Snečer Objavljeno April 25, 2021 Opozori Objavljeno April 25, 2021 pred 27 minutami, jvalant pravi: In objestno prehitvanje cez polno crto... ni bilo preko, umaknil se je, kamera pa je montirana na levem ščitniku
Popularna objava Snečer Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 lepa, uživaška vožnja v režimu obratov, ki najbolj ustrezajo agregatu MARE 65, Belaglava, Tim Š. in 9 others 11 1
Popularna objava tomash Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Mislim, da sem prvič v življenju začutil svobodo. GregorM, DAMI34, ALEŠ M in 15 others 16 1 1
Popularna objava ChuckNorris Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Ena samo za zaključek vikenda. Kavica v Radečah za Savo in pa na easy domov preden me dež dobi. Vozilo se je pa petek soboto in nedeljo. Nabralo se je 800km in še nekaj drobiža v treh dneh. Končno je padlo par malo daljših izletov. Dobro je blo. ? ligenjček, DAMI34, Tim Š. in 9 others 11 1
Popularna objava FrenkH Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Po včerajšnjem TETu danes še asvaltna tura deloma po istih ovinkih/krajih ki sem jih obvozil včeraj, tokrat na uber mašini, razlika v vožnji, udobju takorekoč razkošju, je bila očitna. Tura Vrhnika - Cerknica - Bloška polica - sodražica - Kočevska Reka - Stari Trg ob Kolpi in nazaj, po vseh glavnih cestnih žilah črede motoristov, vsi v gručah, v dvoje na motorju, sklepal bi da pač zato ker je v lokalih ob cesti in ostalih stičnih točkah zoprno sam sedet... Glede na prometno gnečo presenetljivo modrih inkasantov nisem srečal nikjer, dirkačev na kočevskem koncu je bilo kar nekaj, tudi v avtomobilih, lepo smo se lovili HyperJack, Tim Š., DAMI34 in 14 others 16 1
Popularna objava ftp Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Drugi dan, drugi del ... skupaj nekaj čez 600km ? DAMI34, tomash, Scarabeo 500 in 27 others 28 2
Popularna objava Grut Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 dons kamnk,žusterna pa nazaj...slik ni,prometa preveč,leva roka pa noga utečeni ud puzdraulajna...vidu pa tud od petard do osivelih starčkou za volanom...ride pouhne,omv postojna pouhna,viki prepouhn,tko da smo sam užgal mem,ka te češ amateur, DAMI34, Ella in 8 others 10 1
Popularna objava Ella Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Ta vikend sem se na veliko izogibala obali, Postojni in vsem ostalim obleganim krajem. Začuda so bila goriška brda prazna, na krasu pa tudi nobene gneče. Popolna zapora v Dutovljah spelje vse turiste kmalu za Štanjelom na obvoz, kar pomeni zelo luštno ovinkanje do zapore in nazaj? Obvoz iz Dutovelj do Sežane je tudi prav fleten, do Divače sem šla pofirbcat nato pa obrnila proti Štorjam in čez kraški Stelvijo do Podnanosa in Vipave h Marjanci na sladoled to-go. Od tam še malo ovinkanja čez Col, Črni vrh, Godovič in skozi Idrijo domov. Fotka pa iz ene meni najljubših lokacij, kjer mi običajno delajo družbo le metuljčki? ✌ gasperX, Tim Š., mladench in 36 others 31 2 1 5
Popularna objava Darko3g Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Včeraj sem šel v Senj, pa me je malce skrbelo glede potrdil o cepljenu (samo enkrat z Astro iz Zenice) oz. glede hitrega testa, kjer sem imel le izpis s spleta. Pa je šlo skozi. Na meji malo čez pol ure čakanja (se nisem hotel riniti prek vrste), cesta od Duge Rese do Senja odlična, od Senja do Stinice pa tako jadranska. Nad Senjem gradijo cel gozd vetrnic. Danes nazaj po skoraj isti poti, le za Josipdolom sem šel desno proti Slunju. Prvi del ceste katastrofa, ko pa prideš čez Mrežnico pa lepa dvopasovnica, ki je sicer proti koncu zelo razdrapana, pa vendar mnogo širša kot prvi del (očitno druga občina). Na Mrežnici so očitno neke športne aktivnosti, vsaj po tablah sodeč. Od Slunja do Karlovca lepa cesta, vmes postanek v Točku (sir pri Novkoviču), do Zagreba po AC, potem pa po magistralki proti Krapini. Gneča v kontra smeri, kolona skoraj do Zaboka, da so policaji usmerjali promet v krožiščih. Zdelo se mi je, da prihaja kolona iz Tuheljskih ali Krapinskih toplic. Cesta proti Krapini lepo napreduje, v Krapini nekaj kapelj (pol sedem zvečer) in mokra cesta do Maclja. Ker brez vinjete ne moreš čez mejo, sem šel na Trakoščan in Leskovec ter bil presenečen, kako lepa je cesta od Leskovca do Ptuja. Na meji okrog sedmih sem nataknil zimske rokavice, sicer pa krasna dva dneva. Le bencin je na Hrvaškem precej dražji (15%) kaizer, MiNa, Schultz in 11 others 13 1
