DAMI34 Objavljeno Maj 8, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 pred 8 minutami, Qay pravi: Ko boš pridajal, napiši "Nikoli na terenu!"? vožen samo ob lepem vremenu, pa redno pran kaizer in ligenjček 2
MARE 65 Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 pred 4 minutami, DAMI34 pravi: vožen samo ob lepem vremenu, pa redno pran Znotraj in zunaj... DAMI34 1
Popularna objava Ella Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Končno en lep pomladni izlet? Rebrnice končane (z izjemo 20m zožanja na vrhu). OMW Postojna je izgledalo kot mravljišče, zato hiter obrat in gas proti Cerknici. Od tam pa skoraj prazne ceste do Kočevja. Kavica v Ljubljani in nazaj skozi Idrijo. Ovinki od Kalc do Hotedršice so poetični. Del poti me je spremljal@maus , hvala za družbo, frajer? Dve črni Ninji z mikro SW Motech tank torbicama in HJC rpha 11 čeladama - totalno nenamerno usklajena?? ✌ DAMI34, amateur, Andrej P in 28 others 27 1 1 2
Buschi Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Ob 5. 5. 2021 ob 20:06, FrenkH pravi: Opa, je to Nitruos-ova bivsa endura? Hm, men je bilo rečeno, da je šla v anglijo. Je bilo precej teh ''Nitrosovih projektov'' v Kuri. Še jaz vozim enga...
Popularna objava Buschi Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Drgač pa dans okol Kranjsterdama: ...pa čez Črnivc pa Lipo domov. Dobrih 180km. Quest, notranc, Ella in 10 others 12 1
Popularna objava gasperX Objavljeno Maj 8, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Jeeeeeee koncno sm se na motor spravu, mal po ovinkih, vse po asfaltu nc ga nism u drek tlacu..... Villach-Klagenfurt-Sankt Veit-Kraig-Pisweg-Flattnitz-Turrach-Arriach-Puch-Villach nekje 230km Akito, ChilliPalmer, Quest in 23 others 25 1
ChilliPalmer Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 Joj Maus, Kva je teb lusn no! ? Ella in Grut 2
bajkr88 Objavljeno Maj 8, 2021 Opozori Objavljeno Maj 8, 2021 (popravljeno) js sm tud fouš mausu, tud js bi pomfri jedu zdele ? dami... ti pa že prej nis biu gladk, odkar si pa cepljen... ja te pizdarije pa presegajo vse meje hjao jao Popravljeno Maj 8, 2021. Popravil bajkr88 notranc, Grut, maus in 2 others 1 4
Satao Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 @Ella und @maus tole pa jaz ne bom nič komentiral, ipak so dve Ninje ?preveč za Kung Fu mojstra..??? p.s. F 850 GSA narejen v deželi Kung Fu-ja ?? (China) @DAMI34 jaz se bom mal distanciral od tebe..?? Grut, Ella, DAMI34 in 2 others 5
Grut Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 10 urami, Ella pravi: Končno en lep pomladni izlet? Rebrnice končane (z izjemo 20m zožanja na vrhu). OMW Postojna je izgledalo kot mravljišče, zato hiter obrat in gas proti Cerknici. Od tam pa skoraj prazne ceste do Kočevja. Kavica v Ljubljani in nazaj skozi Idrijo. Ovinki od Kalc do Hotedršice so poetični. Del poti me je spremljal@maus , hvala za družbo, frajer? Dve črni Ninji z mikro SW Motech tank torbicama in HJC rpha 11 čeladama - totalno nenamerno usklajena?? ✌ udkar maus ne kadi več je ratu t glavn lublansk lubeznski svedrčk ... bajkr88, Satao, maus in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Pa sem še jaz po 11 mesecih naredil en mini krogec. Vesel ko budala šamarja? Rane in poškodbe po padcu so sanirane, čas je za nove. ?? V petek še deževno tu pri nas kjer so medvedi doma. Takrat z drago izkoristiva čas za razvajanje. Kopeli, dobra papica in romantika, poleg pa huda dobermanka Najša, ki s svojo ljubosumnjostjo vse začini na humoren način. Zjutraj Karmen na morje, sam pa na motor in po lepi Sloveniji.? S seboj nikoli ne nosim plačilne liste. Če bi slučajno umrl v nesreči, bi