DAMI34 Objavljeno Oktober 27, 2021 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 pred 5 minutami, Whiskey pravi: Si se dol proti Podgorju trajbal? Drugič pa tuki gor, ane? Jst sm se raj z liftom dol zapeljal. iz Črnotičev gre požarna pot gor, dol sem pa na Kozino užgal IF7, Erikcslo in Whiskey 3
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 27, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 27, 2021 Če že sam nisem vtisnil bog ve kaj, vsaj v objektiv ne, je pa vtisnil vnuk, ki je svojega APN zamenjal za zadnji sedež moje drage. Tudi uniformo si je sposodil od nje.... Mami je napravila posnetek za v foto album, pa sva šla.... Seveda se je med potjo toliko dogajalo. Imela sva komunikacijo, saj je bila čelada od mame ravno pravšnja, tako da je vnuk lahko sproti potešil svojo zvedavost in me tudi na marsikaj opomnil, kar je ata storil rutinsko. Med vožnjo seveda ni bilo časa za slikanje, je pa v glavi verjetno posnel film, zaradi katerega bo bol slabo spal. Jutri bo padlo sigurno eno vprašanje: "Kako bi midva mojemu Tomosu dodala nekaj konjev?" In odgovor se bo glasil: "Veš Nejc, konji pridejo postopoma, z leti...Tudi tvoj ded je začel s Tomosom, ki je imel samo dve brzini in polovico manj konjev, kot jih ima tvoj APN...!" Tedybear, Satao, ALEŠ M in 32 others 35
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 28, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 28, 2021 Zima je napovedana pa nobenga snega (danes) ampak mraza pa res ni bilo, Gorenjska toplejša kot LJ (na vrhu 9stopinj, v dolini pol več Erikcslo, Tedybear, Spasku in 23 others 25 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 29, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2021 Ma che colori ? kaizer, Spasku, sohen in 27 others 28 2
Popularna objava Spasku Objavljeno Oktober 29, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2021 Po Krasu Quest, skalar36, a79 in 27 others 28 1 1
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 30, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2021 pozdrav iz Montane..??? skalaprava, DAMI34, kaizer in 23 others 24 2
Popularna objava kaizer Objavljeno Oktober 30, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2021 Ni montana so pa tudi hribi (danes predolgo megla strašila) fočk na Vršiču pozdravil strica Kugy-a je gorela zelena???? požen mi smo prpravlen!!! dlje ne gre, rampa, pa sneg. na Predil karabinjeri kontrolato green pass- okreni pa nazaj čez Vršič domol in bil do teme (tme) doma. Frenk 67, vandrovec, a79 in 23 others 25 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 30, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2021 @kaizermislim, da smo se srečali tam nek okol Vršiča. Interesantno, da je bil Vršič najbolj topel kos poti. Bolj si se dvigal bolj toplo je postajal. Najbolj mraz pa v Lepeni. Za malo da ni šlo pod nulo. Na mostu čel Lepeno so bile še ledene luže in slana na okoliških travnikih. Aice alert❄️ je pa gorel celo Trento. Soriška planina, pogled na Triglav (pa nisem jaz kriv, da so daljnovod postavl!Kje so bili "zeleni"?) Na Vršiču gužva, da ustavt ni bilo kje, kaj šele spodobno fotko narest. Se pa pozna, da če nimam fotografinje s sabo, tud spodobnih slik ni za objavo. 1. november bo tle in motorini pri meni odhajajo na zimsko spanje..... skalar36, skalaprava, Luka66 in 18 others 20 1
kaizer Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred 9 urami, raza pravi: @kaizermislim, da smo se srečali tam nek okol Vršiča. Interesantno, da je bil Vršič najbolj topel kos poti. Bolj si se dvigal bolj toplo je postajal. Najbolj mraz pa v Lepeni. Za malo da ni šlo pod nulo. Na mostu čel Lepeno so bile še ledene luže in slana na okoliških travnikih. Aice alert❄️ je pa gorel celo Trento. Soriška planina, pogled na Triglav (pa nisem jaz kriv, da so daljnovod postavl!Kje so bili "zeleni"?) Na Vršiču gužva, da ustavt ni bilo kje, kaj šele spodobno fotko narest. Se pa pozna, da če nimam fotografinje s sabo, tud spodobnih slik ni za objavo. 1. november bo tle in motorini pri meni odhajajo na zimsko spanje..... Ja, pozdrav obema še enkrat! Mislim da smo se na 10.serpentini srečal, vidva dol jaz gor. Sem samo kimal, ni bilo časa balance spustiti. Je bilo pa gužve na vrhu manj kot v četrtek, ko sem imel lep namen še na Kotovo sedlo "skočit", pa ob mrgolazenju po bregu odnehal in raje peljal navzdol po vajini trasi, s to razliko da sem šel skozi Cerkno,Čeplez, Hotavlje, Gorenja vas,Kranj. Včeraj pa desno na Mangart in nazaj čez Vršič, ko se je že oblačilo in hladilo. Če ne bo zmrzovalo pa bo še kakšna fura v "tople" kraje pred zimskim spanjem. raza, Quest, Grut in 6 others 8 1
