thumper Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 6 minutami, Snečer pravi: bi znal brez tebe najt, brez skrbi mam vnešen plac, tudi v osm je v soboto bo vrglo sneg, se bo. obdržal. najbrž s prstom po zemljevidu najdeš sam .. drugo je gor udet z motorjem ..sploh po temi..
Snečer Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 3 minutami, thumper pravi: s prstom po zemljevidu najdeš sam .. drugo je gor udet z motorjem ..sploh po temi.. gps with ease
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 3 minutami, Snečer pravi: gps with ease NE zanašaj se preveč na GPS, ker te pelje po drugi, še bolj nemogoči poti. Ko boš enkrat v Vitanju, samo slediš našim oznakam na vseh križiščih so postavljene.
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 24 minutami, GizmoFighter pravi: pa študiram vmes, zakaj že spet moram gor rit, Anede je zajeban, kr morš, ne morš manjkat, pa če si še tko želiš... neki te vsako leto ulejče tja gor... virus, ti povem.
Snečer Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 al pa ta iz Doliča No? https://www.openstreetmap.org/#map=18/46.43224/15.26382
Snečer Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 Zgleda, da so na Mamutih tudi kategorije glede zahtevnosti, kriterij pa merica?
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 5 minutami, Snečer pravi: Zgleda, da so na Mamutih tudi kategorije glede zahtevnosti, kriterij pa merica? Ne, sam resno, GPS te pelje okrog riti v žep... večinoma. In tista cesta okrog riti v žep ponavadi ni splužena.
thumper Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 6 minutami, Snečer pravi: Zgleda, da so na Mamutih tudi kategorije glede zahtevnosti, kriterij pa merica? komot - pojdi iz doliča.. the best road ever..
Snečer Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 1 minuto, Dr_Jakob pravi: Ne, sam resno, GPS te pelje okrog riti v žep... večinoma. In tista cesta okrog riti v žep ponavadi ni splužena. in katera je prava? ne more te gps peljat narobe, če mu track naložiš Pravkar, thumper pravi: komot - pojdi iz doliča.. the best road ever.. to je za tebe trasa, za izkušene, mastodon kategorija original by mamuth
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 8 minutami, Snečer pravi: in katera je prava? ne more te gps peljat narobe, če mu track naložiš Oz. Če sm prov preštudiral tvoj track, je pravilen. Hec nastane, k jih GPS pelje mimo avtobusne postaje, pol pa naj bi nekje za hišo peljala cesta, je pa BOŽE MILI sam za traktorje mišljena. thumper in Snečer 1 1
thumper Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 navsezadnje je čisto vseeno kje ne bo prišel gor.. Zok in Dr_Jakob 2
Snečer Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 5 minutami, thumper pravi: navsezadnje je čisto vseeno kje ne bo prišel gor.. prišel bo peš od zgoraj
Dr_Jakob Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 pred 5 minutami, thumper pravi: navsezadnje je čisto vseeno kje ne bo prišel gor.. UUUUUFFFF, si ga. Tole je blo pa boleče.
Snečer Objavljeno Januar 15, 2020 Opozori Objavljeno Januar 15, 2020 Približen track... Vitanje-Mamuti.gpx
motozajebant Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 12 urami, GizmoFighter pravi: Ni mi jasno, zakaj je privzeto v glavi, da boš fuknu v vsakem primeru. Pol seveda itaq boš, če sam to študiraš. Ob tvojih megakilometrih na Mitaskah bi človek pomislil, da imaš kar nekaj kilometrine in izkušenj pod ritjo?? Ne vem zakaj bi mogu "fuknat", sploh pa ne v teh regrat razmerah, ki bodo očitno tudi letos. Tistih nekaj zaplatic leda te pa tud ne bo fliknal. Mal si poglej Muvi 2019 in poglej tipa na Honda CB500 čez ledene zaplatice...gre, a ne? jst sm 3x fuknu Snečer, Kugelschreiber in smasher 1 1 1
Kugelschreiber Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 12 hours ago, GizmoFighter said: Ne vem zakaj bi mogu "fuknat" Sm bil 3x na mamutplacu, z avtom. Nimam iluzij. Svojga motorja gor ne prpelem celga.
Dr_Jakob Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 5 urami, motozajebant pravi: jst sm 3x fuknu pred 4 urami, Kugelschreiber pravi: Sm bil 3x na mamutplacu, z avtom. Nimam iluzij. Svojga motorja gor ne prpelem celga. KETNE!
