Lipstick Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 4 minutes ago, DAMI34 said: in to 2x Štiri krat......četrtga nisem sliku ...... DAMI34 in thumper 1 1
Popularna objava motozajebant Objavljeno Februar 22, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 Vstanem 7.30, kar zame med vikendom sploh ni značilno! Ponavadi vstajam 10+ ? Zajtrk, kava, gor, dol, levo, desno.... oblečem, in fehtam ženo da me pelje v Trzin na servis po frčota. Plačam, usedem, zbor 10.00 Mengeš, prletita še dva na Kwakasakiju in odprava Apollo gre na morje ? Do Vrhnke po AC, jajca zmrzujejo, vmes se parkrat ustrasim da nisem ženska ratal, tiča ni nikjer več otipat. Od Vrhnike do PO ko račke en za drugim, na OMW čaj, lulanje, kakanje, cigaret in gasa dalje, morje čaka... Od PO do Kala, ga vleče...matr milu... huj je vlekl k LaToya ? od Kala dalje prijetno toplo, malo vetra. Spijemo kofe v Luciji, skočimo do mojega Pirana na fotkanje, da lahko vesoljnemu Motosvetu prilimam dokaz, da sem ga našel ? sicet v šesto, ampak ej, vse šteje ? Nazaj ista zgodba, do Kala lustno, od tam naprej do Postojne spet LaToya upravlja z vetrom. Ob 15h parkiram doma, nabralo se je luštnih 310km. Zdaj pa topliceeeee, beri: domača kad z vrelo vodo Aj bok, do jutri thumper, Mavti, Loba in 20 others 16 6 1
skalar36 Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 pred eno uro, Vito23 pravi: Zmagala za najboljšo masko! ? A se pod nalepko BMW skriva Kawasaki!!?? amateur, DAMI34, Vito23 in 4 others 3 4
Vito23 Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 pred eno uro, skalar36 pravi: A se pod nalepko BMW skriva Kawasaki!!?? KAKO SI UGANIL?!?!?!? skalar36 1
Endlich Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 Kdaj bo letos zegnanje motorjev v Mirni peci?
DAMI34 Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 pred 37 minutami, Endlich pravi: Kdaj bo letos zegnanje motorjev v Mirni peci? običajno je to v aprilu. Endlich 1
Luka66 Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 pred eno uro, Endlich pravi: Kdaj bo letos zegnanje motorjev v Mirni peci? Moto žegn v MIrni peči je vsako leto na isti dan in to na Velikonočni ponedeljek, ta se pa koledarsko premika Letos bo to 13.4.2020 SREČNO Endlich in amateur 1 1
Popularna objava Vito23 Objavljeno Februar 23, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 Pustna sobota ? DAMI34, mladench, amateur in 9 others 12
Endlich Objavljeno Februar 23, 2020 Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 pred 5 urami, Vito23 pravi: Pustna sobota ? Zelo lepa cesta. Kje je to?
Vito23 Objavljeno Februar 23, 2020 Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 pred 3 minutami, Endlich pravi: Zelo lepa cesta. Kje je to? Rakinta.
Endlich Objavljeno Februar 23, 2020 Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 pred 35 minutami, Vito23 pravi: Rakinta. Me je kar malo sram, da je nisem prepoznal. Sem se ze peljal tam. Tiste znacilne crte so mi dale mislit v to smer, ampak tiste ograje na koncu se nisem spomnil? Hvala.
