skalaprava Objavljeno Maj 2, 2021 Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 Ob 1. 5. 2021 ob 18:27, Tedybear pravi: Najprej do Hotavelj, skozi Sovodenj in čez Kladje v Cerkno. V Dolenji Trebuši levo za Čepovan, pa dol v Most na Soči. Po Keltiki do Idrije, pa cez Dole in Gore v Žiri, v Hotavljah pa čez smučišče Cerkno v Davčo in v Selško dolino. V Kranju pa na AC. 10km pred domom me je pa opralo ko pra...a. Po moje več višincev, kot kilometrov. Smo se srečali na ozki cesti proti Čepovan.... Se mi je zdelo da si bil ti. Ni veliko takih Vesysov ? Tedybear 1
GregorM Objavljeno Maj 2, 2021 Opozori Objavljeno Maj 2, 2021 12 hours ago, car_freak said: Kje se nahaja tale tank T55? 40 km južno od Plitvic, pred vhodom v vojašnico Udbina. car_freak 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 Vtisnu nove kopačke ? kaizer, IF7, MiNa in 17 others 15 3 1 1
bajkr88 Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 prit zorat, k mormo kromper usjat DAMI34 in RobiRoberto 2
Snečer Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 pred 35 minutami, DAMI34 pravi: Vtisnu nove kopačke ? Mitas je serijsko na KTMih na vlikh endurah
Popularna objava Vito23 Objavljeno Maj 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 Bruhal okoli... Zelo malo motoristov..hm mogoče k je torek?! ? Čez kalce do spomenika potem pa Most na Soči, idrija i kot kuce. Cez 250 se jih je nabralo. Jutri?! Ne vem, prekmurje in Prlekija mi neki dišita. n_majk, skalar36, Quest in 12 others 14 1
gasperX Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 pred eno uro, DAMI34 pravi: Vtisnu nove kopačke ? Sej ves porocaj v temi o gumah ce drzijo luft.. men spuscajo na moji kravi....Me zanima kako je pr teb.
DAMI34 Objavljeno Maj 4, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 pred 11 minutami, gasperX pravi: Sej ves porocaj v temi o gumah ce drzijo luft.. men spuscajo na moji kravi....Me zanima kako je pr teb. ni guma, ampak notranja obloga kriva. So pa superca za teren, tako lepo umirjeno drsijo in imajo neprimerno boljši grip od OEM. Za dirkanje po asfaltu so pa tko tko...prvo kar zvija ko prišponaš v ovinek. pred 44 minutami, Vito23 pravi: Bruhal okoli... Zelo malo motoristov..hm mogoče k je torek?! ? Čez kalce do spomenika potem pa Most na Soči, idrija i kot kuce. Cez 250 se jih je nabralo. Jutri?! Ne vem, prekmurje in Prlekija mi neki dišita. na drugi strani te stavbe spodaj majo burgerje, ki so res njamsi pred 50 minutami, Snečer pravi: Mitas je serijsko na KTMih na vlikh endurah ampak Terra force
gasperX Objavljeno Maj 4, 2021 Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 pred 1 uro, DAMI34 pravi: ni guma, ampak notranja obloga kriva. Ocitno enmu spuscaj enmu ne, ni vazno od znamke motorja, vsaj kako r berem po FB in drugih forumih.. meni spuscajo kr fino.... v dveh tednih mi pade na 1,6bara
Popularna objava kaizer Objavljeno Maj 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 Današnji dan bo šel v lepe ftise. Ob devetih relacijska do Maribora, nabavil olje na zalogo. Še mal po mestu, pa proti jugu, Rogoza, Miklavž na Dravskem polju, Zlatoličje, Ptuj, (1. slikca) nadaljeval: Trnovsak vas, Drbetinci, desno Vitomarci, in v kafiču ob cerkvi z razgledom potankal kofe(2.slika) in ovekovečil zemljvid obrnem in nadaljujem v občino Crkvenjak vasica na vrhu hriba (všečno) mimo Blaguškega jezera, pozabil slikat, sem pa slikal kažipot kamor me bo naslednjič peljala pot skozi Slaptince, Vučjo vas, sv. Jurij ob Ščavnici v Lutmerki (Ljutomer) pa levo Cven, Mota (3.slika) čudoviti barvni pejsaž. nadaljeval: Gibina - mejni prehod(4.slika) Obrnem, usput slikam še cerkev v Razkrižju (5.slika), pa naprej skozi Hotizo,Kapca, Lendava(6.slika) Lendavske gorice , spodaj cug štacijon (7.slika) in nato kao cilj (8.,9.slika) Lindauring, (sosed od @Ninč, članica MS?) Hiter izračun, če koj obrnem bom pred nočjo doma,??? Ja pol pa gasa... spotoma slikam še tega lepotca (10.sl) še zaščitni znak pomurja (11.slika) pernatih štrk ni bilo videti doma(štorkelj) in potujem Mota, Sr.Bistrica, Razkrižje, Veščica, Stročja vas, Ljutomer, Kuršinci, Mala nedelja, Bučkovci, Kutinci,Novinci,Vitomarci,Grlinci, Mostje, Ptuj, Slovenska Bistrica, Slovenske konjice, Frankolovo, Celje, še skor pozabil tankat pol pa domol ! Suma sumarum: 510 km, 10 ur luštnega potepanja, razen transfer, ki mi že mal preseda. Prometa zelo malo, srečal 5-6 motoristov, Skratka razmišljam da se za kak teden preselim vzhodno od Ptuja in prevozikam kurjo glavo po dolgem in počez, pa si vzamem čas še za kakšen ogled, klepet z domačini. Bilo mi je super, malce je le veter nagajal, je pihalu da se reče. (12.slika) n_majk, Grut, skalar36 in 18 others 20 1