Darko3g Objavljeno April 25, 2021 Opozori Objavljeno April 25, 2021 Sedaj sem prebral, da je bil v Kumrovcu zaključek Rally Croatia. Očitno zato takšna gneča proti Zagrebu. Pa še to: Na prelazu Kapela (888 m) je na severni strani še nekaj snega ob cesti. RobiRoberto in amateur 1 1
Popularna objava dolenc100 Objavljeno April 25, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 25, 2021 Proti vrhu Boča....? kaizer, Scarabeo 500, MiNa in 21 others 23 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 26, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 26, 2021 Z ninjo sva pozno popoldan šla pogledat kje bom vaučar zagonu Quest, Joker, dolenc100 in 21 others 21 1 2
Satao Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 13 urami, Ella pravi: Fotka pa iz ene meni najljubših lokacij, kjer mi običajno delajo družbo le metuljčki z metuljčki v trebuhu..? ja pomlad je saj te razumem..? Wakasaki, MARE 65, Ella in 1 other 4
maxxa Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 14 urami, FrenkH pravi: Lepa lepa
Popularna objava Belaglava Objavljeno April 26, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 26, 2021 Toliko naroda na motorjih kot včeraj pa ne vem, če sem kdaj videl. Prvo fure sezone je bilo navdušujoče pozdravljati tistih par nasproti vozečih. Včeraj je bilo pozdravljanje že prav muka. Sicer res lušten dan za vožnjo.?️ ChuckNorris, DAMI34, bladerunner in 15 others 17 1
Popularna objava Schultz Objavljeno April 26, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 26, 2021 V soboto sem otvoril "celinsko" turo, tako da sem se zapeljal po notranjskem, dolenjskem in Beli krajni. Poslikat sem se šel z Dakoto in potem lepo ob meji na notranjsko domov. Super smejalo se mi je po prazni cesti, ker gužva je bila samo proti primorski. Kar pa sem opazil je to, da lastniki BMW-jev ne pozdravljajo več. V glavi se mi mota več variant ali jih zebe v roke in imajo non-stop vklopljeno gretje ročic, ali so tako nerodni vozniki, da se bojijo odmaknit ene ročke z balance. Pa še smerokazov ne znajo vkljapljat oz. jim ne delajo, ker jim verjetno gretje ročk ves štrom pobere.? Tim Š., Wakasaki, DAMI34 in 22 others 24 1
MARE 65 Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred eno uro, Schultz pravi: V soboto sem otvoril "celinsko" turo, tako da sem se zapeljal po notranjskem, dolenjskem in Beli krajni. Poslikat sem se šel z Dakoto in potem lepo ob meji na notranjsko domov. Super smejalo se mi je po prazni cesti, ker gužva je bila samo proti primorski. Kar pa sem opazil je to, da lastniki BMW-jev ne pozdravljajo več. V glavi se mi mota več variant ali jih zebe v roke in imajo non-stop vklopljeno gretje ročic, ali so tako nerodni vozniki, da se bojijo odmaknit ene ročke z balance. Pa še smerokazov ne znajo vkljapljat oz. jim ne delajo, ker jim verjetno gretje ročk ves štrom pobere.? Bmw nateg, kar se žmigavcev tiče, prodajo pa jih ne rabiš...Drugače pa novodobni lastniki BMW hmmm... zundapp, Grut, kaizer in 3 others 2 4
Popularna objava Qay Objavljeno April 26, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 26, 2021 Prlekija MiNa, RobiRoberto, Schultz in 17 others 16 2 2
bankir Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 7 urami, Schultz pravi: V soboto sem otvoril "celinsko" turo, tako da sem se zapeljal po notranjskem, dolenjskem in Beli krajni. Poslikat sem se šel z Dakoto in potem lepo ob meji na notranjsko domov. Super smejalo se mi je po prazni cesti, ker gužva je bila samo proti primorski. Kar pa sem opazil je to, da lastniki BMW-jev ne pozdravljajo več. V glavi se mi mota več variant ali jih zebe v roke in imajo non-stop vklopljeno gretje ročic, ali so tako nerodni vozniki, da se bojijo odmaknit ene ročke z balance. Pa še smerokazov ne znajo vkljapljat oz. jim ne delajo, ker jim verjetno gretje ročk ves štrom pobere.? pozdravljen Motorist sem od leta 2013 in v tem času sem zamenjal 4 motocikle( Kawasaki, Suzuki, honda in zadnje leto BMW rt 1200. Ne glede , s katero znamko sem se vozil, vedno sem pozdravljal nasproti vozeče motoriste.Bil sem deležen tako re-pozdrava, kot nič pozdrava. Pa so nasproti vozili različni motorji, ne samo BMW-j. Tudi lastnikom ostalih znamk je bilo težko dvigniti roko v pozdrav. Ne napadaj samo BMW-jašov, ker tudi ostali ne izstopajo Pa lep pozdrav amateur, Andrej P, CINDAPP in 2 others 2 2 1