Popularna objava Loba Objavljeno Februar 23, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 Avstrija danes: MiNa, toma, mladench in 23 others 26
Popularna objava motozajebant Objavljeno Februar 23, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 Je blo treba izkoristit vreme... in boljšo polovico prvič posadit na motor... "štart" okoli 15h, malo navodil pred prvo vožnjo in gasa. Presenrtljivo dobro se je odrezala! Kot da je nebi imel zadaj. Pa še vsa navdušena je, čeprav, za denarnico to ni ok... bo treba še njej opremo kupit... Skratka, malo vožnje po gorenjski, cca 70km, prijetno toplo. Scarabeo 500, Kugelschreiber, notranc in 28 others 30 1
Popularna objava Cavallo Objavljeno Februar 23, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 23, 2020 Tudi jaz, sem ta vikend izkoristil ugodne temperature in napravil turo iz Sevnice do Petrine(cca120km v eno stran) CINDAPP, notranc, RobiRoberto in 19 others 22
Nja Objavljeno Februar 24, 2020 Opozori Objavljeno Februar 24, 2020 (popravljeno) pred 17 urami, motozajebant pravi: Je blo treba izkoristit vreme... in boljšo polovico prvič posadit na motor... "štart" okoli 15h, malo navodil pred prvo vožnjo in gasa. Presenrtljivo dobro se je odrezala! Kot da je nebi imel zadaj. Pa še vsa navdušena je, čeprav, za denarnico to ni ok... bo treba še njej opremo kupit... Skratka, malo vožnje po gorenjski, cca 70km, prijetno toplo. Popravljeno Februar 24, 2020. Popravil Nja motozajebant 1
motozajebant Objavljeno Februar 24, 2020 Opozori Objavljeno Februar 24, 2020 pred 1 minuto, Nja pravi: pred 17 urami, motozajebant pravi: Je blo treba izkoristit vreme... in boljšo polovico prvič posadit na motor... "štart" okoli 15h, malo navodil pred prvo vožnjo in gasa. Presenrtljivo dobro se je odrezala! Kot da je nebi imel zadaj. Pa še vsa navdušena je, čeprav, za denarnico to ni ok... bo treba še njej opremo kupit... Skratka, malo vožnje po gorenjski, cca 70km, prijetno toplo. hehe...ko sem mojga lani spoznala je bil moj stavek "pa a lih motorist more bit?"....po 3. vožnji mi je postalo všeč. Ta veikend sem bila skorajda enmau razočarana ker nama je časa za motor zmanjkalo. Šele po 12 uri se je malo začelo kazat sonce. Zdaj me še sprašuje, če imam željo delat izpit...No tak daleč še nismo Verjamem... je rekla da šele sedaj vidi, zakaj mamo tolko radi motorje (se še nikoli ni vozila z motorjem)..... Quest, amateur in markII 3
Nja Objavljeno Februar 24, 2020 Opozori Objavljeno Februar 24, 2020 Pri najboljši volji bom znorela s tem urejanjem, citiranjem, ne vem ali je stvar brskalnika al kaj hudimana, vse kar sem želela, je v citatu najprej odstranit fotke... in potem dodati svoj tekst "hehe...ko sem mojga lani spoznala je bil moj stavek "pa a lih motorist more bit?"....po 3. vožnji mi je postalo všeč. Ta veikend sem bila skorajda enmau razočarana ker nama je časa za motor zmanjkalo. Šele po 12 uri se je malo začelo kazat sonce. Zdaj me še sprašuje, če imam željo delat izpit...No tak daleč še nismo " notranc, motozajebant in amateur 2 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Februar 24, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 24, 2020 (popravljeno) V soboto proti Murski soboti v šoping v nedeljo pa čez Pavličevo sedlo najvišja točka prehoda kjer so ob normalni zimi več meterski nanosi snega danes komaj za vzorec nato Jezerski vrh nato pa proti Kranju vmes pa en čuden znak v glavnem za februar odlično vreme, ki ga bom verjetno pogrešal maja meseca (ker bo vsak dan dež) Kilometri pa kar letijo na števcu spet utripa lučka za servis ,a se jo da odklopit Popravljeno Februar 24, 2020. Popravil Mavti skalar36, RobiRoberto, amateur in 13 others 16
Popularna objava gtgs Objavljeno Februar 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 25, 2020 Pozdrav iz puščave Atacama! Scarabeo 500, 3nity, ftp in 44 others 43 4
Popularna objava Quest Objavljeno Februar 27, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 27, 2020 Vtis med pavzo in kofetkom. Škoda da je mrzel asfalt. Dvor-Kočevje - Mozelj?-Črnomelj-domu ligenjček, Luka66, cisco in 20 others 23
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2020 Opozori Objavljeno Februar 28, 2020 Ninja time...ostalo pa v tabelci. Quest in Ella 2
Snečer Objavljeno Februar 28, 2020 Opozori Objavljeno Februar 28, 2020 pred eno uro, DAMI34 pravi: Ninja time...ostalo pa v tabelci. srčni utrip ima? DAMI34 in Ella 2
DAMI34 Objavljeno Februar 28, 2020 Opozori Objavljeno Februar 28, 2020 pred 5 minutami, Snečer pravi: srčni utrip ima? ja če montiram še urco na roko, pa lg health app vklopim
Snečer Objavljeno Februar 28, 2020 Opozori Objavljeno Februar 28, 2020 pred 4 urami, DAMI34 pravi: ja če montiram še urco na roko, pa lg health app vklopim ja, nekaj bo treba narediti, dabo znosno DAMI34 1
skalaprava Objavljeno Februar 29, 2020 Opozori Objavljeno Februar 29, 2020 Ob 28. 2. 2020 ob 15:31, DAMI34 pravi: Ninja time...ostalo pa v tabelci. Ti, ampak neki hitra pa ni glih tale tvoja ninđa.... za 1km si rabil 28 minut.... ob tem tempu bodo mitaske zdržale sto jurjov km J.a.m.e.s, Quest, MiNa in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se