Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2017 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift. Una in Buki (Una in njeni slapovi) 3-4 dnevni trip po želji, z ogledom lepot reke Une in Martin broda in okolice Krogec, ki ga opraviš lahko mimogrede tudi za vikend. Poln naravnih lepot, dobre hrane, vode in slapov. Tokrat ni kompleten trio čelos, je samo olepšan (+bejbe) duo čelos. Najprej nekaj tehničnih nasvetov za pakiranje. Da zgledaš fukiš na motorju ne smeš imet stranskih kovčkov. Zadeve je potrebno stisniti v centralni kovček in tank torbo. Kar je viška se spakira takole: dan1 cca 300km En lep dan si spomnimo, da gremo do Bihača in okoli. Telefonsko se dogovorim s Hanko in je rešeno. Soba+kupatilo in to je to. Časa imamo na pretek in se dobimo v Postojni na OMW, nato pa lagano preko Senja do Bihača. Lušna cesta šiba iz Senja in tik tak smo pred mejo. Brez makedama tudi tokrat ne gre (pa še kok ga bo, sam nism vedu ) po končanem makedamu še nekaj popadljivega cestninskega nadzora. Malce slalomiramo, v glavnem pa pazimo, da nas ne ugriznejo, oziroma, da Kmetu ne ukradejo superg z motorja. Pred Bihačem si ogledamo še avtohotoni bosanski Stonehenge Prjatu pa takoj zabluzi na sam vrh ko se razpakiramo sledi lov za hrano, Kmet, ki je zadolžen za ta sektor odlično opravi svoje delo, vmes me pa zmerja s Papučarjem ob vodi itak pa polna miza se nadaljuje... MARE 65, KyoKon, Kmet2 in 14 others 17
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 dan 2. Bihač-Štrbački buk-Martin brod- Orešelj-Bihač cca 200km Ful turistično opremljeni, kavbojke pa superge, se po odličnem zajtrku odpravimo proti prvemu pointu - Štrbački buk. Nisem še trenil z očmi, in že sem bluzil po makedamu. Sicer me je Kmet predhodno pogledal, a meni je bilo že gladko, makedam ko makedam, jebiga Kr med vožnjo obrnem šponar na vzmetenju, pa je boljše, trekšn do konca, pa gre še bolje. Nekih 10 kmju bom pa že zdržal Kmet kmal uide, midva z mojo pa lagano. Ko prispeva se Kmetica že predaja romantiki. sparkiramo... in hajdi na ogled s Kmetom takoj vklopiva umetniško žilico. En in isti slap na sto in en način: Kmal pa nama v oko padeta dve luštni ritki Takoj se ponudim, da jima naredim servis: a dečve ko dečve ne mulirajo, raje se obešajo na naslednjega tipa, sumim da ma zihr kaj prstov vmes napis na majici: No, na koncu pa le privolijo v en "group" photo makedamski prah je potrebno sprati: pa že nadaljujemo proti Martin Brodu. ko se mi prijatelj spomni, da bo izigraval Evil Kanivela Vseeno na koncu ugotovi, da je pa le mogoče predaleč do drugega brega, ter da nima s sabo osebne in na Hrvaško ne sme kar tako. V Martin Brodu spet škljocamo foune in aparate: pa spet vleti ena faca: še dobro se je nisem otresel, ko zagledam Jean Claude Van Damma Ima svega i svašta u Bosni Vzamemo si kako urico za pavzo, kava sok, ne vem nekaj za v usta, pa naprej gledat vlak, kjer je bilo med 2 svetovno vojno poveljstvo partizanov oziroma Titov voz. Vse skupaj že prerašča zgodovina žbun in umazanija povsod, zanemarjeno , še table ni na cesti. Pa sklenemo, da zadevo malo popestrimo. Namestimo vlakovodjo: dodamo Proletarke: pa dva uber solderja/partizana v zaščitni opremi: in kompozicija lahko odpelje se nadaljuje.... C eagle, Pepper, Gonca in 19 others 22
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 14, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 14, 2017 Dan se preveša v večer, Kmetov nos pa že išče lokacijo prehranjevanja. Spet je zadel v nulo večerjica pade dobesedno ob tejle vodici: Za večerno zabavo pa nabavimo še malo lokalnih dobrot: se nadaljuje... Toncek, Kmet2, Frenk 67 in 20 others 23
