Skoči na vsebino

MACBOR - Honda? BMW? Vsega malo... JAWA RVM 500, Brixx Venturi 500, Tekken RVM 500, ...od kopij, do nelojalne konkurence, do expanzije čajna tržišča....tudi splošen čvek

Priporočene objave

Objavljeno
pred 49 minutami, Snečer pravi:

čakaj, da janša Kove kupi za sineja, boš prec v vrsti

To je tema o Kove in ne mešaj politike v to temo. Za to obstaja druga tema in tam komentiraj svoje neokusne poste. Ne delaj iz sebe bedaka. 

• Hvala 2
  • Haha 1
Objavljeno
pred 1 uro, vandrovec pravi:

če ni drugih objav na forumu je normalno, da vsi to beremo in streljamo kar pač streljamo...zakaj ne pišete več o Kawasakijih? Tisto je preveč poznano, ni zanimivo...kot prežvečene prostitutke, Kove je pač sveže "meso" 🙂 In menda bodo še hitreje kot KTM streljali nove modele 

Če nimaš nič pametnega za pisat, se raje vzdrži in prebiraj vsebino tistih, ki si Kove lastijo. Če pa te kaj zanima, pa le z vprašanjem na dan in lastniki Kove ti bodo rade volje odgovorili in te informirali o tem, kar te zanima. Bo šlo?

Objavljeno
5 minutes ago, bladerunner said:

tam komentiraj svoje neokusne poste.

Ma ti si res pol pismen, ne? 

5 minutes ago, skalar36 said:

Res se veselim, da bo 350 tka prišla na trg. Bom kupu še 800tko na 19" kolesih. Bo zih keuj popusta :)

Do takrat pa se enga voge preveri, bos mel reference za vse premium kitajce. 

Objavljeno
pred 1 minuto, Kugelschreiber pravi:

Ma ti si res pol pismen, ne? 

Ti pa očitno nepismen?

Objavljeno
pred 22 minutami, bladerunner pravi:

Če nimaš nič pametnega za pisat, se raje vzdrži in prebiraj vsebino tistih, ki si Kove lastijo. Če pa te kaj zanima, pa le z vprašanjem na dan in lastniki Kove ti bodo rade volje odgovorili in te informirali o tem, kar te zanima. Bo šlo?

Te morajo kitajci fejst napenjat, ker prihajajo izpod zvezde :)

401750624-656642123124114-1603485650407456969-n_orig.jpg.dac43c68788fb56c84269bf5fd795891.jpg

komunajzarji prihajajo v velikem slogu

Objavljeno
pred 40 minutami, Kugelschreiber pravi:

Do takrat pa se enga voge preveri, bos mel reference za vse premium kitajce. 

Ja. 900 zgleda kr premium. BMW pod drugo značko.

Objavljeno
3 minutes ago, skalar36 said:

Ja. 900 zgleda kr premium. BMW pod drugo značko.

Mnja. Ne vem. Edini kitajc de (meni) zgleda, je tvoj cf. pa macbor/jawa/kove 500 (mi) je tud sprejemljiv.  Ostali so mi bol boga mati. Morini, qj, beneli, voge in kove 800 mi vsi padejo v gs kategorijo. Mami je lep, drgac pa ga mors met rad. Govorim o formi, ne o izdelavi. Voge je leps narjen kot morini in beneli. 

Objavljeno (popravljeno)
pred 19 minutami, Kugelschreiber pravi:

Mnja. Ne vem. Edini kitajc de (meni) zgleda, je tvoj cf. pa macbor/jawa/kove 500 (mi) je tud sprejemljiv.  Ostali so mi bol boga mati. Morini, qj, beneli, voge in kove 800 mi vsi padejo v gs kategorijo. Mami je lep, drgac pa ga mors met rad. Govorim o formi, ne o izdelavi. Voge je leps narjen kot morini in beneli. 

Jest sm velik pogledu na temo V 900. Zlo zanimiv motor. Ni tok slabo narjen. Res vecina pravi, da je CF boljše plastike. Če bi Voge mel prednje kolo manjše, bi bil krn v izbiri

Tko pa 21" col spredaj raje vzamem kove. 

Resnično čakam, me močno zanima 350 tka z dvema cilindroma. Mal bolj "soft" endura. Če bo š3 teža nizka. Cena itaq bo. Sploh v prihodnjih letih, k folk nav več tok divje nakupoval...

