LunaticFringe Objavljeno Junij 6, 2021 Deli Objavljeno Junij 6, 2021 pred 1 minuto, 3nity pravi: Dvomim, da imajo tudi tam tako sobano https://fb.watch/5YIP-dDlH_/ Nimajo. Moj komentar se je nanašal zgolj na kvaliteto pršuta. 3nity 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Junij 6, 2021 Deli Objavljeno Junij 6, 2021 pred 4 minutami, LunaticFringe pravi: Nimajo. Moj komentar se je nanašal zgolj na kvaliteto pršuta. Drugače hvala za namig, ob naslednji priložnosti se ustaviva tam ✌️ S tisto sobo sem se pa samo hecala, me je firbec matral kako izgleda v živo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 6, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 6, 2021 Ni morje, je pa na pravi strani ? MARE 65, skofk, ALEŠ M in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 7, 2021 Deli Objavljeno Junij 7, 2021 Sobotni vtis ... Grut, ligenjček, Erikcslo in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 7, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 7, 2021 Čakanje na PCR ? Grut, Erikcslo, Vito23 in 18 others 19 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 8, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 8, 2021 Bežanje pred dežjem, pa smo v najbolj suhem in vročem delu Severne Makedonije - Demir Kapija, v Royal winery Queen Maria Na zdravje ... hik raza, Joker, n_majk in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 9, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 9, 2021 Hellas RobiRoberto, Tedybear, notranc in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Vito23 Objavljeno Junij 10, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2021 (popravljeno) Več dnevni vftisi. Standard junijski trip. 7 motorjev, 7 tičev. Kam? Albanija, sh20 in okolica. Start 3.6 ob 12 do Rtine blizu Paga. Potem pa lepo po jadranki dol do Kupari tam je bilo 2 spanje. Tretji dam čez Črno goro, Lovčen, gor na Njegos in potem spanje v Skadarju. Pred skadarjem smo šli na sh20 ampak neuspešno. Eden od 7 je padel na pesku pri rondoju. Popraskana plastika in skrivljen saltnkebl. Odpeljal 5 ovinkov in obrnili nazaj na bencisko kjer so tam prijazni domačini pomagali zrihtati motor. Vmes se je ulilo in to je bilo to od sh20. ? Naslednji dan smo startali proti Tirani, tam spili coca colo in obrnili proti naslednjemu spanju in sicer v Draču. Tisti dan js bil bolj na izi. Dnevni izkupiček je bil samo 150km cca. Kopanje, pitje in hrana. Vrnili smo se po obalni strani Črne gore in Hrvaške. Vmes smo šli še v Željavo in muzej v Karlovacu. Nabrali smo 2 padca, 2400km, spil nekaj litrov pira, pojedl tono hrane, zdrajsal par cm gum. To je to ? odlično je bilo in aja v Kotorju me je ustavil policajac, ker sem prehitel čez polno. Tudi podkupnine jim ne dišijo več. No uglavnem kazni nisem dobil ne za polno črto ne za podkupnino ? Bi še naložil več slik ampak me telefon ne spusti. ? V Željavi bo kmalu muzej... Popravljeno Junij 10, 2021. Popravil Vito23 Erik99, Andrej P, izibajker in 27 others 28 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 10, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 10, 2021 Danešnji plan, napad na otok Evio s severa. Kot je v naši navadi ne gre vse gladko. Do sedaj nas je po S. Makedoniji in Grčiji spremljal dež, danes pa sončno, hmmm. Pridemo do trajektne luke in zvemo, da trajekt samo danes ne pluje (v celi sezoni). Rezervni plan +200 km AC do naslednjega prehoda na okok. To pa je naš pogled z balkona za nslednjih nekaj dni. ? Ella, MiNa, Scarabeo 500 in 18 others 19 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 11, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2021 Dobro jutro .... s pogledom .... skofk, n_majk, DAMI34 in 15 others 16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 11, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 11, 2021 Danes smo bili v zelo veliki dilemi. Kam postaviti brisače ? vandrovec, skofk, Luka66 in 20 others 21 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2021 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2021 predlagam takoj zjutraj, da rezerviraš plac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2021 Zaradi takih razgledov se splača kurit bencin ? Lož, Osilnica, medvedje ride 2x njamsi in kačje ride notranc, Mavti, Snečer in 20 others 19 1 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno Junij 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2021 Par lanskih, ko se je še lahko letelo... Sem kuril vodo DAMI34, Scarabeo 500, dolenc100 in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Grut Objavljeno Junij 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2021 Kamnik,kočeuje,osilnica,medvedje ride,gotenica,pa nazaj u kamnk,pa še jedu sm umes ... MiNa, Endlich, RobiRoberto in 15 others 16 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2021 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 20 minutami, Snečer pravi: Par lanskih, ko se je še lahko letelo... Sem kuril vodo kje je ta grad? Če je lanski vem, pol je Bosna bliz Mostarja verjetno. pred 4 minutami, Grut pravi: Kamnik,kočeuje,osilnica,medvedje ride,gotenica,pa nazaj u kamnk,pa še jedu sm umes ... sj, pozdravu me ni nihče ps...sj smo si mahali Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: kje je ta grad? Če je lanski vem, pol je Bosna bliz Mostarja verjetno. sj, pozdravu me ni nihče ps...sj smo si mahali a res....kje...pizda pol si se torpediru mem mene k te nism vidu...ns je policiski kombi zjebu ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2021 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 20 minutami, Grut pravi: a res....kje...pizda pol si se torpediru mem mene k te nism vidu...ns je policiski kombi zjebu ... na Medvedjih, bila sta 2 spomnim se honde z okroglo lučjo in neki plavga kot gsxrrrrr. Torpediral pa sm, za dol je mal muka, je zadnja blokirala pa plesala, prva je bila spodaj...en mau mehka..zavora itak. Za gor pa...3x svršio Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 38 minutami, Grut pravi: Kamnik,kočeuje,osilnica,medvedje ride,gotenica,pa nazaj u kamnk,pa še jedu sm umes ... Zaradi lepega Kawasakija sem všečkal Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 43 minutami, DAMI34 pravi: kje je ta grad? Če je lanski vem, pol je Bosna bliz Mostarja verjetno. sj, pozdravu me ni nihče ps...sj smo si mahali to je trdnjava Ključica, NP Krka... DAMI34 in Quest 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grut Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 30 minutami, DAMI34 pravi: na Medvedjih, bila sta 2 spomnim se honde z okroglo lučjo in neki plavga kot gsxrrrrr. Torpediral pa sm, za dol je mal muka, je zadnja blokirala pa plesala, prva je bila spodaj...en mau mehka..zavora itak. Za gor pa...3x svršio toj kawasaki.... DAMI34 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Junij 12, 2021 Avtor Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred 9 minutami, Grut pravi: toj kawasaki.... kawapawa Grut 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 šolanje boksera RobiRoberto, n_majk, DAMI34 in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 12, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 12, 2021 Nekako smo le našli svoj prostor za brisače ? Erikcslo, Akito, RobiRoberto in 7 others 5 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vandrovec Objavljeno Junij 12, 2021 Deli Objavljeno Junij 12, 2021 pred eno uro, Snečer pravi: šolanje boksera Tako malo spoštovanja do legende ?...to je bil moj prvi avto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se