DAMI34 Objavljeno April 26, 2021 Avtor Opozori Objavljeno April 26, 2021 da ne smetimo po nepotrebnem, je odprta tema, kjer je povedano veliko in še preveč o pozdravljanju, predlagam, da se tam nadaljuje amateur in Dadi 2
Popularna objava bladerunner Objavljeno April 27, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 27, 2021 (popravljeno) Tudi jaz sem v soboto in nedeljo izkoristil sonce in se malo "podil" po dolenjski. Popravljeno April 27, 2021. Popravil bladerunner Tedybear, amateur, Ella in 16 others 18 1
Popularna objava dreja_123 Objavljeno April 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno April 28, 2021 V soboto sem imel letošnji prvi izlet, ki se mi bo za vedno v spomin zaradi bližnjega srečanja z medvedom ? V Novi Vasi sem zavil do Bloškega jezera. Cesta je asfaltirana in prometna. V zadnjem delu gozda pred vasjo Volčje sem na desni strani ceste nenadoma zagledal medveda. Nato se spomnim pulzirajoče ročice sprednje zavore (abs). Ker nisem divjal sem dokaj hitro ustavil, po oceni cca 15 metrov od medveda. Nato sem dobesedno zmrznil in čakal. Medved mi ni deloval odrasel in tudi ne zmeden zaradi bližine ljudi - kot da je tega že navajen. Eden ali dva avtomobila v nasprotni smeri sta se tudi ustavila (ne spomnim se ne znamke ne barve avtomobilov). Kasneje sem opazil, da je bil za mano še en avto. Medved se je ozrl proti meni - mojih prestrašenih oči ni videl, ker sem imel črn vizir. Sekunde so se mi zdele dolge, saj sem se bal, da bo začel teči proti meni. Nato je (na mojo srečo) medved le prečkal cesto. Ko sem zopet speljal se spomnim, da mi je voznik v nasprotnem avtomobilu nekaj mahal. Jaz pa sem videl medveda, da se še ni pomaknil globlje v gozd, ampak da se še vedno sprehaja - sicer ne ob cesti, ampak sem in tja v notranjosti gozda. MiNa, Joker, Schultz in 8 others 9 2
MARE 65 Objavljeno April 28, 2021 Opozori Objavljeno April 28, 2021 (popravljeno) pred 1 uro, dreja_123 pravi: V soboto sem imel letošnji prvi izlet, ki se mi bo za vedno v spomin zaradi bližnjega srečanja z medvedom ? V Novi Vasi sem zavil do Bloškega jezera. Cesta je asfaltirana in prometna. V zadnjem delu gozda pred vasjo Volčje sem na desni strani ceste nenadoma zagledal medveda. Nato se spomnim pulzirajoče ročice sprednje zavore (abs). Ker nisem divjal sem dokaj hitro ustavil, po oceni cca 15 metrov od medveda. Nato sem dobesedno zmrznil in čakal. Medved mi ni deloval odrasel in tudi ne zmeden zaradi bližine ljudi - kot da je tega že navajen. Eden ali dva avtomobila v nasprotni smeri sta se tudi ustavila (ne spomnim se ne znamke ne barve avtomobilov). Kasneje sem opazil, da je bil za mano še en avto. Medved se je ozrl proti meni - mojih prestrašenih oči ni videl, ker sem imel črn vizir. Sekunde so se mi zdele dolge, saj sem se bal, da bo začel teči proti meni. Nato je (na mojo srečo) medved le prečkal cesto. Ko sem zopet speljal se spomnim, da mi je voznik v nasprotnem avtomobilu nekaj mahal. Jaz pa sem videl medveda, da se še ni pomaknil globlje v gozd, ampak da se še vedno sprehaja - sicer ne ob cesti, ampak sem in tja v notranjosti gozda. Ni panike to je Bloška domača žival Pri jezeru tudi verjetno gužva ? Popravljeno April 28, 2021. Popravil MARE 65 Ella in Quest 2
dreja_123 Objavljeno April 28, 2021 Opozori Objavljeno April 28, 2021 Ja, obnašal se je že tako Pri jezeru je bilo kar precej ljudi, ja. MARE 65 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 28, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno April 28, 2021 So rekli da bo dž. Dežja ni bilo. Pa sem reku: grem Prijetno izgubljanje po krasu. IF7, MARE 65, RobiRoberto in 14 others 16 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se