Popravljeno . Popravil skalar36
Objavljeno
pred 1 uro, Snečer pravi:

Te morajo kitajci fejst napenjat, ker prihajajo izpod zvezde :)

401750624-656642123124114-1603485650407456969-n_orig.jpg.dac43c68788fb56c84269bf5fd795891.jpg

komunajzarji prihajajo v velikem slogu

Vedno in znova dokazuješ, da nisi sposoben normalne in argumentirane komunikacije. V nobeni temi tega foruma. Vsebine tvojih postov kažejo izjemno frustrirano osebnost. Zresni se fant. 

Objavljeno

Pa še nekaj @Snečer, niti ni pomembno kdo je Kove naredil, pomembno je, da gre po pisanju in testiranjih mnogih za zelo kvalitetne izdelke te znamke, ki so si v tem segmentu podredili konkurenco, ker je očitno zaspala na preteklih lovorikah. Samo to je pomembno. Dvomljivcem v kitajske izdelke pa samo svetujem, da si odstranijo plašnice, ki jih samo omejujejo v dojemanju realnega stanja.  

Objavljeno
pred 6 urami, bladerunner pravi:

Pa še nekaj @Snečer, niti ni pomembno kdo je Kove naredil, pomembno je, da gre po pisanju in testiranjih mnogih za zelo kvalitetne izdelke te znamke, ki so si v tem segmentu podredili konkurenco, ker je očitno zaspala na preteklih lovorikah. Samo to je pomembno. Dvomljivcem v kitajske izdelke pa samo svetujem, da si odstranijo plašnice, ki jih samo omejujejo v dojemanju realnega stanja.  

Tako, da zaenkrat nisem interesent znamke o kateri je tule govora. Vendar pa sem zgrožen, ko prebiram poste nekaterih analfabetov, ki Kove niso videli niti od daleč, vedo pa več od tistih, ki si ga lastijo in so z njim prevozili že ogromno št. km. Jaz npr. nimam mnenja o Kove, ker ga nisem nikoli vozil, vendar verjamem tistim, ki si ga lastijo in pišejo iz lastnih izkušenj o lastnostih tega motorja. 

Vernik :)zgrožen sem

Objavljeno
pred 1 uro, DAMI34 pravi:

Sicer sem prekleto razvajen in hočem še mal več,

Za razvajence z dnarjem je SAMO ENO IN EDINO 1300 kotalo iz švabije. :lol1:

Pocen in lahki kitajčki so za nas penziče :naughty:

Objavljeno
pred 4 minutami, MiNa pravi:

nope, to je za take brez domišljije (najdražje za pred gostilno). Za take, ki točno vemo/vedo kar hočejo je en kup izibire. Za take, ki jim je pa vseeno, je spet en kup (poceni) izbire.

Objavljeno
pred 1 uro, Kugelschreiber pravi:

Ma je res treba 2 cilindra za manj kot 500ccm? Se ne spomnim da bi vozil, predstavljam si pa tud ne. 

Dollarphotoclub_47987765.jpg.4816a60ddb72958dc3ffb2c11f501006.jpg

Objavljeno
1 hour ago, DAMI34 said:

(najdražje za pred gostilno).

Jest hodm v slascicarne ne v gostilne,kva pa zdej,a isto vela pred slascicarno?Domislija mi kar dobr dela,ko vidm kaksno dobro tocn vem kaj bi ji naredu. 😁

Objavljeno
pred 17 minutami, luxsa pravi:

Jest hodm v slascicarne ne v gostilne,kva pa zdej,a isto vela pred slascicarno?Domislija mi kar dobr dela,ko vidm kaksno dobro tocn vem kaj bi ji naredu. 😁

3 vrste kupcev obstaja:

1. grupa, ki kupi kar rečejo prijatli, ker pred gostilno mora biti viden status. Tule v tem primeru je že GS1250 neprimeren. Torej ni domišljije, se kup kar je potrebno.

2. grupa, ki ima natančno

a. razdelan plan kaj in kako hoče, ter za okvirno denarja in od tega ne odstopa+

b. še vedno del plana, kjer se lahko gre kompromis, torej kubiki od do, konji od do itd..

V tole grupo prav tako spadajo lastniki gs1300, ki vedo zakaj so ga kupili

3. grupa,ki ima natačno in samo eno potrebo:

čimcenejši mora bit, pa da ma dve kolesi in žlajfe

Kje se bo kdo našel mi je čisto vseeno, pa kaj si bo kupil tudi, saj se bo on s tem vozil, ne pa jaz. Spoštujem vse tri grupe enako. In če smo že pri tej klasifikaciji, KTM790 adv sem kupil pod točko 3 :P, se mi je dopadel in sem ga vzel. Huse pa ne. Je bila točka 2. Za točko 1 nimam dnara, pa po gostilnah in slaščičarnah ne visim :P

Objavljeno
pred 18 urami, MiNa pravi:

.

