tourer Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 pred 26 minutami, maus pravi: a si diujou ? prijatu z eno retro Hondo Pol si ti tudi....diujou ? Lepo se pelje ta Honda...? maus 1
maus Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 (popravljeno) pred 3 minutami, tourer pravi: Pol si ti tudi....diujou ? Lepo se pelje ta Honda...? Odvisno kdo je pelje .. ta mau starejši občan jo kar lepo pelje kako si pa vedu, da sem jaz ? Popravljeno Oktober 10, 2020. Popravil maus
tourer Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 pred 16 minutami, maus pravi: Odvisno kdo je pelje .. ta mau starejši občan jo kar lepo pelje kako si pa vedu, da sem jaz ? Ja, po napisu, čeladi..... maus 1
maus Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 Pravkar, tourer pravi: Ja, po napisu, čeladi..... pa po lepi, počasni in previdni vožnji s prekrasnim motorjem, kajne IF7, RobiRoberto, Tedybear in 1 other 4
tourer Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 pred 2 minutami, maus pravi: pa po lepi, počasni in previdni vožnji s prekrasnim motorjem, kajne Itak, vse je res.... maus 1
Andrej P Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 pred 3 urami, Vito23 pravi: Pa sem šel. Start pol 10 do Avtovala probat škornje. Potem pa Krka, Žužemberk, Kočevje, Petrina, Osilnica, Cerknica, rakitna in domov. 280km. Verjetno zadnja letos... Polhn k ga ze imam ? letos sem naredil malo ppd 15.000 motor ima leto in pol pa ze 28.000km. Koloko bo pa drugo leto bo pa Kacin povedal. ? Ob kolpi je pa en kup lukenj v tisti ograji tako, da lahko brez karantene greš na hrvasko in nazaj. ? bil danes tukaj. Super cesta!
Popularna objava mladench Objavljeno Oktober 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 Je blo za drgnt Ella, skalar36, skofk in 13 others 14 1 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 Danes je slabo kazalo,a se je megleno vleklo samo do Trojan, so Štarejci vso meglo odpihnili na zahod. Skozi Celje , Belo, Mestinje,Tekačevo, luštno in toplo, potem pa me je skoraj zadel: (strelja na Žetalce) na razcepu dve možnosti : Ptuj - Gruškovje, grem do meje in levo mimo MP ob žici navzgor. Ko pridem na vrh luštna panoramska cesta, s kostanjem ob in na cesti slika ni najboljša, je bilo sonca več kot je videti, v ozadju Donačka gora, zadaj v dolini AC proti MB mogoče jutri, danes ga ni bilo. malo naprej podvoz in levo, v Žetalah, desno do Majšperka. V rondoju levo smer Rogatec. Tankat in skozi Rjavico in naprej po stranskih cestah, Topole, Kačji dol, Preloge do Celja. Pa tuhtam je prezgodaj??? le kam??? Zavijem levo Rimske toplice, pa desno Hrastnik, čez hrib v: Trbovlje, še en hrib pa v Zagorje in desno na panoramsko čez Čemšenik, naprej v lepem toplem popoldnevu skozi Šentgotard na Trojane. Motorjev cel parking, ker krofov niti nimam najbolj v čislih, nadaljujem proti Gorenjski. Suma sumarum: 350 km/6ur, 5kg kostanja, 2kg orehov, pa vrečko jabolk za štrudel. Aja poraba4,9l/100km, en kofe1/2l vode pa par viljamovk (svežih hrušk). Scarabeo 500, raza, n_majk in 24 others 26 1
Snečer Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 pred 13 minutami, mladench pravi: Je blo za drgnt na levi najjaći kaizer in Spasku 2
mladench Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 pred 20 minutami, Snečer pravi: na levi najjaći Nabrita mašina, nek štajrc zgonu ? Snečer 1
Popularna objava Snečer Objavljeno Oktober 10, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 Malo zajema Quest, MiNa, kaizer in 24 others 26 1
Loba Objavljeno Oktober 10, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2020 1 hour ago, mladench said: Je blo za drgnt Lepo pogledat tako lepo postavljene v vrsto. ? Danes pa se mi zdi, vsaj pri nas na štajerskem, je bilo največ motoristov na cesti v sezoni, noro, zgleda da smo hoteli vsi izkoristiti še to zadnje lepo vreme in morebitno karanteno v prihodnosti..., v glavnem, jutri pa dež in zato vtisi iz kavča (moto gp) ? ? mladench, RobiRoberto in DAMI34 2 1