GizmoFighter Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 2 urami, Dr_Jakob pravi: KETNE! Za po šurdru? Pa tisto malo ledeka če kje...nož za regrat obvezna oprema ?
smasher Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 9 hours ago, motozajebant said: jst sm 3x fuknu ena cifra ti manjka? kaj 13 al 23? (jaz govorim iz lastnih izkušenj) ps: že zdej mi je žau, ker vem da me ne bo... razen če kdo šenka en 125 ali 250 cc čoper za en tedn (in ne pričakuje celega nazaj)
Dr_Jakob Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 12 minutami, smasher pravi: ena cifra ti manjka? kaj 13 al 23? (jaz govorim iz lastnih izkušenj) ps: že zdej mi je žau, ker vem da me ne bo... razen če kdo šenka en 125 ali 250 cc čoper za en tedn (in ne pričakuje celega nazaj) Šenkaj si tistih 400€, pa si pripelji domov enga Daelima. Pa ga maš lahko namest SR, una stara jajca pa lahko pretopiš v prisrčnice.
smasher Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 1 minute ago, Dr_Jakob said: Šenkaj si tistih 400€, pa si pripelji domov enga Daelima. Pa ga maš lahko namest SR, una stara jajca pa lahko pretopiš v prisrčnice. a ti veš kolko košta vzdrževat 3 fiate kaj misliš da mi ostaja kej dnarja Ne izzivaj.... jaz ne znam prodat al pa stran vršt.. bi kupu enega delima, pa enega za rezervne dele... Zdej sm bil na avtonetu.. me že srbijo prsti.... samo je čisto prelepa za mamute, rezervar ni udrt, nalepka ni strgana, blatnik ni počen.... to bi bilo škoda za mamute, za mojo zbirko šraufarije pa taman : https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=14911897&display=Cagiva ALA ROSSA 350 SR ima vrednost, glej za kakšen denar se prodaja ta: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id=12975232&display=Yamaha sr 125 , moja pa celo ima dokumente..
motozajebant Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 4 urami, Dr_Jakob pravi: KETNE! Js sm se usedu na motor in šel...brez predpriprav in ketn... ma, lustno je blo pred 20 minutami, smasher pravi: ena cifra ti manjka? kaj 13 al 23? (jaz govorim iz lastnih izkušenj) ps: že zdej mi je žau, ker vem da me ne bo... razen če kdo šenka en 125 ali 250 cc čoper za en tedn (in ne pričakuje celega nazaj) Ne, nic ne manjka.... z glavne desno je se nekak slo... pol je pa oster ovink v klanc, v levo.... tam se je oa ustavlo 3x skupaj, naprej prkolca, haha
Dr_Jakob Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 1 uro, motozajebant pravi: Js sm se usedu na motor in šel...brez predpriprav in ketn... ma, lustno je blo 3x skupaj, naprej prkolca, haha Sej sm se jst tud že pelu na prikolci gor, jbg, včasih ne gre. Je pa dodatn hec, da probaš naslednjič brez pomoči, oz. da narediš vse, da se izogneš prikolici groze in sramu Muahahaha MiNa 1
thumper Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 4 urami, GizmoFighter pravi: Za po šurdru? Pa tisto malo ledeka če kje...nož za regrat obvezna oprema ? ne seri miki.. 2019 je bilo ob cca 17.50 tako ledeno ko svija.. zadnje 3 km kot dvorana pod mežaklo.. pred 1 uro, motozajebant pravi: Js sm se usedu na motor in šel...brez predpriprav in ketn... ma, lustno je blo Ne, nic ne manjka.... z glavne desno je se nekak slo... pol je pa oster ovink v klanc, v levo.... tam se je oa ustavlo 3x skupaj, naprej prkolca, haha seveda..ti si bil že sit in pjan ko smo mi globoko v noč prpelal zadno prkolo..
GizmoFighter Objavljeno Januar 16, 2020 Opozori Objavljeno Januar 16, 2020 pred 48 minutami, thumper pravi: ne seri miki.. 2019 je bilo ob cca 17.50 tako ledeno ko svija.. zadnje 3 km kot dvorana pod mežaklo.. Thumper, res je, bilo.... ampak dobro, da sem bil zadostno sediran in se nisem veliko sekiral za to ?.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se