Dr_Jakob Objavljeno Februar 12, 2020 Opozori Objavljeno Februar 12, 2020 pred 12 minutami, thumper pravi: ti s to namenoma? ej glih morm zamenat olje za cvrtje... vzamem s sabo? pšššššššt, ne me izdat, no!! To sm planiru že kake pol leta nazaj, da se mi bo točn zdej uscava, ja... duh!
GizmoFighter Objavljeno Februar 12, 2020 Opozori Objavljeno Februar 12, 2020 Pravkar, Dr_Jakob pravi: pšššššššt, ne me izdat, no!! To sm planiru že kake pol leta nazaj, da se mi bo točn zdej uscava, ja... duh! Karma..za Tomosa si molu dneve in noči, tak ko za svoj špehek okol pasu, da enkrat že končno izgine in te zapusti ? thumper 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 12, 2020 Opozori Objavljeno Februar 12, 2020 pred 9 minutami, GizmoFighter pravi: Karma..za Tomosa si molu dneve in noči, tak ko za svoj špehek okol pasu, da enkrat že končno izgine in te zapusti ? Čak ti enmau, Prešernovga dneva je konc, ne ti men sz rimami kle ga srati. GizmoFighter 1
SF Objavljeno Februar 13, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 (popravljeno) pred 11 urami, Dr_Jakob pravi: Js se bom nehu z vami družit, k se še moji mopedi nalezejo slabih idej. Lihkar se mi je Peggy uscala, olja je velika luža kamorkoli pridem. Zdej mam pa na voljo dve varianti: al na silo in na brzino popravit Peggy al pa na brzino menjat gumhy na Guzziju, bemu sunac! p.s. obstaja varianta, da bom samo par litrov olja s sabo vzel, pa klinc gleda šraufanje. A sklont se, pa pogledat kero lajtungo so't miš preglodale, je pa prehud martr? hehehe Popravljeno Februar 13, 2020. Popravil SF trebor in thumper 2
smasher Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 Krawasaki je upalu... sm mislu ob 14h štartat ma v 2 urah ne uspem najt vsega... Ima kdo kakšno taborniško/vojaško posodo viška?
gusar Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 Jaz imam ene 20 kom. pribora.od vojske.
Sahbazz Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 Evo jst tud pridem gorkaj, ampak v soboto. Ima kdo kak plac v šotoru? Al moram res vlečt s sabo moj dvosobni apartma?
thumper Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 pred 1 uro, Sahbazz pravi: Evo jst tud pridem gorkaj, ampak v soboto. Ima kdo kak plac v šotoru? Al moram res vlečt s sabo moj dvosobni apartma? jaz spim ob ognju.. tko da en plac je že rezerviran.
Sahbazz Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 Ja sej če pa zažgeva šotor od koga, mava pa lahko še 4k zabavni program.
smasher Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 Kdaj je zbor na trojanah jutri?
GizmoFighter Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 pred 3 minutami, smasher pravi: Kdaj je zbor na trojanah jutri? Ob 10:00.
