Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2021

Priporočene objave

Objavljeno
pred 5 minutami, Whiskey pravi:

Si se dol proti Podgorju trajbal? Drugič pa tuki gor, ane?

Jst sm se raj z liftom dol zapeljal.

617C4819.jpg

iz Črnotičev gre požarna pot gor, dol sem pa na Kozino užgal

• Všeč mi je 3
Objavljeno
pred 9 urami, raza pravi:

@kaizermislim, da smo se srečali tam nek okol Vršiča. Interesantno, da je bil Vršič najbolj topel kos poti. Bolj si se dvigal bolj toplo je postajal. Najbolj mraz pa v Lepeni. Za malo da ni šlo pod nulo. Na mostu čel Lepeno so bile še ledene luže in slana na okoliških travnikih. Aice alert❄️ je pa gorel celo Trento.

2021_10_30.thumb.JPG.b1cdebfaa2e3fa8ec7090893ae96c20e.JPG

Soriška planina, pogled na Triglav (pa nisem jaz kriv, da so daljnovod postavl!Kje so bili "zeleni"?)

20211030_122707.thumb.jpg.f46a67ec30c07dfed31d71591031e0ef.jpg

Na Vršiču gužva, da ustavt ni bilo kje, kaj šele spodobno fotko narest.

20211030_150137.thumb.jpg.efee3cafcbb3859aabe1d08fc0b81059.jpg

20211030_150203.thumb.jpg.2308b721900b8b410260bf4cf2c0f0f9.jpg

Se pa pozna, da če nimam fotografinje s sabo, tud spodobnih slik ni za objavo.

1. november bo tle in motorini pri meni odhajajo na zimsko spanje.....

Ja, pozdrav obema še enkrat! Mislim da smo se na 10.serpentini srečal, vidva dol jaz gor. Sem samo kimal, ni bilo časa balance spustiti. Je bilo pa gužve na vrhu manj kot v četrtek, ko sem imel lep namen še na Kotovo sedlo "skočit", pa ob mrgolazenju po bregu odnehal in raje peljal navzdol po vajini trasi, s to razliko da sem šel skozi Cerkno,Čeplez, Hotavlje, Gorenja vas,Kranj. Včeraj pa desno na Mangart in nazaj čez Vršič, ko se je že oblačilo in hladilo. Če ne bo zmrzovalo pa bo še kakšna fura v "tople" kraje pred zimskim spanjem.

Objavljeno
pred 29 minutami, Satao pravi:

čevapi..???

851BDCCD-B3CE-4D68-8C7D-44C3C22C1904.jpeg

Jaz bi se tudi s tabo vozil...:OK:

• Haha 3
Objavljeno

Kratko ampak sladko...brez slikic, ker se mi ni dalo ustavljat. 

Malo "Po šumama i gorama", od doma čez hosto do Krke, pa Žužemberka, Dobrniča proti Radohovi vasi, pa mimo Akrapoviča na Polževo, na Logo v Grosuplju na kofe in colo, pa žal proti domu. Zeblo nič, stestiral softshel z Dechatlona pod jakno, the best za malo denarja in merino pajkice za pod hlače, lahko bi bilo tudi 10 stopinj manj, pa bi zadeva funkcionirala.

Glede na vremensko bo še za vozit, pa kakšna fotka bo, obljubim.

Objavljeno
pred eno uro, Satao pravi:

čevapi..???

851BDCCD-B3CE-4D68-8C7D-44C3C22C1904.jpeg

Če bi vedel, da bodo čevapi, bi počakal na Strmi rebri danes.... vsaj zdi se mi, da je slikano tam ?

• Všeč mi je 2
Objavljeno

sicer je Dunlop baje po nakljucju izumil zracnico, ampak danasnjega podviga ne bi postavljal ob bok njegovemu odkritju ?

nehote sem napravil veliki primerjalni test leve letne in desne zimske rokavice ? ce si bk, si bk ?

no, rezultati so vam itak znani, naj sem vam vtisne samo, da je treba doma SAMO DOBRO POGLEDAT, kaj smo iz omare zvlekli... ??

Objavljeno
pred 14 urami, kaizer pravi:

v četrtek, ko sem imel lep namen še na Kotovo sedlo "skočit", 

Kotovo sedlo?  Ni mi jasno, kaksno povezavo ima z Vršičem...?

Objavljeno
pred 4 urami, Tedybear pravi:

Kotovo sedlo?  Ni mi jasno, kaksno povezavo ima z Vršičem...?

Načeloma nobene, za mene je bil pa večkrat Vršič izhodišče pa čez mojstrovke po robu čez Travnik, Šitno glavo, še mal naprej pa desno dol čez sedlo po melišču v Tamar ali pa levo skoz koluar čez melišče poprek nazaj na Vršič. Če imaš pa dile na hrbtu pa priporočam v obratni smeri  in  spust v Tamar. L.p.

Objavljeno
33 minutes ago, Satao said:

sam boš tud pospravljal…ne sam jedu..???

45FD3298-F6F9-45C6-BE5E-9CF59E5BBDD8.jpeg

Vse to voziš s sabo:eek:

• Haha 3
Objavljeno
pred 8 minutami, Spasku pravi:

Vse to voziš s sabo:eek:

Meni je zanimivo. Samo en motor, nikoli sovoznika. Mater, a vse sam zbaše, al kk?

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!