še kdo mislil, da sem delal samomor? Pot me je vodila na Novo Štifto kjer sem se prekrižal in prosil vsemogočnega, da ne zaprejo spet trgovin. Ker to pomeni, da bom mogel za hrano na lov. V bistvu pa sploh ne vem kje živijo čvapčiči?? Postanek na Bloškem jezeru in prav tako na Cerkniškem jezeru od tam pa preko Postojne proti Nanosu. Do tu sem bil normalen, potem pa mi postane dolgčas in sem spet jaz. ? Tako se zabijem do anten in vozim po peš potkah.... Evo poizkusil sem bit normalen.... To je bilo najhujših 60min v mojem življenju? Ko se vrnem na cesto jo maham čez Novo Gorico, Tolmin v Bovec. Kjer srečam nesrečnega motorista, ki preverja po internetu možen prehod preko Vršiča. Pravi zaprto je za enosledna vozila. Jaz medijem, časopisu in ostalim trobilom ne vrjamem. Nadaljujem in si mislim, da tisti košček snega prebijem pa tudi, če bom mogel motor nosit na hrbtu? In tako je bilo, cesta kopna, motorista nobenega. Ni največja budala tisti, ki ne zna čitat, ampak tisti, ki misli, da je vse res kar je prebral....? Že večkrat so mi govorili ne bo šlo to in ono a pri meni vse nekako gre, na težko ampak gre. Jezero Jasna oblegano, kot invazija na Normandijo? Vsi cepljeni vrjetno, kljub temu, da so znanstveniki dognali, da cepivo najbolj pomaga tistim, ki ga prodajajo? In ko se tako vozim in uživam me stisne na veliko potrebo in če ne grem takoj dobim usrane misli..... ? Evo, da eno podelim z vami: Pravijo, da kapljica sperme vsebuje veliko več življenja, kot kapljica krvi. Zakaj za vraga potem netopirji ne sisajo qrac?? In tako pridem na Bled, Bohinjsko jezero in za nazaj se ustavim pri Vili ki je poškodovan in na berglah, okrog pa se prevaža z novim modelom GS-a za malo starejše, več na fotkah? Eno dve tri rečeva, speče mi pizzo in ob 19h nazaj proti Kočevju. Po tolikšni abstinenci od motorja mi tok dogaja v glavi, da tudi brata Grimm tega nebi mogla napisat? V moja doma se vrnem pozno po osmi. Naredim še postanek na Rudniškem jezeru, ki se kopa v zadnji svetlobi dneva. Za mano je skromnih a norih 520km v 8urah s pit stopi? Hvaležen? Piše se nedelja... Čakam da se vrne iz morja, nimam umazanih misli, imam pa sexi domišljijo? In za na koncu, kot vedno še nasvet iz domače zakladnice ? To je za vse, ki se hodijo zgledno in redno testirat za to naše prenapihnjeno sranje od Covida. Ne vzemite osebno, jaz nisem? -Mirno se naročite tudi na rentgen, tudi, če vas nič ne boli! Pač malo pogledamo, če bi bilo kaj zlomljeno. -Potem še na magnetno resonanco celega telesa, človek nikoli ne ve kakšne bolezni bi vse lahko imel. -Na koncu pa pod nujno še psihijatru, človek bi lahko bil tudi butast, pa tega še ne ve? Sledite mi še za več koristnih nasvetov? LpKmet? Tedybear, gasperX, MARE 65 in 20 others 22 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Današnji vtisi so suhi ? 3nity, RobiRoberto, Snečer in 15 others 13 1 3 1
Popularna objava Buschi Objavljeno Maj 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Dans je pa Gospa izrazila željo, da bi šla na moped ! OK...vse bo šlo na morje ali Bled, grema na koroško. Mater, sm se zajebu, ful je bla gužva, še dober, da je bla Gospa prva v koloni... Drgač pa Ivrčko: ...pa vrelec: ...pa mal peške po Slovenj Gradcu: ...in, ker prazen žakelj ne stoji pokonc: Ene 200km, nazaj grede se je Gospa že mal ogrela...je prehitela dva pežoja pa en kombi... Ella, amateur, mladench in 20 others 19 1 3
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 26 minutami, Buschi pravi: ...in, ker prazen žakelj ne stoji pokonc: Ene 200km, nazaj grede se je Gospa že mal ogrela...je prehitela dva pežoja pa en kombi... ujebenti..daj lokacijo!!!
