motom Objavljeno Oktober 4, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2021 radar pa tukaj na 26:30 DAMI34, MiNa, Spasku in 3 others 5 1
Spasku Objavljeno Oktober 4, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2021 Nisem nikdar gledal kam merijo??? ti radarji kjer so postavljeni se peljem po omejitvi v obe smeri
Popularna objava Dark Objavljeno Oktober 4, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 4, 2021 To pot v dvoje na Golici… Včeraj gneča, danes samo nekaj motoristov. MiNa, Luka66, notranc in 16 others 18 1
HyperJack Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 (popravljeno) pred 16 urami, motom pravi: Moj vtisek od včeraj... prehitevanje čez polno je varneje Prosim, da od 0:37 sekunde cenzuriraš moj avtodom...da se ne bo ker norca delal iz mene :D. Tri motorji doma, jaz se pa z avtodomom vozim po jadranki Pa upam, da si dal za mašo. Ker tisto bi se lahko velik slabše končalo. Popravljeno Oktober 5, 2021. Popravil HyperJack Satao, Erikcslo, GregorM in 2 others 4 1
DAMI34 Objavljeno Oktober 5, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 pred 16 urami, RSM pravi: Vsi se radi vozimo po jadranki, eni ker je lepo, eni ker je lepa cesta, eni ker je ceneje kot po AC. Imaš srečo, da nisi bil prehiter... Ampak, a ni ravno nekje tukaj radar, ali se motim? blizu je na kandelabru Erikcslo 1
Lipstick Objavljeno Oktober 5, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 5, 2021 1 hour ago, DAMI34 said: blizu je na kandelabru Naselje Ribarica, obrnjen je proti Rijeki, za dol polne bombe, za gor ( morje na levi ) k po jajcih..... Spasku, Erikcslo, MiNa in 1 other 4
Popularna objava Lipstick Objavljeno Oktober 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 (popravljeno) Pa sva hotla do Grobnika........in je začel pred Kočevjem pršet....pa nisva šla.... dimnik sva zamenala...rokavice bo pa tud treba... Popravljeno Oktober 9, 2021. Popravil Lipstick Spasku, Dark, TheHound in 21 others 20 1 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 V gozdu ni burje ? Grut, Erik99, mladench in 19 others 21 1
Popularna objava IF7 Objavljeno Oktober 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 Po redko voženih gozdnih potkah Krima in Menišije do Laz pri Planini... pa tudi Pegaso mora kdaj počivat... ligenjček, Spasku, motom in 14 others 16 1
motom Objavljeno Oktober 9, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 tole se meni zdijo precej leseni motoristi:
DAMI34 Objavljeno Oktober 9, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 pred 29 minutami, IF7 pravi: Po redko voženih gozdnih potkah Krima in Menišije do Laz pri Planini... pa tudi Pegaso mora kdaj počivat... a to ga daš spat? ma svoja leta pa mora mal da odmori Erikcslo in RobiRoberto 1 1
IF7 Objavljeno Oktober 9, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 5 minutes ago, DAMI34 said: a to ga daš spat? ma svoja leta pa mora mal da odmori Ja, ko se fajn zadiha in prepoti mu paše spat, leta se mu že malo poznajo... ?? MiNa, Erikcslo, RobiRoberto in 3 others 6
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 Skupinska sobotna, da proslavimo 100tko na kolegovi Hondi... Nabralo se je prijetnih 370km. Mavti, amateur, skalar36 in 21 others 22 2
Popularna objava maus Objavljeno Oktober 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 MiNa, Mavti, ligenjček in 11 others 12 1 1
Popularna objava FrenkH Objavljeno Oktober 9, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 9, 2021 Kot pravi Dami - v hosti manj piha a kljub temu motor bolj zanaša, mene je to prepričalo in sem šel danes raje po šodru kot po asvaltu, k sreči sem vzel debelejše hlače, rokavice, podkapo in windstoper pod jakno, v nasprotnem primeru bi bilo trpljenje bolj kot ne... Vozil sem po logaških, cerkniških in postonjskih kolovozih in poteh, kot vedno lepot in izzivov ni manjkalo... Prvi škljoc postanek Rakov Škocjan Naslednji sestop iz kobilice presihajoče Petelinjsko jezero pri Pivki Od tu naprej me je premamilo vojaško območje Počka kjer kolovoze krasijo manjši "ribniki", po širini in zdelanosti bi rekel da se tu vozi z vojaškimi kamijoni, kdor si želi vodne zabave z motorjem ala Camel Trophy - priporočam Večino luž sem obvozil čez plitvine, pri eni sem v letu sklenil da grem zaradi ostrih skal in grmovja ob robovih po sredini... big mistejk.. sprednji konec sem potopil v vsaj 40cm blata pod vodo, ko sem sestopil pa še škornje, vodo sem imel do kolen, motor štendra niti ni potreboval... Na "obali" sem odložil opremo, slikovno pribeležil situacijo in se vrnil v ribnik po motor, prijel sem ga za geštel in ga po nekaj minutni borbi izvlekel v rikverc na kopno... Ker sreča spremlja hrabre je uberstroj kresnil brez problema, voda ni prišla do elektronike, blato pa se zaradi višine vode tudi ni prijelo... 