Popularna objava JoeBradley Objavljeno Oktober 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 (popravljeno) Sobotno štajersko - prekmursko slovo od poletja Že malo pred deveto zjutraj od doma skok do Šentilja, kjer je najprej motor dobil svojo "kavico", nato preko Sladkega vrha do Trat po obsijanih hribčkih, kjer pa se je začela nočna mora. Gosta, vlažna megla vse od Cmureka, preko Gornje Radgone, Radencev do zahodnega dela Prekmurja. V Cankovi sem imel mokrega vizirja in spolzkih madežev na cesti dovolj in se odločil prekiniti urok, se ustavil in v lokalnem bifeju in popil kavo v družbi lokalcev, ki so na veliko pili pivo in govorili v nekem čudnem jeziku. Očitno je njihovo pivo pomagalo, od tam naprej spet sonček, sicer pa so zahodni in severni del Prekmurja eni sami hribčki. V Kuzmi obrat navzdol in postanek v Bogojini pri Plečniku. Nato naprej do Lendave, kjer sem končno začel videvati motoriste in se nisem več počutil kot čudak, ki se sredi oktobra sam poganja po megli sem ter tja. Naprej preko Ljutomera in Ormoža do pokopališča v Gorišnici. Tam drugi postanek in obisk pri prijatelju, ki ga že dolgo ni več (nič v vezi z motorji). Na pokopališki klopci sva skupaj spila njegovo pivo, nato pa preko Ptuja zadaj čez Grajeno spet domov. Razen jutranje megle prekrasnih šest ur in 250 km slovesa od letošnje sezone. Vsem nasproti vozečim motoristom pa tole, roka v pozdrav je sporočala: "zdravo, vidim, da tudi ti neizmerno uživaš, le tako varno naprej". Popravljeno Oktober 11, 2020. Popravil JoeBradley Akito, notranc, mladench in 19 others 21 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Oktober 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 V čeraj pozno popoldne pred snegom še hitro na in proti Celju ker je na nebu kazalo čedalje več oblakov sem v Dramljah obrnil in določil smer Kopermorje mirno kot olje ,srečal motoristov ogromno število in pa odlično je bilo Dobrih 420 kilometrov je bilo ,ki sem jih prevozil tik-tak Aja,danes snega še nič Grut, ALEŠ M, DAMI34 in 16 others 18 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 11, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 pred 12 urami, drmr69 pravi: Tkole sem ob 12:24 občudoval prefinjeno eleganco vožnje @DAMI34 k se mu je tko na kosilo mudilo, da tud za☕ ni imel časa?? sem bežal pred korono ...in res sm bil lačen, pol pa še vse zaprto v Trgetu , pa megleno, niti za fotko upalit ni bilo.
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 (popravljeno) eden ni nobeden---dan.? Cres-Mali Lošinj...(2 dni)...ceste tok prazne da je bilo kr dolgcajt nič za prehitet...no ja tam pa tam kaka ovca na cesti...? Popravljeno Oktober 11, 2020. Popravil Satao kaizer, ligenjček, Snečer in 27 others 27 3
Popularna objava izibajker Objavljeno Oktober 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 Včerajšnja. Najprej na krajši obisk v dolenjske hribe, kjer sem nabral par kil orehov izpod drevesa, ki ga je posadila mati. Pa naprej (oz. nazaj) ob Savi. V Radečah me prešine misel, da se že kar nekaj časa nisem peljal po desnem bregu. In grem. Čez stari mestni trg se pride do tega lepega mostu (fotke so izposojene iz Gugla). Na tisti skupini znakov je bil tudi eden (na zgornji fotki ga še ni), ki je lepo ilustriral Prepovedan promet za vsa vozila (s pripisom Razen za dostavo in stanovalce). Nič, gremo probat, pa da vidimo kaj bo. Mimo Zidanega mosta je šlo lepo počasi gladko. Levo na sliki je stavba železniške postaje, desno pa dva mosta, naše najpomembnejše železniško vozlišče (en krak pelje iz smeri Dunaj-Graz-Mb-Ce. Drugi pa ob Savi v smeri Krško-Zg...) Par kilometrov naprej (tu nekje, kjer je na zemljevidu z rdečo označeno) pa je bila totalna zapora ceste. Vidim tablo "Obvoz", ampak vidim tudi zelo zelo strmi breg (kot kanjon), ki je za ta obvoz na voljo. Tuhtam, nazaj do Radeč se mi ne da, torej gremo v hrib. Ampak hrib (rumena linija) ne bi bil nič posebnega, če ne bi bilo vse skupaj še malo začinjeno. Klanec, da bi se še peš grizel v kolena, ozka pot, skoraj polkrožni ovinki, kanali po makadamu, na momente neutrjena, mehka podlaga... Kar nekajkrat je zelo malo manjkalo, da se nisem zložil, pa take grape so bile, da me do pomladi sigurno ne bi našli... Aja, še to. Nekje vmes mi je uspelo, da sem sfalil, in se po par sto metrih kar naenkrat znašel "na koncu", kjer se pot konča. Dve bajti plus skedenj, spredaj parkiran avto, pa nikjer žive duše.. Komaj sem obrnil na tistem peskastem dovozu... Če bo kdo v prihodnje tam okoli raziskoval, naked ali ss tip motorja naj ne bo prva izbira... MARE 65, Snečer, DAMI34 in 14 others 14 2 1
