Popularna objava siks Objavljeno November 20, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2021 ...onlajn... Grut, GregorM, Joker in 15 others 15 2 1
Popularna objava Mavti Objavljeno November 20, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 20, 2021 Danes popoldne pa spet na en krog Na štartu sem se ustavil na Trojanah ,tu je vedno gužva Pa gremo naprej zadnjini izdihljaji lepega dne nato je sledil megleni šok ,da kar teško verjameš na začetku velemesta Kamnik megla za rezat na drugem koncu mesta ni več sledu o megli Tri vrhunske zmazek slike Nato sledivrh prelaza 902 ,sledi spust v dolino pokazala se je luna sem tudi cerkev slikal pa še ena največja v Gornjrm gradu je ravno zvonilo bogovski zvoki evo na cilju pa brez poživitvenega po furi se ne zdrži več to je to za danes, dobrih stopedeset kilometrov je pa tud bilo skalar36, MARE 65, Scarabeo 500 in 11 others 13 1
Popularna objava Satao Objavljeno November 21, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno November 21, 2021 @Mavti ti maš fetiš na nočne vožnje..? no sej jst pa na smoki..??? 730 vs 850…? MARE 65, Akito, MiNa in 17 others 19 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno November 28, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno November 28, 2021 Mal po lušcah..vesel k pujsek ? sohen, IF7, tomaz69 in 19 others 20 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 12, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 12, 2021 Ni blo druge, kot ga spet umazat ? skalar36, ligenjček, Buschi in 20 others 18 2 1 2
Popularna objava Loba Objavljeno December 16, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 16, 2021 Malo ventile spucal danes: IF7, GregorM, pik1 in 24 others 21 2 1 3
DAMI34 Objavljeno December 17, 2021 Avtor Opozori Objavljeno December 17, 2021 prvo fotko lahko pošlješ v revijo: MOJ VRT članku pa je lahko naslov: vsadil sem svojo prvo jamaho. (kul fotka) pa verjetno kr matranje za vn zvleč Scarabeo 500, ligenjček, Loba in 1 other 4
Popularna objava Loba Objavljeno December 17, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 17, 2021 6 hours ago, DAMI34 said: (kul fotka) pa verjetno kr matranje za vn zvleč Ta nepričakovan razmočen tampon je veliko težji od peska, in tu je bila situacija takšna, da je dodatno bil razmočen še od snega in se je motor ob zmanjšanju brzine zelo hitro pogrezal spredaj in ko mi je zmanjkovalo kondicije za držanje balansa pri brzini, ki je morala biti dinamična, sem se ob pavzi seveda pogreznil. Bil sem sam in iz tega vakuma ga ne potegneš več, to sem vedel, zato sem ga na horuk dvignil na "zadnjo" in potem sem moral v tem tempu (skoraj po zadnji) naprej brez pavze, problem je bil, da ta na novo nasut tampon še ni bil potlačen in dolžina najbrž cca. 1 km, tako da sem se pri 4 stopinjah lepo našvical, ker sem vedel da se ne smem ustaviti. Ampak zelo presenečen nad T7, pravi dual rally motor in teh 200 kg je najbrž meja, ko se še rešiš iz takšnih situacij sam. No, TKC 80 pa se tudi že dovolj samočistijo, da je negativnega gripa za izpodriv dovolj, s serijskimi Pirelly STR (ki so super na cesti) se ne bi izmazal sam ven in bi zagotovo potreboval pomoč traktorja. Quest, DAMI34, skalar36 in 12 others 13 2
pik1 Objavljeno December 17, 2021 Opozori Objavljeno December 17, 2021 pred 51 minutami, Loba pravi: Ta nepričakovan razmočen tampon je veliko težji od peska, in tu je bila situacija takšna, da je dodatno bil razmočen še od snega in se je motor ob zmanjšanju brzine zelo hitro pogrezal spredaj in ko mi je zmanjkovalo kondicije za držanje balansa pri brzini, ki je morala biti dinamična, sem se ob pavzi seveda pogreznil. Bil sem sam in iz tega vakuma ga ne potegneš več, to sem vedel, zato sem ga na horuk dvignil na "zadnjo" in potem sem moral v tem tempu (skoraj po zadnji) naprej brez pavze, problem je bil, da ta na novo nasut tampon še ni bil potlačen in dolžina najbrž cca. 1 km, tako da sem se pri 4 stopinjah lepo našvical, ker sem vedel da se ne smem ustaviti. Ampak zelo presenečen nad T7, pravi dual rally motor in teh 200 kg je najbrž meja, ko se še rešiš iz takšnih situacij sam. No, TKC 80 pa se tudi že dovolj samočistijo, da je negativnega gripa za izpodriv dovolj, s serijskimi Pirelly STR (ki so super na cesti) se ne bi izmazal sam ven in bi zagotovo potreboval pomoč traktorja. .... stari, sicer se človeku na trenutke zazdi škoda metat deset enajst jurčkov tkole v blato .... ampak ... TO JE TO ? ... top mopedek ??? Kawasaki_rider, RobiRoberto, Mavti in 3 others 5 1
