Popularna objava Luka66 Objavljeno September 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2020 Danes ena moto turca s sodelavci; LJ-Sella Nevea-Mt. Zoncolan-Passo di monte Croce Carnico-Nassfeldpass-LJ......dobrih 400km, vreme idealno, meje in ceste prazne......uživancija. Iz It strani na Plockenpass nov asfalt Nassfeldpass, v nasprotju z info na AMZS, prevozen brez zapor. SREČNO raza, FACO, C eagle in 21 others 22 2
Popularna objava raza Objavljeno September 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 15, 2020 pred 5 urami, 3nity pravi: Panoramica bo zaprta vsaj do konca januarja zaradi popravila cestišča in sečnje dreves. Ker je tokrat zaprta z razlogom, policisti izvajajo kontrolo. Dokazi razlogov Spasku, DAMI34, MARE 65 in 8 others 11
tomash Objavljeno September 16, 2020 Opozori Objavljeno September 16, 2020 pred 6 urami, raza pravi: Dokazi razlogov Panoramica, je kje?
raza Objavljeno September 16, 2020 Opozori Objavljeno September 16, 2020 Panoramica_delle_Vette.gpx motom 1
Popularna objava kaizer Objavljeno September 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 16, 2020 Današnja "panoramika" Djekše (Diex). Jezersko: na Avstrijski strani policaj pogleda tablico in vpraša Kam?Einsenkapel. Ste bili na Hrvaškem? noh nein, Danke, gute fare! pa navzdol in najprej na Reberca/Rechberg Z Rosental strasse desno skozi Galicijo (Gallizien) desno skozi PIrk, do Mostiča pogledat če Marička še plava 46.619508, 14.547744 Na drugi starni Drave ob mostu, obeležje v spomin na Koroško 1918-20. Nadaljujem proti Gosposvetskemu polju, a zavijem proti St.Donat pa je cesta desno proti Ostrovici prekopana in polna delavcev, in peljem naprej skozi Šentvid ob Glini (Veit an der Glan), in po glavni cesti skozi Krottendorf, In zasaj se že vidi grad Ostrovica Ma slike niso ravno na nivoju je bilo kar nekaj megličavo Videti je prazno, a so za menoj trije avtobusi in desno polno parkirišče, tako da se povzpnem naslednjič, mogoče že konec tedna. Nadaljujem ob potoku Krka, za Bruckl/ Mostič in levo do konca vasi, v krožišču desno navzgor za Djekše/Diex. Bil hudo presenečen. Cesta, ma saj se da peljati, a zaflikana in razpokana iz raspok rasete mah in trava,sem prav slikal, pa pomotoma slike zbrisal, da ne kažem svetu kake ceste majo jodlarji. Še Jodlarka je obmolknila ko je videla da cesto slikam, v dolino se pa bolj megleno vidi od naslednjega ovivnka se je pa še sonce skrilo, ki ga ni bilo ravno v obilju fina panoramska cesta, samo če bi se meglice skadile, v ozadju Djekše, še prej pa mlinčki Luštno in domiselno in čisto ob cesti V Djekšah srečal lesenega polcaja, spod šole pa še prava dva ki sta nadzirala oblake, vozil ni bilo kaj dosti, Sledi spust v dolino skozi Velikovec/Volkermarkt, čez Dravo proti izhodišču na sončno stran Karavank. 240km se je nabralo iz Kr in nazaj. LunaticFringe, ALEŠ M, Scarabeo 500 in 22 others 24 1
Darko3g Objavljeno September 17, 2020 Opozori Objavljeno September 17, 2020 Ko si že bil v St. Donatu, bi lahko šel še na Štalensko goro (Magdalensberg). Lepa hribovska cesta in lep razgled z vrha (če ni oblakov). Jaz sem tja zašel v nedeljo. Potem pa čez Krobathen do Eiersdorfa (Jajčna vas ?) in proti Velikovcu. Tudi kar lepe zavite ceste. Djekše pa je najsevernejša slovenska vas na Koroškem, cesta iz Mostiča je slaba, proti Grebinju pa kar lepa.
