Popularna objava Tex Objavljeno Marec 27, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2021 Smo skočili do logarske in nazaj. 2019ga sicer do Zadra in nazaj, ampak ok, tudi to ni blo slabo .. dež bil napovedan, pa ga ni blo .. pasalo pa je ko %#%$^#$$^#% .. Ps: Novo Tepanje, po poti nazaj so motorista nalagali v rešilca .. ni bilo videti kaj hujšega, upam, da tudi v resnici ni bilo .. ? Scarabeo 500, MiNa, maus in 18 others 20 1
car_freak Objavljeno Marec 27, 2021 Opozori Objavljeno Marec 27, 2021 pred eno uro, Grut pravi: učer sva s frendom bruhnla iz kamnika na kufe v big star,prou orgazmično je blo pu 6 mescih pit kufe uzun na terasi,pol pa prot osilnici,na medvedje ride,gor,dol,gor dol,pol je bla pa že kriza k so bli tm policaji in vojska.... tam srečal MiNa sam da tega še nisem učer vedu,da sta ona dva,sem ju pa pozdravu ... pol pa nazaj u center evrope - kamnk ... Zgleda da nas je kar nekaj ki smo bili včeraj pri Medvedovih na obisku ? MiNa, Grut in SuNa 2 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 27, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 27, 2021 Samo toliko km za ta mesec Marec,pa bencinske pumpe sedaj zapirajo prej kot mi doma kure car_freak, RobiRoberto, bajkr88 in 11 others 4 10
Satao Objavljeno Marec 28, 2021 Opozori Objavljeno Marec 28, 2021 še enkrat poskusim tole pripopat....26-03-2021 RobiRoberto, Joker, MARE 65 in 5 others 7 1
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Marec 29, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 29, 2021 Sem v soboto tud jest postavu smučke v kot in zvleku dvokolesnik ? En opravek v Lj pol pa nism mogu tko ostro nazaj obrtn in sm naredil ovinek čez Trojane in skozi Tuhinjsko proti domu. lp Aleš MARE 65, ftp, DAMI34 in 17 others 17 1 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Marec 30, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 30, 2021 Počastu sm se z Nindžo ? Tim Š., IF7, kaizer in 18 others 18 2 1
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Včeraj po nujnih opravkih in 250 km Lp, n Quest, ALEŠ M, IF7 in 17 others 19 1
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Danes na šiht. Temperatura od 1-4.5 stopinj n_majk, Satao, Tim Š. in 16 others 17 1 1
Popularna objava skalar36 Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Dvodnevno iskanje novih poti in vtisov po Gorenjski. Tedybear, Luka66, IF7 in 18 others 20 1
raza Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 (popravljeno) A si se to po Mežaklji vozil? (druga slika v ozadju Karavanje) Popravljeno Marec 31, 2021. Popravil raza
skalar36 Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Druga slika so noji, slikani v Butajnovi -polhograjsko hribovje. Tretja slika kjer sem slikal gore je nastala, ko sem se dvigal iz Tržiča, Dolžanove soteske, Jelendola proti neki planini, sm pozabil kako se je imenovala. Itak je samo 1 pot. Tam pri razcepu kjer je pisalo, da je do Zg. Jzerskega 18 km, sem šel levo. Ampak je bila vmes sečnja lesa. Naslednjič-ko izgine led, grem po isti poti do Jezerskega, za enduro motor res zanimiva cesta. Slike pa... škoda da slika ne pokaže realnega stanja. Lepote brez primere! Grut, DAMI34, MARE 65 in 3 others 6
Scarabeo 500 Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Današnji vtis. Nova guma. Prejšnja mi je držala krepko več kot leto dni, saj ne morem verjeti. Le koliko dni mi bo držala sedanja. notranc, Mavti, MiNa in 3 others 2 3 1
Popularna objava ligenjček Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Zaradi priprav na motoristično sezono je mejni prehod radlpass zaprt, hvala za razumevanje ? amateur, Tim Š., RobiRoberto in 11 others 13 1
Tedybear Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 pred 3 urami, skalar36 pravi: Druga slika so noji, slikani v Butajnovi -polhograjsko hribovje. Tretja slika kjer sem slikal gore je nastala, ko sem se dvigal iz Tržiča, Dolžanove soteske, Jelendola proti neki planini, sm pozabil kako se je imenovala. Kofce al pa Pungrat.
