Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 PMS sindrom je hud za vsakega motorista, pa naj bo to 100 al 30000 letno prevoženih kilometrov, vsak od nas ve, da mu nekaj manjka. Zato, lahko tule, lepite slike spominov, bližnjih ali daljnih, izpred 2 dni ali 50 let, s pojasnilom zakaj vam je spomin drag, ali pa tudi ne. Komentarji na fotke sicer niso zaželjeni, čeprav bom toleriral lokacijska, tehnična in podobna "normalna" vprašanja. Na postu naj bo ena fotka, vendar pa lahko objavljate neskončno krat Naj vsem nam "korona" karantena, čimprej mine!!! Ter želja, srečno, varno in uživaško naprej. Letos, je malo osipa motoristov, naj tako ostane, tudi ko bo konec vseh ovir za prosto gibanje. Naslov fotke: ko sva se spet vrnila na motor, po dolgih letih drugačnih prioritet, gradnje doma, vzgoje in šolanja mularije, ko spet zadihaš s polnimi pljuči, daleč od normale in ponorelega sveta. Bmflar, MiNa, notranc in 17 others 20
Popularna objava domina Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 obujam spomine na moje prvo moto srečanje z jadransko magistralo definitvo spomin, ki mi bo ostal za vedno... no ali pa vsaj do Alzheimerjeve IF7, Scarabeo 500, Bmflar in 15 others 18
Popularna objava thumper Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 še dobro da nisem prestavil z lani na letos. MiNa, RobiRoberto, Scarabeo 500 in 11 others 14
Popularna objava vuk76 Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 2006 - prvic po Jadranki in prva tura po Dolomitih MARE 65, MiNa, izibajker in 13 others 16
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 Prvi moto koraki. MARE 65, DAMI34, Kugelschreiber in 10 others 13
Popularna objava gasperX Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 Prvi motor in prvic sam Mali losinj enkrat 2011 MARE 65, domina, Mavti in 16 others 19
Popularna objava MiNa Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 @SuNa in @MiNa v prejšnjem tisočletju... Lisca, Motor pa R50/5 DAMI34, izibajker, RobiRoberto in 17 others 17 3
Popularna objava MiNa Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 (popravljeno) V malo modernejši tehniki... Na pagu, Varsan, Novalja, v času, ko smo iz dopusta prinesli 24 ali 36 posnetkov in še nisno vedeli kaj je GSM še manj pa GPS . Popravljeno April 14, 2020. Popravil MiNa thumper, Erik99, Mavti in 22 others 23 2
Popularna objava raza Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 Tkole smo začel v 70-tih S tem me je zastrupil bratranec prvi nakup leta 98 In prvič resno v svet - dirka moto GP Brno 1999 MARE 65, ligenjček, thumper in 19 others 22
Popularna objava ftp Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 Naši začetki iz prejšnjega tisočletja ? skalar36, RobiRoberto, raza in 15 others 18
Popularna objava J.a.m.e.s Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 (popravljeno) Leta 2018 mi je na prejšnjem mopedu sredi vukojebine v Bosni, na motorju izdahnil stator. Boljšega časa res ni mogu izbrat. Malo po kosilu s kolegom štartava in naenkrat mi motor cukne, števec ugasne in tema (tako na števcu, kot pred mojimi očmi ). Ker je bil ravno tisti dan praznik, je bila misija nemogoče dobiti kak odprt servis, kaj šele kak rezervni del. Zato sem poklical znanca, ki je bil par vasi naprej doma, pravi da pozna enega majstra, ki šraufa motorje in ima doma delavnico. Pride z Obi prikolico, si mislim, če tu gor spravimo motor, ne morš verjet na milimetre je šlo. In gasa do majstra. Spodaj prilagam fotografije kako je vse skup zgledalo. Napetost je meril z žarnico in žičko. Najprej sem imel solzne oke, po 6-tih pirih mi je bilo že vse skup smešno. Vse skup je trajalo 5ur. Prespala sva pri znancu, zjutraj me je iz kavča pokonci vrgel model brez posluha, ki je tulil ven z rakete. Isuse kak je fušal. Se je znanec pohvalil, da imajo ponavadi v đamijah posnetek, katerega predvajajo, v njihovi vas imajo pa "v živo". Sem si mislu ubogi reveži. Delavnica... Terasa pred delavnico... Organiziranost v nulo... Revežu ni bilo nič jasno... Priklopljen na infuzijo... Tak sem se pripeljal vse do doma. Le akumulator sem v vrečko za smeti zavil da nisem zgledal preveč zajeban. Popravljeno April 14, 2020. Popravil J.a.m.e.s MARE 65, Joker, skalaprava in 20 others 18 5
Popularna objava raza Objavljeno April 14, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 14, 2020 In nadaljevanje zgodbe do "covid-19" izibajker, thumper, CINDAPP in 17 others 20
Popularna objava raza Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 Takole je začela moja hčer Da pa ne bomo pozabili in da se rod motoristov nadaljuje, med karanteno vzgajam podmladek. izibajker, vuk76, DAMI34 in 15 others 18