trebor Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 pred 7 urami, gusar pravi: Jaz imam ene 20 kom. pribora.od vojske. Hmmm, te bom ob priliki pobaral, če lahko pogrešaš dva, ker imam dva kompleta brez pribora. Drugače se bom zapeljal v Pivko in v muzeju nabavil. LP Robert
Dr_Jakob Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 Prov zanimivo je kolk krame se tko nabere na enem bogem mopedku... Kugelschreiber, thumper in trebor 1 2
smasher Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 9 hours ago, gusar said: Jaz imam ene 20 kom. pribora.od vojske. Pa prideš gor s kakšno za posodit za določen ali nesoločen čas? 4 minutes ago, Dr_Jakob said: Prov zanimivo je kolk krame se tko nabere na enem bogem mopedku... Ja krame, pa letos snega ni, kaj bo treba še vodo gor naložit? Najnujnejše imam, šop vezic, 4 piksne hrane, eno travarco, šotor in spalka so verjetno v takem stanju kot sem jih pred 3 leti zamotal na mamutih, se jih nisem upam dat testno vn iz vreče doma da ne zasmradim hiše. Bo odvijanje presenečenja na mamutih. Kugelschreiber, thumper in trebor 1 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 pred 5 minutami, smasher pravi: šotor in spalka so verjetno v takem stanju kot sem jih pred 3 leti zamotal na mamutih, se jih nisem upam dat testno vn iz vreče doma da ne zasmradim hiše. Bo odvijanje presenečenja na mamutih. Če preživimo to, nam Corona ne more nč! thumper, Kugelschreiber in trebor 1 2
thumper Objavljeno Februar 13, 2020 Opozori Objavljeno Februar 13, 2020 pred 1 uro, smasher pravi: eno travarco, šotor in spalka so verjetno v takem stanju kot sem jih pred 3 leti zamotal na mamutih, se jih nisem upam dat testno vn iz vreče doma da ne zasmradim hiše. Bo odvijanje presenečenja na mamutih. ko boš odvijal spotoma škropi s travarco.. za razkuževanje in razsmrajevanje.. tud jst sm dons odprl menažko pa je bil še lanski pasulj noter.. Kugelschreiber, Dr_Jakob in smasher 1 1 1
Dr_Jakob Objavljeno Februar 14, 2020 Opozori Objavljeno Februar 14, 2020 K ze mislis, da si dosegel vrh ogabe... ... evo nam Thumperja. trebor, maxxa in Kugelschreiber 3
DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2020 Opozori Objavljeno Februar 14, 2020 še dobro, da ne grem, bi lahko u usnju prišel aja fantje vesel pa lep pomladni dan/vikend.
Sahbazz Objavljeno Februar 14, 2020 Opozori Objavljeno Februar 14, 2020 Jst jutri štartam gor okrog kosila, s šotorom za 4 osebe ( se pravi 2 motorista ) če se komu ne da šotora postavljat, ga komot šeram. P.S. mamuti zdržte to vročino, kmalu bo noč pa bo bolj znosno. P.S.2 Veselo Valentinovo vsem.
gusar Objavljeno Februar 14, 2020 Opozori Objavljeno Februar 14, 2020 pred 19 urami, trebor pravi: Hmmm, te bom ob priliki pobaral, če lahko pogrešaš dva, ker imam dva kompleta brez pribora. Drugače se bom zapeljal v Pivko in v muzeju nabavil. LP Robert Jutri ob 10h na trojanah.
trebor Objavljeno Februar 14, 2020 Opozori Objavljeno Februar 14, 2020 pred 5 urami, gusar pravi: Jutri ob 10h na trojanah. Jutri na mamut placu. ? LP Robert
Popularna objava Snečer Objavljeno Februar 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2020 Čeprav so odsvetovali prihod, sem vseeno odšel pogledat izumrlo vrsto 14 dni priprav je bilo skoraj premalo. pri hiši se je našlo vozilo, ki ga lahko vsepovsod pustiš in ima gume Sava nevarne razmere za hojo (sem se moral fejst potrudit, da sem lahko slikal led prvo po grebenu, v ozadju pa že dim iz tabora Mamutov...lahko da je tudi TEŠ, ja takšno barvo dima, če kuriš milijarde pot je bila na trenutke zahtevna, kasneje se je ugotovilo, da poteka od izvira reke Pake navzdol prihod do ceste in v bližini tabor za temi drevesi nepripravljeni Mamuti takšen pogled je bil danes iz tabora Mamutov, izjemno jutro in dopoldne po jutru se dan pozna sprejem je bil lep, pogostitev tudi, vendar se nama je z exyamaha fahrerhem mudilo svetla točka v taboru, zanimivo je bilo, da ni bilo niti enega bmwja, čeprav so letos bile najlažje razmere sicer pa je danes bil lep dan in že so harali projektili, po tem kar sem videl, bo žalostno... v glavnem, namesto da bi mi dali jesti na žlico, sem jih dobil z žlico sicer pa udeleženci precej mirni po petkovi valentinovi noči...hm...ok s kolegom sva se zahvalila, pustil sem prispevek (šele doma videl, da je bil bankovec za 500)... pot nazaj je odkrila izvir itak da sem pil proti vozilu od mamuta že ni spominek em,,, : ok , 200m vertikale sem preplezal... mamutove solze Ni3ous, markII, SF in 12 others 13 1 1
DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2020 Opozori Objavljeno Februar 15, 2020 tut Mamuti niso več kar so bili Si nabral zvončke? Mavti 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se