DAMI34 Objavljeno December 18, 2021 Avtor Opozori Objavljeno December 18, 2021 pred 12 urami, Loba pravi: Ta nepričakovan razmočen tampon je veliko težji od peska, in tu je bila situacija takšna, da je dodatno bil razmočen še od snega in se je motor ob zmanjšanju brzine zelo hitro pogrezal spredaj in ko mi je zmanjkovalo kondicije za držanje balansa pri brzini, ki je morala biti dinamična, sem se ob pavzi seveda pogreznil. Bil sem sam in iz tega vakuma ga ne potegneš več, to sem vedel, zato sem ga na horuk dvignil na "zadnjo" in potem sem moral v tem tempu (skoraj po zadnji) naprej brez pavze, problem je bil, da ta na novo nasut tampon še ni bil potlačen in dolžina najbrž cca. 1 km, tako da sem se pri 4 stopinjah lepo našvical, ker sem vedel da se ne smem ustaviti. Ampak zelo presenečen nad T7, pravi dual rally motor in teh 200 kg je najbrž meja, ko se še rešiš iz takšnih situacij sam. No, TKC 80 pa se tudi že dovolj samočistijo, da je negativnega gripa za izpodriv dovolj, s serijskimi Pirelly STR (ki so super na cesti) se ne bi izmazal sam ven in bi zagotovo potreboval pomoč traktorja. Carsko...pozabil si zapisat, kdor zna se reši. Jaz bi verjetno prej zgradil bivak pa tam počakal pomlad, kot ga po zadnji vn sfural Loba, RobiRoberto in notranc 2 1
Popularna objava pik1 Objavljeno December 18, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2021 ... dva današnja zimska "vtiska" ? ps. ... gledam, kakšne gume so najbolj primerne za sneg ? DAMI34, kaizer, Kawasaki_rider in 9 others 8 4
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 18, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2021 Po vrtovinskih stezicah MiNa, skalaprava, Luka66 in 19 others 21 1
Popularna objava kaizer Objavljeno December 18, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 18, 2021 Zimska idila med Žirmi in Rovtami pa pofočkal sem se tudi (malica iz rukzaka?) na ridah nikogar? CINDAPP, Endlich, IF7 in 21 others 23 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 19, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 19, 2021 Anadr dej in paradajz kaizer, Endlich, MiNa in 14 others 16 1
SAR-Solo Adventure rider Objavljeno December 19, 2021 Opozori Objavljeno December 19, 2021 Bemti primorce? Pri meni so zatišne lege cel dan v ledu? kaizer, Satao, MiNa in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno December 19, 2021 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2021 pred 30 minutami, SAR-Solo Adventure rider pravi: Bemti primorce? Pri meni so zatišne lege cel dan v ledu? Sej je tudi tule vse v soli in slani. Zunaj asfalta pa led...perem moped Satao 1
notranc Objavljeno December 20, 2021 Opozori Objavljeno December 20, 2021 Ob 19. 12. 2021 ob 13:59, DAMI34 pravi: Anadr dej in paradajz a nimaš doma nič za počet?? DAMI34 in Satao 2
DAMI34 Objavljeno December 20, 2021 Avtor Opozori Objavljeno December 20, 2021 pred 6 minutami, notranc pravi: a nimaš doma nič za počet?? Mam, pa se izogibam ? pik1, Satao in notranc 1 2
Popularna objava skalaprava Objavljeno December 20, 2021 Popularna objava Opozori Objavljeno December 20, 2021 Včeraj po dolgem času spet en kratek krog v družbi mojega starega, delno upokojenega bavarca....lušno sva se imela in nad Vinico je kazalo lepih 14 stopinj ? SAR-Solo Adventure rider, Quest, Endlich in 20 others 21 2
Mavti Objavljeno December 20, 2021 Opozori Objavljeno December 20, 2021 pred 2 urami, skalaprava pravi: Včeraj po dolgem času spet en kratek krog v družbi mojega starega, delno upokojenega bavarca....lušno sva se imela in nad Vinico je kazalo lepih 14 stopinj ? Meni osebno je tale model zelo lep motor nepši od novejših pa mraz dobro-odlično prenaša mimo voznika skalaprava in Loba 2
DAMI34 Objavljeno December 21, 2021 Avtor Opozori Objavljeno December 21, 2021 pred 17 urami, skalaprava pravi: Včeraj po dolgem času spet en kratek krog v družbi mojega starega, delno upokojenega bavarca....lušno sva se imela in nad Vinico je kazalo lepih 14 stopinj ? in pol jebejo nas primorce, ki niti 10C ne dosežemo skalaprava, Satao in GregorM 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 22, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 22, 2021 Spet sem moral pozirat Satao, Tedybear, vandrovec in 9 others 11 1
DAMI34 Objavljeno December 23, 2021 Avtor Opozori Objavljeno December 23, 2021 še mal umetniških fotk Quest, MiNa, IF7 in 5 others 8
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 30, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 30, 2021 Predzadnja letos skalar36, vandrovec, bajkr88 in 15 others 17 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno December 31, 2021 Avtor Popularna objava Opozori Objavljeno December 31, 2021 Zadnja letos skalaprava, SEBA33, Kawasaki_rider in 16 others 17 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se