Sem pomislil na asistenco, pa sem vedel, da bo predolgo trajalo. Kot sem zapisal, sem imel doma nadomestnega konjička. Tako, da dan le ni šel povsem v "franže".
MiNa Objavljeno September 6, 2020 Avtor Opozori Objavljeno September 6, 2020 pred 12 minutami, Endlich pravi: Res smola, pa se tako veliko profila na gumi. A je tisti bil tisti vsadek za popravilo sploh dovolj debel? Vijak izgleda res gromozanski... Brez problema. Res na AC do doma bolj previdno in enim očesom na prikazovalniku RDC. Vendar je tudi danes v pneumatiki še vedno 2bara kot včeraj. Ja guma ima 5Kkm, JBG bom imel pač po enem mesecu spet novo . Endlich 1
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno September 6, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 6, 2020 DAMI34, Joker, MARE 65 in 14 others 16 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se