Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Junij 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 Pa sva šla en krogc k je bil glih praznik Na Ljubelju uporabiva čarobno besedo, ki odpira vse meje '' TRANZIT'' in že šibava po slovenski avstriji skozi Sele v Železno kaplo in naprej na Pavličevo sedlo. Nadaljujeva po Solčavski panoramski cesti kjer srečava @Quest do Črne na Koroškem, kjer preveriva mehanizacijo rudarskega muzeja na prostem. Nadaljujeva ob Dravi vse do Maribora, kjer obrneva in se v Slovenski Bistrici ohladiva s sladoledom . Obrneva za smer Rogaška pa pol mal prot Celju pa tam nek levo in se znajdeva v Melanijini Sevnici sledijo Zidani most, Hrastnik, Trbovle in Litija. Pa mimo Lublane pa Mengša nazaj na gorensko. Zaključiva na znani lokaciji ob prijatnih temperaturi na hidraciji Lepih, vročih, na makadamu prašnih ovinkov se je nabralo za 440km na naslednih 30 Quest, MiNa, skalar36 in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 Ker se je ponudila priložnost (moje ni doma) sem njeno CB-jko peljal na kratek sprehod, seveda dokler je temperatura še znosna... Čez MR proti Tbovljam... Prometej Rudar zre v daljavo... Sem našel "dvojčka" Poziranje pred gradom Bogenšperk... Pred krajem Sobrače pa zapora ceste, karanbol. Sem obrnil in po stranskih cestah naprej... Kratej postanek v Šentjanžu. Končno malo sence, se je že razgrelo... Iz Laškega po levem bregu Savije proti Celju... Lep razgled na Tremerje. Sem že skoraj doma... oko, "sebek". U2 na črpalki pa ŠOK! je to možno? poraba le 2,9l/100km. Po preračunu doma sem ugotovil, da ne laže. ŠPAROVČEK! thumper, Quest, izibajker in 23 others 24 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 Morje na desni ? Spasku, IF7, dolenc100 in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno Junij 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 1300fotk pa nobene objave...grozna sem? Prečkala mejo dveh sosednjih držav, brez problemov. V Italijo čez Predil nobene kontrole, v Avstrijo so samo vprašali če imam papirje, preveril ni noben. Za nazaj ni bilo nobene kontrole. Od Loga pod Mangrtom gor je zdej nov asfalt - noro! Čista uzivancija? Nova asfalt tudi mimo Lago del Predil - sexy. Do Sella Nevee še vedno dizaster?? Jedla do zdej najboljši burger ever v Arnoldstein-u. Wallner - priporočam! Poskusila divjačinsko varianto...#stilldrooling? P.s. Slap je Fontana di Goriuda Pa srečno!✌ Tedybear, RobiRoberto, Joker in 28 others 30 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 26, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 Morje na levi RobiRoberto, Mavti, ligenjček in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno Junij 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 Po 23 dneh, 12 prehodov meje, 5210 km, cca. 7500 slikah in 3 pridobljenih kilogramih, ponovno doma IF7, markII, ligenjček in 23 others 24 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno Junij 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 26, 2021 (popravljeno) Pozno popoldne pa na skuter in gasa, sem uklopil on vozni program ,ki nabira tudi pike in tik-tak že sem bil v Lendavi, potem pa bolj počasi nazaj , v Mariboru sem še Alfi Nipiča poslušal vmes,odlično je bilo pa na srečo on program za pike danes ni delal Ko bi jaz imel takle silos za koruzo, to bi imel farmo kokoši Tovarna avtodomov Res lepa cerkev Za od blizunia za slikat je preveč umazan Aja dobrih 350 kilometrov je bilo Popravljeno Junij 26, 2021. Popravil Mavti ligenjček, markII, ftp in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 27, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Sv. Juraj včeraj 11.57 Prometa malo, ena lisica pa dve mačke, do Rijeke 25C, čez Ilirsko sem pa skoraj zmrznil skromnih 11C. Kakorkol izlet do Pakle uspel. Ella, RobiRoberto, Grut in 11 others 13 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ftp Objavljeno Junij 27, 2021 Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Čar motorizma... ... ko dan po prihodu s 23 dnevnega popotovanja, ko smo naredili preko 5k km, ob 12 uri začne "abstinenčna kriza" in rečem grem en krog do MotoGP dirke in žena pravi, škoda ker samo tako malo, ker če bi več, bi šla tudi jaz. Pa sem naredil sicer skromnih dobrih 100 km, brez foto dokazil, samo za dušo. ? Grut, Quest, MiNa in 3 others 4 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 27, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Po gričkih in belih cesticah ligenjček, sayo, notranc in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno Junij 27, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 27, 2021 pozno zjutraj 9h - opala ..grem do @Alka en stari dolg poravnat.. domžale lukovica po ac , čez trojane u cjale , ac do mb (zanč sm šel po stari sm popizdu skoz sl.konjice) , mb tankal, radlje ob dravi , dravograd , veleje pa na ac do doma na motogp..moja tud popoldne ni bla za furco pa sm ob 17 30 šel tankat v postojno..2 čika na ridah potem pa po stari do vrhnike (ja popizdil) in zavil desno na borovnico , podpeč , brezovico in domov.. 