Dadi Objavljeno Junij 30, 2020 Deli Objavljeno Junij 30, 2020 Ali je kdo prevozil serpentine severo-vzhodno od Riva del Garda, med mesti Arco, Rovereto in Trento? Med njimi je Monte Bondone in vsaj na zemljevidu kar nekaj serpentin! Kako vse skupaj zgleda, ali so prelazi asfaltni ali makadamski? Hvala za pomoč! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nejc74 Objavljeno Junij 30, 2020 Deli Objavljeno Junij 30, 2020 SP48? na googl maps zgleda da je asfalt Jaz sem tam pred leti (desetletji) ogromno preplezal, samo se ne spomnim toliko v detajle. So paceste precej ozke tam naokoli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Junij 30, 2020 Deli Objavljeno Junij 30, 2020 Pred leti sem se peljal tam (po točno katerih cestah se ne spomnim) . Ozke ceste, malce "zabačeno" ampak drugače lepo urejeno. Ne spomnim se nobenega makadama. Tudi prelazi (vsaj tam ko sem se vozil) niso ravno neki hudi hribi. Drugače pa imaš slike na google maps, pa poglej. lp Ps. me je Nejc že prehitel (vidim,da ima podoben "vtis" ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se