Popularna objava maus Objavljeno Maj 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 28, 2021 čist sam MiNa, MARE 65, Snečer in 13 others 13 1 1 1
Snečer Objavljeno Maj 29, 2021 Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 pred 8 urami, maus pravi: čist sam te ni blo nič strah? Satao, Ella, RobiRoberto in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 29, 2021 Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 pred 5 urami, Snečer pravi: te ni blo nič strah? enmau kaizer in MiNa 2
skalar36 Objavljeno Maj 29, 2021 Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 (popravljeno) pred 20 urami, Quest pravi: He. Izkoristil dopust najboljše kar je možno. Če že kaj delaš delaj dobro. Jp kar dobro sem se izgubil. Zanalašč. Hehe. Ko si na motorju se ne moreš izgubit. Le iščeš nove nepoznane poti. Kakor po slikah vidim veliko nisi skrenil s poti. Pomoje edino v Idrijski Beli verjetno nisi šel pravilno za Vojsko? Popravljeno Maj 29, 2021. Popravil skalar36 Ella, MiNa in notranc 3
Popularna objava Quest Objavljeno Maj 29, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 Rdeča odpeljal. Zeleno naredil v Basecamp programu. Garmin svojeglav in me peljal po rdeči. Nekajkrat sem se zataknil. Prišel do obore s kozami itd. Nisem raskiral in šel skozi, ker nisem vedel kako ven. Uporabil izrek kartu čitaj, seljaka pitaj. Ma je bila luštna gospodična. pred eno uro, skalar36 pravi: Pomoje edino v Idrijski Beli verjetno nisi šel pravilno za Vojsko? Nisem šel pravilno? Kaj pa jaz vem kaj je prav.Bom šel pa še enkrat. skofk, MiNa, notranc in 11 others 14
Popularna objava Joker Objavljeno Maj 29, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 (popravljeno) pred 25 minutami, Quest pravi: Nisem šel pravilno? Kaj pa jaz vem kaj je prav Tudi mi nekajkrat nismo šli pravilno, ampak po dveh dneh tavanja po nekih bosanskih hribih smo le prišli domov... Popravljeno Maj 29, 2021. Popravil Joker skofk, ligenjček, Quest in 20 others 20 2 1
DAMI34 Objavljeno Maj 29, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 pred 19 minutami, Joker pravi: Tudi mi nekajkrat nismo šli pravilno, ampak po dveh dneh tavanja po nekih bosanskih hribih smo le prišli domov... tale "bosanski" hrib mi je znan-sm včasih smučal po njem MiNa, notranc in Joker 2 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 29, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 29, 2021 Spet nazaj proti morju.... Napolnila sva, sedaj pa gassssaaaaa... Hm, kam že? Preko meje... ... kjer so še ostanki nekih drugih časov. Opuščena železniška trasa proti Elbasanu U planine (Stara cesta med Elbasanom in Tirano) Pustita me pri miru! Samo preko ceste sva ji pomagala... Betonsko mravljišče. Lej, lej še malo, pa sva v Ljubljani. Cavallino Rampante Plaža za jutri (menda bo deževalo). 287km tri države RSM-AL-MNE. Ella, Scarabeo 500, Akito in 28 others 26 3 1 1
Whiskey Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 pred 11 urami, MiNa pravi: 287km tri države RSM-AL-MNE. A je RSM - Repubblica di San Marino ?
MiNa Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 (popravljeno) pred eno uro, Whiskey pravi: A je RSM - Repubblica di San Marino ? Na modrem delu tablice kjer imamo mi oznako SLO in krog zvezdic imajo njihove tablice omenjeno oznako, zdej kaj pomeni pa lahko ugibam. So jih Grki dolgo jebal zaradi imena Makedonija. (FYROM) So moral dodat še Severna. Ja, še to, imajo tudi tablice, ki izgledajo drugače (najbrž stare)... Pa tudi brez tablic vozijo (nekateri) Popravljeno Maj 30, 2021. Popravil MiNa notranc in DAMI34 2
MiNa Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 Republika Severna Makedonija (moj prevod, se oproščam ža napačnega) Origimal pa NMK North Makedonija. notranc 1
Popularna objava Qay Objavljeno Maj 30, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 Krvavec Quest, MiNa, Ella in 13 others 15 1
notranc Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 pred 10 urami, MiNa pravi: Na modrem delu tablice kjer imamo mi oznako SLO in krog zvezdic imajo njihove tablice omenjeno oznako, zdej kaj pomeni pa lahko ugibam. So jih Grki dolgo jebal zaradi imena Makedonija. (FYROM) So moral dodat še Severna. Ja, še to, imajo tudi tablice, ki izgledajo drugače (najbrž stare)... Pa tudi brez tablic vozijo (nekateri) ta tabla na kateri piše Ljubljana 969 km v Skadru, a mam prav MiNa 1
Popularna objava kaizer Objavljeno Maj 30, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 Sem rekel grem sam tankat do Loke (Šk.loka), pa mi je zavilo v Selško dolino, čez breg do Hudejužine, kjer sem zavil levo ??? ja no 4km makadama do Zakojce po vasi gor..... obrnil na dvorišču???, ampak razgled je pa super... no pa nazaj dol proti Kojci. vmes zabeležil da sem "Na Svoji zemlji" za filmo file.... navzdol skozi Bukovo, Reka... na magistralko Bača pri Modreju čez most, mimo železniške, pa v klanec ... Mislim da vsem znan Čepovan, pol sem pa foto pospravil in samo še vozil: Grgar, sv.Gora in na magistralo, Anhovo, odcepil desno Kozarišče, Modrejce, Most na Soči in do Idrije, levo spet v klanec čez Govejk, Žiri, pa domol...nič moker, le cesta od Želin-a do sp.Idrije malce "fajhtna" (vlažna). okroglih 300km. skalar36, ligenjček, skalaprava in 17 others 19 1
Andrej P Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 Ob 28. 5. 2021 ob 15:33, 3nity pravi: Ni več kontrol in posebnega urnika, za vstop v Italijo in tranzit (magična beseda, če ne se ti obesijo za vrat) veljajo italijanski ukrepi (autodichiarazione itd.) Rekonstrukcija predora Predel na italijanski strani pri Rabeljskem jezeru: zapore bodo ob delavnikih med 18.00 in 6.00, v preostalih urah, ob nedeljah in praznikih, pa bo urejen izmenični enosmerni promet s semaforsko ureditvijo. Te je to zanimalo? Torej bi se z motorjem brez problemov dalo z Bovca preko Predila v Krajnsko goro?
