Barbwire Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 heheh Ice-i .... imam imam ....vertikalno rinjenje ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 Kaj je zdaj to? Čim se pojavi BW, že oživijo določeni forumaši. Madonca, nekaj se dogaja! lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 @ anubis: zacni rezgetati. @ barb: probaj se vsaj maaaaaaaaaloo majckeno drzati topicov.da ne bodo potrjeni kaksni vici o blondinkah. @ easy: se cudis? ----------- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 Ne, jaz to kar tako malo ... mimogrede preberem ... potem pa ... oblaki so nizko ... pa "gluposti pričam" ... potem pa ne vem o čem to vi ... pa malo "pi******* govorim ... P.s.: trebavasjemalozmestpress lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 ma daj no Ice-i ... zmeraj me nekaj kregas in to ... pa še podiš me tja v hormonca ...daj pol mal dvigni nivo tam pol pa pridem tudi jaz .... lp Barb Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 quote: P.s.: trebavasjemalozmestpress ze dolgo probavas,pa ti nekako ne rata prevec dobro...si pozabil,kako je bilo v vojski? ----------- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 quote: ... si pozabil,kako je bilo v vojski? ... To je že tako daleč nazaj (15 let), spomnim pa se, da AliEn pravilno razmišlja ko pravi: ... vojska je neumna stvar je treba ubijat na znak .. lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ak Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 BarbWire je za akcijo kadarkoli-24h dnevno ne glede na letni čas kjerkoli-tut na tromostovju 29.08 s komerkoli - to je pa zdej tisto o čemur se da razpravljat Ejkej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 v bistvu nisem imel tage v mislih....bolj tisto,ker so vsi zmedeni.... ----------- who dares wins Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
easyrider Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 Ja, sem imel tudi jaz to v mislih. Ali zopet po AliEnovo: ... hašiš hašiš mam u žepu in na ustnicah nasmeh, hašiš hašiš mam u žepu in prelep mi je ta svet ... lp Easyrider Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Barbwire Objavljeno Avgust 31, 2001 Deli Objavljeno Avgust 31, 2001 ja ak ... saj veš živi se samo enkrat ... sam tisto "kjerkoli" si mal zgrešil ... določena mesta imajo privilegiran položaj pri meni (e.g. moja bodoča R6 nudi vsestranske užitke - preverjeno) ...določena pa sploh ne pridejo v poštev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se