siks Objavljeno September 25, 2021 Deli Objavljeno September 25, 2021 Ob 23. 9. 2021 ob 21:15, FrenkH pravi: Danes sem izkoristil vreme ter hrati preizkusil novo pridobitev na 690-ki in sicer predelan sedež izpod rok Marka iz Hanmar-ja, mojster je učinkovito ter z občutkom razširil zadnjo polovico sedeža (sedalni del), poleg vložka iz tempur pene je uspel celo obdržati originalno prevleko sedeža ? Razlika v udobju je očitna, zahvaljujoč posegu bodo daljši transferji precej manj mučni, znano je da neudoben sedež kaj hitro povzroči domotožje . Pomaranča bo tako zaradi dodanega "udobja" v bodoče videla veliko več sveta kot samo deželo kranjsko in lipo njihovo, zahvaljujoč dodani potovalni uporabnosti ...kolk pa stane tak poseg? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava car_freak Objavljeno September 25, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2021 https://riserapp.com/t/YWqwa4J3H_nx/car_freak-vid/dopustniski-izlet-holiday-trip Lepih 400km, sam sonca pa lih ni bilo v obilju. Prvič odpeljal cesto po Predmeji, res lepa cesta. Predmeja Čepovan Napoleonov most Drežnica Nima veze z motorji, ampak tablica je pa zanimiva ? Ella, ligenjček, DAMI34 in 14 others 12 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FrenkH Objavljeno September 25, 2021 Deli Objavljeno September 25, 2021 pred 2 urami, siks pravi: ...kolk pa stane tak poseg? Vložek tempur latex 60€, oblikovanje pene sedeža 20€ in pa vgradnja vložka 20€, skupaj torej 100€ kar je 3x ceneje kot kak aftermarket sedež... Za XR me je predelava prišla 80€, se pravi 60€ vložek in 20€ vgradnja, sedež po izgleda povsem originalen. Priporočam, razlika je očitna... Spasku in Erikcslo 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 25, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2021 Čelota delata plan, kako položit ovinek, kje s kolenom dol..v glavnem vse vključno s telemetrijo Pit stop Pa občudovanje hišnih ljubljenčkov Erik99, MiNa, Bmflar in 19 others 16 2 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 25, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2021 Kak se pride iz Velebita? Morje levo, morje desno, morja ni!!! ??? RobiRoberto, MiNa, Scarabeo 500 in 16 others 14 1 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno September 25, 2021 Avtor Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2021 Zdej greva pa pit ? Kawasaki_rider, pik1, ligenjček in 12 others 8 2 1 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ftp Objavljeno September 25, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2021 300km lokalnih cest po neznani Istri ? SAR-Solo Adventure rider, mladench, Spasku in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava motom Objavljeno September 25, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 25, 2021 Jelovica... polna presenečenj... notranc, MiNa, RobiRoberto in 16 others 18 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava tomash Objavljeno September 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2021 (popravljeno) Petek zjutraj od doma, na Kozje in potem preko Kumrovca do mejnega prehoda Hrvatska Kostajnica, Sanski Most, Ključ, Mrkonjič grad, Livno, Trilj, Bato na Cetini v Omiš. Vse super in fajn. V glavnem brez prometa, brez zapletov in relativno hitro. Šel sem na moto zbor, ki ga seveda ni bilo. To sem sicer vedel, ampak vseeno sem šel malo pogledat in spit pivo ali dve. Tako je bilo. V soboto pa Iz Omiša na Split, Šibenik, Drniš do Paklenice in do Karlobaga. Vse ok. V Karlobagu sedimo in malicamo, ko sporočijo, da je malo nazaj počilo. Možakarji pri sosednji mizi prebledijo. Njihov kolega se je ponesrečil. Tragično. Uf, se odpeljem in malo pred Senjem še bel Triumph na tleh, poleg motorist in reševalci. Kasneje izvem, da se ni izšlo. Z slabimi občutki dalje proti domu, čez Jelenje na Strmo Reber in do doma. Vmes me je še presenetil pesek ali olje in sem skoraj končal v grmih. Sobota je za pozabit. Popravljeno September 26, 2021. Popravil tomash Kawasaki_rider, IF7, Bmflar in 24 others 23 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno September 26, 2021 Deli Objavljeno September 26, 2021 V izogib prometnicam uporabim vukojebine za izlet z