Satao Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 pred 39 minutami, Kričač pravi: Hahaha, to me spominja na reklamo, ki jo je naredil Žan Klod Van Dam ... On je tako poziral med kamionoma ... Drugič probaj med vožnjo. Erikcslo, MiNa, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno September 21, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2021 Šol mal žvino pobijat......ma ne gre več do roba......pa na jesen moram dimnik zamenat ..... ligenjček, DAMI34, HyperJack in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dark Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 8 hours ago, Frenk 67 said: Tudi nosilci na mojem "novem" KTMu niso bili enaki kot na starem, a mi je Seleš zmontiru gor stare in ni blo treba manjat kovčkov. Stari kovčki niso bili neki kvalitetni ali designerski presežek, zato sem jih oddal s prejšnjim mopedom… Novi pa trenutno še niso dobavljivi… amateur 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno September 21, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2021 Po dveh letih cincanja sem le zbral pogum in prevozil pot iz Jeseniškega rovta do Črnega vrha. Skeptičen sem bil, če je to sploh mogoče. Žal se slabo vidi, da je strmina zelo huda, zato je tudi rikverc možen le z zaviranjem na zadnje kolo, s sklopko. Strmina je taka, da peš navzdol v mokrem skoraj ni za it oz. zelo previdno in počasi. Začelo se je bolj slabo, ker sem pozabil izklopiti traction control. Nerodno, ker se resetira vsakič ko ugasneš motor. Pravzaprav sem ga potem le znižal iz 6 na 2. Pač nisem upal več, da me ne bi kje obrnilo. Zaradi tega mi je nekje na polovici tudi ugasnil, preveč strmo in kugle pod kolesi. amateur, RobiRoberto, MiNa in 14 others 14 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 (popravljeno) Če poznaš teren, bi se tu človek vprašal po zdravi pameti...... A sledi še drugi del do vrha? Popravljeno September 21, 2021. Popravil raza Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motom Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 Ne vem če... Nadaljevanje je možno le brez zaleta, teren je nasutje debelega gramoza, huda strmina in še ovinek. Ko obstaneš se motor dvigne spredaj in zadaj... africa pa težka in previsoka. Mogoče pa, čez 2 leti... Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
raza Objavljeno September 21, 2021 Deli Objavljeno September 21, 2021 Bol star, bol nor....al kako poje pesem? Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno September 21, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 21, 2021 (popravljeno) Dva dni nazaj Lepena nad Železno kapljo Klajne tojfel, sicer ene 3 m velik.... Popravljeno September 21, 2021. Popravil raza Joker, ČMRLJ, IF7 in 19 others 21 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dolenc100 Objavljeno September 22, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 22, 2021 Hmmm.....? tomash, ligenjček, amateur in 15 others 17 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno September 23, 2021 Deli Objavljeno September 23, 2021 Ob 21. 9. 2021 ob 18:52, Dark pravi: Stari kovčki niso bili neki kvalitetni ali designerski presežek, zato sem jih oddal s prejšnjim mopedom… Novi pa trenutno še niso dobavljivi… Jaz večinoma uporabljam zadnji kovček od Givija v katerega gresta dve čeladi. Kaj več običajno ni potrebno. Erikcslo in Dark 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno September 23, 2021 Deli Objavljeno September 23, 2021 pred 14 urami, dolenc100 pravi: Hmmm.....? tudi vojska ni več, kar je bila imeli so imenitno priložnost z gibajočo se tarčo pa saj ne bi zadeli ali? @Tedybear Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 23, 2021 Avtor Deli Objavljeno September 23, 2021 pred 14 urami, dolenc100 pravi: Hmmm.....? kar jaz vidim, je povosd utrjena pot Erikcslo in dolenc100 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tedybear Objavljeno September 23, 2021 Deli Objavljeno September 23, 2021 pred 45 minutami, Snečer pravi: tudi vojska ni več, kar je bila imeli so imenitno priložnost z gibajočo se tarčo pa saj ne bi zadeli ali? @Tedybear Za take morajo poskrbet zeleni, EKO, lovci, zaščitniki risa, medveda, ornitologi.....predvsem pa lastniki zemljišča. Ampak tam, kjer je država lastnik.....? Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dolenc100 Objavljeno September 23, 2021 Deli Objavljeno September 23, 2021 pred eno uro, Snečer pravi: tudi vojska ni več, kar je bila imeli so imenitno priložnost z gibajočo se tarčo pa saj ne bi zadeli ali? @Tedybear So mel dlih malco...., sem moral obrnt, žal? Pa na netu naj si kj preberem, da ne bom švicarski sir naslednič.. ? Tedybear in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava FrenkH Objavljeno September 23, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 23, 2021 Danes sem izkoristil vreme ter hrati preizkusil novo pridobitev na 690-ki in sicer predelan sedež izpod rok Marka iz Hanmar-ja, mojster je učinkovito ter z občutkom razširil zadnjo polovico sedeža (sedalni del), poleg vložka iz tempur pene je uspel celo obdržati originalno prevleko sedeža ? Razlika v udobju je očitna, zahvaljujoč posegu bodo daljši transferji precej manj mučni, znano je da neudoben sedež kaj hitro povzroči domotožje . Pomaranča bo tako zaradi dodanega "udobja" v bodoče videla veliko več sveta kot samo deželo kranjsko in lipo njihovo, zahvaljujoč dodani potovalni uporabnosti Še nekaj slikic avstrijskega pritepenca v primernem habitatu med testom udobja... V objektiv mi je celo uspelo ujeti jesensko tihožitje nervoznega zverjaščka pred svežo krmo po živahnem preganjanju po kolovozih in stezicah... Ko sm ga zajahal in pokazal ključ je bil navkljub postrežbi rezervar še vedno prazen, zguba cajta mladench, dolenc100, IF7 in 12 others 14 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno September 24, 2021 Deli Objavljeno September 24, 2021 Ob 21. 9. 2021 ob 20:57, motom pravi: ...prevozil pot iz Jeseniškega rovta do Črnega vrha. Zaradi takšnih podvigov imam doma še vedno en star 125 enduro motor..ker je tudi tamala Tenerejka preprosto preglomazna...no zame, za Nitrosa verjetno ne. Erikcslo 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno September 24, 2021 Deli Objavljeno September 24, 2021 Kakšna od tukaj ? ligenjček, Erikcslo, Dark in 6 others 5 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 24, 2021 Avtor Deli Objavljeno September 24, 2021 pred 3 urami, Bmflar pravi: Kakšna od tukaj ? Js nism bla Satao, Bmflar, Dark in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 24, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2021 ligenjček, dolenc100, notranc in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava thumper Objavljeno September 24, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2021 Mal grem ribe lovit in živčke na pašo.. tudi razkužil in cepil sem se takoj ob prihodu v piran.. amateur, IF7, Frenk 67 in 13 others 15 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spasku Objavljeno September 24, 2021 Deli Objavljeno September 24, 2021 1 hour ago, thumper said: Mal grem ribe lovit in živčke na pašo.. tudi razkužil in cepil sem se takoj ob prihodu v piran.. Kaj vidim pravilno imas 3-4 metre zajle za ga zvezat s sabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
thumper Objavljeno September 24, 2021 Deli Objavljeno September 24, 2021 pred 40 minutami, Spasku pravi: Kaj vidim pravilno imas 3-4 metre zajle za ga zvezat s sabo 2x 2.5m .. Tedybear, Mavti, Spasku in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Snečer Objavljeno September 24, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2021 Pripravljam se za Jadranko laganih 75km, prvič v Avstriji v 62ih letih https://www.openstreetmap.org/#map=19/46.72068/15.81780 RobiRoberto, notranc, Spasku in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno September 24, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2021 Sodelavec se je pohvalil, da imajo v bližini eno fajn traso zame in kaj sem hotel... grem probat... itak Africa zmore. Prva tretjina super za ogrevanje, potem pa malo manj super... DAMI34, Mavti, amateur in 13 others 16 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno September 24, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 24, 2021 Z lubga dolgcajta smo se mal do Malte zapelal. Vreme kot v pravljici. A kje vidite kakšen oblaček? IF7, Bmflar, Loba in 17 others 19 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se