skalar36 Objavljeno Marec 31, 2021 Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 pred 9 minutami, Tedybear pravi: Kofce al pa Pungrat. Ne, še naprej od racepa za Kofce. Precej naprej po makedamski poti. Tam gori nekje v gozdu (naj te ne skrbi, cesta je čist legalno prevozna ) je pisalo odcep za Kofce 8km v smeri proti Tržiču. Sm bil kar globoko not v globeli. Pa vedno si sam pri sebi rečem "sej se bom zapovnu" pol pa zmer pozabim Slikam pa full mal, k se mi ne da rokavice gor pa dol. Kar se mi zdi lepo, da delim z vami, ampak kot rečeno škoda da slike ne pokažejo prave pokrajine, ker bi potem več poslikal. Rad grem malo z motorjem raziskat, ker radi obiskujemo takele hribe z družino, pa grem z motorjem gledat kakšna je cesta, ker ženo skrbi za nov avto. DAMI34, kaizer, MARE 65 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 pred eno uro, Scarabeo 500 pravi: Današnji vtis. Nova guma. Prejšnja mi je držala krepko več kot leto dni, saj ne morem verjeti. Le koliko dni mi bo držala sedanja. najmanj 2 do 3 korona zapore Mavti 1
Popularna objava raza Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 (popravljeno) Dons sem preveril mejne prehode na zahodu. Korenjsko sedlo zaprto za ves promet. Na avstrijski strani dva vojaka stražarita prehod. Prisotni tudi naši polcaji, stražijo frišop! V Ratečah imajo naši bazo pod šotorom, na italjanski strani ni bilo videti žive suše. S tega dela poti slik ni, saj se ne spodobi to slikat! V Planici bi naši orli lahko še treniral, saj je velikanka še v odličnem stanju. Smučišče v Podkorenu kljub metru snega prazno, naprave v mirovanju. Zgleda, da majo denarja dovolj, Vogel pa poka po šivih od navala. Preveril včeraj. Pa še obisk Vršiča. Kar nekaj prometa, na štirih in dveh kolesih. Vreme pa kot v pravljici. Popravljeno Marec 31, 2021. Popravil raza bajkr88, ALEŠ M, Scarabeo 500 in 24 others 26 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 mal sem se potepal... 475 kilometrov, ni slabo za "študentski" motor in penzionista SuNa, n_majk, Akito in 26 others 27 2
Popularna objava Snečer Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 Danes sem koristil lanski dopust, tisti 1 dan, ko lahko napoveš tik pred zdajci Penzjonera sem srečal, @MiNamalo sva te čakala, a zgleda te je letalo potegnilo. Si imel pa zelo podoben program. V glavnem. Zjutraj je zgledalo tako: Relativno nevaren dan, zaradi nervoze, ker Ivan jutri zapira, še bolj pa zaradi penzjonerov, jih je bilo kar nekaj na cestah + vlka noč. Letos sem se prvič odločil, da grem na moto žegn. V Novem mestu pravo prometni kaos, romsko naselje pa ima novo kolesarsko stezo lepo so jim uredili, kapo dol lol Mirna Peč, samo zame nato je bilo kar nekaj prašnih vložkov, bom vsaj vedel, zakaj bom čistil Ob Kolpi videl prizor, kako so imeli postrojene migrante... Nazaj grede sem hotel še pozdraviti prijatelja @Kmet2 pa se v Kočevju nisem znašel, ker je bila očitno neka tekma na relaciji Kočevje-Dvor. malica v bližini, kjer ... tudi danes je nekoga tam snelo, so policaji merili ... za nagrado, ker vozim prave gume, sem dobil darilo ah... in še supoharni podatki (malo je bilo potrebno skrajšati...) nov rekord z Versačem, 190,4 kmh po gps... pentlja je pomenila obisk... Scarabeo 500, raza, Satao in 23 others 24 1 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Marec 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 31, 2021 (popravljeno) Je bilo treba pod večir še nujno po nekaj v trgovino pa sem lahko še malo popravil marčevsko število kilometrov pa preveč sem se oblekel ne moreš verjet Popravljeno Marec 31, 2021. Popravil Mavti amateur, Grut, Satao in 10 others 11 1 1
Popularna objava linoldi Objavljeno April 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2021 Sem se šel pa še jaz pred DC-3 slikat (bombnik z bombnikom)? Trebnje, Žužemberk, Kočevka, potem pa na Vinico iz tam do Otok-a in čez Vahto domov. Grut, notranc, n_majk in 15 others 16 1 1
Popularna objava Satao Objavljeno April 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2021 Snečer.....Žabjek-romsko naselje-----je sedaj preimenovano v Las Vegas...?...ko boš drugič kaj v teh koncih pa zvrcn...? Grut, Scarabeo 500, skalar36 in 15 others 16 2
Scarabeo 500 Objavljeno April 1, 2021 Opozori Objavljeno April 1, 2021 Če mi že delati ne pustijo. Grem vtisniti nekaj spominov po Savinjski regiji. Upam, da bo kakšna gostilna kje odprta. Lahko pa se kdo javi in povabi. Na njam oddelku so slastne dobrote. DAMI34, amateur, MARE 65 in 4 others 5 1 1
Popularna objava IF7 Objavljeno April 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 1, 2021 Izkoristil včeraj pred zaprtjem v regije, po makadamu od Vrhnike do Laz, prečkal planinsko polje, pa spet na makadam pri gradu Haasberg mimo Unške Kiliševke do Postojne, mimo Počka do Juršč, pa skozi Blatno dolino mimo Trnovske bajte do asfaltne ceste do Sviščakov.... naprej proti Mašunu ni šlo zaradi obilice snega na poti.... skalar36, DAMI34, ALEŠ M in 17 others 19 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se