maus Objavljeno Maj 30, 2021 Opozori Objavljeno Maj 30, 2021 Čist sam ligenjček, Mavti, Akito in 6 others 6 2 1
Satao Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 7 urami, maus pravi: Čist sam kaj si prepočasn ratal za @Ella pa se noče več furat poleg tebe..?? HyperJack, n_majk, maus in 3 others 5 1
maus Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 2 urami, Satao pravi: kaj si prepočasn ratal za @Ella pa se noče več furat poleg tebe..?? ja Satao in Ella 1 1
Popularna objava raza Objavljeno Maj 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 (popravljeno) Ker vreme in vremenarji v zadnjem času krojijo naše plane se mi zdi, da se že preveč ponavljam o izbiri lokacij za vožnje. Zopet primorska, pa kaj, saj ima mnogo prekrasnih ovinkov. Popravljeno Maj 31, 2021. Popravil raza maus, Joker, notranc in 14 others 16 1
Satao Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 18 minutami, raza pravi: kje je tole..??smo se srečal..? RobiRoberto, raza, MARE 65 in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 10 minutami, Satao pravi: kje je tole..?? izvir Hublja. Ajdovščina. Impozantno se splača videt. Prav tako izvir Vipave (2 izvira) in Lantierijev dvorec. Pa sladoled pri Marjanci ubost..na trgu v Vipavi. Satao in skofk 1 1
Satao Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: izvir Hublja. Ajdovščina. Impozantno se splača videt. Prav tako izvir Vipave (2 izvira) in Lantierijev dvorec. Pa sladoled pri Marjanci ubost..na trgu v Vipavi. evo opet moram v tiste konce..pa ravnokar dam pršu..?? Hvala
raza Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: izvir Hublja. Ajdovščina. Impozantno se splača videt. Prav tako izvir Vipave (2 izvira) in Lantierijev dvorec. Pa sladoled pri Marjanci ubost..na trgu v Vipavi. Sva bila par tednov nazaj v Vipavi, pa je bila v centru taka gužva, da sva opustila postanek in raziskovanje za boljše čase, ko se bo dalo vsaj normalno sprehodit in kaj ovekovečit.
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 230 km, pretežno šume. Mraz še kr ne popušča... notranc, ligenjček, IF7 in 10 others 12 1
Darko3g Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 V petek v Linz (Ottensheim). Krenil ob pol desetih, po stari cesti čez Plač (kontrola cepljenja) in Gradec (gužva skozi mesto) in proti Brucku na Muri in Leobnu. Startal z letnimi rokavicami, pred prelazom Präbichl nataknil zimske rokavice in dežno opremo (malce zaradi pršenja pa tudi zaradi mraza). Do Steyerja rahlo vlažno (pa noben resen dež), dalje suho in delno sončno. Skozi Linz malce cik cak (imajo samo en most čez Donavo (Nibelungenbrücke), delajo pa drugega, ki bo šel potem v steno. V nedeljo nazaj čez Phyrinpass (iz Linza sem potreboval navigacijo), potem po cesti 140 (zelo lepa) in 138 do Liezna. Vreme suho a hladno, oblekev vse kar sem imel pa me je zeblo v roke in podplate. Dalje Trieben, Visoke Ture, Judenburg, Volšperk in Dravograd. Na meji nikogar, in ob desetih bol že doma (cca 5 ur in pol s postanki vred). Za konec maja izredno hladno. Sem pa izvedel za lepo cesto med Triebnom in Admontom L713 čez Kaiserau. Moram enkrat preverit. Slike na Googlu, moj motor pa poznate. n_majk, ligenjček, MARE 65 in 3 others 5 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se