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 pred 14 urami, Scarabeo 500 pravi: Prvi moto koraki. Prvi začetki so bili 2006. Motor krampast, jaz pa neizkušen. Teren sva si začela širiti na Balkan in sledilo je... In zadeva se je končala leta 2008 o okvaro na najdaljš poti - tik pod Lovčenom. Takrat je padla odločitev, da nabaviva nov motor in malo močnejšega. V okvari je bil stator. Pot v Split. ligenjček, RobiRoberto, MiNa in 12 others 15
Popularna objava Thundercat Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 ligenjček, Scarabeo 500, dr.looney in 14 others 17
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 15, 2020 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 Včasih je bilo 0 slik pa ful kmjev, sedaj je mal kmjev pa full več slik Začuda, pa se je nekaj tudi našlo, še najbolj pogrešam pa mojo JAWO350 z MF oklepi v rdeče črni barvi in kvadratno lučjo. Žal je obstajala samo ena fotka, pa še tiste ne najdem. Takulele so bili pa štarti v motorizem, pa nisem mal kmjev naklepal z njim, tudi v LJ v srednjo šolo sem hodil z njim, pa mal po Istri thumper, marincspeedshop, krucymucy in 15 others 18
Popularna objava domina Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 Pogrešam takle dopust... Piana, Korzika ligenjček, MiNa, vuk76 in 15 others 18
Popularna objava KLE 500 Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 (popravljeno) Mopede (avtomatike) smo vozili kot mulci, potem pa dolgo nič... Pri 40 grem gledat eno Aprilio Pegasso, me vpraša ta ki jo je prodal, če bi se mal peljal, ja seveda bi, ampak ne znam ... Potem me je on peljal zadaj, en krog, roke so me bolele še kar nekaj časa - Pa pravi, sem mislil da bo prišel kakšen motorist , bilo veliko smeha. Potem našel KLE 500, prosim kolega da gre z mano in mi ga pripelje domov. Moji nič povedal. Pogled iz balkona, ko je ugotovila, da sem nabavil motor, težko pozabiti. No, nabavim še vso opremo, potem je bilo že bolje. Aja, še izpit bo treba narediti , seveda sem se med izpitom spoznaval z njim, lepo previdno po lokalnih cestah, zgledno z vso opremo, ni bilo nekih težav, na srečo. Potem pa berem tale moto svet, pritegnila so me predvsem potovanja. Prvo leto v Črno Goro,.., lansko leto Maroko/Z. Sahara, letos "bil" plan Kavkaz. Dodal še 1200 GS, da se moja pelje zraven, pa še kakšen pride v garažo,.. za različna razpoloženja , .... V glavnem tako dnevne vožnje kot dopusti so fenomelani na motorju. Vse teče tako hitro, škoda mi je vsakega dneva, ko se morem odreči užitkom na motorju, recimo zaradi corone,.. Uživajte P.S. Stric montiral novo ročko za sp. zavoro v Maroku Popravljeno April 15, 2020. Popravil KLE 500 izibajker, Scarabeo 500, skalaprava in 16 others 19
Popularna objava Vito23 Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 Nikoli ne pozabiš ta prve Lepih 60.000km s tem motorjem. MARE 65, izibajker, notranc in 7 others 10
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno April 15, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2020 pred 10 urami, Scarabeo 500 pravi: Prvi začetki so bili 2006. Motor krampast, jaz pa neizkušen. Teren sva si začela širiti na Balkan in sledilo je... In zadeva se je končala leta 2008 o okvaro na najdaljš poti - tik pod Lovčenom. Takrat je padla odločitev, da nabaviva nov motor in malo močnejšega. V okvari je bil stator. Pot v Split. Leto 2008, motor je pripravljen na sezono 2009. Uresničil sem svojo željo in takoj na Lovčen. Še malo po Evropi. Pa saj to ni res, motor je zopet na vleki - zopet stator. 2014 Zopet ista ekipa. In piše se leto 2016, ma grem po nov motor. Se nadaljuje...upam da ne z okvarjenim statorjem. ligenjček, RobiRoberto, Loba in 13 others 16
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 16, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2020 Zadar 13. marca 2009 ... krucymucy, izibajker, ligenjček in 8 others 11
motofrik Objavljeno April 25, 2020 Opozori Objavljeno April 25, 2020 Lani, ko sem šel iskati, kje sem predlani potegnil ribo iz morja. Luknje ni bilo več.... izibajker, MiNa, Mavti in 5 others 6 2
Popularna objava motofrik Objavljeno April 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2020 Vozi, Miško... Tu je bus bil še nevozen, lani ga je pa Dragan spravil v pogon. Mu pred leti nihče ni verjel, ampak ga je.. thumper, DAMI34, ligenjček in 9 others 12
Popularna objava mladench Objavljeno April 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2020 Tri dni dobesednega scanja dežja v romuniji, ampak en lepših spominov ALEŠ M, DAMI34, notranc in 12 others 15
Popularna objava Snečer Objavljeno April 25, 2020 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2020 2009 pomlad, Präbichl (ko se je še vozila zadaj mladench, izibajker, ligenjček in 13 others 16
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se