Andrej P Objavljeno Maj 31, 2020 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2020 Mene prehud hrup na mopedu moti. Kdo ga bo pa poslušau, če ga cel da njahaš... nejc74 in Joker 2
Lipstick Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 13 hours ago, Darko3g said: Mene pa vseeno zanima ta obsedenost s hrupom. Kako glasni pa so vaši avtomobili? Ali je tam tudi pomemben zvok motorja? Saj motorja ne vozite z ušesi ka-li? Ali gre lepše v ovinek, lepše pospešuje, bolje zavira, če je glasen? Fsega je več ...... so že davno ugotovil: no saund no power ..... DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 30% brzine doda že zvok. Ne rabiš niti diujat, pa greš hitro Mavti in Scarabeo 500 2
Darko3g Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Potem pa tole: Še bolje pa v slušalke. Tedybear, Joker, RobiRoberto in 3 others 6
Vin Objavljeno Junij 1, 2020 Opozori Objavljeno Junij 1, 2020 Ko imam zamaške v ušesih, vozim 10 do 20 % hitreje. gusar 1
Luka66 Objavljeno Julij 4, 2020 Opozori Objavljeno Julij 4, 2020 Izgleda da bomo vse povsod vse manj zaželeni......le pridi po tiho z električnim bajkom daj € in briši od kod si prišel...bolano že vse skupaj https://siol.net/avtomoto/novice/nemska-mesta-preplavili-protestniki-na-motorjih-video-529279
Joker Objavljeno Julij 5, 2020 Opozori Objavljeno Julij 5, 2020 Danes sem malo krožil po Avstriji. Tudi sam ne maram glasnih rorov. Ampak toliko in tako glasnih pri nas ne srečaš. Ni čudno, da so začeli preganjati... raza 1
Vin Objavljeno Julij 6, 2020 Opozori Objavljeno Julij 6, 2020 (popravljeno) 21 hours ago, Joker said: Danes sem malo krožil po Avstriji. Tudi sam ne maram glasnih rorov. Ampak toliko in tako glasnih pri nas ne srečaš. Ni čudno, da so začeli preganjati... Sem naletel na enega, ki je bil tako glasen, da se nisem mogel peljati za njim na okrog 30 metrski razdalji, pa to kljub temu, da vozim z zamaški v ušesih. Sicer zamaški zadušijo bolj visoke frekvence, pa vendarle. Nenormalno. Pri teh avtrijskih prepovedih mene moti samo to, da so z njimi povozili homolgacijo in to ni prav. Da pa enim motor ropota na 120 dB, pa tudi ni normalno. Popravljeno Julij 6, 2020. Popravil Vin thumper 1
thumper Objavljeno Julij 6, 2020 Opozori Objavljeno Julij 6, 2020 pred 1 uro, Vin pravi: Sem naletel na enega, ki je bil tako glasen, da se nisem mogel peljati za njim na okrog 30 metrski razdalji, pa to kljub temu, da vozim z zamaški v ušesih. Sicer zamaški zadušijo bolj visoke frekvence, pa vendarle. Nenormalno. Pri teh avtrijskih prepovedih mene moti samo to, da so z njimi povozili homolgacijo in to ni prav. Da pa enim motor ropota na 120 dB, pa tudi ni normalno. eh ta mladina občutljiva nenaglušna..
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se