Popularna objava skalaprava Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 No comment.... Satao, ChuckNorris, IF7 in 23 others 25 1
Popularna objava Grut Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 vidu pa puzdravu use,sva bruhnla en krogc ... raza, markII, Quest in 17 others 19 1
Popularna objava Satao Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 čevapi..??? Spasku, Erikcslo, Mavti in 19 others 10 2 8 2
Popularna objava vandrovec Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred 1 minuto, Satao pravi: čevapi..??? Brez piva? Čudna kombinacija? DAMI34, Erikcslo, Tedybear in 11 others 13 1
MARE 65 Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred 29 minutami, Satao pravi: čevapi..??? Jaz bi se tudi s tabo vozil... Spasku, RobiRoberto in Erikcslo 3
MARE 65 Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 Kratko ampak sladko...brez slikic, ker se mi ni dalo ustavljat. Malo "Po šumama i gorama", od doma čez hosto do Krke, pa Žužemberka, Dobrniča proti Radohovi vasi, pa mimo Akrapoviča na Polževo, na Logo v Grosuplju na kofe in colo, pa žal proti domu. Zeblo nič, stestiral softshel z Dechatlona pod jakno, the best za malo denarja in merino pajkice za pod hlače, lahko bi bilo tudi 10 stopinj manj, pa bi zadeva funkcionirala. Glede na vremensko bo še za vozit, pa kakšna fotka bo, obljubim. Spasku, RobiRoberto, DAMI34 in 4 others 6 1
skalaprava Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred eno uro, Satao pravi: čevapi..??? Če bi vedel, da bodo čevapi, bi počakal na Strmi rebri danes.... vsaj zdi se mi, da je slikano tam ? Satao in Erikcslo 2
Popularna objava Spasku Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 Samo ena fotka 160Km z enim postankom v teh časih je najbolje po krasu se vozit suha cesta dovolj topu asfalt ljudje ne delajo po njivah in vinogradit.Treba je pazit samo na kakšno srnico. markII, Mavti, Satao in 13 others 15 1
boki brm Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 sicer je Dunlop baje po nakljucju izumil zracnico, ampak danasnjega podviga ne bi postavljal ob bok njegovemu odkritju ? nehote sem napravil veliki primerjalni test leve letne in desne zimske rokavice ? ce si bk, si bk ? no, rezultati so vam itak znani, naj sem vam vtisne samo, da je treba doma SAMO DOBRO POGLEDAT, kaj smo iz omare zvlekli... ?? MARE 65, Erikcslo, raza in 5 others 1 6 1
Tedybear Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred 14 urami, kaizer pravi: v četrtek, ko sem imel lep namen še na Kotovo sedlo "skočit", Kotovo sedlo? Ni mi jasno, kaksno povezavo ima z Vršičem...? Erikcslo 1
Popularna objava Spasku Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 On 9/21/2021 at 8:46 PM, raza said: Dva dni nazaj Lepena nad Železno kapljo Klajne tojfel, sicer ene 3 m velik.... Da dodam vtis iz ture To pa malca na klopci Erikcslo, RobiRoberto, DAMI34 in 14 others 16 1
Popularna objava raza Objavljeno Oktober 31, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred 4 minutami, Spasku pravi: Da dodam vtis iz ture To pa malca na klopci Tako količino salame mam glih za eno tedensko furo! No pa še en hlebec tačrnga iz kmečke peči za zraven, pa sem zmagal. Z vodo se pa itak na potokih napajam. Spasku, DAMI34, Akito in 11 others 7 7
kaizer Objavljeno Oktober 31, 2021 Opozori Objavljeno Oktober 31, 2021 pred 4 urami, Tedybear pravi: Kotovo sedlo? Ni mi jasno, kaksno povezavo ima z Vršičem...? Načeloma nobene, za mene je bil pa večkrat Vršič izhodišče pa čez mojstrovke po robu čez Travnik, Šitno glavo, še mal naprej pa desno dol čez sedlo po melišču v Tamar ali pa levo skoz koluar čez melišče poprek nazaj na Vršič. Če imaš pa dile na hrbtu pa priporočam v obratni smeri in spust v Tamar. L.p. Quest, MARE 65, Erikcslo in 1 other 4
Popularna objava Satao Objavljeno November 1, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 1, 2021 pred 13 urami, MARE 65 pravi: Jaz bi se tudi s tabo vozil... sam boš tud pospravljal…ne sam jedu..??? RobiRoberto, Mavti, GregorM in 12 others 2 13
Spasku Objavljeno November 1, 2021 Opozori Objavljeno November 1, 2021 33 minutes ago, Satao said: sam boš tud pospravljal…ne sam jedu..??? Vse to voziš s sabo Erikcslo, Kawasaki_rider in Akito 3
Scarabeo 500 Objavljeno November 1, 2021 Opozori Objavljeno November 1, 2021 pred 8 minutami, Spasku pravi: Vse to voziš s sabo Meni je zanimivo. Samo en motor, nikoli sovoznika. Mater, a vse sam zbaše, al kk? MARE 65, Frenk 67, Spasku in 4 others 6 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se