dvema igračkama. ?? https://youtu.be/7iCHdaD6Umo Kawasaki_rider, notranc, MARE 65 in 6 others 8 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava ligenjček Objavljeno September 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2021 Malo jadranja za vikend. Radlje, Celje, Mokronog, delnice, malo lutanja po Velebitu, pa po jadranki do Paklenice, pa malo lutanja po Vranskem jezeru (mogoče bi moral prešaltati na adv. ? ) Pa do Šibenika, naravni park Krka, pa nazaj po jadranki, pa spet čez delnice, pa Žužemberk, Bogenšperk, Marija Reka, pa domov... Luškano ? IMG_20210924_192622_972.webp RobiRoberto, Kawasaki_rider, MARE 65 in 20 others 22 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava raza Objavljeno September 26, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 26, 2021 (popravljeno) Je bilo za izkoristit sonce Fura za kestl bencina... Popravljeno September 26, 2021. Popravil raza skalar36, ČMRLJ, Spasku in 21 others 23 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Tedybear Objavljeno September 28, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2021 (popravljeno) Ob 9:00 ne v Ratečah, ne na Trbižu ni bilo prav toplo. Čez 6 stopinj ni šlo. V Logu pod Mangrtom pa že 13. Prazne ceste do Kanala. Tam med pavzo opazim smerokaz za Kal nad Kanalom. Priznam, tam še nisem bil. Bodrež, Avče ,Levpa, Kal, Banjšice. Pa dol čez Grgar in Ravnico v Kromberk. Pa na Predmejo, Col in "Hadovč", na Vrhniki pa levo na Horjul in Vrzdenec, čez rally Lučine v Poljansko, pa domov. Še zmerej se sprašujem...kako da se tam okoli Banjšic še nisem vozil. Meni super. Razgledi, ceste. Same podrtije ? Kompleten južni del Alp Nabito s praznino Popravljeno September 28, 2021. Popravil Tedybear Endlich, Bmflar, raza in 19 others 20 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Endlich Objavljeno September 28, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2021 Super cesta proti Mostu na Soći, Bovec, Log pod margantom in do Predela, krasen asfalt. Hvala @Ella za idejo, sicer že pred časom objavljeno tu gor, pa sem si vseeno zapomnil. Bo še za ponovit. Odlično je iti med tednom, ni.prometa. skoraj nič avtodomov... sem že vmes razmišljal ali sem na motorju, ali pa samo sanjam ? Erik99, Scarabeo 500, MiNa in 18 others 19 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Ella Objavljeno September 28, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 28, 2021 @Endlich malenkost, sem vesela da si imel lepo? Nov asfalt iz Loga do Strmeca je pa wow!? Srečno na cesti vsem✌ YBT, MiNa, basbas in 22 others 17 2 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Qay Objavljeno September 28, 2021 Deli Objavljeno September 28, 2021 pred 4 urami, Endlich pravi: Super cesta proti Mostu na Soći, Bovec, Log pod margantom in do Predela, krasen asfalt. Hvala @Ella za idejo, sicer že pred časom objavljeno tu gor, pa sem si vseeno zapomnil. Bo še za ponovit. Odlično je iti med tednom, ni.prometa. skoraj nič avtodomov... sem že vmes razmišljal ali sem na motorju, ali pa samo sanjam ? Avtodomarjev mi ne šimfajte preveč. Ko sem za volanom avtodoma spuščam vse mimo. Kdor ne more prehitet počasnega avtodoma z motorjem naj ostane doma. Dadi, zundapp in Erikcslo 2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tex Objavljeno September 28, 2021 Deli Objavljeno September 28, 2021 32 minutes ago, Qay said: Avtodomarjev mi ne šimfajte preveč. Ko sem za volanom avtodoma spuščam vse mimo. Kdor ne more prehitet počasnega avtodoma z motorjem naj ostane doma. No, o tem se pogovori s tvojimi somišljeniki/sovozniki/so-avtodomarji .. pooooool, šele pooooooooool, vas bomo morda kaj rajši imeli .. DAMI34, Endlich, Erikcslo in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Endlich Objavljeno September 29, 2021 Deli Objavljeno September 29, 2021 pred 7 urami, Qay pravi: Avtodomarjev mi ne šimfajte preveč. Ko sem za volanom avtodoma spuščam vse mimo. Kdor ne more prehitet počasnega avtodoma z motorjem naj ostane doma. Nekateri res spustijo mimo in kapo dol. Sem vesel, da si med njimi in da bo tega čimveč. Nekateri pa vlečejo za sabo dolge kolone. Res je lažje iti z mopedom mimo, vendar jaz rad pustim vsaj tistim prvim avtom za