kaizer Objavljeno September 17, 2020 Opozori Objavljeno September 17, 2020 pred 18 minutami, Darko3g pravi: Ko si že bil v St. Donatu, bi lahko šel še na Štalensko goro (Magdalensberg). Lepa hribovska cesta in lep razgled z vrha (če ni oblakov). Jaz sem tja zašel v nedeljo. Potem pa čez Krobathen do Eiersdorfa (Jajčna vas ?) in proti Velikovcu. Tudi kar lepe zavite ceste. Djekše pa je najsevernejša slovenska vas na Koroškem, cesta iz Mostiča je slaba, proti Grebinju pa kar lepa. Hvala za idejo! Sem se na križišču odločal al levo za St.Donat ali desno na Magdalensberg, pa zavil levo, naslednjič bom pa desno, pa mogoče še kam do zmrzali
Popularna objava Vito23 Objavljeno September 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2020 Še zadnji del dolomitov... mladench, Loba, ligenjček in 9 others 11 1
Popularna objava vuk76 Objavljeno September 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 17, 2020 (popravljeno) 15 hours ago, Darko3g said: Ko si že bil v St. Donatu, bi lahko šel še na Štalensko goro (Magdalensberg). Lepa hribovska cesta in lep razgled z vrha (če ni oblakov). Jaz sem tja zašel v nedeljo. Potem pa čez Krobathen do Eiersdorfa (Jajčna vas ?) in proti Velikovcu. Tudi kar lepe zavite ceste. Djekše pa je najsevernejša slovenska vas na Koroškem, cesta iz Mostiča je slaba, proti Grebinju pa kar lepa. Ja grem do Djeks / Diexa vedno iz smeri Griffen / Haimburg...tam je super cesta...so jo pa tudi v smeri proti Brückl-u v zadnjem letu fajn porihtali. Popravljeno September 17, 2020. Popravil vuk76 MiNa, DAMI34, notranc in 7 others 9 1
Popularna objava Loba Objavljeno September 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2020 danes avstrijsko jesenska: Spasku, motom, DAMI34 in 7 others 9 1
DAMI34 Objavljeno September 18, 2020 Opozori Objavljeno September 18, 2020 pred 29 minutami, Loba pravi: danes avstrijsko jesenska: uf. lep mopetk
Popularna objava basbas Objavljeno September 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2020 Nockalmstraße in Malta. Snečer, Luka66, notranc in 12 others 14 1
Popularna objava Spasku Objavljeno September 18, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 18, 2020 Zaradi močne burje v sunkih po vasi Cesta me je skoraj skipalo na cesto polkrožno obračanje v Wajdovšni,v potočah zavijem za Branik in dohitim enga nunca pijanga kot krava z veliko mero previdnosti ga nekako prehitim. Grad Rihemberk Pedrovo - Cerkvica Svetega Duha - lep razgled proti Vipavski dolini, Nanosu,Čavnu in okolici. V Presarjah pri Komnu privabim na balkon eno starejše dekle maha ko zmešana predvidevm da ne meni ampak mojemu Leotu Vinci ker se mi je poslušalo zvok kako bobni.U Ivanjen Gradu srečam enga modela ki je po vsej sili hotu ugriznit moj novi desni Berik.Nadaljujem in od stresa zavijem na Cirije po 2 km prbijem v odtočni jašek da mi je skoraj zlomilo trtico,jama kot da teče Mekong preko ceste.Prvoščim si enga ta rdečega in hamburger.Skoraj sem pozabu kelnarca je bomba,kelnarjev pa ni.konec koncev sem prišel srečno domov,po vseh pripetijah. Pogled z Cerja,slikca ta rdecga, priboljšek in moja draga. MARE 65, izibajker, bajkr88 in 15 others 17 1
Popularna objava C eagle Objavljeno September 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 19, 2020 Lp V živo z Nanosa... MARE 65, notranc, Grut in 8 others 10 1
Spasku Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 25 minutes ago, C eagle said: Lp V živo z Nanosa... Piha wejter???? RobiRoberto in DAMI34 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 19, 2020 Stran od burje, do tolminskih korit, čez Livek v Kobarid in po dolini Idrijce domol MARE 65, MiNa, notranc in 15 others 17 1
Popularna objava C eagle Objavljeno September 19, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 19, 2020 pred 1 uro, Spasku pravi: Piha wejter???? Praši Wuajdouce. Oni bi rekli: nanka za bajto prezracit... In potem zaslužen sladoled v Kozini... mladench, Frenk 67, Quest in 11 others 13 1
Spasku Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 1 minute ago, C eagle said: Praši Wuajdouce. Oni bi rekli: nanka za bajto prezracit... In potem zaslužen sladoled v Kozini... Saj aden d ni z biro v roki? C eagle 1
Lipstick Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 On 7/4/2020 at 7:36 PM, Lipstick said: Pa sva šla ( poskusit če bo števc spelov.....pa ni, stoji.....) u nebo...... I Končno sem si vzel malo cajta in zamenov števc, pa sem že tretjič na nuli..... [url=https://ibb.co/fkysJpT][img]https://i.ibb.co/fkysJpT/DSC09798.jpg[/img][/url] Grut, DAMI34, Joker in 2 others 5
Andrej P Objavljeno September 19, 2020 Opozori Objavljeno September 19, 2020 Ob 18. 9. 2020 ob 14:52, Loba pravi: danes avstrijsko jesenska: a ti si moped menjal?
Popularna objava C eagle Objavljeno September 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2020 Vživi.... Spet.... RobiRoberto, ligenjček, notranc in 9 others 11 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2020 En mali krogec danes RobiRoberto, MiNa, ligenjček in 7 others 9 1
Popularna objava Loba Objavljeno September 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2020 Danes pa je šlo bolj zares. Zjutraj smo se dobili na Bike Treffu in v pravi družbi nadaljevali kar živahno po Koralpah. Proti domu sem zategnil še po daljšnjici in tako na koncu nabral vijugastih 500 km. MiNa, Joker, RobiRoberto in 8 others 10 1
schwantz Objavljeno September 20, 2020 Opozori Objavljeno September 20, 2020 (popravljeno) Ob 15. 9. 2020 ob 22:04, Luka66 pravi: Danes ena moto turca s sodelavci; LJ-Sella Nevea-Mt. Zoncolan-Passo di monte Croce Carnico-Nassfeldpass-LJ......dobrih 400km, vreme idealno, meje in ceste prazne......uživancija. Iz It strani na Plockenpass nov asfalt Nassfeldpass, v nasprotju z info na AMZS, prevozen brez zapor. Tole smo pokopirali včeraj, edino Monte Zoncolan smo nekje izgubili ? Super krog... Popravljeno September 20, 2020. Popravil schwantz Grut in Luka66 2
Popularna objava skofk Objavljeno September 20, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno September 20, 2020 Danes bi se lahko reklo "top šit dan" pozno dopoldne štart in gasa proti Portorožu...na letališču se vkrcam na letalo in že letimo na 4200m....na hitro si ogledam hrvaško obalo(drugače letos zgleda nebo šlo) nato po hitrem postopku z pomočjo padal pristanemo. Poln adrenalina nadaljujem proti Trstu ter nato čez kras v Ajdovščino na sladoled. Domov pridem že v trdni temi. Lušnih 280km se je nabralo mladench, Quest, ALEŠ M in 12 others 14 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se