Popularna objava Dark Objavljeno September 13, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 13, 2021 Iz Hrvaške obale preko Buzeta, Črnega Kala, Kačjih rid, Rakitne, Grosupelj (opravil prvi servis), Velenja, Lavamunda, Sobotha… skalar36, mladench, DAMI34 in 20 others 21 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno September 13, 2021 Deli Objavljeno September 13, 2021 5 hours ago, FrenkH said: Lep motor... Ta gif je taki škifo da sem ga moral blokiral edino bi ga lahko gledal.Motor je pa lep. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 14, 2021 Avtor Deli Objavljeno September 14, 2021 pred 15 urami, Snečer pravi: pasma Hymer? tudi, ma take celo razumem, drgač so pa pasme večine avtomobilskih znamk osebnih avtomobilov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2021 Vtisno še nekaj km Štajerskega TETa. ? Dark, Luka66, MARE 65 in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Satao Objavljeno September 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2021 pr Dinkotu majo mlade..sam povem… MiNa, Buschi, Erikcslo in 17 others 16 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dark Objavljeno September 14, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 14, 2021 Včeraj Golica za posladek, danes za glavno jed… Akito, ligenjček, Satao in 15 others 16 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kawasaki_rider Objavljeno September 15, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2021 Mimo Ribnice do Kočevja in do MP Petrina in nazaj. Vmes pa obisk medota kosmatinca in kozic. Pa kavica in malo vitaminov. MiNa, Qay, dolenc100 in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno September 15, 2021 Deli Objavljeno September 15, 2021 2 hours ago, Kawasaki_rider said: Mimo Ribnice do Kočevja in do MP Petrina in nazaj. Vmes pa obisk medota kosmatinca in kozic. Pa kavica in malo vitaminov. kasna zalost videt medveda v tisti kletki skalar36, Mavti, Akito in 5 others 6 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawasaki_rider Objavljeno September 15, 2021 Deli Objavljeno September 15, 2021 Pa ni samo en. Dva sta. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 15, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 15, 2021 (popravljeno) Žal, se treba tudi domov vrnit Popravljeno September 15, 2021. Popravil ftp ligenjček, VS800, Kawasaki_rider in 14 others 16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava IF7 Objavljeno September 16, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 16, 2021 Včeraj je bil lep dan za raziskovanje Trnovskega gozda.... Spasku, HyperJack, dolenc100 in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 18, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2021 Kras je krasen hitrii, Quest, MiNa in 25 others 27 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno September 18, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2021 pozdrav iz .. Ella, MiNa, Satao in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 18, 2021 Deli Objavljeno September 18, 2021 Čisto lokalno sem se zapeljal na toti naš breg? https://youtu.be/ZvRUp3auG8s RobiRoberto, Ella, Spasku in 5 others 7 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 18, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2021 Zgodnjejesenska Istra markII, DAMI34, SAR-Solo Adventure rider in 23 others 25 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno September 18, 2021 Deli Objavljeno September 18, 2021 1 hour ago, SAR-Solo Adventure rider said: Čisto lokalno sem se zapeljal na toti naš breg? https://youtu.be/ZvRUp3auG8s Z dronom je cisto druga dimezija video montaze res lepo.BTW kaksen model drona imas ker vidim da je kvaliteten posnetek.Jaz imam tudi drona Full HD ampak mi se ne da prevezat na motorju ker ze tako nimam placa. Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 18, 2021 Deli Objavljeno September 18, 2021 Dji mini. Tu in tam ga vzamem. Sam na furi lahko snemam le statično, ker nima funkcije sledenja. Pol pa take zmazke delam.? https://youtu.be/f3Zjukhs11A MiNa, Erikcslo in Spasku 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Mavti Objavljeno September 18, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 18, 2021 Danes pozno popldne pa spet na skuter le kam na pot,Ljubno nato smer Celje ,Laško, Krško, Novo mesto, Trebnje ,Ljubljana, Trojane in nazaj domov, prekrasnih dvestoštirinosemdeset kilometrov V Laškem se dela ,rdeča luč Krožišće Brestanica , rdeča spet Krško sonce že zahaja Madonca elektrike pa majo kolikor srček poželi Medvdjek Btc Ljubljana brez corone poka po šivih Turisti se ravno pakirajo Spet žejen Tudi luna se bliža plonemu krogu Preventivno ceplenje z domačim šnopsom po prihodu domov( s kolegom večkrat ponovila) Erikcslo, Grut, markII in 22 others 24 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava hitrii Objavljeno September 19, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2021 KUKES --- BAJRAM CURRI SH 23 Scarabeo 500, dolenc100, HyperJack in 25 others 25 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Satao Objavljeno September 19, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 19, 2021 je treba kaj dodati..? ligenjček, car_freak, markII in 12 others 3 12 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno September 19, 2021 Deli Objavljeno September 19, 2021 Ob 13. 9. 2021 ob 21:32, Dark pravi: Iz Hrvaške obale preko Buzeta, Črnega Kala, Kačjih rid, Rakitne, Grosupelj (opravil prvi servis), Velenja, Lavamunda, Sobotha… ...a so poštimali gretje mednožja in sedeža?...pa ali pašejo stari kufri (ne vidim nosilcev na slikah)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno September 19, 2021 Deli Objavljeno September 19, 2021 Ob 15. 9. 2021 ob 19:38, Spasku pravi: kasna zalost videt medveda v tisti kletki Cca 30 let je že not... Erikcslo, Spasku, Akito in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno September 20, 2021 Deli Objavljeno September 20, 2021 On 9/19/2021 at 7:37 PM, siks said: ...a so poštimali gretje mednožja in sedeža?...pa ali pašejo stari kufri (ne vidim nosilcev na slikah)? Sam sem rešil gretje sedeža z Wingsovimi karbonskimi “pokrivali” in se mi ni zdelo pretrano niti na 1190 SA, kakor tudi ne na 1290 SA. Na novem 1290 SAS so pretirano ogrevanje rešili tako, da je hladilnik razdeljen na dva dela, ki sta hlajena z dvema ventilatorjema, topli zrak pa uhaja iz dveh loput na levi in desni strani. Nosilce kovčkov in kovčke imam naročene, saj stari ne pašejo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 pred 11 urami, Dark pravi: Sam sem rešil gretje sedeža z Wingsovimi karbonskimi “pokrivali” in se mi ni zdelo pretrano niti na 1190 SA, kakor tudi ne na 1290 SA. Na novem 1290 SAS so pretirano ogrevanje rešili tako, da je hladilnik razdeljen na dva dela, ki sta hlajena z dvema ventilatorjema, topli zrak pa uhaja iz dveh loput na levi in desni strani. Nosilce kovčkov in kovčke imam naročene, saj stari ne pašejo. Tudi nosilci na mojem "novem" KTMu niso bili enaki kot na starem, a mi je Seleš zmontiru gor stare in ni blo treba manjat kovčkov. Dark 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kričač Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 (popravljeno) Ob 19. 9. 2021 ob 11:39, Satao pravi: je treba kaj dodati..? Hahaha, to me spominja na reklamo, ki jo je naredil Žan Klod Van Dam ... On je tako poziral med kamionoma ... Drugič probaj med vožnjo. Popravljeno September 21, 2021. Popravil Kričač Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se