avtodomom, ko je varna ravnina, da prej prehitijo, ker še tezjo prehitijo. Zivnorc, Joker, Erikcslo in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kaldu Objavljeno September 29, 2021 Deli Objavljeno September 29, 2021 pred 11 urami, Qay pravi: Avtodomarjev mi ne šimfajte preveč. Ko sem za volanom avtodoma spuščam vse mimo. Kdor ne more prehitet počasnega avtodoma z motorjem naj ostane doma. Ravno to je problem, kajti za avtodomom se naredi kolona avtomobilov. V avtomobilih za avtodomom se naberejo nedeljski vozniki/strici s klobuki/ženske, ki se ne upajo prehiteti. Nisem še doživel, da bi avtodom zapeljal na parkirišče in spustil kolono naprej. Erikcslo, Kawasaki_rider, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lipstick Objavljeno September 29, 2021 Deli Objavljeno September 29, 2021 Večina teh gajbičarjev je rentanih, njihovi upravljalci imajo sami s sabo in gajbo orng dost za opravt, pa še, kao so na dopustu in se jim nkamor ne mudi in še okrog morjo zjt in utise utiskat ........kva je za njim itak ne utegnejo opazt ....... Zivnorc, ligenjček, Kaldu in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Zivnorc Objavljeno September 29, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno September 29, 2021 ...jaz sem zadnjič , lahko rečem, nazjal, eno starejšo znanko, ko je izjavila, da ko ONA pride na morje... oz. že ko ONA gre na morje, da je že na dopustu....in pelje tudi 30 na uro, če se ji zdi, da gleda okoli...pa uživa v panorami...itd.... ...pa ji ni prišlo do živega, ko sem ji najprej hotel lepo povedati, da pa tam, kamor ONA gre na dopust, živijo tudi domačini, ki hodijo v službe, v šolo... v trgovine...in da ni glih fer od takih, ko je ona, da se tko egoistično obnašajo do drugih...pa da bi oni tam radi, da je tam normalen lajf, pa čeprav živijo na turističnem območju in živijo od turizma (vsaj večina njih).... Jaz si sploh ne moram predstavljati, kako se nekateri (jih kar nekaj poznam) lahko v trenutku preklopijo na "DOPUSTNIŠKI MODE" .... ne vidijo nič okoli sebe... pelje, ko da je sam... se obnaša, ko da je on kralj, car, pa še Bog zraven..... in navzven mi tak človek deluje, ko da je malo zadrogiran, al kaj... sploh ne znam opisati... ampak meni deluje, kot da nekako sfejkano deluje navzven, ko da fejst uživa.....in ne razmišlja ama nič.... Malo čudno sem napisal... ampak, se verjetno zastopimo.... ne vem... a mogoče misli, ker ima namen 300€ zapraviti v tistih 10-ih dneh, da morajo vsi skakat okoli njega in se mu prilagajati? ...al si pa misli "JEST sem na dopustu...... fakite se vsi skupaj" p.s. mal sem imel cajta, pa sem napisal... Joker, Akito, Mavti in 8 others 7 1 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 29, 2021 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2021 jaz poznam 2 šoferja izpred nekih 6 ih let, ki sta z avtodomom tudi avtomobile prehitevala po jadranki. ampak to je bolj izjema Erikcslo in Satao 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno September 29, 2021 Deli Objavljeno September 29, 2021 pred eno uro, Zivnorc pravi: ...jaz sem zadnjič , lahko rečem, nazjal, eno starejšo znanko, ko je izjavila, da ko ONA pride na morje... oz. že ko ONA gre na morje, da je že na dopustu....in pelje tudi 30 na uro, če se ji zdi, da gleda okoli...pa uživa v panorami...itd.... a te ni s torbico Akito, maxxa, skalar36 in 2 others 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Satao Objavljeno September 29, 2021 Deli Objavljeno September 29, 2021 pred 2 urami, DAMI34 pravi: jaz poznam 2 šoferja izpred nekih 6 ih let, ki sta z avtodomom tudi avtomobile prehitevala po jadranki. ampak to je bolj izjema heh, ta sta bla amaterja…jst poznam modela k po jadranki z pocitnisko prikolico folk spiči…tak mi je govoru??? DAMI34 in Erikcslo 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno September 29, 2021 Avtor Deli Objavljeno September 29, 2021 pred 7 minutami, Satao pravi: heh, ta sta bla amaterja…jst poznam modela k po jadranki z pocitnisko prikolico folk spiči…tak mi je govoru??? men ni govoru, jaz sem to počel (dokler nisem sesul ležajev v osovini) Satao, Erikcslo in Kawasaki_rider 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se