motom Objavljeno Oktober 11, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 Ob 9. 10. 2020 ob 23:22, Snečer pravi: Danes pa malo jaće Baje najlepši razgled iz Velebita. Panos... pa z mitas Loba, Satao in Snečer 1 1 1
Popularna objava Ella Objavljeno Oktober 11, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2020 (popravljeno) Vsi smo hoteli izkoristili čudovito, sončno soboto!?? Malo po Brdih, Krasu, do Vikija, na grad Socerb in v Tolmin? Lp, Ela✌ Popravljeno Oktober 11, 2020. Popravil Ella Loba, ALEŠ M, hitrii in 29 others 31 1
Popularna objava n_majk Objavljeno Oktober 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2020 (popravljeno) Sobota.. Plominka ma sam v eno smer, nazaj eno nadstropje višje čez Moščenice.. in ogled dveh lepih zanimivih stavb... prva vila v Ičičih... in drugi objekt zapuščen hotel ob cesti med Opatijo in Rijeko.. zanimiva betonska kocka z prelepim razgledom. Popravljeno Oktober 12, 2020. Popravil n_majk more pictures MiNa, Marko P., raza in 19 others 21 1
Popularna objava gift Objavljeno Oktober 12, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2020 Par slik iz vikend fure..mislim, da kar poslovilne, glede na temperature n_majk, notranc, Loba in 18 others 19 1 1
Popularna objava motom Objavljeno Oktober 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2020 https://youtu.be/KJJ44XBn7eg V soboto...passo polentin DAMI34, RobiRoberto, CINDAPP in 23 others 22 4
motom Objavljeno Oktober 13, 2020 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2020 Zaprta cesta... a pa glih zdaj?! DAMI34, Endlich, kaizer in 7 others 4 3 3
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 13, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 13, 2020 Vsi , ki ste danes jahali svoje konjičke Vam privoščim, ostalim samo dober večer voščim. Gorenjska meglena oblačna, sem se naveličal čakat sonce in jo mal pred poldnevom ubral proti Žirem, Logatcu, pofotkat Planinsko polje na ridah nikogar, Postojna-pred kasarno levo čez štreko na Poček. Tri km makedama, Zavijem levo v Žeje pofotkat cerkvico nazaj, pa na glavno cesto do Selce, naravnost skozi vas, mimo še ene cerkvice in po lepem makadamu po ASCOV kamonoseški poti do kamnoloma naprej proti Pivki in spotoma ujemem še zanimiv pogled na muzej nad Pivko se odpre lep pogled na poplavljeno Pivško polje tja do Snežnika (tam zadaj) pot me pelje skozi mesto, mimo muzeja, mimo kurje farme, zavijem v Neverke, imajo zanimivo cerkvico, podobno kor v Dolnji Košani, zacijem še v Čepno in se malo razgledam po vasi, naprej Vremski Brtof smerokazi povedo vse. No v Barko na pivo ne grem, se pa pred Artvižam ustavim in naberem nekaj kostanja Še pogled na drugo stran Brkinov v Kozjane pa naprej skozi Mrše in navzdol, na glavno cesto do Obrova in navzgor skozi Javorje pa naprej skozi Mrše in navzdol, na glavno cesto do Obrova in navzgor skozi Javorje Barve jeseni, pa dolge sence, full dobro! včeraj so imeli pa sneg... proti Prem-u Bi šel navzdol v dolino, pa ne gre sploh. Cesta zaprta čist! Sedaj mi je bilo pa jasno da nisem srečal nikogar od Pregarij do tu in nazaj tudi ne. "Gun gor" že ve zakaj mi je danes namenil uživat tukaj naravnost dol bo pa šlo. Do Ilirske bistrice, pa čez Knežak, kam drugam kot proti domu vesel kot radijo, žnable do ušes. Še zadnji postanek: Sprobal še nočni utrip na cestah, dnevnik sem pa zamudil (hvala bogu!) Akito, Ella, JoeBradley in 26 others 28 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 17, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 17, 2020 Ni obljubljenih 16C, pa niti sonca, je pa vseeno kul Endlich, Quest, CINDAPP in 17 others 19 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se