Climber Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 Pride kdo danes na tromostovje? Se mogoce dobimo v bike baru v Siski in gremo pol skup tja? LP Climber Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 jaz bom sigurno tam zvečer (zeleno sedmico mam), če bova pa sama, bova pa kakšno na račun naših forumskih žensk rekla...za na prešerca pa-upam da bo kaj cajta Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoolo Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 V Šiško se bom ziher prikotalu, za tromostovje pa ... nebi vedu. Drugač pa: Drag star classic 650, črno-siva kombinacija. In ja se vidmo. ***** Come in peace or stay at home! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 Jaz pridem direkt na Prešerca tam med 8 in 8.30 Lahko gremo pa pol skupaj al v Bike-a, če je odprt, al pa v Old Twina, za katerega vem da je odprt in kar pogosto zahajam. lp uzzy Edited by - uzzy on 29/08/2001 18:22:45 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 quote: jaz bom sigurno tam zvečer (zeleno sedmico mam), če bova pa sama, bova pa kakšno na račun naših forumskih žensk rekla...za na prešerca pa-upam da bo kaj cajta green ..ti ti ti - a kar obrekoval boš in to ? .... mislim - ti pa si same črne pike nabiraš pr men ...najprej ne rezerviraš grma ...sedaj pa še to ... hmmmm .. za razmislit o kazni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno Avgust 29, 2001 Deli Objavljeno Avgust 29, 2001 ja madonca, kdaj pa mislite biti v Bike baru??? Climber, ko si me poklical, zakaj pa nisi tega povedal??? kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 Stevilcna udelezba in lobiranje so zaznamovali vcerajsnji vecer. Drugace pestro. Keep on drivin’ hard... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 ... hmmmm .. za razmislit o kazni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: ... hmmmm .. za razmislit o kazni Ja daj, kaznuj me, prosim!!!Naj bom tvoj suženj...A me boš po nagi ritki?Uh, komaj čakam-res si zaslužim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tyson Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: quote: ... hmmmm .. za razmislit o kazni Ja daj, kaznuj me, prosim!!!Naj bom tvoj suženj...A me boš po nagi ritki?Uh, komaj čakam-res si zaslužim... le pazi pazi green ..da res ne prebudiš vse tiste žlehtnobe v meni ...ker pol posledice kar sam sebi pripiši ... sicer pa eno vprašanje - imaš fajn natreniran gluteus maximus ? ... da vem katero šibo vzamem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 O barbwire, vidim da si za vroče!Res sem bil poreden-zame si boš mogla čas vzet...za vprašanje ti pa ne morem povedat ker mi moraš najprej prevest, ker če je to na kar mislim-ali pač ni (poizkusi tu-ali pa na E-mailu).Karkoli že je, itak mi ne moreš na besedo verjet, ker odgovor je DA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 heheh ... zakaj bi ti pa morala na besedo verjet ? ..a preverit pa ne smem ali kaj ? .... .... in da ... natreniran gluteus maximus ...je po domače povedano lepa , napeta ritka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: ..a preverit pa ne smem ali kaj ? .... .... in da ... natreniran gluteus maximus ...je po domače povedano lepa , napeta ritka pa jaz sem kot narisan zate-kar pravljica na dveh nogah mi reci!A preverit?Z vsem mojim dovoljenjem-ob prvi priliki!Aja, pa ne zdaj kaj na mail pošiljat, ker me ni doma! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 deca,se enkrat ZA TAKE BEDARIJE JE HORMONC! ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 mah, saj ata Ice ma prav!Je pa res da so prepovedani sadeži najslajši...Sicer mu pa paše brati-je baje ceneje kot pa 090-linija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 090 so cenejse kot 0180. in pa sploh: od tega se se zbuditi ni vredno,kam sele brati. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 quote: 090 so cenejse kot 0180. in pa sploh: od tega se se zbuditi ni vredno,kam sele brati. ----------- at 200 mph you have no friends ja vidim, po 2900in še nekaj sporočilih se mi zdi, da sploh spat nisi šel kdaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 oooooooh,jaz spim zelo dobro,pogosto in dolgo.in vcasih sem celo na motorju.to je za tysona,da ne bo rekel,da nimam motorja. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 Ok Ice, taj pa vsaj priznaj, da z enim tankom bencina čez celo sezono pridešA sploh veš, da se je bencin podražil-midva bi se mogla raje o škodljivosti monitorja, pa o vzdrževanju oz. nadgradnji računalnika pogovarjat...recimo da si ti računalniški, jaz pa motoristični guru!A se strinjaš, al boš vztrajal kot motorist?Ker če boš, morma enkrat eno turo udarit, da vidim če še tako dobro voziš, okt "četaš" na forumu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 green zguceno.o racunalnikih itak nimam pojma.se manj kot o motorjih. da se cene benca nakam cudno visajo mi je enkrat,tako mimogrede,padlo na uc,samo nisem posvecal prevec pozornosti.kaj ces,nekateri pac sparamo. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
green Objavljeno Avgust 30, 2001 Deli Objavljeno Avgust 30, 2001 Ice, a lahko skupno vožnjo nazaj vzamem?Ker beseda "gučati" me je nekam na Madžarsko mejo pripeljala.Če si res od tam, zna to biti dolga pot...Ker verjetno je potem do tebe še:kakšnih 30km po makedamu navzgor, pa gondola, nato te pa še orel ponese... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 green,tocneje sem MB + 50 km severno,tako da dalec od H-meje. glede voznje se ti kar oglasi,da si en dan casa vzamem. ----------- at 200 mph you have no friends Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 greennnyyy... men so se zacele kr sline cediti... a lahko izberem pozo za tole preverjanje pravljice na dveh nogah ? ... če lahko potem se priporočam za kakšno horizontalno lego ... .... in pobližje preverjanje vseh pravljičnih hribčkov in dolin v tvoji pravljični deželi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 ej barbika,imas mogoce tudi kaksno drugo temo,ali samo horizontalno rinjenje? ----------- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 Zakaj bi menjala zmagovalnega konja? ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se