"Deutschland über alles" :kva2:

.... že od nekdaj zlorabljen izraz :eek:

ps.

... sicer pa ... še "mal", pa grem tud jest u penzijončk ... in se postavim v vrsto za kakšn kinderjajčk :D

• Haha 3
Objavljeno
pred 27 minutami, pik1 pravi:

ps.

... sicer pa ... še "mal", pa grem tud jest u penzijončk ... in se postavim v vrsto za kakšn kinderjajčk :D

pa sj boš dobil odpravnino, valda bo zneslo za 1300 :P

al pa za Kove.

Objavljeno
pred 43 minutami, DAMI34 pravi:

pa sj boš dobil odpravnino, valda bo zneslo za 1300 :P

al pa za Kove.

.

... 1300 je itak grd ... :eek:

...  kinderjajčk Kove je pa plastik fantastik :dry:

... ampak, ja .... nikoli ne reci nikoli :OK:

• Haha 3
Objavljeno
pred 58 minutami, DAMI34 pravi:

al pa za Kove.

Me skrbi ker preveč posnemajo KTM in njihove probleme z odmičnimi. Japonci so bolj zanesljivi 🙂

Objavljeno
pred 6 minutami, vandrovec pravi:

Me skrbi ker preveč posnemajo KTM in njihove probleme z odmičnimi. Japonci so bolj zanesljivi 🙂

.

... vem :dry:

Objavljeno
pred 22 minutami, vandrovec pravi:

Japonci so zakon. No, pa kkšn nemc :P

Kove pa vsaj kar vem, ne posnema problemov Ktmja, prav tako ne CF.

Ampak ja, lej moj nasvet, stran roke od vsega, k je sam mal podobno ktmju. Nkol ne veš kakšne odmične se skrivajo pod pokrovom 🤪

ps. jaz pa mogoče spet kak ktm vzamem, ko bodo cene padle. En bo za vozit, drug pa za kose :P

Objavljeno
Ob 23. 12. 2024 ob 19:22, bladerunner pravi:

Vendar pa sem zgrožen, ko prebiram poste nekaterih

Se absolutno strinjam....nekaterih "pogumnih" posameznikov ni tolko v hlačah, da bi pokazali svoj obraz, se pa v svojih primitivnih komentarjih spuščajo na podn nivo osebnih žalitev ljudi, ki jih ne poznajo, le zato, ker imajo ti drugačno mnenje, v tem primeru o tem čudežu s kitajske, le še tema politika dosega tak "vrhunski komunikacijski" nivo, ki ni sprejemljivo v neki razviti, svobodni družbi in kulturnem svetu, vsak ima pravico do svojega mišljenja......eno je zafrkancije, ki prinese nekaj smeha, povsem drugo pa osebne žalitve od nekoga, ki "nima obraza"..... nek nivo komunikacije je potrebno ohraniti, za kar bi morali adm poskrbeti, očitno pa tudi tu ni enak meter za vse.....

Objavljeno
pred 17 minutami, Luka66 pravi:

Se absolutno strinjam....nekaterih "pogumnih" posameznikov ni tolko v hlačah, da bi pokazali svoj obraz, se pa v svojih primitivnih komentarjih spuščajo na podn nivo osebnih žalitev ljudi, ki jih ne poznajo, le zato, ker imajo ti drugačno mnenje, v tem primeru o tem čudežu s kitajske, le še tema politika dosega tak "vrhunski komunikacijski" nivo, ki ni sprejemljivo v neki razviti, svobodni družbi in kulturnem svetu, vsak ima pravico do svojega mišljenja......eno je zafrkancije, ki prinese nekaj smeha, povsem drugo pa osebne žalitve od nekoga, ki "nima obraza"..... nek nivo komunikacije je potrebno ohraniti, za kar bi morali adm poskrbeti, očitno pa tudi tu ni enak meter za vse.....

Ni za vse isto ne. Glede na to da so določeni tukaj ki so že kar nekaj stari bi lahko imeli nek nivo. Pa ne. Jaz držim vseeno respect naprej. Moj obraz,mene ali vse okol tega je pa vsak dobrodošel da pride povedat v obraz. No pa saj se ga najde na netu....

P.s. poleg večine imam pravo ime za nickname 😉

• Všeč mi je 1
  • Haha 2
Objavljeno

Tema je splošen čvek...lahko tudi osebno izkaznico predložim, če je potrebno ...če koga že napisane besede preveč prizadenejo?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!