115+255+ 85 .. ne ga basat 455km .. forma se vrača .. Quest, MiNa, ligenjček in 10 others 13 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno Junij 27, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 27, 2021 (popravljeno) Raziskovanje gričkov tam od Kamnika preko Podvolovljeka v Luče, ogled velikanke v Ljubnem, pa gradu Žovnek nad Braslovčami, preko Vranjskega v Thinsko dolino, zgornji Tuhinj. V Šmartnem zavijeva prozi Zlatemu polju in čez Palovče nazaj v Kamnik. Pozno kosilo sva si privoščila v Lahovčah, potem pa s polnim želodcem domov pogledat posnetek GPja. Tam nekje pri Soteski se mi je za trenutek pokvaril števec kilometrov in pokazal same osmice.? Popravljeno Junij 27, 2021. Popravil raza Mavti, RobiRoberto, Erikcslo in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dolenc100 Objavljeno Junij 27, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 27, 2021 Malo v hribe se ohladit. Koča Prevala na štruklje? , pol pa naprej...? markII, Schultz, DAMI34 in 21 others 22 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Junij 28, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 28, 2021 Online Temp prijetne,cesta prazna.....kaj čem razlagat RobiRoberto, mladench, Grut in 10 others 12 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 thumper, Grut, Spasku in 8 others 1 8 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 maus, Pero75, ligenjček in 7 others 1 7 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 Pravkar, Snečer pravi: Jej, jej, jej, in potem prileti en Slovenec z motorjem in je nesreča tu (se polulaš od strahu) Wakasaki, maus in Grut 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava linoldi Objavljeno Junij 28, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 28, 2021 Spet sem jo teral po slovenskih stezicah in sicer kar 900km? XT pleza kot gams? Buschi, MARE 65, MiNa in 20 others 21 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 2 hours ago, maus said: Okoljska katastrofa na vidiku glede na to da ješ kitajce maus 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 pred 3 urami, maus pravi: Varnost na 1. Mestu .....scat u šljemu? Pero75, RobiRoberto, GregorM in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Darko3g Objavljeno Junij 28, 2021 Deli Objavljeno Junij 28, 2021 pred 5 urami, Wakasaki pravi: Varnost na 1. Mestu .....scat u šljemu? Seveda, da ga kdo ne bi videl v obraz. Spodaj ga tako nihče ne pozna. Wakasaki 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 29, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 29, 2021 No po dolgem času tudi jaz in moja draga na morje, savne, učit se plavat? Jaz z motorjem, ona z avtom, da imava vsa prevozna sredstva s supi vred? V petek sva prišla na morje in do srede nisva videla ne plaže ne morja? Ja še zmerom se liže med? Končno sem spal 8ur, sicer sem potreboval 5 dni, samo to so že podrobnosti... Ko končno pridem do vode takoj srečam zlato ribico? Ko sem ji povedal svoje tri želje, je rekla naj jo rajši pojem? Savne so obvezne, tudi poleti. Nisem po JUS? Za obiske nisva imela časa! V zadnjih letih sem zreduciral ljudi okrog sebe na peščico, tistih pravih, brez mask in fb profilov na katerih se predstavljajo, kot srčni, pošteni, pravični.... ? Samo stran od takih zlob s katerimi sem imel opravka v preteklem obdobju. Zato me večkrat sprašujejo zakaj me več nikjer ni... Pravim jim, da zaradi bolečin v hrbtenici. Ne razumejo. Jah, težko se pripognem, da bi lezel v rit? Veliko se dogaja zato niti ne vem kam grem, vem pa da sem na poti? Tako me vsake toliko časa zagrabi napad norost. Zdaj je cool, napadi so postali redni? Še praktični nasveti? - Ko vas kdo okrega, da ne nosite maske in vpraša, če se ne bojite virusa COVID? Povejte jim, da bodo vas pozdravili, saj še niste odplačali kredita? -V javni hiši: Baba smotana picajzle sem dobil od tebe.! Ja kaj bi pa ti hotel za 50€? PIKA POLONICE? Ne bodite Gorenc v kurbariji? Za še več nasvetov mi sledite? LpKmet Grut, C eagle, Erikcslo in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava mladench Objavljeno Junij 29, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 29, 2021 Tiho jutro nad Makarsko ? VID_26811228_143806_675.mp4 MiNa, Schultz, Grut in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FrenkH Objavljeno Junij 29, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 29, 2021 Današnje enduriranje po okoliških hostah in hribih kjer so temperature znosnejše... linoldi, Tedybear, Grut in 21 others 21 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava skalaprava Objavljeno Junij 30, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Junij 30, 2021 pred 16 urami, mladench pravi: Tiho jutro nad Makarsko ? VID_26811228_143806_675.mp4 1.93 MB · 0 downloads No, tiho že ni moglo biti, če si s totim dučetom gor na biokovo ropotal DAMI34, Wakasaki, Spasku in 9 others 2 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se