DAMI34 Objavljeno Maj 31, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 Ob 31. 5. 2021 ob 9:07, raza pravi: Sva bila par tednov nazaj v Vipavi, pa je bila v centru taka gužva, da sva opustila postanek in raziskovanje za boljše čase, ko se bo dalo vsaj normalno sprehodit in kaj ovekovečit. ja, to je res, sploh za vikende, ko se folk, pa celi avtobusi tam ustavljajo. Sladoled, ogledi mestnega jedra pa mali izvir, pa podskalca...itd se splača med tednom narediti ogled. Ob 31. 5. 2021 ob 9:13, HyperJack pravi: 230 km, pretežno šume. Mraz še kr ne popušča... Sv trojica pri Pivki, nisi bil? Jo mam v planu izgleda lep izlet, pa sedaj recimo mimo Petelinskega jezera, dokler je še voda.
3nity Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 12 urami, Andrej P pravi: Torej bi se z motorjem brez problemov dalo z Bovca preko Predila v Krajnsko goro? Da. Citiraj EXEMPTIONS: any person transiting, by private means, through Italian territory for a period not exceeding 36 hours, with the obligation, at the end of that period, to leave the national territory immediately... Z današnjim dnem je FVG v beli coni, torej so premiki dovoljeni brez posebnega razloga. Mislim pa, da za tujce ostaja v veljavi obveznost oddaje Samoizjave Citiraj You must fill out a digital Passenger Locator form (or, in case of lack of necessary technology, a self-declaration) Andrej P 1
Whiskey Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 Ob 30. 5. 2021 ob 10:31, MiNa pravi: Republika Severna Makedonija (moj prevod, se oproščam ža napačnega) Origimal pa NMK North Makedonija. Sam hecu sm se ? MiNa 1
MiNa Objavljeno Maj 31, 2021 Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 pred 3 urami, Whiskey pravi: Sam hecu sm se ? Sem ukapiral. Da ne bo kdo trdil, da je na netu prebral in to jemal za "sveto" resnico, sem svojo napako raje popravil. DAMI34 in Whiskey 2
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 31, 2021 Ni več jadranka... Je pa za slano vodo, trenutno je morje na desni. DAMI34, Ella, ftp in 13 others 15 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 1, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2021 Petelinjsko jezero in Sv. Trojica pri Pivki. Erik99, Luka66, Satao in 27 others 27 3
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2021 Za začetek v Lovište na kopanje Sama daleč naokoli.... Ni glih neke vročine. Potem pa na trajekt za Korčulo. Krog po otoku, Vela Špilja na Velo Luko... Vstop v špiljo že nekaj časa onemogoča ograja. Nazaj v Velo Luko in nato proti mestu Korčula... Pred mestom Korčula potem pa še v Lumbardo na kavo. Kdaj že imava trajekt za nazaj? aha že prihaja... na koncu sva odpujsala "domov". Prelepih umirjenih 170km. tomaz69, Mavti, markII in 27 others 29 1
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Junij 3, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2021 Tut jst na Sv. Trojici....Mal me je sicer opral ?. Sem bil pa prvič tu. ? notranc, MiNa, MARE 65 in 11 others 12 1 1
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2021 pred 5 minutami, dolenc100 pravi: Tut jst na Sv. Trojici....Mal me je sicer opral ?. Sem bil pa prvič tu. ? sm vedu, da bom še koga najebal da se bo rinu gor. A ni lep razgled, pa kurčevo kamenje pod vrhom dolenc100, Tim Š. in Satao 1 2
dolenc100 Objavljeno Junij 3, 2021 Opozori Objavljeno Junij 3, 2021 Razgled je res lep ?.... je pa pravo gradbišče zgoraj, a beton vozijo tut z hruško gor? Kamnov sicer res ne manjka, zadnji metri pa so mal bolj zahtevni ? DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno Junij 3, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2021 dvomim da s hruško, prej na roke mešajo, pa 4x4 mašina aka traktor gor pririne cement in ostalo
Popularna objava linoldi Objavljeno Junij 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 Včeraj je bil dan za del TET-a Slovenija skoraj na koncu poti pa so zablokirale prednje zavore? Erikcslo, MiNa, Tim Š. in 15 others 13 2 3
Popularna objava Satao Objavljeno Junij 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 @DAMI34 baraba si me hotu potunkat..?? še dobr da nisem gor rinu.. Tim Š., skalar36, ligenjček in 12 others 13 2
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 5 urami, linoldi pravi: Včeraj je bil dan za del TET-a Slovenija skoraj na koncu poti pa so zablokirale prednje zavore? jebeš bremze ne vem kak je pri motorjih, nisem mel tega problema, ampak pri avtih smo odzračili, pa porinili narazen pred 2 urami, Satao pravi: @DAMI34 baraba si me hotu potunkat..?? še dobr da nisem gor rinu.. zakaj ne, mlad, poln energije, pa BMWja maš..dobitna kombinacija...zarineš pa bo kar bo
Satao Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 @DAMI34jaz ti ne verjamem nič.?..!!! tud tisto kar si tam gor napisal..?
DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 2 minutami, Satao pravi: @DAMI34jaz ti ne verjamem nič.?..!!! tud tisto kar si tam gor napisal..? sm podabil napisat "in zamižiš" ps. sam po gasu, pa nižji tlak v gumah, pa prideš na vrh. Mal bo ropotal, pa odnašal, pa mal boš v strahu, da presečeš gumo, ampak na vrhu pa je...divota ligenjček 1
Satao Objavljeno Junij 4, 2021 Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 pred 12 minutami, DAMI34 pravi: sm podabil napisat "in zamižiš" ps. sam po gasu, pa nižji tlak v gumah, pa prideš na vrh. Mal bo ropotal, pa odnašal, pa mal boš v strahu, da presečeš gumo, ampak na vrhu pa je...divota ja pa pozabil si da moram it hitr gor...če ne bo jezero prej presahnilo...? DAMI34 1
Popularna objava MdAzz Objavljeno Junij 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2021 Lepih in mirnih 250km do Planice... luštno, sam zdaj bom pa crknu od alergije... MiNa, Luka66, Scarabeo 500 in 18 others 20 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 5, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2021 Mal nažigal po Trnovskem gozdu. Wajdušna Predmeja za Lokve pa za jamo Ledenico, naprej za bolnico Pavlo, pa Klauže Idrijska bela, čez Žiri in Lohatec na ride in domol..zjeban ? MARE 65, notranc, Tim Š. in 16 others 17 2
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 5, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2021 Morje na desni ? Grut, RobiRoberto, FrenkH in 13 others 15 1
Popularna objava Mavti Objavljeno Junij 6, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 Včerajšnji večerni kilometri DAMI34, maus, notranc in 8 others 10 1
Popularna objava Grut Objavljeno Junij 6, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 (popravljeno) učer bruhnu na tolminko,ruknu sok,kufe pa še kokto na mostu na soči...gledu k so mel tekmovajne s kanuji al kajaki,pol pa na vršč, pa u jasno na cedevitko,pa u radovlco jest,pa u mengš na pumpo na redbulčka pa dam... luštnih 290 km.... Popravljeno Junij 6, 2021. Popravil Grut maus, Erikcslo, RobiRoberto in 16 others 18 1
Popularna objava 3nity Objavljeno Junij 6, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 (popravljeno) Grad Susans San Daniele Grad Ragogna Pogled z mostu Pinzano Tilmènt ♥️ Razgled z gradu Pinzano Simpatične koze projekta Capramica (gre se za povrnitev travniških površin na območja kulturne dediščine). Spodaj v vasi imajo tudi prodajalno Čuvajke gradu Jezero Cornino Slap Savinka Popravljeno Junij 6, 2021. Popravil 3nity dlicen, Scarabeo 500, ligenjček in 20 others 19 4
LunaticFringe Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 pred eno uro, 3nity pravi: San Daniele Top izbor.... Ali pa tista na desni strani tik pred semaforjem v smeri proti bolnišnici. 3nity in ligenjček 2
3nity Objavljeno Junij 6, 2021 Opozori Objavljeno Junij 6, 2021 pred 3 minutami, LunaticFringe pravi: Top izbor.... Ali pa tista na desni strani tik pred semaforjem v smeri proti bolnišnici. Dvomim, da imajo tudi tam tako sobano https://fb.watch/5YIP-dDlH_/
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se