Buschi Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Picerija, pivnica Kufr, stari del Slovenj Gradca. https://www.picerijakufr.si/ Ella in DAMI34 1 1
DAMI34 Objavljeno Maj 9, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 9 minutami, Buschi pravi: Picerija, pivnica Kufr, stari del Slovenj Gradca. https://www.picerijakufr.si/ hvala, sem takoj pogledal in rebrca vsaj virtualno kliknil "dodaj v košarico "
Popularna objava maus Objavljeno Maj 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Dons sem pa od ene druge cotkice dobiu kosiu na Vikiju amateur, MARE 65, Quest in 17 others 16 1 1 2
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Maj 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 mislim da bom začel sledit mausu, nevem kaj sam neki ma... parfum, bitkojne, zlato nvm še, morm pogruntat... js tud bruhnu dons čez žiri v davčo , čez sorico ... gor snega precej in 14c. ... do bleda na kufetk in domol.... bomba skalar36, notranc, Kmet2 in 17 others 16 1 2 1
Akito Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 22 minutami, bajkr88 pravi: mislim da bom začel sledit mausu, nevem kaj sam neki ma... parfum, bitkojne, zlato nvm še, morm pogruntat... ...hja kaj...poleg naštetega si pozabil na patino...nekatete antikvitete so zelo cenjene ??... ...na to patino boš moral čakat še vsaj cca 20 in več let ?... Mavti, C eagle, maus in 5 others 1 5 1 1
Popularna objava Joker Objavljeno Maj 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Ker je bilo dopoldne precej objestnih izpadov voznikov enoslednih vozil mimo naše hiše, sva se odločila za umik v gozd. Povzetek: Od Solčave do Črne nobenega motorista, od Lovrenca do Rogle prav tako ne, od tam do Areha pa dva štirikolesnika. Ponekod je po cesti še kakšna flika snega, ki jih jutri najbrž ne bo več. 15€ poceni kos plastike iz Aliexpressa se je izkazal za čisto 10-ko. Nič več blatnih hlačnic! Quest, Andrej P, ChuckNorris in 23 others 25 1
ligenjček Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 3 urami, bajkr88 pravi: mislim da bom začel sledit mausu, nevem kaj sam neki ma... parfum, bitkojne, zlato nvm še, morm pogruntat... Saj pa se vidi kaj ma... ninđo ma ane? @maus Akito in maus 2
Popularna objava ftp Objavljeno Maj 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 Iskanje vode ? ALEŠ M, Andrej P, n_majk in 16 others 18 1
Buschi Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 3 urami, Joker pravi: Črne... od Lovrenca... Kako si ti od Črne do Lovrenca pršu po hosti in da ni planinska pot? Ker tut od Kop do Lovrenca gre planinska pot, ne makedem(sem peš prehodu) ?
Joker Objavljeno Maj 10, 2021 Opozori Objavljeno Maj 10, 2021 Ne vem, kje si ti prebral od Črne do Lovrenca...
Buschi Objavljeno Maj 10, 2021 Opozori Objavljeno Maj 10, 2021 pred 53 minutami, Joker pravi: Ne vem, kje si ti prebral od Črne do Lovrenca... pred 11 urami, Joker pravi: Od Solčave do Črne, od Lovrenca do Rogle do Areha Zato te sprašujem? Da še sam prevozim, neč druga.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se