nejc74 Objavljeno Februar 22, 2020 Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 Sem bil danes ravno v Zurichu pa sem skočil še na sejem. Sem bil na njemu 5 let nazaj, pa je tudi letos še vedno ista revščina, kljub temu da je motoriziranje v Švici izredno popularno in zanj zmečejo precej denarja. No par kul stvari je bilo, recimo Ducati Scrambler Desert X, prototip: Goriva bo očitno dovolj, bo pa tankanje zamudno. No, meni definitvno simpatičen koncept, ki me spominja na HP2 enduro, iz časov ko je BMW še znal skonstruirat kaj več kot konfekcijo. No, Ducati Streetfighter je definitno Švicarje bolj privlačil: Bostjan L, skalar36, GregorM in 3 others 6
nejc74 Objavljeno Februar 22, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 Električni motocikli očitno dobivajo zagon, je bilo vsaj ene pet razstavljavcev, nekateri obljubljajo testne vožnje spomladi: Kljub vsemu mi je motor brez ročke za sklopko malo hecen Kawasaki gre po sledi bemfle in bo na z900 obesil vse kar se bo dalo: MiNa, DAMI34, Joker in 4 others 7
nejc74 Objavljeno Februar 22, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Februar 22, 2020 (popravljeno) Me je pa pozitivno presene til Fantic Caballero, Kitajec ki se poskuša izdajat za Italijana, vendar je ostal (verjetno nenamerno) točno tisto kar poskušajo biti številni novodobni retro Evropejci, simpl, lahek in relativno poceni se opravičujem za bedne fotke, samo sem ga vseeno moral dat sem, ker je tako luštno simpl. Popravljeno Februar 22, 2020. Popravil nejc74 GregorM, DAMI34, thumper in 3 others 6
mladench Objavljeno Februar 25, 2020 Opozori Objavljeno Februar 25, 2020 @nejc74 streetsfighter je malo bolj nag tist superlegera v4
nejc74 Objavljeno Februar 25, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Februar 25, 2020 ah, thx, res je streetfighter je brez oklepov. Hecno, na fotki se sicr ne vidi, vendar je bila nad tem razstavnim prostorom zastava z napisom streetfighter
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se