GO_Tomi Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 18 hours ago, DAMI34 said: Zgleda kukr da bi mini pršut spakiral izibajker, DXR16, Kmet2 in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 dan 3. Bihač- kostelski buk - grad Ostrožac in krogec po selima ter spet makedamu, pa nazaj cca 120km Lačni nikoli ne štartamo, zato je skoraj nesmiselno, da spet hrano tule flikam. Prva pavzica je kmalu pri Kostelskem buku: pa še reklama za TWIX in dva oslička eden od njiju se takoj zaljubi v velikonočnega zajčka ne, ni ga pojedu, brez panike Par minut naprej pade par lepih ovinkov in na vrhu hriba grad Ostrožac. mahnemo jo na potep Kamniti kipci vsepovsod, ki kar kličejo po uganjanju norčij očitno jo je nekam zatiščalo Kmet rad zgleda pametn jaz mam pa najraje luknje, o bejbah v ozadju pa ne bi diskutiral Ne me vprašat kako sm gor zlezu, a sem!!! Na koncu pa še puncam demonstrirava kako se stvarem streže!!!! Dost norčij, gremo še mal naprej pogledat gotiko in grotesknost zapuščenih stavb Nadaljujemo po začrtanem planu, vmes Kmet najde potko do vode, kjer upalimo par romantičnih Tukaj je izrekel naslednje sladke besede: draga, če boš pridna, ti bom takega kupil sam drugačne številke bo mel pri strani. Takoj ga je nagradila s poljubom Naslednji par je pa bolj zasanjane narave Dost romantike, gremo dalje in v prvem kafiču sledi posodobitev stanja na vseh živih možnih družbenih omrežjih spet nadaljujemo ob vodi, buki tu in buki tam naprej bolj monotonija kot ne, ceste nikakve, slik ni, no ena sposojena. spet je kar nekaj kilometrov makedama in ko pridemo popoldan v Bihač je veriga na mojmu SXu 2x bolj debela kot original. Ni druge kot na prvo avtopralnico, pa pranje mopeda, predvsem verige. Popoldan preživimo v lenarjenju, mazanju verige in družinskih obveznostih Zvečer pa v mesto na odlično večerjico. se nadaljuje.... KyoKon, Dark, ALEŠ M in 14 others 17
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Februar 15, 2017 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 dan 4 povratek domov preko jadranke cca 420km A preden nalimam še tistih par slikic, ki so ostale, še ena nočna zgodbica, pravzaprav "situacija" bi se reklo. Sredi noči nas zbudijo podobni zvoki zlo intenzivno nabijanje in cviljenje: Dva Slovenca (pa ne midva s Kmetom) sta nekje snela domačo Pouličarko in nabijala, kot da se jima gre za lajf. Pijani vsi trije, a baba se drla, kot da jo iz kože stavijo. Tok glasno, da smo se vsi zbudili. Skočim k oknu in se zaderem: dej jo, raztž jo....sam še smeh sem slišal in neko floskanje, pol pa mir. Kmet zjutraj vstane stopi na balkon v gatah in se nekaj preteguje, ko mu sosed zraven nas pravi: Sram te bilo!!! Kmet pa čukasto nazaj: Pa nisem bil jest tok, tudi zadnji dan/noč je bila zabava. Počasi spakiramo domov, ker je čas zaokrožimo preko Ripača in Gračca do Paklenice in počasi domov. V Jablancu naredimo še pavzico, pravzaprav še marsike drugje in izlet zaključimo. Lahko samo še napišem: Bosna je lepa!! The end C eagle, Slow, Joker in 17 others 19 1
izibajker Objavljeno Februar 15, 2017 Opozori Objavljeno Februar 15, 2017 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: ...in izlet zaključimo. Lahko samo še napišem: Bosna je lepa!! A nimajo oni tut eno tako krilatico: J***š zemlju koja Bosne nema DAMI34, mladench in Pepper 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se