20211009_133714.mp4 Ko sem ožel zokne sem ribnik prečkal po skrajnem robu (obračat ne gre ker drugače izpade da sem se posral in odnehal ) namenil sem se do koče Mladike pri Pečni Rebri da se malo očedim... Medtem ko sem sušil parklje sem si čas krajšal s njihovo ponudbo, prijazno osebje mi je odstopilo krpo in dve PVC vrečki namesto nogavic Razmočene štunfe sem ovil okoli zajl na balanci in jih tako sušil do doma Od danes naprej nikamor več brez rezervnih štunfov in pvc vrečk tudi na "lokalnih" enduro vožnjah, tud kak štrik bi prav prišel lahko... laky055, DAMI34, Luka66 in 30 others 24 6 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 10, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 10, 2021 vedno več nas je "podmorničarjev" car_freak, Satao, motom in 7 others 3 7
Mavti Objavljeno Oktober 10, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2021 (popravljeno) Ja včeraj tud na dvsetokilometerski krog, smo doma bacek đona dali iz kože pa sem kožo peljal v Dragomelj na strojenje potem pa še malo tamo i ovamo pa ja blo to to. Velenje pred štacuno Res zadnji cajt da zamenjam rokavice za bolj topel model Po zaslugi zabluzenega soferja dostavnega potniškega kombija tipa ala italjan sem uspel po lastni neumnosti pridelati praske še na levi strani mororja ma se vidijo z vesolja za kazen še vsajdvatisoč kilometrov ne operem skuterja tecajd se bodo pa praske zmajšale, lastnik pa ohladil pa bo Popravljeno Oktober 10, 2021. Popravil Mavti skalar36, ligenjček, hitrii in 13 others 3 1 11 1
nokk2 Objavljeno Oktober 10, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2021 Ob 4. 10. 2021 ob 19:57, car_freak pravi: Prvič sem bil v p(P)uščavi ? Sicer pa prelepa dolenjska pokrajina. Bil si čisto blizu Nebes... Satao, Erikcslo, car_freak in 1 other 4
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2021 matr vola..5 stopinj..??? Quest, FrenkH, DAMI34 in 20 others 22 1
Frenk 67 Objavljeno Oktober 11, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2021 pred 3 urami, Satao pravi: matr vola..5 stopinj..??? A baso si vzel za po poti? ? Satao, Erikcslo in Mavti 3
car_freak Objavljeno Oktober 11, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2021 pred 15 urami, nokk2 pravi: Bil si čisto blizu Nebes... Aja ?? Potem moram pa naslednjič čez Nebesa v Puščavo ali obratno ? Erikcslo in Scarabeo 500 2
a79 Objavljeno Oktober 11, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2021 pred 2 urami, car_freak pravi: Aja ?? Potem moram pa naslednjič čez Nebesa v Puščavo ali obratno ? Puščava - Sentrupert - Nebesa... Kawasaki_rider, Erikcslo in car_freak 3
Popularna objava Mavti Objavljeno Oktober 11, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 11, 2021 Danes že pa kar pred šihtom na motor je bil cel spisek opravkov in stošesdeset kilometrov ceste pred mano, vse sem zrihtal Sem uzput obiskal Promotor in se oskrbel z materialom za servis,ker je skuter že spet potreben vzdrževanja ,kar naprej nekaj tečnari dej zrihtaj to ,pa to ,pa,... Iz žalca do Velenja je med tednom kar podvig prehiteti vsa vozila samo ,ko sem pa zmagal je bila pa prazna cesta do tukaj kjer me je vlak ustavil Jaz ne bi bil jaz ,če ne bi vedno še kaj na sedežu zraven vozil,pa še zame ni ampak za žlahto A potem od doma sem moral pa na šiht(le gdo si je delo izmislil, da mu jebem sestro) Praske so danes že manjše tako ,da samo tisoč kilometrov ga še ne operem,mogoče če bo delovni navdih še prej RobiRoberto, Satao, maxiscooter in 13 others 12 1 3
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 12, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 12, 2021 spizdu od doma…??? Kawasaki_rider, Mavti, Endlich in 16 others 17 1 1
Joker Objavljeno Oktober 13, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2021 pred 22 urami, Satao pravi: spizdu od doma…??? A kufre si zares snel ali je tudi to fotošop? HyperJack, MiNa, Erikcslo in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se