Popularna objava Qay Objavljeno Maj 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 4, 2021 Vipavsko kaizer, Satao, n_majk in 22 others 24 1
Joker Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 (popravljeno) pred 12 urami, gasperX pravi: Ocitno enmu spuscaj enmu ne, ni vazno od znamke motorja, vsaj kako r berem po FB in drugih forumih.. meni spuscajo kr fino.... v dveh tednih mi pade na 1,6bara Ali je problem plaatišče? Vem, da so imeli SA s tem težave. Če je, si poskusil z reklamacijo? Dovolj vztrajni so uspeli. V ZDA pa menda kar vsi... Popravljeno Maj 5, 2021. Popravil Joker
Popularna objava Satao Objavljeno Maj 5, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 po sledeh @DAMI34 ?? Tim Š., HyperJack, GregorM in 12 others 14 1
FrenkH Objavljeno Maj 5, 2021 Opozori Objavljeno Maj 5, 2021 pred 21 urami, Qay pravi: Vipavsko Opa, je to Nitruos-ova bivsa endura?
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Sezona kopanja je otvorjena ? (cca 14km, pa 1m globoko) Kurbe so mi na mestu kjer običajno prečim tale potok skopale metrsko luknjo da sem zaplaval...grrrr (fotke sem naredil, ko sem ga že mal vn izvlekel) izibajker, car_freak, apirko in 24 others 8 2 1 1 5 10 1
Darko3g Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Pa ne to delat. K Nargothu ga pelji, če ga hočeš očistit . Mimogrede. Motorji za motorne čolne so sedaj štiritaktni in precej bolj zakomplicirani kot stari dvotaktniki. Pred leti nam je en motor pri prenašanju iz kombija skoraj padel (šel je v horizontalo) in smo pol dneva pucali vse živo, da je spet zalaufal. DAMI34 in bajkr88 2
Snečer Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Ne rabijo eni Jadranke, je Vipava dovolj KaTaMaran Mavti, MiNa, dolenc100 in 6 others 9
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Že sušim. Airbox je mel vodo ampak ker je udrla potem ko sem še 3x ležal preden sem ga izvlekel. Tut kompjuter je bil moker. Baterija pa rabi filanje, tako da mam upanje da bo kresnil. Grut in Tim Š. 1 1
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 pred 6 minutami, DAMI34 pravi: Že sušim. Airbox je mel vodo ampak ker je udrla potem ko sem še 3x ležal preden sem ga izvlekel. Tut kompjuter je bil moker. Baterija pa rabi filanje, tako da mam upanje da bo kresnil. maska za potapljat v ozadju je slučaj? gasperX, Mavti, Marko P. in 8 others 11
DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Če je šla voda noter, nej gre še ven pred 32 minutami, Snečer pravi: maska za potapljat v ozadju je slučaj? Za flexarco je dobra Satao, dolenc100, notranc in 6 others 2 4 1 1 1
Popularna objava Qay Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Ovbl, Unikat555, 3nity in 15 others 16 2
Popularna objava Grut Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 bruhnla v žiri na ledeno kavo ... mladench, RobiRoberto, ligenjček in 9 others 11 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Kresnu oujeee Luka66, Tim Š., IF7 in 11 others 13 1
Popularna objava ftp Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Za @Snečer. Zakaj GS-i vozimo kufre s seboj? Ko žena vidi rastlinjak in rabi še 2164-o rožico ... ? ligenjček, RobiRoberto, car_freak in 14 others 6 11
Qay Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 pred 5 urami, DAMI34 pravi: Sezona kopanja je otvorjena ? Kurbe so mi na mestu kjer običajno prečim tale potok skopale metrsko luknjo da sem zaplaval...grrrr Ko boš pridajal, napiši "Nikoli na terenu!"? DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se